876 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Πεμ Δεκ 27, 2012 12:43 pm
Gewrgia
Σιωπηλή δύναμη
mpompiras έγραψε:καλησπέρα κορίτσια μου , τί κάνετε ???
να καλωσορίσω τη Γεωργία, και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου ...
πολλα πολλά δε θυμάμαι από αυτά που διάβασα, εννοείται αυτό, είναι η αμνησια της εγκύου ...
βασικά μπήκα να χαιρετήσω, είχαμε ένα θέμα με το μόντεμ αυτές τις μέρες και έχει και ο αντρούλης μου άδεια , οπότε δεν έχω χρόνο για υπολογιστή ...
εγώ παώ αύριο πρωι στο γιατρό για "κορδέλα" και πιθανόν να δει και αν εχει εμπεδωθεί ο μπέμπης μου ...εγώ πάντως έτσι πιστεύω, ότι έχει κατέβει, αλλά οι άλλοι μου λένε ότι η κοιλιά μου έχει "φουσκώσει" τις τελευταίες μέρες αλλά δεν έχει κατέβει ,....
δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί αλλά πιστεύω ότι μεχρι 4-5 Γενάρη θα γεννήσω ....: .. μάλλον από την ελπίδα μου θα είναι ...
τί άλλο αν σας πω ??
ααααα.......... Μιραντζελάκι να ζήσετε κορίτσι μου, να είστε πάντα μαζί και αγαπημένοι και με το καλό ο μπέμπης σας .....
Δώρα εσένα περιμένουμε όλες ως την επόμενη μανούλα ... άντε να δούμε αν θα αλλαξεις χρονιά , όπως ήθελες ...
δε θυμάμαι άλλα βρε κορίτσια , δεν έχω και χρόνο , θα πρέπει να βγω ...ελπίζω να μπω αυριο το μεσημερι να σας πω τα νεα απο το γιατρο ...
φιλάκια πολλα πολλα σε εγκυούλες και κοιλίτσες και στην 1η μανουλα μας και στην όμορφη Χιονάτη της ....
Ευχαριστω πολυ Ελενη μου καλως σας βρηκα. Ουτε εμενα εχει εμπεδωθει με το παραπονο εφυγα σημερα. και εγω βιαζομαι αλλα το μωρο μου εχει αλλη αποψη