926 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Πεμ Μαρ 07, 2013 1:37 am
yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Κοντα στο αυτι Yianna? εγω βγαζω τετοιο οταν αγχωνομαι πολυ και μετα οταν ηρεμησω φευγει μετα απο 1-2 μερες
4 περιπου δαχτηλα πριν το αυτι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Anna_K έγραψε:Κοντα στο αυτι Yianna? εγω βγαζω τετοιο οταν αγχωνομαι πολυ και μετα οταν ηρεμησω φευγει μετα απο 1-2 μερες
χαχαχα εγω που δε μπορω να φαω τι να κανω για να νοιωσω καλυτερα???χαχαχαart25kar έγραψε:Anna_K έγραψε:Εσυ τρως κανονικα?Γιατι εγω δε τρωω οτι θελω γλυκο μετραω μερες να μη φαω ας πουμε δυο φορες σε μια εβδομαδα,φαγητο μαγειρευω λαιτ,προχτες εφτιαξα παστιτσιο λαιτ μαγειρεμενο και ειχα να φαω τετοιο φαγητο 2 εβδομαδες,θελω να πω οτι συγκρατουμε και απογευμα μονο φρουτο η κρακερ και βραδυ κατι ελαφρυ,παξιμαδι με λιγο τυρι τετοια πραγματα.
Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα πει να προσέξω ένα γλυκάκι το τρώω...
Προσπαθώ αλλα΄έχω λιγούρες...
Είχα και ψυχολογικά με το φαί μου και δεν το ρισκάρω...
( τρώω να νιώσω καλύτερα....)
Anna_K έγραψε:χαχαχα εγω που δε μπορω να φαω τι να κανω για να νοιωσω καλυτερα???χαχαχαart25kar έγραψε:Anna_K έγραψε:Εσυ τρως κανονικα?Γιατι εγω δε τρωω οτι θελω γλυκο μετραω μερες να μη φαω ας πουμε δυο φορες σε μια εβδομαδα,φαγητο μαγειρευω λαιτ,προχτες εφτιαξα παστιτσιο λαιτ μαγειρεμενο και ειχα να φαω τετοιο φαγητο 2 εβδομαδες,θελω να πω οτι συγκρατουμε και απογευμα μονο φρουτο η κρακερ και βραδυ κατι ελαφρυ,παξιμαδι με λιγο τυρι τετοια πραγματα.
καλλιθεαart25kar έγραψε:Anna_K έγραψε:χαχαχα εγω που δε μπορω να φαω τι να κανω για να νοιωσω καλυτερα???χαχαχαart25kar έγραψε:Anna_K έγραψε:Εσυ τρως κανονικα?Γιατι εγω δε τρωω οτι θελω γλυκο μετραω μερες να μη φαω ας πουμε δυο φορες σε μια εβδομαδα,φαγητο μαγειρευω λαιτ,προχτες εφτιαξα παστιτσιο λαιτ μαγειρεμενο και ειχα να φαω τετοιο φαγητο 2 εβδομαδες,θελω να πω οτι συγκρατουμε και απογευμα μονο φρουτο η κρακερ και βραδυ κατι ελαφρυ,παξιμαδι με λιγο τυρι τετοια πραγματα.
Που μένεις?
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:γιαννα δες το καλυτερα τογρομπαλακι δεν ξερω τι μπορει να ειναι.τελειωσα το σιδερο ωχ κουραστηκα.και η μπουμπου με εχει ταραξει στις κλωτσιες και μενα.μαλλον τα κοριτσια ειναι πιο ζωηρα η οχι.η ξαδερφη μ που ειναι ενα μηνα παραπανω δεν της κανει ετσι και εχει αγορι και ολς οσες ειχαν αγορι δεν κλωτσαγανε τοσο....
Lamara έγραψε:Βρέφος 3 - 3,8 kg
Αύξηση αποθηκών λίπους 3,5 kg
Αύξηση όγκου αίματος 2 kg
Αύξηση υγρών στους ιστούς 1,2 kg
Αύξηση όγκου μήτρας 0,9 kg
Αμνιακό υγρό 0,8 kg
Πλακούντας 0,7 kg
Αύξηση στήθους 0,5 kg
yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:Βρέφος 3 - 3,8 kg
Αμνιακό υγρό 0,8 kg
Πλακούντας 0,7 kg
Αύξηση στήθους 0,5 kg
δεν καταλαβα τι ειναι αυτα
το βαρος απ οτι καταλαβα που εχουμε.αν τα προσθεσεις αυτα ειναι τα στανταρ κιλα που θα εχουμε μονο και μονο απο την εγκυμοσυνη,τα υπολοιπα που μενουν ειναι αυτα που πηραμε....yianna76 έγραψε:Lamara έγραψε:Βρέφος 3 - 3,8 kg
Αμνιακό υγρό 0,8 kg
Πλακούντας 0,7 kg
Αύξηση στήθους 0,5 kg
δεν καταλαβα τι ειναι αυτα
Anna_K έγραψε:art τι ωρα θα ερθεις καλλιθεα?
Lamara έγραψε:Γεια σαααας! Βλέπω πεσμένες διαθέσεις?
Anna λογικό αυτό που λες!γιατί να παίρνω κιλά ενω προσέχω.!
απλά σκέψου οτι κιλά είναι θα τα χάσουμε. Μην χαλάς την ψυχολογία σου.
Μην ξεσχνάς οτι περίπου τα 12-13 κιλά είναι όλα αυτά της εγκυμοσύνης.
Τα κιλά φεύγουν κάποια στιγμή, για πείτε μου για γις μπιιιιπ... ραγάδες???
τι κάνουμε εκει??? εμένα αυτό με ανησυχεί.
Anna_K έγραψε:Αυτο δεν το ειχα σκεφτει,οντως με τις ραγαδες δε μπορεις να κανεις τιποτα,βεβαια και με τη χαλαρωση δε ξερω τι γινεται.Καπου διαβασα οτι δε πρεπει να ειμαστε αχαριστες αυτα τα σημαδια αλλες θα παρακαλουσαν να τα εχουν(που δεν μπορουν να κανουν παιδια).Τωρα θα αρχισω να νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι κι εγω δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος και τοτε μπροστα σε τοση στεναχωρια τα κιλα και οι ραγαδες ηταν αστεια
art25kar έγραψε:Lamara έγραψε:Γεια σαααας! Βλέπω πεσμένες διαθέσεις?
Anna λογικό αυτό που λες!γιατί να παίρνω κιλά ενω προσέχω.!
απλά σκέψου οτι κιλά είναι θα τα χάσουμε. Μην χαλάς την ψυχολογία σου.
Μην ξεσχνάς οτι περίπου τα 12-13 κιλά είναι όλα αυτά της εγκυμοσύνης.
Τα κιλά φεύγουν κάποια στιγμή, για πείτε μου για γις μπιιιιπ... ραγάδες???
τι κάνουμε εκει??? εμένα αυτό με ανησυχεί.
έχεις βγάλει?
Εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα κρέμα και δεν έκανα και ακόμα δεν έχω....
Έβαλα και μετά κράμα και λαστέξ...
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:εγω ραγαδες δεν εχω κανει ακομα αλλα φοβαμαι μην κανω.συνηθως τον τελευταιο μηνα ξεπροβαλουννννν υπομονη θα δουμε τοτε..
art25kar έγραψε:την freezyderm έβαζα και βάζω...
Ξέρω δεν είναι ότι πιο αγνό αλλά είναι καλή εταιρία από τώρα λέει πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε αλλά είναι και στο δέρμα
οι πιο αδύνατες κάνουν πιο πολλές...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης