76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Πεμ Δεκ 27, 2012 1:24 am
fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααααααα
Χρύσα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
Αφρουλίτα, Αγάπη..
Αφρουλίτα, Αγάπη..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
ΑΧ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?
καλως την τη κανεις χρυσα μου χρονια πολλα καλα εισαι??? πως περασες αυτες τις μερες???
fourfouraki έγραψε:Καλημέραααααααα
Αφρουλίτα, Αγάπη..
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑ! ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ε?
fourfouraki έγραψε:Καλά είμαι Αγαπούλα... ψάχνω να δω πως θα το κάνω με τους γιατρούς τώρα... εσύ τι κάνεις?
XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?
καλως την τη κανεις χρυσα μου χρονια πολλα καλα εισαι??? πως περασες αυτες τις μερες???
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
αγαπη έγραψε:fourfouraki έγραψε:Καλά είμαι Αγαπούλα... ψάχνω να δω πως θα το κάνω με τους γιατρούς τώρα... εσύ τι κάνεις?
καλα ειμαι κ εγω γυρισες αθηνα???XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
ολα μια χαρα χρυσα μου και εμεις ωραια περασαμε οπως καθε χρονο μαζευτηκε ολο το σοι και περασαμε ομορφα Χριστουγεννα με αναμενο τζακι και γενικα πολυ γιορτινη ατμοσφαιρα ωραια ηταν
XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:fourfouraki έγραψε:Καλά είμαι Αγαπούλα... ψάχνω να δω πως θα το κάνω με τους γιατρούς τώρα... εσύ τι κάνεις?
καλα ειμαι κ εγω γυρισες αθηνα???XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?
ολα μια χαρα χρυσα μου και εμεις ωραια περασαμε οπως καθε χρονο μαζευτηκε ολο το σοι και περασαμε ομορφα Χριστουγεννα με αναμενο τζακι και γενικα πολυ γιορτινη ατμοσφαιρα ωραια ηταν
EXOYME KAI THN ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ
ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΗΜΑ!) ΤΟΥΑΛΕΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Ευούλι έγραψε:Σαν να μαζευτήκατε βλέπω!
Χρύσα μου χρόνια πολλά και για τη γιορτούλα σου!Να είσαι πάντα γερή και σύντομα μια ευτυχισμένη μανούλα!
Αγαπουλίνι φάε κανα φρουτάκι κούκλα μου μήπως σου λείπουν βιταμίνες και γι'αυτό νιώθεις κούραση!
Φουρφουρίνι ψάχνεις γιατρό;Ψάχνεις να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο;Έκλεισες ραντεβού;
Αφρουλίνι δεν μας είπες...Είναι καλύτερα το έντερό σου;Λογικά σιγά σιγά θα πρέπει να συνέρχεσαι...
Μαίρη το ξαναείδες το μπεμπάκι σου;Ολα καλά;
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11/1 ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
αγαπη έγραψε:
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ???
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ????
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης