226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Πεμ Δεκ 27, 2012 7:18 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑ ΟΤΙ ΠΑΧΥΝΑ.
ΘΕΛΩ 5 ΚΙΛΑ!!!!
ΘΕΛΩ 5 ΚΙΛΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα ψωνιαααααα αντε να μας πεις μετα τι πηρεςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ELLH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ.
ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ELLH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ.
ποσο πιο συχνα ελλη μου καθε μερα μπαινωboubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ELLH ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
α εχετε καταθεση βραδιατικα?
εγω σημερα πληρωθηκα και πηρα για το 15ημερο (μου τα εδωσε νωριτερα") και το δωρο!!! νομιζω οτι ειναι απο τις λιγες φορες ακομη που θα δω τοσα λεφτα μαζεμενα!!! χιχι εγω θα τα κανω βεβαια κατευθειαν καταθεση στην τραπεζα να τα τρωμε σιγααααα σιγα γιατι αλλιως ευκολα μπορω να τα ρημαξω ολα!χιχιιχ
Μαχη ετσι ειναι εδω..αν δν μπαινεις συχνα μετα εχει μελετη κανονικα!!!
σορυ που αργω να γραφω αλλα ειμαι δουλεια!!
ε αφου πηρες ενταξει τοτεboubou έγραψε:εχω παρει πολλα αυτες τις μερες Μαχη μου, δν χρειαζομαι κατι αλλο για την ωρα!! και ο αντρας μου που θελει κανενα παντελονι λεει να περιμενουμε στις εκπτωσεις, αρα για λιγο χαλαρωνουμε απο εξοδα..μεχρι να ερθει η ΔΕΗ
εσυ πηρες τπτ καλο για τις γιορτες?
αυτο ειναι το καλυτερα συχνα και απο λιγα αν τα παιρνεις μαζεμενα τοτε σου φαινονται και πολλα τα λεφτα με γεια σου ελλη μου καλοφορεταboubou έγραψε:χεχε..νομιζω καλυτερα συχνα και απο λιγα..δν φαινονται τα λεφτα ετσι!! εγω αργω αλλα οταν παρω μπρος δν σταματαω... τωρα πηρα ΟΛΑ οσα ηθελα και γι αυτο σταματησα!!!
εχεις σταθερο κυκλο?μακαρι να μην σου ερθει η βρωμιαρα τι τελεια που θα ειναιboubou έγραψε:σ ευχαριστω πολυ!!
στις 31/12 ... θα μπει καλα η αλλη βδομαδα
ποσο καιρο προσπαθειτε ελλη μου?και μην το ξαναπειος αυτο 'μετα απο τοσο καιρο αποτυχιας' εκει που δεν το περιμενεις θα σου ρθει το νινακι σου και σιγουρα θα σου ρθει πολυ συντομα μην απελπιζεσαι γλυκια μουboubou έγραψε:ε το μποτε απαιτει χρονο...
ναι εχω πολυ σταθερο κυκλο αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα απο τοσο καιρο αποτυχιας δν μπορω ουτε για πλακα να σκεφτω οτι μπορει να τα καταφερα!! ασε που πραγματικα δν νιωθω τιποτα στο σωμα μου ..λιγο το στηθος αρχισε να γινεται ευαισθητο..αλλα αυτο γινεται σε καθε κυκλο!
εσυ ποτε δν περιεμενεις?
καλως την και ας αργησεstauroulinaa έγραψε:HELLOOOOOOOOOOOO!!!!!!! ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙΙΙΙ!!!!!!
ΕΛΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑΝΝΑ
ναι ελλη μου το ειδα το τικερακι υπομονη θελει γλυκια μου και οποτε μπορεσετε δειτε το με τις εξετασεις.μια φιλη μου ειχαν θεμα με το σπερμα ο αντρας της ειχε 4000 ενω επρεπε να ειχε πανω απο 20000 εκανε μια αγωγη για 6 μηνες με φαρμακα κομμενο τσιγαρο και ποτο υγιεινη διατροφη και μετα αμεσως εμεινε η φιλη μου και τωρα εχουν 3 παιδακια αρα ολα ξεπερνιουνται ευκολα εμεις τωρα ξεκινησαμε να προσπαθουμε απο αυτον το μηνα αρα δεν περιμενω και θαυματα με τη πρωτη δηλ να μεινω μακαρι βεβαια αλλα και να μην δεν θα στεναχωρεθωboubou έγραψε:καλως την Σταυρουλινα μας
Μαχη το ποσο προσπαθουμε το γραφει και το τικερακι μου το κατω κατω σε μερες
δν ελπιζω καλη μου γιατι εχουμε θεμα με το σπερμα κι ακομη δν καναμε τιποτα να το βελτιωσουμε, οποτε κραταω μικροοοο καλαθι, αφου κατα 99% θα ερθει η αλεκα!!τωρα αν δν θελει να ερθει ακομη καλυτερα!! δν το λεω απογοητευμενα..απλα ετσι ειναι τα πραγματα και εχω συμβιβαστει
εσυ και σημερα και αυριο για να εισαι σιγουρη οτι θα πετυχεις τις μερες και σε λιγες μερες μπορει να μας λες ευχαριστα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andi82 στις Πεμ Δεκ 27, 2012 9:24 am, 1 φορά
τελειο το κοκκινο!!μαρεσει παρα πολυ στα ποδια το κοκκινο και το καλοκαιρι μαρεσει το κοραλιstauroulinaa έγραψε:ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΚΑΝΑ..ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΣΕ ΛΙΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗ!!!!!
ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΞΕΡΩ!!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης