501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93 Κυρ Δεκ 23, 2012 9:25 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ εσυ εγραψες d και nt γιαυτο δεν σε εβρισκαstauroulinaa έγραψε:ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ εσυ εγραψες d και nt γιαυτο δεν σε εβρισκαstauroulinaa έγραψε:ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!
ηθελα να πω εγραψες d αντι για ntandi82 έγραψε:αχ εσυ εγραψες d και nt γιαυτο δεν σε εβρισκαstauroulinaa έγραψε:ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!
karamelitsa22 έγραψε:
γιαννα αν τα φαω ολα εγω θα γινω τριπλη!εχω αγορασει κουπες και πιατελες απο τα jumbo, χαρτι και κορδελες και τα στολισω γιορτινα! τοσες επισκεψεις εχω να κανω!!!/
Ναι μαχη, ειναι ξενερωμα να την βλεπεις την παλιοαλεκα αλλα οπως ειπα δεν ειναι στο χερι μας..δεν ειναι μονο να πετυχεις τις γονιμες μερες αλλα παιζουν και αλλα πολλα ρολο..
οχι ρε γιαννα, παλι θα ξαναμπεις?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Η ΚΥΣΤΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ????
stauroulinaa έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΧΩ! ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ! ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΑΩ ΨΩΜΙ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΗΡΕΜΩ... ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.93
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης