351 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Δευ Δεκ 24, 2012 4:59 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πηρα ενα τσουρεκι-βασιλοπιτα γιατι με αφησε να φαω για πρωινο τσουρεκι ο διαιτολογος.κατι μου λεει οτι θα κερδισω και το φλουρι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω πηρα ενα τσουρεκι-βασιλοπιτα γιατι με αφησε να φαω για πρωινο τσουρεκι ο διαιτολογος.κατι μου λεει οτι θα κερδισω και το φλουρι
Mirantzela! έγραψε:
Εγω σημερα δεν το κουναω απο τον καναπε να κανω τιποτα, γιατι ποναω αρκετα εντονα στην κοιλια μου δεξια και λιγο χαμηλα και φοβαμαι λιγακι... Κι επισης, εχω δυσφορια απιστευτη, νιωθω αναγουλα και ενα καψιμο στο στομαχι. Ισως να κρυωσα κι εγω..
ζωάκι έγραψε:Φαίηη!! Έμεινα!!!
και στο σώμα και στο φωτογραφο!!
Μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά!! Πούλα την!
Έβαλα μέσα 6 μακρυμάνικα εσώρουχα, γαντάκια-καλτσούλες από 2 ζευγάρια(αν και δεν ξέρω αν χρειάζονται).. οκ μπουρνούζι και πάνες αγκαλιάς (2 πάνες και 3 μικρά σεντονάκια).. τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να βάλω κανένα φορμάκι ακόμα γιατί εβαλα 2 νομίζω..
πήρα 3-4 πανάκια για γουλίτσες..
αυτά νομίζω.. οκ και τα πάμπερς (παίρνω εκείνα τα οικολογικά που αγόρασα, ελπίζω να βολέψουν!)..
Αν πάνε όλα καλά, ΦΤ και τα σχετικά, θα ζητήσω να μην το κάνουμε μπάνιο μόλις γεννηθεί! Να μείνει λίγο με το υγρό γιατί μας είπαν ότι κάνει καλό στο δέρμα του!
Αχ πόση ανυπομονησία!!
loukia_84 έγραψε:Σοφακι πραγματικα τωραα..ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΣ!βρε θα σε παρει γραμμη η μικρη σου οτι δεν κρατιεσαι κ θα σου κανει την δυσκολη..υπομονη, φτανει ο καιρος..
Φιλιτσα μου δε σε προλαβα..αλλα παλι δεν εχασες πολλα..οντως βρε κοριτσια τι κακοδοαθεσια κ αυτη???για να ερχομαστε στα ισα μας!φτασαν τα Χριστουγεννα!
καλη ξεκουραση Φιλιτσα κ Φαιη!Φιλιτσα περαστικα για την μικρη..οσο για τα χαλια αργησες να τα βαλεις κ περνουν εκδικηση τα μικρα σου!!
Ελενη μου για κοιτα κ στα motherbaby για πανες αγκαλιας.κι εγω εκει θα παω, ειναι παραλληλα στον κηφισσο, θα το βρειτε.να κοιτα κ εδω..
http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=68&theid=68&open1=68&open2=&thepid=478&page=1
τι αλλο?α!Μιραντζελα κατσε ξεκουρασου, μπορει να ειναι κρυωμα αλλα δεν χρειαζεται να ζοριζεσαι κ πολυ αφου εχεις ενοχλησεις..
elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:Σοφακι πραγματικα τωραα..ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΣ!βρε θα σε παρει γραμμη η μικρη σου οτι δεν κρατιεσαι κ θα σου κανει την δυσκολη..υπομονη, φτανει ο καιρος..
Φιλιτσα μου δε σε προλαβα..αλλα παλι δεν εχασες πολλα..οντως βρε κοριτσια τι κακοδοαθεσια κ αυτη???για να ερχομαστε στα ισα μας!φτασαν τα Χριστουγεννα!
καλη ξεκουραση Φιλιτσα κ Φαιη!Φιλιτσα περαστικα για την μικρη..οσο για τα χαλια αργησες να τα βαλεις κ περνουν εκδικηση τα μικρα σου!!
Ελενη μου για κοιτα κ στα motherbaby για πανες αγκαλιας.κι εγω εκει θα παω, ειναι παραλληλα στον κηφισσο, θα το βρειτε.να κοιτα κ εδω..
http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=68&theid=68&open1=68&open2=&thepid=478&page=1
τι αλλο?α!Μιραντζελα κατσε ξεκουρασου, μπορει να ειναι κρυωμα αλλα δεν χρειαζεται να ζοριζεσαι κ πολυ αφου εχεις ενοχλησεις..
αυτα κοιταζα κ εγω το μεσημερακι αλλα να σου πω δεν εχουμε παει ποτε σε αυτο το μαγαζι κ σκεφτομαι μην χαθω
τα πρεναταλ να εχουν;
α για πες μας που εστειλες για την μαμ;
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:Σοφακι πραγματικα τωραα..ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΣ!βρε θα σε παρει γραμμη η μικρη σου οτι δεν κρατιεσαι κ θα σου κανει την δυσκολη..υπομονη, φτανει ο καιρος..
αυτα κοιταζα κ εγω το μεσημερακι αλλα να σου πω δεν εχουμε παει ποτε σε αυτο το μαγαζι κ σκεφτομαι μην χαθω
τα πρεναταλ να εχουν;
α για πες μας που εστειλες για την μαμ;
γεια σου Ελενιτσα!η αληθεια ειναι οτι ειναι μεσα σε κατι στενα αυτο το μαγαζι-βασικα πρατηριο ειναι-εμεις με το gps το βρηκαμε..πηρα απο εκει το στρωματακι της καλαθουνας!εχει καλες τιμες παντως, θα το προσεξες..
φανταζομαι θα εχουν κ τα πρεναταλ αλλα εκει τσιμπανε λιγο οι τιμες..
για τα mam εστειλα εδω, τα κλασικα εγραψα..
info.mamhellas@mambaby.com
loukia_84 έγραψε:θα σου απαντησουν.εμενα μου απαντησαν σχετικα συντομα, ρωτησαν επιπλεον στοιχεια κ σημερα ηρθε κ το δεματακι με κουριερ!κ μια χαρα γενναιοδωροι!!!
να τους χαιρεσαι κι εσυ..!χιλιοχρονοι να ειναι, μπαμπας κ συζυξ!!
μοναχουλα κι εσυ ε?εδω θα τριγυρναμε ολες!!!
listoudi έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα σας... μπηκα να δω τα νεα σας και απο εδω.. καλα χριστουγεννα να εχουμε ολες...
παλι μαγειρευες εσυ?????θα μας πεθανεις στο τελος καθε μερα και κατι φτιαχνεις..Sofki έγραψε:Εγω τελειωσα με την πιτα και εβαλα το κανταιφι μεσα...με επιασε παλι μια νυστα αλλο πραγμα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης