376 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Δευ Δεκ 24, 2012 8:15 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Για αυριο τα φτιαχνω βρε....χωρις γλυκο θα μεινουμε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:ηρθα!τι κανετε?εκτος απο φαγητα γλυκα!!!!!εμεις αυριο ολοι μαζι μαλλον εδω σε μενα θα φαμε!οποτε να κανω κατιτις!!!!!
γιατι τη μανοιυλα την εκτοπισαμε σε ενα δυαρι και δεν χωραμε...ασε που δεν εχει τραπεζαρια μονο σαλονι.να φαμε σκυφτη χρονιαρα μερα??ζωάκι έγραψε:filitsaki έγραψε:ηρθα!τι κανετε?εκτος απο φαγητα γλυκα!!!!!εμεις αυριο ολοι μαζι μαλλον εδω σε μενα θα φαμε!οποτε να κανω κατιτις!!!!!
Καλά γιατί σε σένα βρε παιδί μου; Δε σε φτάνει η εγκυμοσύνη και τα 2 παιδιά και όλη η κούραση;;
Τι θα φτιάξεις;
listoudi έγραψε:πολυ συγκινηθηκα παντως... και μερικα για την εποχη τους ειναι φοβερα...τσιζ κεικ διαβασα... στειλε και απο εδω κανενα κομματι λουκια...
loukia_84 έγραψε:
γεια σου Ζωη!φαντασμενοι οι Κυπριοι αλλα κ μενα το μονοκλινο δεν θα με χαλουσε..!καλε τι χλιδες ειναι αυτες εκει με τους δημοσιους??καλη φαση!να στειλω κατα εκει τον αντρα μου αν ειναι να γεννησει για εμενα!
κακοδιαθετη κι εσυ βρε Ζωη μου, κατι συμβαινει στο παρεακι, μας ματιασαν μαλλον..
ζωάκι έγραψε:Ελένη δε με πρόλαβες! ή μάλλον σε πρόλαβα!
κοριτσάκια σας αφήνω.. πάω να αλλάξω για να πάμε στη φίλη μου!
φιλάκια πολλά και καλά να περάσετε όλες και απόψε και αύριο!!
loukia_84 έγραψε:καλυτερη κι απο μοντελο δεν ειναι??!!φτου, φτου!θα την ματιασουμε σημερα, δεν γλιτωνει η κοπελα
μιλησατε με την Σμαρω??αχ τι καλα!θα τους εχει παρει τα μυαλα η μικρη ε??
πω, βρομαω σκορδιλα.. τι το θελα το τζατζικι βραδιατικο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης