376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Παρ Δεκ 28, 2012 3:12 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΙΡΕΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ?
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχχααχχαχα η γιαννα το ξεκινησε ειναι ο καπουτσινο σταυρουλα μου χαχχαχαχχαχχαχχαχχαstauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΧΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ????????
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:56 am, 1 φορά
ελααααα αγαπουλα δεν θελω τετοιαααααα μπορει ομως να εισαι τελευταια φορα εκειαγαπη έγραψε:με βλεπω στην λιστα της ειρηνης στον πατο αλλα ευχομαι να ειμαι μονη μου εκει κατω ευχομαι να γινουν ολες βιολετι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ?
ΚΑΝΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.
ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΙ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:57 am, 2 φορές συνολικά
eirini7 έγραψε:
Σταυρούλα ούτε στον δικό μου αρέσουν και τα βλέπω με την κολλητή μου και οι άντρες κοιμούνται στον καναπέ!
έτοιμη;;;
andi82 έγραψε:κοριτσακια μου σας αφηνω φευγω για δουλεια θα μπω μετα απο το περιπτερο φιλακια πολλα σε ολες
σταυρουλινα μουυυ καλο ταξιδακι γλυκια μου να προσεχετε και μη μας ξεχασεις τωρα που θα λειπεις
stauroulinaa έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ?
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!7,10 ΠΕΤΑΜΕ...!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ..ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ!!ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 5!
αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ?
ΚΑΝΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.
ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΙ?
ναι το κοιμησα το μωρο μου ενταξη με το πιπι σημερα δεν σηκωθικα 8 νταν γιατι με ξυπνησε ο αντρας μου κατα τις 8:30 ειχαμε και κατι εξωτερικες δουλειες με την υπνηλια ακομα εχω προβλημα μολις παει 8:30 9:00 το βραδυ με δυσκολια κραταω τα ματια μου ανοιχτα αφου σημερα λεω να τα κολησω με σιλοτειπ ανοιχτα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!
andi82 έγραψε:κοριτσακια μου σας αφηνω φευγω για δουλεια θα μπω μετα απο το περιπτερο φιλακια πολλα σε ολες
σταυρουλινα μουυυ καλο ταξιδακι γλυκια μου να προσεχετε και μη μας ξεχασεις τωρα που θα λειπεις
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:57 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 06, 2013 6:58 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Παρ Δεκ 28, 2012 3:31 am, 2 φορές συνολικά
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΩΜΩΔΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΙΙΙ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΦΦΦΦ...
ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΕΣΕΣΕΡΙΑΑΑ!!!ΑΧΧΧΑ!!!!
ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩΩΩ!!
ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 55 ΛΕΠΤΑ-1 ΩΡΑ..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης