176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Πεμ Δεκ 27, 2012 4:27 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ?! ΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:
ναι έτσι είπα...απλά είναι κάποιοι φίλοι του καλού μου που δεν τους πάω καθόλου και ούτε εκείνοι εμένα...δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι και γενικά έχουν μια αντίληψη ότι τον πήρα από την παρέα τους και τον κάνω ό,τι θέλω και είναι πολύ ψυχροί μαζί μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:18 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ?! ΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ........
ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΣΙΡΟΠΙ.ΕΞΤΡΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΕΞΤΡΑ ΣΑΝΤΙΓΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:20 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΥ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ....
eirini7 έγραψε:
Ελλη μου δεν κάνουμε παρέα..αυτό μου έλειπε..ούτε ο Βασίλης κάνει πλέον..γιαυτό με μισούνε χιχιχι!απλά γιόρταζε ο ένας και είπαμε να πάμε
αγαπη έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ?! ΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!
απο γκουσγκουνη και βαλε δηλαδη??? κοριτσια ο σειρινακης αν ψαχνει πρωταγωνιστρια εχουμε μια ετοιμη και ετσι οπως εχει παρει φορα θα φωναζει σκυλες της λυσσαςςςς
stauroulinaa έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΗ!!!!!!
eirini7 έγραψε:κορίτσια πάω να φάω
όχι παγωτό
επανέρχομαι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης