751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94 Κυρ Δεκ 30, 2012 2:26 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΕΓΩ...ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
andi82 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου ειμαι ποση ωρα μεσα και διαβαζω μολις τωρα τελειωσα ειστε πολυ γλωσσουδεεεεςςςςςςςςς φουρφουρακι τι τελεια φωτογραφια ειναι αυτη!τι ομορφο σπορακι ειναι αυτο????ευχομαι οτι καλυτερο κουκλα μου
αφρουλα μου παλι αυτο το χαζο εντερο σε παιδευει?
υπομονη κοριτσακι μου
ελλη μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου και μην απελπιζεσαι δεν πρεπει να το βαζεις κατω θελει υπομονη και επιμονη και συντομα θα ερθει το σπορακι σας θα δεις κουκλιτσα μου
γιαννα μου πηγαινα στον χαινογλου β.ολγας αλλα τωρα
θελω να παω στον Μικο εχω ακουσει πολυ καλα λογια και με ενδιαφερει γιατι ειναι και στο παπαγεωργιου εσυ σε ποιον πας?
φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσακια
fourfouraki έγραψε:Boubouka μου... αν δρομολογηθούν τα πράγματα με τις εξετάσεις και τη θεραπεία του άντρα σου, είναι πιθανό να μείνεις πολύ γρήγορα έγκυος!! Γι' αυτό να μην προτρέχεις!! Να κάνετε ότι σας πει ο γιατρός! μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο να δυναμώσει το σπέρμα, αλλά μετά τίποτα δεν σας εμποδίζει!!marichui έγραψε:
Φουρφουρ κι εγω νομιζω 3 μέρες δεν πειράζει, όλα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!
Δεν θα σου πάρει πολύ καιρό να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ πλάσμα είμαι!!! Τελικά τα ξεκίνησα τα utrogestan γιατί σήμερα είδα στο εσώρουχο μια μικρή καφετί ξεθωριασμένη σταγονίτσα!!! Χέστηκα πάνω μου...
καλο ταξιδι κοριτσακιfourfouraki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου.
Τόνια μου σε ευχαριστώ!!
Σε λίγο ξεκινάμε για αθήνα... τέρμα οι διακοπές...
Φιλάκια πολλά και τα λέμε το βράδυ από αθήνα!!
γεια σου αγαπηαγαπη έγραψε:καλησπεραααα να μαι παλι ποιες ειστε εδω???
μπηκα και ελειπαν ολεςαγαπη έγραψε:γεια σου μαχη μου τη κανεις κοριτσι μου??? σε αφησαν μονη σου???
φουρφουρακι καλη επιστροφη να εχετε μην τρεχετε στο δρομο και να φορατε ζωνες
μπραβο αγαπουλα που περασατε ομορφααγαπη έγραψε:ναι μαχη μου σημερα σπιτακι δουλευει ο αντρας μου χτες στο ρεπακι του πηγαμε μια βολτιτσα και περασαμε ομορφα
πφφφφ για σημερα δεν ξερω γιατι θα βγουμε και μαλλον θα αργησουμε να γυρισουμε και δεν ξερω αν θα εχω ορεξη και δεν θελω αν δεν εχω ορεξη να γινεται μονο και μονο γιαυτοmarichui έγραψε:οπότε Μάχη μου έχει σήμερα ; Κ αυριο και μεθαυριο για σίγουρα!!! Αντε μπράβο, είδες; Καμια φορα από το άγχος αργει η ωορηξια, λίγο που το σκεφτόσουνα αλλα δεν πειράζει μια χαρα!!!
Εγω ειναι να αδιαθεησω λογικα στις 2-3-4 έχει πρηστεί πάρα πολύ το στήθος, ποναω...Κ σημερα αρχισε να πονάει η μέση μου! Οπότε λογικα θα ερθει κανονικα..
εχθες δεν εγινε μαρακι μου αλλα εγινε προχθες που παλι πονουσα λιγο και σκεφτηκα οτι ηταν η ωορηξια γιατι ηταν και η 12η μερα που παντα εχω ωορηξια και να που ειναι τελικα σημερα ο κλασικος πονος που εχω τα τελευταια χρονια γιαυτο σας ελεγα προχθες οτι ποναω λιγο αλλα ειναι παραξενος πονο σαν τσιμπηματα δεν ηταν ο κλασικος πονος που εχω στην ωορηξια.δεν αποκλειω τπτ για σημερα θα δειξει το βραδακι αλλα αυριο και μεθαυριο που λες δεν μετραει και τοσο ε? γιατι το ωαριο κραταει απο 24 εως 36 ωρες καλυτερα δηλ πριν την ωορηξια να γινεται συχνα παρα μετα.marichui έγραψε:Μάχη μου τότε προσπαθήστε αυριο και μεθαυριο. Καλυτερα θα ήταν χθες. Τοτε να το ξερεις για τον επόμενο μήνα και να προσπαθεις την προηγούμενη ημέρα. Η πράξη για την πράξη όντως δε λέει...
Εγω συνηθως δεν ποναω τόσο πολύ. Μάχη μου θα σου πω την αλήθεια. ειμαι τελειως μπερδεμένη.
Το στηθος μου εχει πολλες ημέρες πρησμένο, και στη θηλη υπάρχουν μικρα εξογκώματα. Επειδή το παρατηρώ, σημερα είδα και φλεβες να φαίνονται που αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες. επίσης χθες και σημερα πονάει τρομερα.
Παλια πρηζόταν το στήθος μου λιγο πριν την περίοδο και πονούσε αλλα έχει τουλάχιστον ενα εξαμηνο που δεν έχει πρηστεί.
Επίσης κοιμάμαι αρκετα...Για τα δικα μου δεδομένα. Η θερμοκρασία μου που μετριέμαι εδω και 3 μέρες είναι 36,7 σταθερά
Αλλα σημερα και χθες πόνεσε η μέση μου όπως στην περίοδο...
Τι να πω δεν ξέρω, το σκεφτομαι όσο το δυνατον λιγότερο για να κάνω υπομονη μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #94
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης