Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πλακα κανω οτι θα τον μεθυσω... Wink Δεν πινει κανενας μας. Οσο για τις μερες... Και να μην του το πω το ξερει!!! Απο την λαχταρα του για παιδι, παρακολουθει την περιοδο μου και μετραει τις μερες μου!!! Που να του κρυφτω!!

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ante ante makari na ginei to thaymataki!!!!! I love you

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα κορίτσια... Very Happy
Πως είστε σήμερα?
θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση...μετά την επαφή ισχύει ότι δεν πρέπει να σηκωνόμαστε αμέσως? Embarassed

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!stelloula καλύτερα να μένεις λίγο ξαπλωμένη αν και όλα είναι πιστεύω θέμα τύχης...το θέμα είναι πως το βγάζουμε από το μυαλό μας για να ηρεμήσουμε;;;;νιώθω ότι το ...κυνηγάω και αυτό ...απομακρύνεται!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα!stelloula καλύτερα να μένεις λίγο ξαπλωμένη αν και όλα είναι πιστεύω θέμα τύχης...το θέμα είναι πως το βγάζουμε από το μυαλό μας για να ηρεμήσουμε;;;;νιώθω ότι το ...κυνηγάω και αυτό ...απομακρύνεται!

Καλημέρα Amazona...σε καταλαβαίνω...όσο και να λέμε όχι άγχος και να μην το σκεφτόμαστε...αυτό εκεί τριβελίζει το μυαλό...ίσως αν πάψουμε να μετράμε μέρες, σταματήσουμε να παρατηρούμε το σώμα μας, και αν αντιμετωπίσουμε το θέμα της επαφής με τον καλό μας όχι ως αυτοσκοπό για τεκνοποίηση αλλά ως ευκαιρία για να νιώσουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο..
τι να πω...
πως είσαι γενικότερα?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πως το κάνουμε πράξη;...ακόμη σκέφτομαι την τελευταία αποβολή τον αυγουστο...τώρα θα ήμουν στον μήνα μου Sad Sad Sad ...το ξέρουν ελάχιστοι αλλά καμία συμπαράσταση...τελοσπάντων...σκέφτομαι που θα φύγει ο άντρας μου και στεναχωριέμαι κυρίως για την μικρή που δεν ξεκολλάει από πάνω του!...πάνε και οι προσπάθειες πίσω...τι να κάνουμε...κάποια στιγμή θα το πετύχουμε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994
εσύ πως τα πας;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σίγουρα θα το πετύχουμε...αφού έγινε μία φορά γιατί να μην γίνει και άλλη..
προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τι συνέβη παλιότερα, οπως προσπαθω να μην το κάνω και εγώ, αν και δεν σου κρυβω ότι ιδιαίτερα όταν είμαι μόνη μου, με πιάνει το παράπονο για την παλίνδρομη που είχα πέρυσι...
τελος πάντων...κοιτάμε μπροστά και με αισιοδοξία...
εγώ καλά...τελείωσε η περίοδος και μπήκαμε πάλι στη διαδικασία Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994 και ότι είναι να γίνει θα γίνει...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπράβο,έτσι πρέπει να σκέφτεσαι,θετικά!είχες κι εσύ παλίνδρομη;...εμένα μου κόστισε πολύ και πριν από 1 χρόνο είχα και μια αποβολή στην 5η εβδομάδα...τώρα είμαι κάπως καλύτερα...μακάρι να έχουμε ευχάριστα σύντομα! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 654316

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πέρυσι τον Ιανουάριο έμαθα ότι ήμουν έγκυος...πήγα στη γυναικολόγο που με παρακολουθουσε τότε και μου είπε ότι ήμουνα στην 5η εβδομάδα και ότι φαίνονταν όλα καλά...επειδή όμως ήμασταν στριμωγμένοι οικονομικά, αποφασίσαμε με τον άντρα μου και απευθυνθήκαμε σε ένα γιατρό που μας σύστησαν στο Ελενα..αυτός μου έκανε τρεις υπερήχους αλλά δεν ακούγαμε καρδουλα και μου έλεγε (εγώ είχα μπει στην 6η εβδομάδα) κάνε καμιά χοριακή να δουμε και το ίδιο κάθε φορά...ώσπου την τρίτη φορά που πηγα για υπερηχο και αυτός δεν εμφανίστηκε για να τον δει και απλα με ρώτησε στο τηλεφωνο αν άκουσα καρδουλα και του είπα οχι και μου είπε κάνε μια χοριακή να δουμε, τα πήρα και το ίδιο βράδυ πήγα στο γυναικολόγο της συνυφάδας ο οποίος αμέσως μου είπε ο ανθρωπος μολις ειδε τους υπερηχους ότι ειναι περίπτωση παλίνδρομης...και σαν να μην εφτανε αυτό μολις μου εκανε και τον κολπικο υπερηχο μου ανακοινωσε ότι ειχα και ενα αρκετα μεγάλο ινομύωμα 5 εκατ.
την άλλη μερα μπήκα χειρουργειο και αυτό ήταν (το ινομύωμα δεν το εβγαλα).
τωρα έχω ενα πολύ καλό γιατρό στο Ελενα, τον οποιο δεν τον αλλαζω με τίποτα..
και μενα μου στοίχισε, γιατί παρόλο που δεν ήταν στα τότε σχέδια μας, μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους και κάναμε σχέδια και τα λοιπά...
τελος πάντων, αρκετα σε ψυχοπλάκωσα...αυτά πανε περάσανε ...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν με ψυχοπλάκωσες,σε νιώθω απόλυτα!δεν μπορούμε να μην στεναχωριόμαστε αλλά πρέπει να το βάλουμε στην άκρη...κι εμείς πέρσυ τον αύγουστο δεν ακούσαμε καρδούλα γιατί δεν ανέβαινε καλά η χοριακή.ο γιατρός στην πολη μου μου έλεγε να περιμένουμε.μόλις πήγαμε θεσ.νικη ο γιατρός που με παρακολουθεί χρόνια την ενδομητρίωση μου λέει το μωρό πέθανε εδώ και 1 εβδομαδα!...σοκ θα μπορούσα να πάθω σηψαιμία!μετά εξετάσεις,6 γνώμες ο καθένας το δικό του και από τον νοέμβρη είπαμε να ηρεμήσουμε και ότι γίνει...βέβαια μου είπαν στους 6 μήνες αν δεν μείνω έγκυος να το δουμε λόγω ηλικίας και ενδομητρίωσης αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε να γυρίσει τον αύγουστο ο σύζυγος...ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε ...με όποιον τρόπο!θέλει ψυχολογία.στην κόρη μου που ήμουν χαλαρή ήρθε με τη μία! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 215994

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
είδες? άρα η χαλαρότητα και η ηρεμία είναι το μυστικό της επιτυχίας...
αφού έκανες ήδη ένα παιδάκι, σίγουρα θα έρθει και το δεύτερο...
άντε να δουμε τι θα δούμε... Very Happy

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η χαλαροτητα και η ηρεμια κοριτσια αλλα να σας πω; Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα πριν χρονια ο αντρας μου εζησε κατι παρα παρα παρα παρα πολυ ασχημο που τον στενοχωρει και θα τον στνοχωρει παντα. Λετα να παιζει ρολο;;;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Η χαλαροτητα και η ηρεμια κοριτσια αλλα να σας πω; Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα πριν χρονια ο αντρας μου εζησε κατι παρα παρα παρα παρα πολυ ασχημο που τον στενοχωρει και θα τον στνοχωρει παντα. Λετα να παιζει ρολο;;;

Πιστεύω ότι όλοι - άλλος λιγότερό και άλλος περισσότερο και αναλογα με τις καταστάσεις που έχουμε βιώσει - έχουμε κάτι από το παρελθόν να μας στεναχωρεί...θεωρώ όμως ότι για την προσπάθεια που κάνουμε (για μωράκι εννοώ) παίζει τεράστιο ρόλο και η ψυχολογία της καθημερινότητας, αν δηλαδή είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, με τη ζωή σου γενικότερα...
για αυτό σου λέω, ότι και να είναι αυτό που στεναχωρεί τον άντρα σου, εάν είστε εσείς καλά μεταξύ σας, αυτό είναι που μετράει...
και όταν έρθει το παιδάκι με το καλό, θα επουλώσει σε μεγάλο βαθμό και τις πληγές του μπαμπά του... Smile

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασικα... εχει χασει τον αδερφο του. Και τωρα θελει παρα πολυ να κανει ενα παιδακι κι αν ειναι αγορι να παρει το ονομα του. Κι αυτο ως ενα σημειο μεταδοθηκε και σε εμενα! Οποτε ισως να ειναι κι αυτο...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Βασικα... εχει χασει τον αδερφο του. Και τωρα θελει παρα πολυ να κανει ενα παιδακι κι αν ειναι αγορι να παρει το ονομα του. Κι αυτο ως ενα σημειο μεταδοθηκε και σε εμενα! Οποτε ισως να ειναι κι αυτο...

Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά...αρκεί να στηρίζετε ο ένας τον άλλο...και να μην αφήνετε να σας επηρεαζουν αρνητικές καταστάσεις και συναισθήματα...
εξαλλου ο ερχομός ενος παιδιου είναι εξολοκλήρου μία πάρα πολύ ευχάριστη διαδικασία.. Very Happy
οπότε η θετική σκέψη ειναι το φάρμακο....πάρτο σε μεγάλες δοσεις... Very Happy

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stelloula έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Βασικα... εχει χασει τον αδερφο του. Και τωρα θελει παρα πολυ να κανει ενα παιδακι κι αν ειναι αγορι να παρει το ονομα του. Κι αυτο ως ενα σημειο μεταδοθηκε και σε εμενα! Οποτε ισως να ειναι κι αυτο...

Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά...αρκεί να στηρίζετε ο ένας τον άλλο...και να μην αφήνετε να σας επηρεαζουν αρνητικές καταστάσεις και συναισθήματα...
εξαλλου ο ερχομός ενος παιδιου είναι εξολοκλήρου μία πάρα πολύ ευχάριστη διαδικασία.. Very Happy
οπότε η θετική σκέψη ειναι το φάρμακο....πάρτο σε μεγάλες δοσεις... Very Happy
Κουκλιτσα μου σε ευχαριστω για την συμπαρασταση σου!!!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

Με ελεύθερη επαφή την τελευταία μέρα της περιόδου και μία μέρα μετά υπάρχει καμία περίπτωση εγκυμοσύνης???
Δεν έχω κανένα συμπτωμα ακομη, πριν 4 μέρες συνέβη.

Επίσης, από ποτε αρχίζουν τα συμπτώματα????

Ευχαριστώ προκαταβολικά Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 9 9664

mariathess

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
JELLYFISH έγραψε:Καλησπέρα, να κάτι...

καλησπερα τζελυ,το πρωτο μου συμπτωμα ηταν η καθυστερηση το πριξιμο του στηθουσ κ τπτ αλλο μεχρι κ σημερα δεν εχω κανενα απολυτωσ συμπτωμα..ναι υπαρχει περιπτωση να εγινε το μοιραιο ακομα κ την τελευταια μερα τησ περιοδου το ακουμε πολυ συχνα

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου σ ευχαριστώ..

Χμμ, σχεδόν κανένα σύμπτωμα πριν την καθυστέρηση ε?
είσαι τυχερή!!! Very Happy

Ας περιμένω λοιπόν....

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ti kanete koritsia moy pws eiste? exoyme kanena eyxaristw neo? emena smr den moy irthe twra tha doyme k ayrio alla den niwthw oti moy erxete! Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια...πώς είστε σήμερα?
"Καλοκαίρι 2012" μακάρι να μην σου έρθουν καθόλου Laughing

Amazona,Τζένη πώς είστε?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!μου ήρθε δυστυχώς η περίοδος.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι είναι η τελευταία φορά που κλαίω...δεν έχει νόημα... Sad Sad Sad Sad από τον αύγουστο θα το ψάξουμε αλλιώς.ελπίζω να τα καταφέρουμε...κατα τα άλλα ήσυχα...καλοκαίρι 2012 μακάρι να μην σου έρθει!jellyfish ακόμη είναι νωρίς,μακάρι να είσαι έγκυος!stelloula τι κάνεις;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα!μου ήρθε δυστυχώς η περίοδος.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι είναι η τελευταία φορά που κλαίω...δεν έχει νόημα... Sad Sad Sad Sad από τον αύγουστο θα το ψάξουμε αλλιώς.ελπίζω να τα καταφέρουμε...κατα τα άλλα ήσυχα...καλοκαίρι 2012 μακάρι να μην σου έρθει!jellyfish ακόμη είναι νωρίς,μακάρι να είσαι έγκυος!stelloula τι κάνεις;

Καλημέρα...τώρα τι να πω...να μη στεναχωριεσαι?...
Αφού το αποφάσισες από τον Αύγουστο να το ψάξετε διαφορετικά, το διάστημα που θα ακολουθήσει θα σε βοήθήσει να μαζέψεις δυνάμεις και να χαρείς στιγμές με την κορούλα σου...και που ξέρεις αν χαλαρώσεις και ηρεμήσεις και αρκετά, τι καλό μπορεί να σου συμβεί...
εγώ καλά λεώ ότι είμαι, απλά νιώθω μια ανεξήγητη κούραση, σαν να μη με φτανουν οι ώρες του ύπνου, βλέπω πολλά και έντονα ονειρα και νιώθω ότι δεν κοιμάμαι καλά...ίσως με κουράζει και το κλίμα στο γραφείο και επηρεάζομαι..τι να πω και εγώ... scratch

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έτσι νιώθω κι εγώ.μάλλον φταίει και η ψυχολογία μας.Πρέπει να "ανέβουμε" γιατί προσωπικά νιώθω ότι με παίρνει τελείως από κάτω...δεν θέλω να με βλέπει η μικρή γιατί αρχίζει την ανάκριση"μαμά τι έπαθες; πάλι σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι σου;"αν ζορίζεσαι στη δουλειά προσπάθησε στο σπίτι να χαλαρώνεις,να πηγαίνετε βολτίτσες με τον άντρα σου και θα νιώσεις καλύτερα!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στη δουλειά πραγματικά πιέζομαι πολύ, όχι από τον όγκο της δουλείας (γιατί αυτό δεν με ενοχλεί) αλλά από το κλίμα και την κακή ενέργεια που υπάρχει...μόνο στο σπίτι μου με τον άντρα μου νιώθω ήρεμη και ασφαλής και όταν βλέπουμε τους δικούς μας..
Εσύ έχεις και ένα λόγο παραπάνω να την παλέψεις την κατάσταση...η μικρή σου θα είναι η πηγή της ενέργειας σου...και όλα τα άλλα θα φτιάξουν.. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις