926 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92 Παρ Δεκ 21, 2012 5:02 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσακια γιαννα φουρφουρακι ειναι καμια αλλη μεσα?δεν προλαβω να διαβασω τι μου κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
αχ μαρεσει πολυ η δουλεια της δασκαλαςstauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗ ΜΟΥ..ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΡΑ!!
ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΤΡΙΤΑΚΙΑ!!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ???
γεια σου γιανναΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:geia soy maxh kai stayroyla
ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΝΕΙΣ?
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ?
stauroulinaa έγραψε:ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗΗ!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ..
stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ..ΑΑΑ ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ!!!ΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙΑ..
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα γλυκα μου κοριτσακια
Τι κάνετε;
Έχω διαβάσει λίγο τα νέα σας, μέσες άκρες! Οι εγκυούλες όλα καλα και έχουμε και καινούργιες; Συγχαρητήρια!
Εγω είμαι καλα!
Ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές, να τις περάσετε τέλεια δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε όλες χαρούμενες και ευτυχισμενες!
Σας σκέφτομαι και σας αγαπω πολυ
Τα φιλια μου σε όλες
Και δώστε τα χαιρετήσματα μου σε όσες δεν δουν το μήνυμα μου
καλη χρονια κα σενα δεν γνωριζομαστε ειμαι καινουρια ευχομαι οτι επιθυμεις να στο φερει το 2013fourfouraki έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα γλυκα μου κοριτσακια
Τι κάνετε;
Έχω διαβάσει λίγο τα νέα σας, μέσες άκρες! Οι εγκυούλες όλα καλα και έχουμε και καινούργιες; Συγχαρητήρια!
Εγω είμαι καλα!
Ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές, να τις περάσετε τέλεια δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε όλες χαρούμενες και ευτυχισμενες!
Σας σκέφτομαι και σας αγαπω πολυ
Τα φιλια μου σε όλες
Και δώστε τα χαιρετήσματα μου σε όσες δεν δουν το μήνυμα μου
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!
αχ τι ομορφα δωρακια μπραβο δε πειραζει σταυρουλινα μου ολα καλα θα ειναι επρεπε να τα κανεις δεν ειχες αλλη επιλογη δε πειραζειstauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!ΕΛΕΟΣ!!ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΑ,,
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟΟΟΟ!!!!
ΜΑΧΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΚΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης