Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
497 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 497 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 38]

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευα δε σε ξρω σου ευχομαι όλα τα προβλήματα να λυθουν συντομα. Ελπίζω οσο πιο γρηγορα να εισαι εγκυούλα.

Μαρίνα μου τι καλά!!! Με το καλό να γεννηθούν οι κουκλάρες, απο πρώτο χέρι σου λέω θα τα παίξετε τον πρώτο καιρό θα χρειαστεις πολύ βοήθεια!!!

Αφρούλα δεν ξερω τι να πω, υπομονή, το νινι σου τα αξιζει όλα αυτά, ας περάσουν όλα σύντομα!!

eva evaki

eva evaki
DOKIMASE NA PIEIS MONO TO PROI MISO POTHRAKI LADAKI...KI AN DEIS KATI ASTO...DESTO OMWS...KAI MHN PIEZESAI...!AYTO THA KANW TO XW VGALEI APO TO MUALO MOU GIA TWRA MEXRI NA STROSH ESTO H WORIXIA...! PERNW TO T4 754 MERES KAI TO T4 TWN 100..3 MERES!

eva evaki

eva evaki
EUXARISTW MARITSOUI MOU..KAI SE SENA OTI POTHEIS!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ????!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 604962 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 2/1! ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ?! Laughing Laughing Laughing

ευχαριστώ κούκλα! και στα δικά σου τα χαρμόσυνα (στην ώρα τους βεβαίως βεβαίως Very Happy Very Happy ) λεςςςςς να βγάλω τα πρώτα του χρόνου?? χαχα πλάκα θα έχει... και διπλό ποδαρικό!!!
Μπορεί σου λέωωωωω μπορείιιι!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:rinamar ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΓΕΝΝΑΣ!!
ΠΩ ΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Ε???

Γεννάμε Γιάννα μου και τώρα που μου το είπε εγώ απλώς σταμάτησα να λειτρουγω.. μίλαγε ο γιατρός άκουγε ο ριναμαρινούλος εγώ παρακάλαγα απο μέσα μου να είχα φέρει το σλιπάντ μου μαζί....... ΑΣΤΑ σου λέω!! ...δε το περίμενα τόσο σύντομα!! 5 μέρες?? ..έλεγα να πάει 10-15 του μήνα... τριαλαριλαρό σου λέω!

αφρουλα έγραψε:ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ!!! Sad Sad Sad

πωωωω πωωωωω... πακέτο καλή μου.... υπομονή τότε... μέχρι και την αυχενική ε? πότε με το καλό??

boubou έγραψε:
..........
Μαρινα γεννατεεεεεεεεεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 654316

δν προλαβαινω λεμεεεεεεεεε!!!!

Ελλάκο μου καλά είσαι?? Ναι ναι ναι γεννάμεεεεεε!!! ....εγώ όμως δε το πιστεύω ακόμα!! χαχα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΙΝΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ?ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΛΠ?
ΠΩΠΩ!!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!ΧΑΜΟΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙ ΔΥΟ!!
ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!

..πανέτοιμη κοπελιά... ευτυχώς!! δωμάτια-ψώνια-ρούχα, πλύσιμο-σιδερό κλπ καρότσια-αυγά για το αυτοκίνητο... Να λαδώσω πλυντήριο να είναι έτοιμο και να πάρω φορτηγό με πάνες λες? Cool ..κάτι για κουπόνια άκουσα στο μαιευτήριο που δίνουν κλπ κλπ... μακάρι να μου έρθουν και στο δικό μου δωμάτιο γιατί πραγματικά θα τα έχουμε ανάγκη!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΜΑ: ΟΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ?!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! Sad Sad Sad Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΑΝΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ!!

ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι μου εύχομαι να ρυθμιστεί το θέμα σας και σύντομα.. είναι ρε παιδί μου τα ορμονικά πακέτο.. και ο θυροειδής ο "μαέστρος" αν τα παίξει κλατάρει όλο το σύστημα... Crying or Very sad

Μαριτσούι μου σ'ευχαριστώ καλή μου!! Εύχομαι και στα δικά σου σύντομα!!! ..ευτυχώς η μανούλα μου θα βοηθήσει αρκετά και όσο μπορεί.. αλλα απ'την άλλη θέλω να το προσπαθήσω και μόνη μου.. Έβλεπα μια φίλη με δίδυμα (κι αυτή με εξωσωματική) που είμαστε φίλες και μένουμε και κοντά, μια χαρά τα κατάφερνε με τα μωρά... στο σπίτι είχε πέσει λίγο μπουρλότοοοοο αλλά τι να κάνουμε..? Δεν είμαστε σαρανταποδαρούσες!! χαχα! ..κάτι θα μείνει πίσω...!

Καληνύχτα Γιάννα μου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.... ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ! Sad Sad Sad

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 11/1! ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 215994

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
11/1!! σε όλους του άσους πάνω είσαι!! Μια χαρά θα είναι όλα καλε!! Να μη φοβάσαι τπτ! Τελειώνει το 1ο τρίμηνο, θα έρθει στα ίσα του το έντερο, θα φύγουν οι υπνιλίες μιαααα χαράααα χαράδρα λεμε!!!
Αν δε κάνει και πολλές σβούρες και είναι ήσυχο θα δείτε και φίλο και μετά θα είσαι σε ροζ ή γαλάζια σύννεφα!!
..εγώ θυμάμαι είχαμε ξεχάσει που παρκάραμε... κατα που πέφτει η κηφισίας... ξέχασα το νούμερο της μάνας μου που ήθελα να την πάρω να της πω τι έγινε... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πάρε και το σλιπάντ σου μαζί clown

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αφρουλα μαλλον ηρθε η ωρα να μαλωσουμε εσενα!!! δν ειπαμε να σκεφτεσαι θετικα!???? αυτο το σπορακι ειναι εκει για να μεινει..τον κωλο σου να χτυπας κατω δν παει πουθενα!!γι αυτο ηρθε ο καιρος νομιζω να το παρεις αποφαση!!

eva evaki

eva evaki
RINAMAR TO XERW KOPELITSA MOU GLUKIA SE EUXARISTW GIA THN YPOSTIRIXEI...ANTE ME TO KALO NA DEIS KAI NA APOLAYSEIS TA MWRAKIA SOU KOPELA MOU ME ENAN PONO...SOU EUXOMAI...!KORITSAKIA MOU KALO SAS VRADY...SAS EYXOMAI SE OOOOLES OTI KALYTERO...NA FEREI TO NEO ETOS AN DEN MPW MEXRI TOU XRONOU.... santa santa santa santa santa santa santa I love you I love you I love you I love you I love you I love you Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Ευακι!!! χρονια πολλα και απο εμενα, ευχες το 2013 να φερει το μωρακι σε ολες μας που τοσο λαχταρουμε, υγεια και ευτυχια!!!!!! santa santa santa santa santa santa

καλη συνεχεια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 417472

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ!!! Laughing Laughing Laughing ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

marichui

marichui
Ευα κ Γιάννα καληνύχτα!!!

Μαρίνα, σιγουρα το σπίτι θα μείνει πολύ πίσω, προσπάθησε αλλα θα δεις θα χρειάζεσαι ξεκουραση και τα μωρα θα πρέπει κάπως να συντονιστούν, θα τα δεις στην πορεία όλα...Δες πρωτα τις κουκλες και θα βρείτε το δρόμο σας.

Αφρούλα πιστευω θα ηρεμησεις μολις περάσει το πρωτο τρίμηνο, δε σε μαλώνω κι εγω νομίζω έτσι θα είμαι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αλλο προσγειωμενη, αλλο "φοβαμαι" που λες εσυ!! Razz Razz Razz αντε τωρα!!! δν χρειαζεται να εισαι προσγειωμενη συνεχεια!!! αντι να χαρεις αυτο το υπεροχο πραγμα που σου συμβαινει, και που δυσκολευτηκες τοσο να καταφερεις καθεσαι και σκεφτεσαι χαζα!!!! παιδι μου ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΜΑ αυτο ειναι γεγονος!!! δν λεω θα εχεις μια ακρη του μυαλου ετσι προσγειωμενη αλλα οχι τελειως βρε παιδι μου!!! ισως παραειμαι χαζορομαντικη αλλα νομιζω οτι χανεις την μαγεια!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eva evaki έγραψε:RINAMAR TO XERW KOPELITSA MOU GLUKIA SE EUXARISTW GIA THN YPOSTIRIXEI...ANTE ME TO KALO NA DEIS KAI NA APOLAYSEIS TA MWRAKIA SOU KOPELA MOU ME ENAN PONO...SOU EUXOMAI...!KORITSAKIA MOU KALO SAS VRADY...SAS EYXOMAI SE OOOOLES OTI KALYTERO...NA FEREI TO NEO ETOS AN DEN MPW MEXRI TOU XRONOU.... santa santa santa santa santa santa santa I love you I love you I love you I love you I love you I love you Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 531909

Σ'ευχαριστώ κορίτσι!! Καλη χορονιά χρόνια πολλά και καλά και εύχομαι ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα για το χρόνο που μπαίνει!

Πες τα Έλλη πες της τα!! Καλέ υπάρχει ποιο δυνατό χαρτί απ'τους άσσους?!?!
χαχα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 215994 ..ετοιμάσου για τσισάκια γιατί εκεί που είναι τώρα θα μείνει και μετά στα χέρια σου για μια ολόοοοκλυρη ζωή!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ! ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΝ ΠΛΗΓΩΘΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ! ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ! ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΝ ΠΛΗΓΩΘΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ! ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΟ!

σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ετσι λειτουργω απλα δν ξερω, κρινω απο τον εαυτο μου που το θελω ΤΟΣΟ πολυ, και δν ερχεται ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ που πιστευω οταν ερθει θα ειμαι ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ που δν θα θελω να επισκυασει τιποτα αυτο το μοναδικο πραγμα που προκειται να ζησω!!! (ισως ειμαι υπερβολικη λογο της λαχταρας μου δν ξερω.. Embarassed )

marichui

marichui
Νομίζω όλες το ίδιο σκεφτόμαστε...
Όλες το θέλουμε πολύ και λέμε ότι όταν ερθει θα είμαστε πολύ πολύ πολύ χαρούμενες...Αλλα όταν το βιώνεις, φοβάσαι, μήπως αυτη η χαρά σταματήσει...
Λογικό, αλλα ρε κορίτσια συνηθως πάνε καλά τα πραγμάτα...Υπάρχουν και άσχημες περιπτώσεις σίγουρα...Αλλά όντως Αφρούλα ας προσπαθούμε να κρατάμε το θετικό!!!

Ελλη κι εγω θα χαρω πολύ, το θέλω πάρα πολύ αλλα λίγο θα φοβάμαι...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ! Sad Sad Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΝΤΑ πιστευω θα εχουμε το αγχος να ειναι καλα τα παιδια μας...μεχρι να κλεισουμε τα ματια μας!αυτο δν αλλαζει!!! απλα δν θελω να χανουμε την καθε στιγμη!! οτι θα ζησεις απο εδω και περα θα ειναι μοναδικο!!!! και θελω να το ευχαριστηθουμε ολες πολυ πολυ!!!!

αφρουλα μου και ολες μας ευχομαι η ευτυχια αυτη να ειναι τοσο μεγαλη παντα και να μην τελειωσει ΠΟΤΕ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 669659

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια σίγουρα θα υπάρχει φόβος και άγχος... ποια μάνα δε θα ανγχωθεί για το παιδί της... απ'τη πρώτη στιγμή που θα κρατήσει το θετικό στα χέρια της μέχρι που θα πιάσει τα εγγόνια της στα χέρια της!! αλλά δε γίνεται να πηγαίνουμε με το φόβο και το άγχος... Σίγουρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας... μη χτυπήσει μη πέσει μην αρρωστήσει κλπ κλπ... Δυστυχώς ή ευτυχώς όλα μες'τη ζωή είναι και όλα είναι ανθρώπινα.. Και ο φόβος και το ανγχος και η χαρά και η αισιοδοξία... Ο καθένας όπως το χειρίζεται και όπως το μπορεί....!!

Μαριτσούι μου δίκαιο έχεις.. μέχρι να μπουμε σε μια σειρά θα έρθουν τα πάνω κάτω... αλλα θα μπουμε που θα πάει?? χιχι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι θα ειναι κουραστικα πολυ αλλα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!! το σκεφτομαι για σενα και δν φανταζεσαι ποσο το χαιρομαι!!!!!!! περιμενω να μας λες κι εσυ ιστοριες οπως η μαμα με τα τριδυμα που με εχει πραγματικα ξετρελανει!!δν χορταινω να την διαβαζω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 40746

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου ομορφα θα σας αφησω!! σχολαω σε λιγο!!

ειμαι πτωμα οποτε δν νομιζω να ξαναμπω για σημερα!! θα τα πουμε αυριο! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 - Σελίδα 24 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις