Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANTOYLINI έγραψε:se eyxaristw exw ta mhsa simptomata apo ayta mallon pwss prepei na arxizw na prosexw ligo parapanw!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εγώ απορω γιατί δεν έχεις κάνει τεστ ή χοριακή ακόμα.

marisak

marisak
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια μην αγχώνεστε αύριο όλες μαζι θα πάμε για χοριακη και τα τεστ μην τα πολυεμπιστευεστε 3 εκανα και τα 2 έδειξαν αρνητικο αποτελεσμα και όμως η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ οταν δεν ερχεται η περιοδος

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANTOYLINI έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Antoylini μου εγω με αυτα που λες ειμαι σιγουρη οτι εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!
les exw polles ligoyres anagoyles kai zalades kai exw kai 6 meres ka8isterish den 3erw mporei na einai kai ayto!!!!!!!!!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Τι αλλο μπορει να ειναι βρε αγαπη μου;;; Αντε, με το καλο!!! Very Happy

ANTOYLINI

ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mamma Tomato έγραψε:
ANTOYLINI έγραψε:se eyxaristw exw ta mhsa simptomata apo ayta mallon pwss prepei na arxizw na prosexw ligo parapanw!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εγώ απορω γιατί δεν έχεις κάνει τεστ ή χοριακή ακόμα.
8a paw ayrio to prwh

ANTOYLINI

ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 έγραψε:
ANTOYLINI έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Antoylini μου εγω με αυτα που λες ειμαι σιγουρη οτι εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!
les exw polles ligoyres anagoyles kai zalades kai exw kai 6 meres ka8isterish den 3erw mporei na einai kai ayto!!!!!!!!!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Τι αλλο μπορει να ειναι βρε αγαπη μου;;; Αντε, με το καλο!!! Very Happy
to prwh 8a dei3ei

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα...
Πώς είστε σήμερα κορίτσια?
Clioulaki, κανένα νέο?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα! Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα! Smile

Καλημέρα Amazona.. Smile
Πώς είσαι?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά...την άλλη πέμπτη περιμένω να μου έρθει και ήδη μούδιασα τα πόδια μου και πονάει η μέση μου....κουράστηκα... Sad Sad Sad και ο σύζυγος μαιο με αύγουστο θα λείπει λογω δουλειάς...όλα μαζί!να γινόταν ένα θαυματάκι...εσύ τι κάνεις;

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Στελλούλα!!

Δεν παω για χοριακή λέω να περιμένω κι αλλο γιατι από χθες έχω πιο πολλά συμπτώματα περίοδου.. πονάκια και λέω να περιμένω .. η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό έχω και πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω με τίποτα !! βάζω όριο την Τρίτη εάν δεν έχω Τρίτη περίοδο πρωι πρωι έφυγα για χοριακή...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μην το βάζεις κάτω...μπορεί την άλλη Πέμπτη να μην σου έρθει... Wink
Να έχεις θετική σκέψη, γιατι πραγματικά πιστεύω ότι η καλή ψυχολογία είναι το ήμισυ του παντός...
Μάιο με Αύγουστο θα λείπει συνεχώς; δεν θα έρχεται καθόλου;
εγώ καλά είμαι...απλά υποφέρω σωματικά γιατί από προχθές που αδιαθέτησα, πονάει υπερβολικά πολύ η κοιλιά μου, και έχω πολυ ζαλάδα και γενικώς χάλια...
περιμενω να περάσουν οι μέρες, και να μπούμε σε μια σειρά...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:Καλημέρα Στελλούλα!!

Δεν παω για χοριακή λέω να περιμένω κι αλλο γιατι από χθες έχω πιο πολλά συμπτώματα περίοδου.. πονάκια και λέω να περιμένω .. η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό έχω και πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω με τίποτα !! βάζω όριο την Τρίτη εάν δεν έχω Τρίτη περίοδο πρωι πρωι έφυγα για χοριακή...

Καλύτερα τότε να περιμένεις...κάνε και το τριημεράκι..και Τρίτη πήγαινε για να μας πεις και εμας τα καλά νέα...
Ελπίζω να μην σου έρθει περίοδος μέχρι τότε.. Wink

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Στελλούλα μου,

Σε ευχαριστω πολύ πολύ!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Εννοειται πως θα σε ενημερώσω για ότι και να γίνει...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακάρι stelloula μου αλλά την ξέρω καλά την άτιμη!θα έρχεται κάποια σαβ.κα οπότε πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροι να πέσει πάνω στις γόνιμες μέρες...όσο μπορείς ξεκουράσου και αυτή τη φορά θα πετύχει! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 328109

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:Στελλούλα μου,

Σε ευχαριστω πολύ πολύ!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Εννοειται πως θα σε ενημερώσω για ότι και να γίνει...

Φυσικά και να με ενημερώσεις...
Πάντως όπως και να έχει, να προσέχεις μέχρι να δεις τι γίνεται...
να μη σηκωνεις βάρη, μην βαζεις ηλεκτρική, να μην πολυφοράς τακούνια ξέρεις για να προστατέυσεις την κοιλίτσα σου Smile ...και πάνω από όλα να είσαι χαλάρη...να μη χαλιέσαι για τίποτα...

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστώ Στελλούλα και πάλι ... προσέχω και θα προσέχω ... όλα όσα είπες.. φιλιά!! Very Happy Very Happy Very Happy

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κοριτσια θελω και εγώ την γνώμη σας γιατί τρώγομαι με τα ρούχα μου τις τελευταίες μέρες.
Είμαι 28 χρονών, τον Δεκέμβρη είχαμε ένα θετικο τέστ αλλά δυστυχώς η χαρα δεν κράτησε πολύ.Ασ γυρίσουμε στο σήμερα όμως, περιμένω να (μην)αδιαθετήσω σε 3 ημέρες, με κύκλο 30-31 ημερών. έιχα αρκετές επαφές κατά την διάρκεια του μήνα με τον σύντροφο μου με έμφαση στην μέση του κύκλου. Χθές χωρίς να έχω καθυστέρηση έκανα ένα clearblue, όχι αυτό που δείχνει νωρίτερα όμως, γιατί δεν έιδα τι μου έδωσε ο φαρμακοποιός. και εννοείται οτι βγήκε αρνητικό. απο την προηγούμενη Παρασκευή όμως έχω μια δαρκή ζάλη΄, όχι έντονη, λίγο γλυκία θα την χαρακτήριζα, σχεδόν σε όλη την δίαρκεια της ημέρας. να αναφέρω οτι δεν υποφερω γενικά απο ζαλαδες και πονοκεφάλους.δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι έχει πρηστεί και λίγο το στήθος μου, αλλά επειδή είναι απο μόνο του μεγάλο δεν παίρνω και όρκο. απ'οσο έχω παρατηρήσει δεν μου πρήζεται συνήθως όταν έχω περίοδο και ελπίζω να μην είναι η ιδέα μου αλλα όταν το πιέζω νιώθω πόνο. η θερμοκρασία μου συνήθως είναι φυσιολογική άπο την παρασκευή που ξεκίνησαν οι ζαλαδες μόνο χθες το βράδυ μου έβγαλε 37,1 αλλά δεν την ελέγχω και τακτικά να πω την αλήθεια. τι πιθανότητες υπαρχουν να είναι όλα αυτα συμπτώματα εγκυμοσύνης και το τεστ να είναι αρνητικό? επισης τον Δεκέμβριο που το τεστ ήταν θετικό,πριν το κάνω, είχα δει στην τουαλέτα μια σταγόνα αίμα χωρίς να περιμένω να αδιαθετήσω εκείνες τις ημερες και απο οτι διάβασα είναι φυσιολογικό όταν γίνεται η εμφύτευση. τώρα δεν έχω δει καθόλου αίμα και ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να υπαρχει ή γίνεται και εμφύτευση χωρίς να δούμε αίμα?
σας κούρασα, ζητώ συγνώμη αλλά και δεν αντέχω να περιμένω 3 μερες ακόμα αλλά και φοβαμαι να κάνω χοριακή και να είναι αρνητική επειδή πήγα νωρίς. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 667478

scfatsa

scfatsa
christinevl,
Μη ζητάς συγγνώμη, λίγο πολύ όλες τα έχουμε περάσει ή θα τα περάσουμε...
Λοιπόν, σχετικά με την εμφύτευση, όχι δεν είναι απαραίτητο το αίμα, εγώ ας πούμε δεν έβγαλα καθόλου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα με το στήθος, και εμένα μεγάλο καθόλου δεν πριζόταν και τότε μου είχε όντως πριστεί.
Τέλος, 3 τεστ είχα κάνει και είχαν βγει αρνητικά, ήμουν χάλια....γιατί ήμουν σίγουρη πως ήμουν έγκυος, είχα και πολλά και έντονα συμπτώματα...Συμβουλή μου χοριακή και τίποτα άλλο.
Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί μπορεί έτσι να καθυστερείς και από μόνη σου την περίοδο. Επειδή όμως καταλαβαίνω την αγωνία σου, αν την πρώτη μέρα ου περιμένεις δεν.....(πράγμα που στο εύχομαι) πήγαινε για χοριακή. ΟΧΙ ΤΕΣΤ. ότι άλλο θέλεις...είμαι στη διάθεσή σου, δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά σίγουρα προσπάθησα να σε καταλάβω....

marisak

marisak
Καλησπέρα Christinevl,
μην φοβάσαι καθόλου σε καταλαβαίνω απόλυτα, η δικιά μου γνώμη είναι να περιμένεις μερικές μέρες (δεν ξέρω σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι...πάντως από την δικιά μου εμπειρία που πήρα τεστ το οποίο υποτίθεται δείχνει νωρίτερα την εγκυμοσύνη έδειξε ένα ωραιότατο αρνητικό την 2 και 3 μέρα καθυστέρησης.... την 5 μέρα που ξαναέκανα έδειξε θετικό οπότε μην φοβάσαι και πανικοβάλλεσαι απλά πήγαινε στο γιατρό να σε εξετάσει και στανταρ θα σου πει να κάνεις χοριακή που είναι και η πιο αξιόπιστη μέθοδος. Το αιματάκι που είδες την προηγούμενη φορά δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει κάθε φορά και η θερμοκρασία δεν είναι αξιόπιστο μέτρο. Οπότε υπομονή κοριτσάκι μου και όσο δεν έρχεται η περίοδος οι ελπίδες διπλασιάζονται ανά 2 μέρες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο για τις αμεσες απαντήσεις σας. το ρίχνω στην δουλειά μπας και ξεχαστώ.αν δεν μου έρθει θα παώ την Τρίτη να κάνω χοριακή αφού αν πάνε όλα καλά, τότε θα έχω 2 μέρες καθυστήρηση.
ελπίζω πάντως.. σας ευχαριστώ πολύ και πάλι να είστε καλά και παντα ευτυχισμένες..

marisak

marisak
Κοριτσάκι σου εύχομαι καλή επιτυχία και όλα θα πάνε καλά θα δεις.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια βοηθεια!!! Ξερετε οτι προσπαθω να κανω παιδακι. ο κυκλος μου ειναι σταθεροτατος 30 ημερων οποτε οι γονιμες ειναι περιπου στην 16 με 18 ημερα. Μαλιστα στο τελευταιο παπ ετυχε να ειναι η 17 μερα και ο γιατρος ειπε οτι εχω ωορηξια. Δεν μπορω να πω οτι εχω συμπτωματα στην ωορηξια μου. Σημερα ομως ειμαι στην 12 μερα του κυκλου. η θερμοκρασια μου ειναι πολυ χαμηλη, 36,3 ακομη και το μεσημερι που λογικα ανεβαινει. εγω ομως νιωθω οτι καιω!! Το στηθος εδω και 2 μερες αρχισε να με ενοχλει οπως την περιοδο. Δεν εδωσα σημασια αλλα η ενοχληση αυξηθηκε. Επισης εχω λευκα υγρα. Για εγκυμοσυνη δεν το συζηταμε γιατι ειναι πολυ νωρις οποτε... λετε να εχω ωορηξια νωριτερα απο οτι νομιζω;

marisak

marisak
Τζενάκι84,
καλησπέρα, ίσως ξεκινάνε οι γόνιμες μέρες σου γτ συνήθως τα υγρά ωορρηξίας είναι σαν το ασπράδι αυγού...ξεκινάνε απο λευκά και γίνονται διάφανα, οπότε είναι πολύ λογικό να κάνεις σε ένα κύκλο ωορρηξία νωρίτερα απο την αναμενόμενη μέρα...Ξεκίνα τις αγαπούλες!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 7 215994

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια καλησπέρα και πάλι,επανέρχομαι απο χθες με νεα γεγονότα. Μην με μαλώσετε αλλά αφού το κουτί είχε δύο τεστ έκανα και το δεύτερο σημερα το πρωί, εννοείται αρνητικό, αλλα τι να κάνω, αφου μεχρι και στον υπνο μου 2 φορες το ιδιο βραδυ το είδα το θετικο. Λετε να παιζει ρόλο που στα όνειρα ήταν ροζ οι γραμμές ενω το τεστ που έκανα είχε μπλε? τελος παντων συνεχίζω... ο κύκλος μου είναι 31 ημερών συνήθως, και λεω συνηθως γιατι έπερνα μεχρι περισυ τον Φεβρουάριο αντισυλληπτικα για αρκετα χρονια οπτοε τοτε ηταν 28 ημερων, μετά οι επαφές μας ηταν με προφυλακτικό οπότε δεν παρακολουθούσα ποτε τον κύκλο μου και πειτε με χαζή αλλά δεν ξέρω την διάρκεια του. ο τελευταιος μου κύκλος ήταν 31 ημέρες αλλα γενικά πανω κατω 30-31 ημερες είναι. στο θεμα μας.. πήγα πριν λίγο τουαλέτα και συγνώμη που το λεω αλλά σφίχτικα πολύ λίγο και μετά είχα λίγο ροζ ανοιχτό αίμα αραιο σε πυκνότητα. τον Δεκεμβριο που δεν προχωρησε η εγκυμοσυνη μου λίγες μερες πριν αδιαθετήσω είχα ξανα. μια σταγονα και τελος και τοτε και τωρα. επειδή σς 2 μερες περιμένω να αδιαθετήσω με βαση τον κύκλο μου μπορει αυτη η σταγονα να ηταν απο την εμφυτευση? αδιαθετησα 15/2, (δεν)περιμένω 18/3 και είχα επαφες κάθε μερα μεχρι τις 4/3 καθημερινές, και μετα λιγο πιο αραιες αλλα δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο.. Τι λετε?

CheGre

CheGre
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμένα έτσι έγινε ακριβώς. Κ στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί νόμιζα ότι μου ήρθε περίοδος νωρίς. Την 5η μέρα καθυστέρησης από την ημερομηνία της κανονικής μου περιόδου έκανα τεστ κ μου βγήκε το θετικο. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις