151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Πεμ Δεκ 27, 2012 4:05 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΩ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:18 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ????ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ.............ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ???????
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΩ....
ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ????ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ.............ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ???????
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΗ ΕΙΜΑΙ? ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ? ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ"... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙ... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΩΩΩΩΩ!
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ HOT ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ HOT ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΙ ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ?
ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ???????ΚΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑ....ΕΝΑ....ΕΝΑ.....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ!!!!
eirini7 έγραψε:
ναι έτσι είπα...απλά είναι κάποιοι φίλοι του καλού μου που δεν τους πάω καθόλου και ούτε εκείνοι εμένα...δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι και γενικά έχουν μια αντίληψη ότι τον πήρα από την παρέα τους και τον κάνω ό,τι θέλω και είναι πολύ ψυχροί μαζί μου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης