Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
527 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 527 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν στενοχωριέμαι, αλλά αρχίζω να εκνευρίζομαι με τα αρνητικά τεστ και το να μην έρχεται η περίοδος...
αυτό που λες ότι τη μπλοκαρεις επειδη θες πολύ να είσαι το σκεφτηκα και εγώ Laughing αλλά δεν νομίζω ότι παίζει...
εγώ θα πάω για χοριακή αύριο το πρωί...
για να μάθω μια και καλή...(μπορεί να παώ και το μεσημέρι) ... αν καταφέρω να φύγω νωρίς από το γραφείο...

scfatsa

scfatsa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κορίτσια καλημέρα,
δεν το συζητάω, χοριακή και πάλι χοριακή.
Εγώ 3 τεστ predictor είχα κάνει και μου είχαν βγει αρνητικά. Το μόνο σίγουρο η χοριακή!
Εύχομαι ότι το καλύτερο και σύντομα να μάθουμε ευχάριστα!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
clioulaki έγραψε:Για χοριακή έβαλα στόχο να πάω την Πέμπτη !

Clioulaki έχω σπίτι άλλα 3 τέστ. Θα τα κάνω μέχρι την Παρασκευή μπας και βγει κάποιο θετικό. Μετά θα καλοπεράσω το τριήμερο και αν δεν έρθει η περίοδος (μακάρι Θεέ μου) θα πάω τη Τρίτη για χωριακή.
Το θέμα είναι ότι έχω κάποια από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης -κυρίως πόνο που δεν είχα ποτέ άλλωτε πριν την περίοδο- και έχω μέσα μου μια κρυφή ελπίδα που θέλω να παραμείνει ζωντανή!!
Να μου πείς τι έβγαλε η χοριακή σου. Και εσένα stelloula. Μακάρι κορίτσια να είστε/είμαστε τυχερές!! Very Happy Very Happy

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δίκιο έχεις...
με πόσες μέρες καθυστέρησης σου βγήκαν αρνητικά τα τεστ?

scfatsa

scfatsa
Stelloula,
αν η ερώτηση πήγαινε σε μένα... σας λέω πως, έκανα ένα από αυτά και καλά που τα κάνεις χωρίς καθυστέρηση, την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου και βγήκε αρνητικό. Κάνω το δεύτερο την 2 μέρα καθυστέρησης, αρνητικό και κάνω και το τρίτο την επόμενη, δηλ την 3 μέρα καθυστέρησης και πάλι αρνητικό, αλλά είχα πολύ έντονα συμπτώματα και ήμουν 100% σίγουρη πως είμαι, και έτσι με το που κάνω το 3το τεστ, ντύνομαι και πάω μικροβιολογικό για χοριακή, και το περίεργο, οι τιμές μου ήταν ιδιαίτερα αυξημένες...και όταν είπα και στο μικροβιολόγο πως 3 βγήκαν αρνητικά, κουνούσε το κεφάλι...
Για αυτό βάλτε μπροστά τη χοριακή.
Συγγνώμη αν σας κούρασα... αλλά μπορώ να βοηθήσω εδώ, μόνο μέσα της εμπειριας μου!!!
Εύχομαι σύντομα να έχετε τα καλύτερα των νέων!!!

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
SC FATSA η αλήθεια είναι ότιείχες συγκλονιστική εμπειρία!

Στελλούλα εγώ έκανα 1 τεστ χωρίς καθυατέρηση και ένα σήμερα που είναι η 3η ημέρα καθυστέρησης...και ήταν αρνητικά.
Την Πέμπτη πάω για χοριακή!

scfatsa

scfatsa
clioulaki....εύχομαι να μας πεις ευχάριστα.

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
scfatsa έγραψε:clioulaki....εύχομαι να μας πεις ευχάριστα.

Μακάρι καλή μου σε ευχαριστώ!!!!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπό, κορίτσια, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Μόλις γύρισα από την Ευρωκλινική όπου έκανα τη χοριακή και γύρισα σπίτι με ένα μεγαλοπρεπεστατο ΟΧΙ Sad ... θεωρώ ότι αν στην εξέταση αυτή έβαζαν αρνητικό πρόσημο νομίζω ότι θα έκανα παγκόσμιο ρεκόρ...
και σαν να μην εφτανε αυτο με το που ήρθα σπίτι, να σου και η περίοδος...
τουλάχιστον ήρθε σήμερα να τελειώνω και μια ώρα γρηγορότερα και να ξαναξεκινησουμε γρήγορα... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994
clioulaki, μην απογοητευτείς από τα δικά μου νέα...δεν σημαίνουν τίποτα...
Επί τη ευκαιρία, πήγα στην Ευρωκλινική, στα εξωτερικά ιατρεία, πλήρωσα 36 ευρώ, και πήρα απάντηση σε 40 λεπτά...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε καταλαβαίνω ...απόλυτα!δεν το βάζουμε όμως κάτω!την επόμενη φορά!μέχρι τότε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:σε καταλαβαίνω ...απόλυτα!δεν το βάζουμε όμως κάτω!την επόμενη φορά!μέχρι τότε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 215994

Τον άλλο μήνα θα ειναι η σειρά και των δύο μας... Wink ..θα δεις...

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
KORITSARES MHN TO VAZETE KATW EGW NA DEITE ARNITHKA ..KAI MALISTA TA EXW KRATHSEI KIOLAS....!!!!!!!!SAS EIPA TO MYSTIKO AYTO POY NIOTHETE TO ENIOTHA...KAI DEN EVGAINE TIPOTA!!!!!PRAGMATIKA MHN ANXONESTE SAS TO LEW AP EMPEIRIA OXI GIA NA POULISW EJYPNADA KAI SKEFTITE OTI EPIASA TO SPORAKI MOY...ENW AKOMA DEN EXEI RYTHMISTEI O THYROIHDEIS MOY KAI ME SYNDROMO POLYKISTHKWN WOTHIKWN OPOTE........VGALTE SYMPERASMA

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες φιλακια και απο εμενα!! Οσο δεν εχετε περιοδο ολα καλα!!! Εγω ακομη ειμαι στην ενατη μερα του κυκλου. Εχουμε ακομη...

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Stelloula μου,

Έχεις απίστευτη ενέργεια ... άντε να τελειώνει για να ξεκινήσεις πάλι !!!

Φιλιά!!

Φιλιά σε όλες που μας βοηθάτε με τις εμπειρίες σας!! Πολύτιμες!!! flower flower flower flower flower flower flower

ANTOYLINI

ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EMENA SYNEXIZETE H KA8ISTERISH KAI PANE PANTE MERES TWRA!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ?????????????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Antoylini μου εγω με αυτα που λες ειμαι σιγουρη οτι εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!

πορτοκαλι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:Stelloula μου,

Έχεις απίστευτη ενέργεια ... άντε να τελειώνει για να ξεκινήσεις πάλι !!!

Φιλιά!!

Φιλιά σε όλες που μας βοηθάτε με τις εμπειρίες σας!! Πολύτιμες!!! flower flower flower flower flower flower flower

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...
Clioulaki, δεν γίνεται και αλλιώς γιατί όλη αυτή η προσπάθεια θέλει πρωτίστως καλή ψυχολογία....
δεν σας κρύβω ότι χθες το βράδυ με έπιασε ένα παράπονο γιατί ήμουνα τόοοοσο σίγουρη ότι θα έβλεπα πολλές μονάδες στη χοριακή...
αλλά όπως είπε και η Scarlet o'Hara στο "Οσα Παίρνει ο Άνεμος" "Αύριο είναι μια άλλη μέρα"... Very Happy
Οπότε κοιτάμε μπροστα, και πάμε δυνατά για Απρίλιο... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 6 536304
Clioulaki σε τι κατάσταση βρίσκεσαι?
Ελπίζω να παραμένεις ψύχραιμη...

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Στελλουλα καλημέρα,

Ναι ψύχραιμη είμαι για νε σκεφτείς έχω επαναπαυτεί πως θα έρθει η περίοδος μου ..
Εάν δεν έρθει ελπίζω να είναι για μωρό και όχι για κάτι σοβαρό..
Εντωμεταξύ ξέρεις ο καθένας λέει τα δικά του και με έχουν νευριάσει εννοώ φίλες κολλητές.. η μια λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι αφού βγήκε αρνητικό γιατί σε εκείνη όταν ήταν έγκυος είχε βγει αμέσως θετικό και η άλλη έκανε την δεύτερη μέρα καθυστέρησης τεστ και βγήκε αρνητικό παρόλα αυτά δεν της ερχόταν η περίοδος και την 10η μέρα καθυστέρησης έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό ..άντε βγάλε άκρη εσύ μετά!! Οπότε και εγώ πήρα χθες την απόφαση να ηρεμήσω και να περιμένω .. cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Stelloula μην στεναχωρίεσαι. Θα ξαναπροσπαθήσετε. Ηρέμησε και όλα θα συμβούν όπως τα θες στο τέλος θα δεις.
Clioulaki κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν 15 συμπτώματα από τα οποία η κάθε μία έχει 5-6 το πολύ. Εμένα βγήκε πάλι αρνητικό σήμερα αλλά να σου πώ δεν το πήρα βαρέως όπως χτες. Στον άντρα μου που με ρώτησε του είπα "ότι είναι μέσα, παραμένει μέσα". Οπότε θα περιμένω το σποράκι να φανεί ή την επόμενη περίοδο να έρθει για να προσπαθήσω για άλλο σποράκι. Smile Smile
Χωρίς άγχος. Very Happy

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα Ματινάκι..

Εγώ δεν έχω σχεδόν τίποτα από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης μόνο πόνο στην μέση σε σημείο που σκύβω και νομίζω πως θα σκιστει το δέρμα μου... και καραπρησμένο στήθος χωρίς πόνο..
Εσύ Ματινάκι πότε περίμενες περίοδο??

matinaki

matinaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Clioulaki, εγώ θα έπρεπε να έχω χτες ή σήμερα περίοδο. Το θέμα είναι ότι έκανα τεστ ωορρηξίας για να προσδιορίσω ακριβώς την ημέρα και βγήκε θετικό στις 27/2. Με προβλημάτισε το γεγονός ότι πονάω πάρα πολύ στην κοιλιά μου λες και έχω πρώτη μέρα περίοδο από την 1 Μαρτίου. Επίσης είχα συχνοουρία χωρίς κάποιο λόγο (π.χ. κατανάλωση πολλών υγρών). Και κυρίως χωρίς αποτέλεσμα: δηλαδή δυο σταγόνες. Κάπου διάβασα ότι όταν είσαι έγκυος σε αρχικό στάδιο παράγεται μια ορμόνη που έχει αυτά τα αποτελέσματα. Το στήθος μου δεν το αισθάνομαι κάπως. Το μέγα θέμα μου είναι ο πόνος. Και αν είναι από διαμόρφωση μήτρας κατά την εμφύτευση έχει καλώς. Αλλιώς γιατί κρατάει τόσες ημέρες???

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μια χοριακή θα σας βγάλει από την αγωνία...
και ότι είναι να'ρθει θα'ρθει...
εξάλλου και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος,πρεπει να σκεφτόμαστε τη θετική πλευρά...που είναι ποιααααα? ένας ακόμα μήνας αγαπούλες με τον έρωτα μας... Laughing
Πάντως πέρα από την πλάκα, εύχομαι εσεις να πάρετε ένα μεγάλο ναι με πολλές πολλές μονάδες στη χοριακή, και να συνεχίζουμε να τα λέμε, για τα της εγκυμοσύνης σας... Very Happy

ANTOYLINI

ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 έγραψε:Antoylini μου εγω με αυτα που λες ειμαι σιγουρη οτι εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!
les exw polles ligoyres anagoyles kai zalades kai exw kai 6 meres ka8isterish den 3erw mporei na einai kai ayto!!!!!!!!!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

ANTOYLINI

ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
se eyxaristw exw ta mhsa simptomata apo ayta mallon pwss prepei na arxizw na prosexw ligo parapanw!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις