701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Σαβ Δεκ 29, 2012 1:11 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Aφρουλα μου ξερω οτι μου τα λετε ολα αυτα γιατι καταλαβαινετε την φαση που περνάω αλλα και πάλι ξερεις πολύ καλα πως οτι και να λέτε θα τα σκεφτώ κι εγώ με τον ίδιο τρόπο μόνο όταν θα έρθω στην θέση σου....για την ώρα θυμώνω με εμένα, θυμώνω με τον αντρα μου που θελει σπρώξιμο για να τα κάνουμε όλα, θυμώνω με την τύχη μου... και δν θελω να θυμώνω αλλο!!! και τους 2 προηγουμενους μήνες μια χαρα ξάπλα ήμουν και παλι τίποτα...
Μαρακι ευχαριστώ για την συμπαράσταση κι εσένα!!!
δν ξέρω αν εχει μεγαλύτερα ποσοστά η σπερματέγχυση, απλα θέλω κίνητρο για νέα ελπίδα, γιατί την χάνω με τον παραδοσιακό τρόπο, αφου περνάει ο καιρος..θα φτάσω τα 40 στο τέλος μέχρι να γίνω μανα!! και δν το θέλω καθόλου!!!!!! (μλκιες λέω, θα μου πεις, και το ξέρω και η ίδια... απλά έτσι νιώθω την δεδομένη χρονική στιγμή!)
αρκετά με την μίρλα του μήνα ομως
Κάτια μου καλησπέρα χαιρομαι που περνάτε καλά τις γιορτές!!!
κουκλιτσες μου θα σας αφήσω, να πάω σπίτι γιατι είμαι στο μαγαζί ακομη!!
σας στελνω τα φιλια μου και ειληκρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πρήξιμο!!! σημερα δν με αντέχω ούτε εγώ!!!
Μαρακι ευχαριστώ για την συμπαράσταση κι εσένα!!!
δν ξέρω αν εχει μεγαλύτερα ποσοστά η σπερματέγχυση, απλα θέλω κίνητρο για νέα ελπίδα, γιατί την χάνω με τον παραδοσιακό τρόπο, αφου περνάει ο καιρος..θα φτάσω τα 40 στο τέλος μέχρι να γίνω μανα!! και δν το θέλω καθόλου!!!!!! (μλκιες λέω, θα μου πεις, και το ξέρω και η ίδια... απλά έτσι νιώθω την δεδομένη χρονική στιγμή!)
αρκετά με την μίρλα του μήνα ομως
Κάτια μου καλησπέρα χαιρομαι που περνάτε καλά τις γιορτές!!!
κουκλιτσες μου θα σας αφήσω, να πάω σπίτι γιατι είμαι στο μαγαζί ακομη!!
σας στελνω τα φιλια μου και ειληκρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πρήξιμο!!! σημερα δν με αντέχω ούτε εγώ!!!