Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 38]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΕΤΙΧ" ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Laughing Laughing Laughing

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κάτσε να το δω κι εγω!!!

marichui

marichui
Ρε Αγάπη τι είναι τούτος; Εχει και η οικογένεια; Ελπίζω όχι, δεν μπορω να φανταστ τέτοιον πατέρα!!! Παλιότερα δε μου αρεσαν καθόλου τα καλσόν!! Καθόλου και τωρα μονο λίγα και αυτος λέει ότι φορουσε καθε μέρα...Παναγια μου!! Δε μπορουν να τον αναφερουν κάπου; Εντελως ξεφτίλας!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Ρε Αγάπη τι είναι τούτος; Εχει και η οικογένεια; Ελπίζω όχι, δεν μπορω να φανταστ τέτοιον πατέρα!!! Παλιότερα δε μου αρεσαν καθόλου τα καλσόν!! Καθόλου και τωρα μονο λίγα και αυτος λέει ότι φορουσε καθε μέρα...Παναγια μου!! Δε μπορουν να τον αναφερουν κάπου; Εντελως ξεφτίλας!

μη δινεις σημασια θα δεις πολλα τρολ εδω μεσα κατα καιρους ειχαν μπει και στο δικο μας θεμα και λεγανε οτι να ναι εγω δεν δινω σημασια ποτε σε τρολ αλλα το συγκεκριμενο θεμα με εκανε να γελασω πολυ με τις απαντησεις των κοριτσιων αν το δουν η ολιβια η ή βιβιαν που ειναι οι υπευθυνες του φορουμ θα φαει ban

marichui

marichui
Μα είναι δυνατόν να μιλάνε σε ενα τοσο ομορφο θεμα όπως η μητρότητα; Και να λένε τόσα σαχλά; ΕΛΕΟΣ!!! Τι ψυχανωμαλία....

Εγω στεναχωριεμαι κ γελαω καμια φορα με αυτα που κανουν οι διάφορες πεθερές!!! Εμενα η δικη μου ειναι πολυ καλή και μου φαίνεται περίεργο να σκέφτεσαι ασχημα για τη γυναίκα του παιδιου σου αν και το έχω δει από πολύ κοντα!!!

sotiria-21-love

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΊΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 22 ΤΗΝ 2Η ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 24 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΙΜΟΣΥΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ?????
ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ 'Η ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΟΘΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ?ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ 'Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sotiria-21-love έγραψε:ΕΊΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 22 ΤΗΝ 2Η ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 24 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΙΜΟΣΥΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ?????
ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ 'Η ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΟΘΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ?ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ 'Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ?

καλη μου κανε μια β χοριακη να σου λυσει την απορια κανενας δεν μπορει να κανει διαγνωση εδω εκτος απο τον γιατρο σου ευχομαι το αποτελεσμα που επιθυμεις

marichui

marichui
sotiria-21-love έγραψε:ΕΊΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 22 ΤΗΝ 2Η ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 24 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΙΜΟΣΥΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ?????

Σωτηρία πρώτα από όλα μακάρι να είσαι από ότι κατάλαβα το θέλεις! Πόσο διαρκουν οι κύκλοι σου; Τα συμπτωματα από κοπέλα σε κοπέλα διαφέρουν οπότε το καλύτερο είναι αν έχεις σταθερό κύκλο και δεν έρθει την αναμενόμενη μέρα περίοδος την επόμενη να κάνεις ενα τεστάκι! Με το φίλο σου μοιράστηκες αυτες σου τις ανησυχίες;

sotiria-21-love

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ...ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ..ΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ?ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΣΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ..

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!! Έφτασα στην Αθήνα.... τώρα να πω ότι χαίρομαι..?? Sad

Sotiria τα τεστ που κάνουμε στο σπίτι δείχνουν από την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μετά. Οπότε πρέπει να περιμένεις την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, και αν δεν έρθει, μπορείς την επόμενη μέρα να κάνεις ένα τεστάκι ή να πας για χοριακή. Αν στη γράψει γιατρός του εοππυ κοστίζει 1-2 ευρώ και είναι και πιο αξιόπιστη.

sotiria-21-love

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΣ CLEARBLUE ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΕΕΙ

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sotiria-21-love έγραψε:ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΣ CLEARBLUE ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΕΕΙ

εγω θα σου προτεινω να περιμενεις μεχρι και την πρωτη μερα καθυστερησης.....
αυτα ειχα παρει κι εγω και μου εδειξαν αρνητικα....ενω ημουν εγκυος.....

δεν παθαινεις τιποτα να περιμενεις για πιο σιγουρα....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!

Αλλη μια στη δουλεια.. με 4+ ωρες υπνου.... κανω τρελα σχεδια για το κρεβατι μου μετα Wink Wink για την ωρα πινω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 438696 και περιμενω να πλακωσει κοσμος!!

εσεις τι μου κανετε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 315810

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ......ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ.......ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΠΟΥΦ!!!ΑΜΑΝ....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lida R έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ......ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ.......ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΠΟΥΦ!!!ΑΜΑΝ....

εγω για αυριο ευτυχως την γλυτωσα!!δουλευα τα Χριστουγεννα και τωρα αυτη την αργια την πηρε αλλος!Τεταρτη παλι!

θα ειχα ξεκουραστει λιγο παραπανω αλλα αποφασισαμε κατα τις12+ οτι θελουμε να δουμε ταινια χθες και βαλαμε να δουμε το Τζειμς Μποντ το καινουριο και ηταν πανω απο δυο ωρες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 4872

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα όμορφες!!! Τελικα το διαδικτυο ενωνει,δεν αποξενωνει.....κ εμενα με ενωσε με υπεροχους ανθρωπους που παρ'ολο που δεν εχω γνωρισει ποτε απο κοντα τους αγαπω κ μ'αγαπουν οσο δεν το εχουν κανει αλλοι....αγαπουν πραγματικα ....και μου θυμιζουν οτι δεν ειμαι μονη...ειναι παντα διπλα μου στις ευχαριστες αλλα κ στις δυσαρεστες στιγμες της ζωης μου....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΎ !!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotitsa έγραψε:Καλημέρα όμορφες!!! Τελικα το διαδικτυο ενωνει,δεν αποξενωνει.....κ εμενα με ενωσε με υπεροχους ανθρωπους που παρ'ολο που δεν εχω γνωρισει ποτε απο κοντα τους αγαπω κ μ'αγαπουν οσο δεν το εχουν κανει αλλοι....αγαπουν πραγματικα ....και μου θυμιζουν οτι δεν ειμαι μονη...ειναι παντα διπλα μου στις ευχαριστες αλλα κ στις δυσαρεστες στιγμες της ζωης μου....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΎ !!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

καλημερα γλυκια Φωτιτσα!! φυσικα και δν εισαι μονη!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 35468
οταν μπαινει καποιος με θετικη διαθεση οπως εσυ μονο καινουριες φιλιες μπορει να δημιουργησει,και τι κι αν ειναι διαδικτυακες? δν σημαινει οτι δν ειναι το ιδιο ουσιαστικές! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 669659

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααααααα!!!!!!
ελλουκο, αγαπακι, φωτιτσα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472
τι κανετε καλε??!!Εγω χαθηκα λογω δουελιας!!!Τελος του μηνα και τελος του χρονου πηζαμε τρελα!!!
Σημερα ειμαι ψιλοχαλαρα μεχρι να πλακωσουν παλι τιποτα εκτακτα της τελευταις στιγμης!
Θελω να σας υχαριστησω για τις ευχες σας για τα γεννεθλιακια του αντρουλη μου!!!
το σκ εκανα πολλες δουλειες στο σπιτι για να ειναι ειναι καθαρο για το νεο ετος!!Βεβαια ο αντρουλης μου αρωωστησε το σαββατο και δεν πηγαμε πουθενα, χουζουρεψαμε σπιτακι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καραμελιτσα!! δν πειραζει και το χουζουρι που και που καλο ειναι!! περαστικα στον αντρουλη σου!! κι εγω καθαρισα το σπιτι το Σαββατο αλλα χθες ειχε ηδη γινει παλι απο τον Τσαρλι..ασε, παλι σκουπισμα θελει χεχεχε

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ?

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:καραμελιτσα!! δν πειραζει και το χουζουρι που και που καλο ειναι!! περαστικα στον αντρουλη σου!! κι εγω καθαρισα το σπιτι το Σαββατο αλλα χθες ειχε ηδη γινει παλι απο τον Τσαρλι..ασε, παλι σκουπισμα θελει χεχεχε

ελλουκο η αληθεια ειναι πως το ευχαριστηθηκα το χουζουρι!!!!τωρα εχω δυναμεις για αποψε και μιας που εχω κανει και τις δουλειες μου θα κανονισω να εχω γεματο προγραμμα τα απογευματα μετα την δουλεια!σημερα τι θα κανεις?θα πας πουθενα?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΕΜΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΩ 10 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΕΣ 2!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 328109 ΑΣΕ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΧΟΥΖΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ 24ΩΡΟ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ?ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΣ?

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα γλυκια μου αφρουλιτα!!!τι κανεις??
ναι το ευχαριστηθηκα το χουζουρι αυτο το σκ!ηταν και χαλια ο καιρος!εβρεχε απο το σαββατο το πρωι μεχρι και χθες το απογευμα συνεχομενα!!!
τι θα κανετε αποψε οι τρεις σας?!!! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ?

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΥΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις