26 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Σαβ Δεκ 22, 2012 8:37 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρουλα ευχαριστω!στην εβδομαδα που εισαι εγω θα εχω γεννησει πρωτα ο θεος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
λες Λουκια μου να φτασει το θεματακι να δει γενητουργια?μαλλον για το 13ο το κοβω!!!loukia_84 έγραψε:καλησπερα κι απο εμενα! Εμεις σημερα σηκωθηκαμε 13:30 η ωρα με τον Χρηστα κο μου..ειχα μερες που κοιμομουν μονη κ δεν ξεκολλουσα..αλλη ζεστασια ρε παιδι μου το κρεβατι με εναν αντρα διπλα..
Ειχε εφοδο σε σουπερ μαρκετ η μερα!Φετος θα τον γιορτασω πρωτη φορα τον καλο μου σπιτακι μας(περυσι ειχαμε πενθος με την γιαγια του..)κ πολυ το χαιρομαι!!!Να δω κ λιγο κοσμο μαζεμενο γιατι ποιος ξερει παλι ποτε θα ξαναγεμισει το σπιτι με την μικρουλα νεογεννητη..(το στραβοξυλο μου συν τοις αλλοις μου ειπε οτι μεχρι να 40ησει τουλαχιστον το μωρο δεν θελει κοσμο σπιτι..)Αυριο επεται συνεχεια..θα ψωνισω επιτελους κ πραγματακια για την μικρη μου!!!!
Α!μεγεια κ το θεματακι..!12ο στην σειρα αλλα 1ο στα γεννητουρια.. με το καλο τα μωρακια σας σε εσας τις πρωτες!!!να ακολουθουμε σιγα σιγα κ εμεις οι επομενες!
maria1984 ευχαριστουμε πολυ πολυ, να σου ζησει η μπουμπου σου!καλα Χριστουγεννα κ με το καλο το νεο ετος!!
παιρνω ανασα κ συνεχιζω..
doritaki έγραψε:Κοριτσια γυρισα κ εχω νεα!!!!!!!!!!!!
Η ΣΜΑΡΩ ΓΕΝΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης