701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92 Πεμ Δεκ 20, 2012 11:28 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
γειά σου Σταυρούλα!!να σε ρωτήσω..τα σχολεία θα ανοίξουν 7 ή λόγω του Α.Ιωάννη θα ανοίξουν τρίτη 8;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anypomoni έγραψε:καλως την ειρηνη.....ξεκουραση τωρα ε????καλε μας διακοπες συναδελφε!!!!!!
λιγα μαθηματα κανω...κανα δυο....δευτερα θα ειμαστε αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eirini7 έγραψε:anypomoni έγραψε:καλως την ειρηνη.....ξεκουραση τωρα ε????καλε μας διακοπες συναδελφε!!!!!!
ναι ξεκούραση!
εσύ δουλεύεις;δε θυμάμαι αν έχεις πει..πότε έρχεστε Αθηνα;;
καλη ξεκουραση!!!!!eirini7 έγραψε:Εύα καλώς να μας έρθετε!!!
Σταυρούλα κι εγώ αυτό ήξερα!ωραία
κορίτσια σας καληνυχτίζω!!!
θα μπω πιο αργά να δω νέα της Χρύσας και της Βάσως αν μπουν
φιλιά!!!
προσπαθω αλλα δεν μπορωmarichui έγραψε:Ευα βάλε και κείμενο στο τικεράκι....
και γω τα κοριτσια περιμενω τοση ωρα!!!!!!!!αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ!!!
τις ημερομηνιες που τισ εβαλες?marichui έγραψε:Αφρούλα κι εγω αυτό περιμένω....Γιατι μου είπαν τα κορίτσια ότι λογικά σήμερα είναι η ωορήξια και άρα έχει
Ευα νομιζω ότι έβαλα αρχικα τις ημερομηνιες (του γάμου) και κατω εχει ενα μεγαλο παραλληλογραμμο που εγραψα το κείμενο.
ta kataferaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!marichui έγραψε:περίμενε λίγο κουκλα μου να το ξαναδω...
νομιζω το εφτιαξα...marichui έγραψε:Λοιπόν Ευάκι, πρωτα διαλεγεις και διαμορφώνεις το τικεράκι...
Δευτερον εκει που λέει Time βαλε την ημερομηνια γαμου και εκει που λεει text βαλε το κειμενό σου
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ? ΚΑΙ ΛΟΓΙΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΗ ΗΜΕΡΑ Η ' ΜΑΛΛΟΝ ΝΥΧΤΑ!!! ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑ!!!
και επειδη ειμαι μονη μου ενα νουμερο ποτε δεν τα παω καλα με τους αριθμους....χαχαχαχαχαφρουλα έγραψε:ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΕΥΑΚΙ!!! ΜΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης