351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Παρ Δεκ 28, 2012 2:45 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!
είμαι χάλια..........έχω πάθει μάλλον ψύξη..δε μπορώ να κουνηθώ..μιλάμε για πολύ πόνο
Γιάννα σου έρχεται λίστα με θρίλερ!!!
Μαράκι,Μάχη,Αφρούλα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:34 am, 1 φορά
οχι γιαννα μου δεν ειναι απο το σπιτι μου ειναι απο το ξενοδοχειο που μεναμε οταν πηγαμε το γαμηλιο αυστριαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΧΗ Η ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:34 am, 1 φορά
πφφφ γιορτινες μερες περαστικα σου μεχρι τη πρωτοχρονια ομως θα περασει και ετσι μια χαραeirini7 έγραψε:Γιάννα τα δυο πρώτα αν και παλιά είναι τα αγαπημένα μου!
Mirrors
Mirrors 2
Silent house
Choose
The Woman In Black(!)
Julia΄s eyes
case 39(πολύ καλό!)
dream house(πολύ καλό!)
τα μόνα που δε βλέπω είναι με θρησκεία οπότε δεν έχω άποψη
από πού κατεβάζετε;;αν θες να σου πω
Μάχη ευχαριστώ!άσε στα καλά καθούμενα έμεινα ακίνητη
χαχαχαχχαχα ηθελα να βλεπω τι λετε για φαγητακια και γλυκακια ολες οι γουρουνιτσες και μετα θα το πετουσα χαχχαχαχχαχχαχαχαeirini7 έγραψε:Μάχη ωραίο επάγγελμα!τα λένε αυτά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:35 am, 1 φορά
andi82 έγραψε:χαχαχαχχαχα ηθελα να βλεπω τι λετε για φαγητακια και γλυκακια ολες οι γουρουνιτσες και μετα θα το πετουσα χαχχαχαχχαχχαχαχαeirini7 έγραψε:Μάχη ωραίο επάγγελμα!τα λένε αυτά!
andi82 έγραψε:οχι γιαννα μου δεν ειναι απο το σπιτι μου ειναι απο το ξενοδοχειο που μεναμε οταν πηγαμε το γαμηλιο αυστριαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΧΗ Η ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
ναι δουλευω γλυκια μου.ειμαι διαιτολογος κανω κατοικον επισκεψεις και επισης εχουμε περιπτερο οικογενειακως και δουλευω και κει καποιες ωρες αλλα καθε μεραααααα και κυριακες και μαλλον και την πρωτοχρονια γιαυτο μαρακι μη στεναχωριεσαι για τον αντρουλη σου και γω θα δουλευω
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:σε ποια περιοχη τι?το περιπτερο?andi82 έγραψε:οχι γιαννα μου δεν ειναι απο το σπιτι μου ειναι απο το ξενοδοχειο που μεναμε οταν πηγαμε το γαμηλιο αυστριαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΧΗ Η ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
ναι δουλευω γλυκια μου.ειμαι διαιτολογος κανω κατοικον επισκεψεις και επισης εχουμε περιπτερο οικογενειακως και δουλευω και κει καποιες ωρες αλλα καθε μεραααααα και κυριακες και μαλλον και την πρωτοχρονια γιαυτο μαρακι μη στεναχωριεσαι για τον αντρουλη σου και γω θα δουλευω
ΜΑΧΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Α ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ?
eirini7 έγραψε:andi82 έγραψε:χαχαχαχχαχα ηθελα να βλεπω τι λετε για φαγητακια και γλυκακια ολες οι γουρουνιτσες και μετα θα το πετουσα χαχχαχαχχαχχαχαχαeirini7 έγραψε:Μάχη ωραίο επάγγελμα!τα λένε αυτά!
ααα πονηρή...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης