Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
CheGre έγραψε:Εμένα έτσι έγινε ακριβώς. Κ στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί νόμιζα ότι μου ήρθε περίοδος νωρίς. Την 5η μέρα καθυστέρησης από την ημερομηνία της κανονικής μου περιόδου έκανα τεστ κ μου βγήκε το θετικο. Very Happy

Ναι οκ αλλα μόνο 2 μέρες πριν την περίοδο? δεν θα επρεπε νωριτερα ή είναι φυσιολογικο?

CheGre

CheGre
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Στη δική μου περίπτωση αν θυμάμαι καλά ήταν 3 μέρες. Φυσιολογικό ή όχι δεν ξέρω πάντως εμένα μου συνέβει!

christinevl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
CheGre έγραψε:Στη δική μου περίπτωση αν θυμάμαι καλά ήταν 3 μέρες. Φυσιολογικό ή όχι δεν ξέρω πάντως εμένα μου συνέβει!

τουλαχιστον να μην χασω τις ελπιδες μου ακομα για αυτόν τον μήνα. Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 4872

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου πως ειστε σημερα;;;

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια βοηθεια! Αυτη τη φορα δεν μπορω να υπολογισω τις γονιμες!! Με το που τελεισε η προηγουμενη περιοδος, λιγο μετα, περιπου στην 8-9 μερα του κυκλου, το στηθος μου ποναει σαν να περιμενω περιοδο. Η θερμοκρασια ειναι σταθερα, σε ολη τη διαρκεια της μερας 36.3. αντε να φτασει 36,6,χαμηλη σχετικα για εμενα. Κι αυτα ξεκινησαν απο την 8 περιπου μερα και φτασαμε στην 15!!

scfatsa

scfatsa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κορίτσια όσων αφορά την εμφύτευση, όπου καμιά φορά συνοδεύεται και από αίμα, από την μέρα που γίνεται η πράξη...υπολογίζεται περίπου 11 - 12 μέρες, κάπου τόσο διαρκεί το ταξίδι του ωαρίου, μέχρι να καταλήξει να εμφυτευφθεί και να μπορούμε πια να μιλάμε για έμβρυο. επομένως υπολογίστε....
Περιμένουμε...ευχάριστα!!!

elfoula

elfoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω να κανω μια χαζη ερωτησουλα σχετικα με την εμφυτευση? νοιωθουμε κατι την ωρα που γινεται? φανταζομαι πως θα υπαρχουν γυναικες που το νοιωθουν και αλλες που δεν το καταλαβαινουν καν... Rolling Eyes

https://www.facebook.com/MyFairyland.gr

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα κορίτσια και από έμενα...
πως είστε?
Clioulaki, πως είσαι?
Amazona, εσύ τι κάνεις?
MarisaK, έκανες υπέρηχο?

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
KORITSAKIA MOY KALHM,ERA KANENA NEAKI EXOYME?ELFOYLA MOY DEN NOMIZW OTI YSXYEI KATI TETOIO MONO AN ATHA DEIS AYTH THN STAGONITSA KAFE H ROZ TIPOTA ALLO

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια!στελλούλα μου καλά λέω...μεθάυριο περιμένω περίοδο και όσο και να παρακαλάω να μην έχω 10 μέρες πονάνε η μέση μου και τα πόδια μου...τουλάχιστον θα μου έρθει όπως πάντα στις 28 και όχι στις 24 όπως τον προηγούμενο μήνα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ο επόμενος μήνας και μετά θα λείπει 3 μήνες ο σύζυγος!....πείτε κανένα ευχάριστο!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα κορίτσια!στελλούλα μου καλά λέω...μεθάυριο περιμένω περίοδο και όσο και να παρακαλάω να μην έχω 10 μέρες πονάνε η μέση μου και τα πόδια μου...τουλάχιστον θα μου έρθει όπως πάντα στις 28 και όχι στις 24 όπως τον προηγούμενο μήνα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ο επόμενος μήνας και μετά θα λείπει 3 μήνες ο σύζυγος!....πείτε κανένα ευχάριστο!

Κάτσε βρε παιδί μου να δούμε..μην προδικάζεις...
εγώ καλά εμένα τελείωσε η περίοδος και θα πέσουμε με τα μουτρα για να δημιουργησουμε το διαδοχο... Laughing
Η μικρούλα σου τι κάνει?

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια...

Stelloula & sc fatsa σας χρωστάω τα νέα μου!!

Μετά από 8 ημέρες καθυστέρησης σήμερα θα πήγαινα για χορικακή όμως η καταραμένη θέλησε να έρθει σήμερα στις 5 το πρωί!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειράζει όμως ... πάμε βουρ για αυτόν τον μήνα ... stellloula ξέρεις εσύ πάμε δυνατά και χωρίς άγχος!!! Wink Wink Wink Wink Wink
Ελπίζω να έχουμε πιο θετικά νέα.

Επίσης κορίτσια τώρα που είχα καθυστέρηση τον κύκλο μου πως να τον μετρήσω για τις γόνιμες ξανά 30 και να υπολογίσω??

Ευχαριστώ!!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια...

Stelloula & sc fatsa σας χρωστάω τα νέα μου!!

Μετά από 8 ημέρες καθυστέρησης σήμερα θα πήγαινα για χορικακή όμως η καταραμένη θέλησε να έρθει σήμερα στις 5 το πρωί!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειράζει όμως ... πάμε βουρ για αυτόν τον μήνα ... stellloula ξέρεις εσύ πάμε δυνατά και χωρίς άγχος!!! Wink Wink Wink Wink Wink
Ελπίζω να έχουμε πιο θετικά νέα.

Επίσης κορίτσια τώρα που είχα καθυστέρηση τον κύκλο μου πως να τον μετρήσω για τις γόνιμες ξανά 30 και να υπολογίσω??

Ευχαριστώ!!

Clioulaki δεν πειράζει...κοιτάμε μπροστά...και συνεχίζουμε ακαθεκτες.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 215994

άκου (ή μάλλον διάβασε)...μην μπεις στη διαδικασία να μετράς τις μέρες...με το που θα σου τελειώσει η περίοδος, φροντίστε να έρχεστε σε επαφή μέρα παρά μέρα...σίγουρα μέσα θα πέσετε...απλά απόλαυσε τη διαδικασία... Laughing
αν θές,όμως, θα δεις περίπου τον μέσο όρο των ημερών του κύκλου σου (από τους προηγούμενους κύκλους)και θα υπολογίσεις περίπου στη μέση με κανά δύο μέρες πάνω κάτω....

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stelloula

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι..( μέρα παρα μέρα) όμως καθυστέρηση είχα πριν 3 χρόνια μια φορά και από όσο θυμάμαι ο κύκλος μου επανήλθε αμέσως στις 30 ημέρες , απλά με αγχώνουν οι γόνιμες λόγω του ότι 8/4 με 15/4 θα λείπω για επαγγελματικό ταξίδι και πολύ φοβάμαι πως θα είναι αυτές οι γόνιμες για αυτό και έχω πελαγώσει...
Τι να πω ελπίζω.... Laughing Laughing Laughing Laughing

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stelloula καλά είναι η μικρή,θεριέυει!την βλέπω να μεγαλώνει και σκέφτομαι θα έχει κάποια στιγμή αδερφάκι.... Sad Sad Sad άντε κορίτσια ο Απρίλης να είναι ο τυχερός!αυτή τη φορά δεν θέλω να ακούσω για μετρήματα και γόνιμες!αν είναι να έρθει θα έρθει!...α το απολαύσουμε Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 215994 !

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:stelloula

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι..( μέρα παρα μέρα) όμως καθυστέρηση είχα πριν 3 χρόνια μια φορά και από όσο θυμάμαι ο κύκλος μου επανήλθε αμέσως στις 30 ημέρες , απλά με αγχώνουν οι γόνιμες λόγω του ότι 8/4 με 15/4 θα λείπω για επαγγελματικό ταξίδι και πολύ φοβάμαι πως θα είναι αυτές οι γόνιμες για αυτό και έχω πελαγώσει...
Τι να πω ελπίζω.... Laughing Laughing Laughing Laughing

αν επανέλθει ο κύκλος στις 30 ημέρες τότε οι γόνιμες μέρες θα είναι περίπου στις 2 έως και 4 Απριλίου (19 Μαρτίου σήμερα + 15 μέρες)..οπότε είσαι μέσα...αλλά θα συμφωνήσω με την Amazona...να μην μετράμε μέρες και αν είναι να έρθει θα έρθει...γιατί καλός είναι ο προορισμός αλλά μετράει να απολαμβάνεις και το ταξίδι... Wink Wink

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παλι να ρωτησω το εξης μιας και μιλαμε για γονιμες: Απο σημερα αρχισαν οι πονοι περιοδου! Ειναι σιγουρα πονοι περιοδου, ξερω τον εαυτο μου, 16 χρονια εχω περιοδο. Αλλα ειμαι στην 17η μερα που ειναι υποτεθεται γονιμη!!!! (30 ημερων κυκλος, σταθερος). Κι αντε, αυτη τη φορα ετυχε. Τις 2 προηγουμενες που εγινε παλι το ιδιο; Νωρις δεν ειναι για πονους περιοδου; ο κυκλος μου δεν εχει αλλαξει

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Εγω παλι να ρωτησω το εξης μιας και μιλαμε για γονιμες: Απο σημερα αρχισαν οι πονοι περιοδου! Ειναι σιγουρα πονοι περιοδου, ξερω τον εαυτο μου, 16 χρονια εχω περιοδο. Αλλα ειμαι στην 17η μερα που ειναι υποτεθεται γονιμη!!!! (30 ημερων κυκλος, σταθερος). Κι αντε, αυτη τη φορα ετυχε. Τις 2 προηγουμενες που εγινε παλι το ιδιο; Νωρις δεν ειναι για πονους περιοδου; ο κυκλος μου δεν εχει αλλαξει
Τζένη, είναι πολύ πιθανόν να έχεις ωορρηξία...εγώ κάθε φορά στην ωορρηξία έχω πονάκια περιόδου..

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Τζένη, είναι πολύ πιθανόν να έχεις ωορρηξία...εγώ κάθε φορά στην ωορρηξία έχω πονάκια περιόδου..[/quote] Ναι μπορει, ολα τα σκεφτομαι. αλλα και ωορηξια με θερμοκρασια 37...;;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:

Τζένη, είναι πολύ πιθανόν να έχεις ωορρηξία...εγώ κάθε φορά στην ωορρηξία έχω πονάκια περιόδου..
Ναι μπορει, ολα τα σκεφτομαι. αλλα και ωορηξια με θερμοκρασια 37...;;[/quote]

ναι συμβαίνει...και η θερμοκρασία είναι ενδεικτική απ'όσο ξέρω...
αν προσπαθείτε για παιδάκι, θα σου έλεγα σήμερα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς Wink Wink Wink

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
makari na foyskwsoyn oi koilitses apo oles emas poy theloyme nini... mia teleiwmhnh egkymwsynh se oses ta kataferan...... egw perimenw periodo se mia dyo meres kai to stithos moy twra pristike ligo parapanw....

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
e]

αν προσπαθείτε για παιδάκι, θα σου έλεγα σήμερα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς Wink Wink Wink Χμ... Θα τον μεθυσω λοιπον σημερα για να μην το σκεφτεται (γιατι του εχει γινει εμμονη) και θα βαλω τα δυνατα μου Embarassed Embarassed Embarassed

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALOKAIRI 2012 έγραψε:makari na foyskwsoyn oi koilitses apo oles emas poy theloyme nini... mia teleiwmhnh egkymwsynh se oses ta kataferan...... egw perimenw periodo se mia dyo meres kai to stithos moy twra pristike ligo parapanw....
Μακαρι να φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
makari koykla moy apo to stoma s k stoy theoy to afti.. perimenw pws k pws n perasoyn oi meres! kai se sena eyxome oti kalytero........ Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:e]

αν προσπαθείτε για παιδάκι, θα σου έλεγα σήμερα να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς Wink Wink Wink Χμ... Θα τον μεθυσω λοιπον σημερα για να μην το σκεφτεται (γιατι του εχει γινει εμμονη) και θα βαλω τα δυνατα μου Embarassed Embarassed Embarassed

Θα έλεγα να μην τον μεθύσεις γιατί το αλκοόλ γενικώς επηρεάζει αρνητικά.. Laughing ... απλά αν σε ρωτήσει αν είναι "καλή" μέρα πες ότι δεν ξέρεις και ότι το σημερινό θα είναι μόνο για σας... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 8 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις