Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 38]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΦΡΟΥΛΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 Girl-saying-goodbye-smiley-emoticon
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εβαλα να κάνω κοτοπουλο κοκκινιστό και πατατουλες να τις κανω πουρε!! εδώ δν ζητάω απο την πεθερα μου φαγητό τις μέρες που δν προλαβαίνω να μαγειρέψω θα ζητουσα σήμερα? αν τυχει καμια φορά και με προλάβει πριν κανω κατι και έχει φτιάξει παραπάνω καλώς αλλιως προτιμώ ο καθένας τα του σπιτιου του για την ώρα Wink Wink
πως δν δουλευω...δουλεύω απλά πάω στις 7 σήμερα! γι αυτο με έπιασε προκοπή!για να τεμπελιάσω αύροι που έχω ρεπο!

Αφρουλιτακι μην αγχώνεσαι!!κάνε καμία πλύση με χαμομηλάκι που ειναι το μόνο ασφαλή σε αυτή τη φάση και άστο να δεις πως θα πάει!!!

φύγατε όλες απ οτι βλέπω οπότε πάω κι εγώ να παιξω λιγάκι μέχρι να γινει το φαγητο
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 Niceday

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!! Έχω μέρες να μπω αλλά σας σκέφτομαι κάθε μέρα!
Είμαστα αρρωστοι οικογενειακώς κ μόλις γίναμε καλύτερα..Σήμερα πήγαμε γιατρό και είδαμε καρδούλα κ τώρα ξανά στις 20 για να μου δώσει ΠΗΤ γιατί το σπορίδιο βγαίνει 5μιση βδομάδων στις μετρήσεις ενώ είμαι 7+2 ημερολογιακά.
Εσείς τι κάνετε? Πως περάσατε αυτές τις γιορτινές μέρες?

andi82

andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσακια μου ειμαι ποση ωρα μεσα και διαβαζω μολις τωρα τελειωσα ειστε πολυ γλωσσουδεεεεςςςςςςςςς Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 893968 φουρφουρακι τι τελεια φωτογραφια ειναι αυτη!τι ομορφο σπορακι ειναι αυτο????ευχομαι οτι καλυτερο κουκλα μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
αφρουλα μου παλι αυτο το χαζο εντερο σε παιδευει?
υπομονη κοριτσακι μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ελλη μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου και μην απελπιζεσαι δεν πρεπει να το βαζεις κατω θελει υπομονη και επιμονη και συντομα θα ερθει το σπορακι σας θα δεις κουκλιτσα μου I love you I love you I love you
γιαννα μου πηγαινα στον χαινογλου β.ολγας αλλα τωρα
θελω να παω στον Μικο εχω ακουσει πολυ καλα λογια και με ενδιαφερει γιατι ειναι και στο παπαγεωργιου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy εσυ σε ποιον πας?
φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσακια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 7:07 am, 1 φορά

andi82

andi82
γεια σου ειρηνουλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472
σε γαμο???πω πω μου φαινεται παραξενο να παντρευονται τετοιες μερες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109
εχει και δεξιωση μετα?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 7:08 am, 1 φορά

andi82

andi82
eirini7 έγραψε:
andi82 έγραψε:γεια σου ειρηνουλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472
σε γαμο???πω πω μου φαινεται παραξενο να παντρευονται τετοιες μερες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109
εχει και δεξιωση μετα?

τι εννοείς;;από οικονομικής άποψης;;
ναι έχει αλλά δεν θα πάμε...δεν έχουμε κανέναν γνωστό και θα ημασταν μόνοι μας
οχι βρε απο οικονομικης αποψης αλλωστε εγω θα το ελεγα αυτο?πριν 2 μηνες παντρευτηκα Razz Razz Razz Razz
εννοω τετοιες μερες γιορτινες και χειμωνα αλλα ειναι ωραια απλα δεν εχει τυχει να παω σε γαμο δεκεμμβρη Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τελικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι την δευτέρα που θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό που θα με παρακολουθεί και μετά αν συμφωνεί θα πάρω τα φάρμακα. ε.. δεν νομίζω πια να υπάρχει πρόβλημα με 2-3 μέρες διαφορά ε??

Mariaz1984 έγραψε:kalhspera koritsia den kserw an me thumaste !!! prospathousa na kanw paidaki kai mphka na sas pw ta euxarista eimai peripou 5 evdomadwn ekana shmera ton prwto uperhxo,eidame mia koukida ston amniako sako!!! Laughing Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Είμαστε μαζί εγκυούλες! Κι' εγώ είμαι 5 εβδομάδων ακριβώς. Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 6 εβδομάδων και 2 ημερών αλλά είχα αργότερα ωορρηξία. Εχθές στον υπέρηχο είδαμε ένα μικρούλη λεκιθικό σάκο μέσα στον αμνιακό, και μια "υπέροχη" τροφοβλάστη! χαχαα έτσι την αποκάλεσε..

boubou έγραψε:τι τό θελα...μόλις ξύπνησα ανακάλυψα πως η μουσαφίρισσα είχε δώσει πάλι το παρόν....26 μέρες κύκλος ο προηγουμενος..25 αυτος!!! στο τέλος θα αδιαθετω κάθε 15 μερες έτσι που το παει Mad Mad

Βρε συ καλύτερα!!! Μια γυναίκα που έχει 25 μέρες κύκλο μπορεί να κάνει 13 φορές ωορρηξία το χρόνο, αλλά μία που έχει 38 και βάλε κάνει πολύ λιγότερες!! άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες αν το δεις από αυτή τη σκοπιά...

αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 654316 ΣΤΙΣ 11/1 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 534787

Τώρα αν αρχίσω να ρίχνω μπούφλες θα φταίω??? εμένα λες μετά... το δάκρυ κορόμηλο έτοιμο το έχεις! Razz

andi82 έγραψε:φουρφουρακι τι τελεια φωτογραφια ειναι αυτη!τι ομορφο σπορακι ειναι αυτο????ευχομαι οτι καλυτερο κουκλα μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472
Και στα δικά σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 377361

andi82

andi82
γεια σου φουρφουρακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472
γλυκια μου αν δεν νιωθεις σιγουρη μην τα παιρνεις,ρωτα τον γυναικολογο σου και αναλογα πραξε παντως δεν νομιζω να σου εδινε κατι που θα σου εκανε κακο ετσι δεν ειναι?σε αυτον πως πηγες?στον συστησε καποια γνωστη σου?θεσνικη ειναι?

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όχι κανείς δεν μου τον σύστησε.. το βρήκα μέσω εοπυυ, απλά πήγα για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου γράψει χοριακή αν χρειάζεται.

andi82

andi82
fourfouraki έγραψε:Όχι κανείς δεν μου τον σύστησε.. το βρήκα μέσω εοπυυ, απλά πήγα για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου γράψει χοριακή αν χρειάζεται.
ενταξει τοτε περιμενε μεχρι τη δευτερα δεν εγινε και κατι.σκεψου οτι αν δεν πηγαινες στο γιατρο τωρα και πηγαινες δευτερα θα τα ξεκινουσες τοτε τα χαπια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
boubou έγραψε:τι τό θελα...μόλις ξύπνησα ανακάλυψα πως η μουσαφίρισσα είχε δώσει πάλι το παρόν....26 μέρες κύκλος ο προηγουμενος..25 αυτος!!! στο τέλος θα αδιαθετω κάθε 15 μερες έτσι που το παει Mad Mad

Βρε συ καλύτερα!!! Μια γυναίκα που έχει 25 μέρες κύκλο μπορεί να κάνει 13 φορές ωορρηξία το χρόνο, αλλά μία που έχει 38 και βάλε κάνει πολύ λιγότερες!! άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες αν το δεις από αυτή τη σκοπιά...

αμ δν το βλεπω ετσι, γιατι με μουφα σπερμα οι πιθανοητητες μου πιανουν πατο!!! Razz Razz και το κακο ειναι οτι εχω χρονο μπροστα μου γιατι πες οτι χρειαζομαστε κανα 6μηνο να φτιαξει το σπερμα με τις θεραπειες..μετα θα θελουμε παλι αλλο 1 χρονο φυσιολογικων προσπαθειων για να τα καταφερουμε?αφου καπου εκει ειναι ο μεσος ορος? δν εχω τοση υπομονη...με το που τα φτιαξουμε τα πραγματα θα παω κατευθειαν για σπερματεγχιση... το πηρα αποφαση!!!θα κανω κι εγω σαλπιγγογραφια μεσα σε αυτο το διαστημα να ξερουμε και για μενα τι παιζει και ολα θα μπουν σε σειρα!!

δν θα πω ψεματα,στεναχωρηθηκα πολυ και το ειδε κλασικα ο αντρας μου και μου ειπε ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ να του πω να παμε να κανει τις εξετασεις!! οποτε μετα τις γιορτες θα τις κανει κι αυτες να δουμε τι παιζει!!
ξαναπηρα και τις βιταμινες γιατι μας τελειωναν και βλεπουμε!!!

Μαρακι περαστικα σας!!τι καλα που ακουσατε καρδουλα!!! μαλλον εγινε καθυστερημενη συλληψη!!

Ειρηνακι καταλαβαινω..αυτες τις υποχρεωσεις τις βαριεμαι κι εγω!

Μαχη ειναι η πρωτη μερα γι αυτο ξενερωσα... θα μου περασει!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472

τα φιλια μου και στις υπολοιπες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472

marichui

marichui
Ελλη καλό σου απόγευμα, πάρε κ ενα φιλάκι από εμένα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 334590

Δεν πειράζει που ήρθε, δε θα πρωτοτυπήσω θα πω το πάμε πάλι...Σκέψου εμενα με 11 περιόδους το χρόνο...εχω ήδη 2 λιγότερες από εσένα φορές...Και κανονικα ουτε αυτο το μήνα δεν έπρεπε να προσπαθησω...Ουτε τον Ιανουάριο...
Οπότε ψηλά το κεφάλι και λίγη αισιοδοξια. Θα έρθουν όλα αρκει να περιμένουμε. Το πόσο άγνωστο...

Αγάπη και Αφρουλάκι ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πρωι ουτε χαιρετισα εκλεισε απότομα το ιντερνετ.

Συγχαρητηρια στη νεα εγκυούλα και μπραβο στη Μαρία που είδε το σποράκι της, να μεγαλώσουν γρηγορα στις κοιλιες τους και να τα καμαρώσουν!!!

Φουρφουρ κι εγω νομιζω 3 μέρες δεν πειράζει, όλα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

Ελλη μου κι εμενα κανονικα 3 Ιανουαριου ειναι να έρθει και βλέπω να χάνει το δρόμο...Μονο πρήξιμο στο στηθος εχω και λίγη υπνηλία που είναι είτε από τον καιρό είτε από το χαμηλό σίδηρο...Δεν πειράζει, θα έρθει και για εμάς!!

marichui

marichui
Ελλουκο πολυ βαρια το πήρες κοπέλα μου...Πες μας τι θέλεις για να σου φτιάξει έστω λίγο το κέφι!!!

Αν θεωρείς ότι δε μπορείς να περιμένεις δοκίμασε την σπερματέγχυση. Δεν είναι ούτε κάτι φοβερό ούτε πολύ ακριβό. Το εχω σκεφτεί κι εγω, αν δεν κάτσει σε ενα εξαμηνο να πάω για σπερματεγχυση και να τελειώνω...Βαριέμαι να περιμένω...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472

ΚΑΛΕ ΤΙ ΧΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ?! ΝΑΙ ΝΑΙ ΧΑΖΑ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ?! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΩ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΞΕΡΩ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 215994 ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΠΕΡΜΑ! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ?!

marichui

marichui
Αφρουλα οχι μονο μενω ξαπλωμενη κ δε σηκωνομαι αλλα κοντευω να γινω Κομανετσι από το κατακορυφο μετα!!! Αλλα ρε παιδι μου βαριεσαι να περιμενεις...Αντε εγω αδικα τελειως. Την Ελλη τη θαυμαζω πάντως και γι αυτο πιστευω οτι αυτη η υπομονη της θα ανταμειφθει πολλαπλα!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 215994 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΠΕΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ! Ε Η 1η ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ! ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ? ΑΠΕΙΡΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΘΟΥΣΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ!) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ!!!

marichui

marichui
Εχεις δικαιο η υπομονη είναι αρετη!! Σιγουρα οταν ερχεται γρηγορα δεν εχεις την αναμονη αλλα όποτε και να έρθει τα αξιζει όλα αυτη η χαρά!! Ναι Αφρουλα κι εγω μένω ξαπλωμένη...Θεωρώ ότι βοηθάει ΠΟΛΥ!!!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..
ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ?

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ..ΕΣΥ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 28 328109

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Very Happy ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ. Very Happy Very Happy ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ.. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις