501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Παρ Δεκ 28, 2012 7:57 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχχααχχααχαχα ο φοβος και ο τρομος τωρα θα γινω????Ευούλι έγραψε:andi82 έγραψε:ευουλι τι κανεις??????
κοριτσακια μου μακαρι να μεινουμε εγκυουλες και ας μας παιδευσουν τα νινακια μας
αλλα εννοειται αν δεν εχεις τπτ και εισαι καλα τοτε απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου εισαι ηρεμη και ολα ειναι τελεια
μη σκεφτεστε αρνητικα για το μετα ολα καλα θα πανε
Καλά είμαι Μάχη μου!Εσύ;Διάβασα ότι είσαι διαιτολόγος,ε;Πάλι καλά που δεν πολυγράφω τι γουρουνιές κάνω αυτές τις μέρες γιατί θα έφριττες! Προσπαθώ να βάλω φρένο γιατί έχω πάρει την κάτω βόλτα αλλά μου έχει ανοίξει η όρεξη γαμώτο...Καμία συμβουλή;Περα από την πιο χρήσιμη: Ράψ'το!
κοιτα ευουλι μου η ορεξη ανοιγει οταν δινουμε αρκετο φαγακι στον οργανισμο μας και ετσι αυτος επειδη εχει συνηθισει ετσι ζηταει το παραπανω φαγητο.οχι οτι το χρειαζεται απαραιτητα το παραπανω για να λειτουργησει σωστα απλα επειδη τον εχεις μαθει εσυ ετσι.το πιο καλο ειναι σιγα σιγα να αρχισεις να κοβεις τα περιττα αυτα που δεν εχουν να σου προσφερουν τπτ καλο πχ σνακς,γλυκα,ετοιμα φαγητα.οχι με τη μια μαχαιρι γιατι ετσι θα δυσκολευτεις και μπορει να καταφερεις και το αντιθετο απο αυτο που θελουμε δηλ μετα να πεσεις πιο πολυ με τα μουτρα.απλα προσπαθησε να βρεις tips για να αντικαταστησεις τα χαζα που τρως.πχ αντι για σοκολατα καθε μερα περιορισε την στις 3 μερες απο ενα κομματι και οταν νιωθεις οτι θες παραπανω γλυκακι φαε λιγο μελι για να σου φυγει η ορεξη.