276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Σαβ Δεκ 22, 2012 8:44 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
αποριες!!γιατι απο την μια λες οτι εισαι με ανθρωπους που θεωρεις οτι θελουν να σε βλεπουν παντα χαρουμενη και κουραζεσαι και απο την αλλη λες οτι ειναι επιλογη σου να μην ανοιγεσαι στους ανθρωπους που εχεις γυρω σου!? δν υπαρχει κανενας ανθρωπος περα του αντρα σου που να εμπιστευεσαι να μιλας?μηπως εχεις κλειστει εσυ στον εαυτο σου και δν αφηνεις κανεναν να γινει φιλος σου? αλλα εχω να σου προτινω να συνεχισεις να προσπαθεις να βρεις δουλιτσα!αν βγαινεις απο το σπιτι θα αλλαξει τελειως η διαθεση σου!! ετσι που ειναι οι ρυθμοι της ζωης μας δν γινεται να ειμαστε συνεχεια και μονο μαζι με τον ανθρωπο μας, ειμαστε κοινωνικα οντα και θελουμε να συναναστρεφομαστε με κοσμο!! γι αυτο σε πειραζει!! ειναι λογικο!!
και φυσικα να μιλας με τον αντρα σου!! εγω προσωπικα δν εχω αυτο το κολλημα του να εχω και κατι δικο μου!να κραταω μυστηκα απο τον αντρα μου!! ισως να μη του πω με τρελες λεπτομερειες κατι, αλλα θα τα ξερει ολα!! ειτε μιλαμε για συναισθηματα ειτε για γεγονοτα!γιατι αυτος ειναι ο πρωτος που περιμενω να με στηριξει σε μια δυσκολη στιγμη μου!!!
και φυσικα εχεις και εμας που οποτε θες μπορεις να μιλας γλυκια μου!!!!! αρκει να το θελησεις!!
Σταυρουλα μου ναι εχω περασει την ωορρηξια!! οταν ανεβηκε η θερμοκρασια μου πηγε μεχρι 36,3 εκανε λιγο πιο κατω coverline το διαγραμμα και τις δυο επομενες μετα εχω 36...μετριεμαι σχεδον την ιδια ωρα καθε μερα εκτος Δευτερας και Τριτης που μετριεμαι 2 ωρες νωριτερα!
και φυσικα να μιλας με τον αντρα σου!! εγω προσωπικα δν εχω αυτο το κολλημα του να εχω και κατι δικο μου!να κραταω μυστηκα απο τον αντρα μου!! ισως να μη του πω με τρελες λεπτομερειες κατι, αλλα θα τα ξερει ολα!! ειτε μιλαμε για συναισθηματα ειτε για γεγονοτα!γιατι αυτος ειναι ο πρωτος που περιμενω να με στηριξει σε μια δυσκολη στιγμη μου!!!
και φυσικα εχεις και εμας που οποτε θες μπορεις να μιλας γλυκια μου!!!!! αρκει να το θελησεις!!
Σταυρουλα μου ναι εχω περασει την ωορρηξια!! οταν ανεβηκε η θερμοκρασια μου πηγε μεχρι 36,3 εκανε λιγο πιο κατω coverline το διαγραμμα και τις δυο επομενες μετα εχω 36...μετριεμαι σχεδον την ιδια ωρα καθε μερα εκτος Δευτερας και Τριτης που μετριεμαι 2 ωρες νωριτερα!