676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Σαβ Δεκ 29, 2012 6:00 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΦΡΟΥΛΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 7:07 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 7:08 am, 1 φορά
οχι βρε απο οικονομικης αποψης αλλωστε εγω θα το ελεγα αυτο?πριν 2 μηνες παντρευτηκαeirini7 έγραψε:andi82 έγραψε:γεια σου ειρηνουλα
σε γαμο???πω πω μου φαινεται παραξενο να παντρευονται τετοιες μερες
εχει και δεξιωση μετα?
τι εννοείς;;από οικονομικής άποψης;;
ναι έχει αλλά δεν θα πάμε...δεν έχουμε κανέναν γνωστό και θα ημασταν μόνοι μας
Mariaz1984 έγραψε:kalhspera koritsia den kserw an me thumaste !!! prospathousa na kanw paidaki kai mphka na sas pw ta euxarista eimai peripou 5 evdomadwn ekana shmera ton prwto uperhxo,eidame mia koukida ston amniako sako!!!
boubou έγραψε:τι τό θελα...μόλις ξύπνησα ανακάλυψα πως η μουσαφίρισσα είχε δώσει πάλι το παρόν....26 μέρες κύκλος ο προηγουμενος..25 αυτος!!! στο τέλος θα αδιαθετω κάθε 15 μερες έτσι που το παει
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΣΤΙΣ 11/1 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
andi82 έγραψε:φουρφουρακι τι τελεια φωτογραφια ειναι αυτη!τι ομορφο σπορακι ειναι αυτο????ευχομαι οτι καλυτερο κουκλα μου
ενταξει τοτε περιμενε μεχρι τη δευτερα δεν εγινε και κατι.σκεψου οτι αν δεν πηγαινες στο γιατρο τωρα και πηγαινες δευτερα θα τα ξεκινουσες τοτε τα χαπιαfourfouraki έγραψε:Όχι κανείς δεν μου τον σύστησε.. το βρήκα μέσω εοπυυ, απλά πήγα για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου γράψει χοριακή αν χρειάζεται.
fourfouraki έγραψε:boubou έγραψε:τι τό θελα...μόλις ξύπνησα ανακάλυψα πως η μουσαφίρισσα είχε δώσει πάλι το παρόν....26 μέρες κύκλος ο προηγουμενος..25 αυτος!!! στο τέλος θα αδιαθετω κάθε 15 μερες έτσι που το παει
Βρε συ καλύτερα!!! Μια γυναίκα που έχει 25 μέρες κύκλο μπορεί να κάνει 13 φορές ωορρηξία το χρόνο, αλλά μία που έχει 38 και βάλε κάνει πολύ λιγότερες!! άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες αν το δεις από αυτή τη σκοπιά...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης