101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Πεμ Δεκ 27, 2012 2:09 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Επιστρέφω στο διάβασμά μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ?
αφρουλα έγραψε:ΑΣΕ ΑΣΕ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ!!! ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!!
ΒΡΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β9? ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ!
Ευούλι έγραψε:αγαπη έγραψε:
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ???
Καλά είμαι Αγαπούλα!Το φολικό οξύ δεν αντικαθιστά όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ένας οργανισμός!Είναι απλά μία βιταμίνη...
XrysaB έγραψε:
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ?
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
αφρουλα έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ε?
Ευούλι έγραψε:
Φουρφουρίνι ψάχνεις γιατρό;Ψάχνεις να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο;Έκλεισες ραντεβού;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ!!ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ....ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΣ?
marichui έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Βλέπω αρχίσαμε το μπλα μπλα πρωινιατικα!!! εμεις θα βγουμε για κατι δουλιτσες και μια βολτα στα μαγαζια και το απόγευμα λογικα θα ξαναμπώ..
Ευακι δεν πειραζει κουκλα μου! Θα ερθει σιγουρα και γρηγορα...
Φουρφυρ βλέπω συγκινησεις πάλι στο θεματακι, ωραια μου αρεσουν αυτά!!!
Χρυσα χρόνια πολλά για τη γιορτη σου, πρεπει να πέρασες φοβερες γιορτες, του χρόνου σου ευχομαι ακόμη καλύτερες αγκαλια με το μωράκι σου!
Αφρούλα πήγαινε στο γιατρό σου για τη β επιπεδου και αν δεν μεινεις ικανοποιημένη πας και αλλου.
Αγαπάκι καλημέρα, τσάκο ένα φιλάκι κι εγω πάσχω απο οξεια υπνηλία, σημερα δε μπορουσα να ξυπνήσω με τιποτα!!!! Κ θελω να ξανακοιμηθω!!!
Ελπίζω να μην ξέχασα καμία
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ PAP-A ΛΕΓΕΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 30ε ΟΣΟ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
ΑΛΛΑ Μ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?
αφρουλα έγραψε: ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 50 ΣΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!!
αγαπη έγραψε:ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΩ Ε??? ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑαφρουλα έγραψε: ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 50 ΣΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!!
ΛΙΩΝΩ ΛΕΜΕΕΕ!!!!ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ????ΑΑΧΧΑΧΧ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης