901 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Πεμ Δεκ 27, 2012 1:15 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
1900 οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα μαζι....δεν δινω παραπανω για τιποτα απολυτως
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα αν δεις οτι ζοριζεσαι πες bye bye!δεν ειναι ντροπη,
ναι το ξερω
υπαρχουν ενα σωρο αλλοι αξιολογοι γιατροι που δεν χρειαζεται να σε γδυσουν για να σε ξεγεννησουν..(μεταφορικα αυτο, γιατι κυριολεκτικα μια χαρα θα σε γδυσουν.. )
λες να επαθε κ η Κατερινα κανενα σοκ???
ετσι ξερω κι εγω παντως, τι ειναι φτηνοτερο απο ιασω κ μητερα
Sofki έγραψε:1900 οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα μαζι....δεν δινω παραπανω για τιποτα απολυτως
doritaki έγραψε:α εμενα Σοφακι πληρωνει πολυ περισσοτερα ο δικος μου.Αλλα ειναι πανω απο 30 το μηνα νομιζω!
Λουκια μιλα με το γιατρο σου να δεις τι σκοπο εχει.Μη σε αφησει ετσι κ παθεις κανενα σοκ!Τη μαια την εχεις γνωρισει?
elenhtsa έγραψε:κοριυσια αν μια γυναικα γεννησει οχι στην πητ αλλα προωρα αυτο παιζει ρολο στην αμοιβη γιατρου;οτι εγινε αλλη ημερομηνια κ το θεμα της θερμοκοιτιδας;
doritaki έγραψε:Καληνυχτα Σοφακι κ κοιτα να ηρεμησεις.Ολα καλα θα πανε.
Ελενη μου το οτι δε θα γεννηθει στην πητ δε σημαινει οτι θα ειναι προωρο.κ η θερμοκοιτιδα δεν εχει καμια σχεση με το γιατρο.Ο γιατρος οποτε κ να γεννησεις τα ιδια λεφτα θα παρει.Σε θερμοκιτιδα μπαινει αν ειναι κατω απο 2 κιλα ή αν εχει καποιο προβλημα υγειας κ πληρωνεις την κλινικη κ εκει τα λεφτα ειναι πολλα!!!στη δικη μου ειναι 150€ τη μερα!Ή 50€ τη μερα να τρεξεις να ασφαλησεις το παιδι στον ΕΟΠΥΥ.
Λουκια εννοω ειναι κ στις επισκεψεις που κανεις στο γιατρο παρουσα η μαια?Ξερει ακριβως την πορεια της εγκυμοσυνης σου κ ποσο ανετα νιωθεις μαζι της?
doritaki έγραψε:Καληνυχτα Σοφακι κ κοιτα να ηρεμησεις.Ολα καλα θα πανε.
Ελενη μου το οτι δε θα γεννηθει στην πητ δε σημαινει οτι θα ειναι προωρο.κ η θερμοκοιτιδα δεν εχει καμια σχεση με το γιατρο.Ο γιατρος οποτε κ να γεννησεις τα ιδια λεφτα θα παρει.Σε θερμοκιτιδα μπαινει αν ειναι κατω απο 2 κιλα ή αν εχει καποιο προβλημα υγειας κ πληρωνεις την κλινικη κ εκει τα λεφτα ειναι πολλα!!!στη δικη μου ειναι 150€ τη μερα!Ή 50€ τη μερα να τρεξεις να ασφαλησεις το παιδι στον ΕΟΠΥΥ.
Λουκια εννοω ειναι κ στις επισκεψεις που κανεις στο γιατρο παρουσα η μαια?Ξερει ακριβως την πορεια της εγκυμοσυνης σου κ ποσο ανετα νιωθεις μαζι της?
loukia_84 έγραψε:δεν θυμαμαι αν σε εχω ρωτησει..ποσα κιλα εχεις παρει?η κοιλια σου ειναι μεγαλη?
elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:δεν θυμαμαι αν σε εχω ρωτησει..ποσα κιλα εχεις παρει?η κοιλια σου ειναι μεγαλη?
4κιλα ειχα παρεικ ειχα χασει κ 1.ολα αυτα πριν κανα δυοβδμαδες δεν εχω ζυγηστει παλι.φοβαμαι αυτες τις μερες το ξεφτιλησα
οχι δεν ειχα μεγαλη κοιλια...σκεψου οτι δεν μου φαινοταν ..αλλα τωρα εχει πεταχτει πολυ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης