Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 38]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιστρέφω στο διάβασμά μου... Rolling Eyes

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ?

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΘΥΡΡΟΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

αφρουλα έγραψε:ΑΣΕ ΑΣΕ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 654316

ΒΡΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β9? ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ! Wink

ΒΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΙΝΩ ΤΕΣΠΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Ευούλι έγραψε:
αγαπη έγραψε:

ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ???

Καλά είμαι Αγαπούλα!Το φολικό οξύ δεν αντικαθιστά όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ένας οργανισμός!Είναι απλά μία βιταμίνη...

ΑΥΤΟ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ!!

ΕΥΟΥΛΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΡΗ?ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ!!ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ! ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ? Shocked Shocked Shocked

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!!!!Μπηκα στα γρηγορα να πω ενα καλημερα γιατι σημερα, αυριο και την δευτερα θα γινεται ο πανικος!!!!!!!!!
καλωριζικο το νεο θεματακι και να γεμισουμε ολα τα νεα θεματακια με εγκυουλες!!!!!
εγω περασα τελεια τα χριστουγεννα!!!!
Οικογενειακα την μερα των Χριστουγεννων και την επομενη βγηκα για καφε με μια φιλη μου και γνωρισα και εναν κυριο ο οποιος κανει μαθηματα ζωγραφικης!!!(Αν θυμαστε ηθελα να ξεκινησω τα μαθηματα για να ξεχνιεμαι!!!)Ο οποιος τα κανει εντελως δωρεαν και θα ξεκινησω!!!Φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο!!
Χρονια πολλα στο Χρυσακι μας!!!!
Σας φιλω ολες!Αν μπορεσω θα μπω αργοτερα!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ?
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου!!! Χρόνια σου πολλά κι' όλας.. να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου!!
Τον ξύπνησα 6 το πρωί που έκανα το τεστ να του το πω!! Χάρηκε πάρα πολύ και από τότε "μας" μιλάει στον πληθυντικό! χαχαχα

αφρουλα έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ε? Wink

Ευούλι έγραψε:
Φουρφουρίνι ψάχνεις γιατρό;Ψάχνεις να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο;Έκλεισες ραντεβού;

Κορίτσια επειδή θα με έτρωγε η αγωνία έκλεισα σήμερα ραντεβού εδώ στη θεσσαλονίκη σε ένα γιατρό του εοπυυ για να με δει. Μου είπε θα μου κάνει υπέρηχο, και αν δούμε σάκο τότε δεν χρειάζεται χοριακή, απλά θα πρέπει να ξαναπάω μετά από κανα δυο εβδομάδες για να ακούσουμε καρδούλα. Αν δεν δούμε σάκο, θα μου γράψει χοριακή για να δούμε μονάδες.

Εγώ εν το μεταξύ κυριακή επιστρέφω αθήνα και θα με έτρωγε η αγωνία αν ήταν να περιμένω με τη νέα χρονιά.

Ούτως ή άλλως μου είπε ότι χρεώνει 20 ευρώ τον υπέρηχο.. (όσο κάνει μια χοριακή χωρίς να στην έχουν γράψει δηλαδή)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΕΣΚΑΓΕΣ ΜΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ?! Shocked Shocked Shocked Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΕΤΗ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα.. να σου πω την αλήθεια εγώ είχα σκοπό να πάω μόνο και μόνο για να μου γράψει μια χοριακή. Ούτως ή άλλως δεν τον ξέρω στο γιατρό.. μέσω εοπυυ τον βρήκα. Αλλά αφού μου είπε ότι έχει μόνο 20 ευρώ ο υπέρηχος και μου είπε ότι μπορεί να δούμε και κάτι.. εεε.. λέω εντάξει...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ!!ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ....ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ!!ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ....ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΣ?

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ! Shocked Shocked Shocked ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ-ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Η' ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟ? Crying or Very sad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ PAP-A ΛΕΓΕΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 30ε ΟΣΟ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
ΑΛΛΑ Μ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Βλέπω αρχίσαμε το μπλα μπλα πρωινιατικα!!! εμεις θα βγουμε για κατι δουλιτσες και μια βολτα στα μαγαζια και το απόγευμα λογικα θα ξαναμπώ..

Ευακι δεν πειραζει κουκλα μου! Θα ερθει σιγουρα και γρηγορα...

Φουρφυρ βλέπω συγκινησεις πάλι στο θεματακι, ωραια μου αρεσουν αυτά!!!

Χρυσα χρόνια πολλά για τη γιορτη σου, πρεπει να πέρασες φοβερες γιορτες, του χρόνου σου ευχομαι ακόμη καλύτερες αγκαλια με το μωράκι σου!

Αφρούλα πήγαινε στο γιατρό σου για τη β επιπεδου και αν δεν μεινεις ικανοποιημένη πας και αλλου.

Αγαπάκι καλημέρα, τσάκο ένα φιλάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 κι εγω πάσχω απο οξεια υπνηλία, σημερα δε μπορουσα να ξυπνήσω με τιποτα!!!! Κ θελω να ξανακοιμηθω!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΣ.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙΜΗ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Βλέπω αρχίσαμε το μπλα μπλα πρωινιατικα!!! εμεις θα βγουμε για κατι δουλιτσες και μια βολτα στα μαγαζια και το απόγευμα λογικα θα ξαναμπώ..

Ευακι δεν πειραζει κουκλα μου! Θα ερθει σιγουρα και γρηγορα...

Φουρφυρ βλέπω συγκινησεις πάλι στο θεματακι, ωραια μου αρεσουν αυτά!!!

Χρυσα χρόνια πολλά για τη γιορτη σου, πρεπει να πέρασες φοβερες γιορτες, του χρόνου σου ευχομαι ακόμη καλύτερες αγκαλια με το μωράκι σου!

Αφρούλα πήγαινε στο γιατρό σου για τη β επιπεδου και αν δεν μεινεις ικανοποιημένη πας και αλλου.

Αγαπάκι καλημέρα, τσάκο ένα φιλάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 κι εγω πάσχω απο οξεια υπνηλία, σημερα δε μπορουσα να ξυπνήσω με τιποτα!!!! Κ θελω να ξανακοιμηθω!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 35468

ΕΜΕΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 Breaking

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ PAP-A ΛΕΓΕΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 30ε ΟΣΟ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
ΑΛΛΑ Μ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! ΔΗΛ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΓΙΑ ΤΗΝ PAPP-A ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!

marichui

marichui
καλημερα γιαννα φιλια και στο μαρακι, φευγω

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΗΛ 30 ΕΥΡΩ! Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΩ Ε??? ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ Rolling Eyes
[quote="αφρουλα"] ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 50 ΣΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NA MAI KAI EΓΩΩΩ!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΠΙΑ!!! Laughing Laughing

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ε??ΠΙΚΡΑ..ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ??

ΓΙΑΝΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΑΚΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αγαπη"]ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΩ Ε??? ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ Rolling Eyes
αφρουλα έγραψε: ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 50 ΣΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 966307

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΛΙΩΝΩ ΛΕΜΕΕΕ!!!!ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ????ΑΑΧΧΑΧΧ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="stauroulinaa"]
αγαπη έγραψε:ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΩ Ε??? ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ Rolling Eyes
αφρουλα έγραψε: ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 50 ΣΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΛΙΩΝΩ ΛΕΜΕΕΕ!!!!ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ????ΑΑΧΧΑΧΧ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 5 328109

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις