626 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #13 Τετ Ιαν 02, 2013 8:18 am
discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Cheese cake λαχταριστο
υλικα
2 πακετα πτι μπερ
1 βιταμ σκληρο και λιγο ακομη
1 φιλαδελφεια κανονικο μεγεθος
1 ποτηρι αχνη ζαχαρη
2 μορφατ σαντιγυ (κονσερβα)
ο,τι μαρμελαδα ή γλυκο του κουταλιου αγαπατε
εκτελεση
Σπας τα μπισκοτα σε πολυ μικρα κομματακια, λιωνεις το βιταμ. Στρωνεις τα μπισκοτα σε ενα σκευος και ριχνεις το λιωμενο βουτυρο να υγρανθουν τα μπισκοτα. Πατας και στρωνεις τα μπισκοτα. Τα βαζεις στο ψυγειο. Χτυπας τα υπολοιπα στο μιξερ, να γινουν μια ωραια κρεμα. Την απλωνεις πανω απο το τριμμενο μπισκοτο και ξανα ψυγειο. Οταν κρυωσει καλα, προσθετεις την μαρμελαδα.
Ισως χρειαστει να βαλεις λιγοτερο μπισκοτο. Βαλε εναμιση πακετο για αρχη και αμα σου φανει λεπτο το στρωμα, προσθετεις και τα υπολοιπα.
Μια αλλη ωραια ιδεα ειναι να εχεις την κρεμα στο ψυγειο, κι ετοιμο τριμμενο μπισκοτο κι οταν θες παιρνεις ενα ωραιο ποτηρι βαζεις μπισκοτο, κρεμα και ο,το γευση μαρμελαδα θες. Ετσι γλιτωνεις τις θερμιδες του βουτυρου και μπορεις να κανεις το καθε ποτηρι διαφορετικη γευση μαρμελαδα.
υλικα
2 πακετα πτι μπερ
1 βιταμ σκληρο και λιγο ακομη
1 φιλαδελφεια κανονικο μεγεθος
1 ποτηρι αχνη ζαχαρη
2 μορφατ σαντιγυ (κονσερβα)
ο,τι μαρμελαδα ή γλυκο του κουταλιου αγαπατε
εκτελεση
Σπας τα μπισκοτα σε πολυ μικρα κομματακια, λιωνεις το βιταμ. Στρωνεις τα μπισκοτα σε ενα σκευος και ριχνεις το λιωμενο βουτυρο να υγρανθουν τα μπισκοτα. Πατας και στρωνεις τα μπισκοτα. Τα βαζεις στο ψυγειο. Χτυπας τα υπολοιπα στο μιξερ, να γινουν μια ωραια κρεμα. Την απλωνεις πανω απο το τριμμενο μπισκοτο και ξανα ψυγειο. Οταν κρυωσει καλα, προσθετεις την μαρμελαδα.
Ισως χρειαστει να βαλεις λιγοτερο μπισκοτο. Βαλε εναμιση πακετο για αρχη και αμα σου φανει λεπτο το στρωμα, προσθετεις και τα υπολοιπα.
Μια αλλη ωραια ιδεα ειναι να εχεις την κρεμα στο ψυγειο, κι ετοιμο τριμμενο μπισκοτο κι οταν θες παιρνεις ενα ωραιο ποτηρι βαζεις μπισκοτο, κρεμα και ο,το γευση μαρμελαδα θες. Ετσι γλιτωνεις τις θερμιδες του βουτυρου και μπορεις να κανεις το καθε ποτηρι διαφορετικη γευση μαρμελαδα.