Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
516 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 516 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχεις δίκιο και πολλές φορές με τη στεναχώρια νιώθω ότι χάνω στιγμές μαζί της...παρακαλάω το Θεό να μην μείνει μόνη της...μακάρι όλα σύντομα να φτιάξουν... Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:έχεις δίκιο και πολλές φορές με τη στεναχώρια νιώθω ότι χάνω στιγμές μαζί της...παρακαλάω το Θεό να μην μείνει μόνη της...μακάρι όλα σύντομα να φτιάξουν... Smile

Κοίτα τώρα μπήκε και η άνοιξη...μεγαλώνει και η μέρα...είναι η τέλεια εποχή για ανανέωση και φόρτωση των μπαταριών...πάρε το μικρό, πηγαινετε βόλτες, παίξτε, φτιάξτε κουλουράκια τώρα που έρχεται και το Πάσχα...και θα δείς τι καλά που είναι...εγώ κάθε χρόνο περιμένω την Άνοιξη πως και πως γιατί βλέπω τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη αισιοδοξία... flower flower flower

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσαρες!! ΜΟλις σχολασα; Περιμενω περιοδο στις 2 Απριλιου και σιγουρα θα αδιαθετησω!! Ειναι νωρις αλλα εχω συμπτωματα περιοδου ηδη.

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σου τζένη!πολύ νωρίς δεν είναι για να είσαι σίγουρη;ποτέ δεν ξέρεις... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 εμένα δυστυχώς μου ήρθε χθές... Sad Sad Sad αλλά φτάνει στεναχώρια!κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει γιατί είμαι σίγουρη ότι φταίει το άγχος μου!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σου Τζένη...
συμφωνώ και εγώ με την Amazona...
είναι πολύ νωρίς για να είσαι τόσο σίγουρη...
και μην ξεχνας τα συμπτώματα περιόδου - εγκυμοσύνης είναι σχεδόν τα ίδια...
στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πόναγε η κοιλιά μου περίπου 10 μέρες πριν αδιαθετησω και είχε πρηστεί και το στήθος και πόναγε...και νόμιζα τότε ότι θα αδιαθετησω νωρίτερα και πήγαινα κάθε τόσο να δω...
οπότε περίμενε να δούμε... Very Happy

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι να πω ρε κοριτσια, μακαρι να εχετε δικαιο... Αλλά δεν εχουν καμια διαφορα οι πονοι ουτε στην ενταση ουτε στον χρονο εμφανισης. χωρια που καθε φορα που ειναι να αδιαθετησω, παραδοξως ποναει πολυ το αριστερο χερι και ποδι. Το ιδιο πονανε και τωρα. Το πρωι η θερμοκρασια ηταν 36,8 οσο ειναι παντα μετα την περιοδο. Βεβαια ποτε δεν ξερεις...

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:γειά σου τζένη!πολύ νωρίς δεν είναι για να είσαι σίγουρη;ποτέ δεν ξέρεις... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 εμένα δυστυχώς μου ήρθε χθές... Sad Sad Sad αλλά φτάνει στεναχώρια!κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει γιατί είμαι σίγουρη ότι φταίει το άγχος μου!
Το οτι σου ηρθε σημαινει οτι σε λιγες μερες θα τελειωσει και θα εχεις ενα μηνα μπροστα σου για να αρχισεις εντατικες προσπαθειες!!! Embarassed Wink

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυστυχώς έχω μόνο ένα μήνα για προσπάθεια γιατί μαιο φεύγει ο σύζυγος για 3 μήνες...ότι είναι να γίνει ας γίνει!μετά θα το ψάξω αλλιώς...πρέπει να χαλαρώσω...όλες πρέπει...χαίρομαι να μαθαίνω ευχάριστα...λέω που θα πάει θα έρθει και η σειρά μου!πάντως τζένη 3 φορές έχω μείνει έγκυος και τις 3 είχα διαφορετικά συμπτώματα,οπότε μην δίνεις σημασία! Smile

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αφου εμεινες 3 φορες ολα θα πανε μια χαρα, θα μεινεις παλι. Και αφου αποδεδειγμενα δεν υπαρχει θεμα γονιμοτητας η συλληψης, κακως το σκεφτεσαι κσι αγχωνεσαι τοσο Wink

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Αφου εμεινες 3 φορες ολα θα πανε μια χαρα, θα μεινεις παλι. Και αφου αποδεδειγμενα δεν υπαρχει θεμα γονιμοτητας η συλληψης, κακως το σκεφτεσαι κσι αγχωνεσαι τοσο Wink

Καλημέρα και από εμένα...είμαι γραφείο και μόλις έφτιαξα καφεδάκι...μέχρι να αρχίσει ο χαμός Mad Mad
Πες τα και εσύ βρε Τζένη στην Amazona, να μην στεναχωριεται...είναι ολα θέμα σωστής ψυχολογίας και σωστού timing... Very Happy
Τζένη εσύ πώς είσαι?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ πολύ κορίτσια!προσπαθώ να χαλαρώσω.όταν κάτι σου γίνεται έμμονη ιδέα δεν μπορεις να χαρείς τίποτα!καλό τριήμερο ότι κι αν κάνετε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:ευχαριστώ πολύ κορίτσια!προσπαθώ να χαλαρώσω.όταν κάτι σου γίνεται έμμονη ιδέα δεν μπορεις να χαρείς τίποτα!καλό τριήμερο ότι κι αν κάνετε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 417472

Καλό τριήμερο και από εμένα...με πολύ πολύ διασκέδαση και ξεκούραση Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia ti kanete? exthes telika moy hrthe periodos... Sad

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALOKAIRI 2012 έγραψε:geia sas koritsia ti kanete? exthes telika moy hrthe periodos... Sad

Welcome to the club...ισως ειναι τυχερο να έχουμε όλες μαζί θετικά αποτελέσματα τον Απρίλιο...φαντάζεστε?
Μην στενοχωριέσαι...σε λίγες μέρες ξαναξεκινάς δυνατά... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!!! Τωρα σταματησα απο το πρωι!! Αποφασισα μολις τελειωσει η περιοδος μου να παω σε γιατρο. Ακομη κι αν ειναι μονο απο το αγχος τουλαχιστον ας το ξερω για να μη μου περνανε διαφορα απο το μυαλο. Περιμενω να αδιαθετησω 1 Απριλη. Το πρωι η θερμοκρασια μου ηταν 36,3. Εχω κανονικα πονους περιοδου οποτε σιγουρα θα αδιαθετησω

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοκαίρι μην στεναχωριέσαι!στελλούλα μακάρι! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 τζένη να πας για ψυχολογικούς λόγους και μακάρι ο γιατρός να σου ανεβάσει το ηθικό!αλλά εγώ σου έυχομαι να πας για άλλο λόγο! Wink

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για πειτε μου λιγο για αυτους τους πονους στην αρχη της εγκυμοσυνης βρε κοριτσια. Ειναι ακριβως ιδιοι με τις περιοδου;; Εμενα ας πουμε ελαχιστα με πονα η κοιλια μου και πιο πολυ η μεση μου.

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την τρίτη φορά που έμεινα έγκυος πέρσι τον άυγουστο(άσχετα με την κατάληξη) περίμενα 3 /8 και από 25 ιουλίου πονούσε πολύ η κοιλιά μου και η μέση μου.να φανταστείς από 1/8 φορούσα σερβιέτα αλλά τίποτα.επειδή ποτέ δεν έχω καθυστέρηση 4/8 κάνω τεστ και βγήκε + με το που ακούμπησα το δείγμα!οι πόνοι κράτησαν 1 εβδομαδα και ο γιατρός μου έδωσε μαγνήσιο.μακάρι να μην είναι η περίοδος σου! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 215994

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ είχα κάτι κράμπες τις μέρες που θα έπρεπε να έχω αδιαθετήσει. Τώρα δεν έχω καθόλου.
(όπως βλέπεις κι απ' το ticker, είμαι ολίγον έγκυος)

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:Κι εγώ είχα κάτι κράμπες τις μέρες που θα έπρεπε να έχω αδιαθετήσει. Τώρα δεν έχω καθόλου.
(όπως βλέπεις κι απ' το ticker, είμαι ολίγον έγκυος)
"Ολιγον εγκυος;;" χαχα, να εισαι καλα κουκλα μου, μου εφτιαξες τη διαθεση, με το καλο το μωρακι σου!! Να σας πω τι επαθα σημερα. Ειμαι στην 20η μερα του κυκλου. Συνηθως η θερμοκρασια μου μετα την ωορηξια και πριν την περιοδο φτανει περιπου στους 36,6. Σημερα, πριν σηκωθω απο το κρεβατι ηταν 37! ΜΟυ εκανε εντυπωση και στο καπακι μετρηθηκα παλι για να το επιβεβαιωσω και ηταν 36,6. Περιμενα λιγη ωρα να ξαναμετρηθω και ηταν παλι 37!!! Οποτε εγω αυτη τη στιγμη δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη εικονα για την θερμοκρασια μου. Τωρα δειχνει παλι 36,6

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
gt den kaneis ena testaki re tzenaki?einai noris?

elfoula

elfoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evaki ειδα τα βινεο που εχεις ανεβασει απο το Youtube και συγκινηθηκα..ειναι τοσο περιεργο πως εξελίσσεται σε εμβρυο!!θελω τοσο πολύ να το ζησω σύντομα!!
tzenaki κι εγω καπως ετσι ειμαι το πρωι ειχα 36.9-37 ενω κανονικα εχω 36.5 και μετα παλι τοσο και το αντιστροφο.
μαλλον αυτα ειναι φυσιολογικα γιατι εγω δεν νομιζω οτι ειμαι μιας και εχουμε ελευθερες επαφες αλλα φυλαγεται Crying or Very sad
αμην και ποτε παρακαλω να το παρει αποφαση!! παντως κανε ενα τεστακι αν δεις και εχεις καθυστερηση και μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

evaki να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι!! Very Happy

https://www.facebook.com/MyFairyland.gr

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elfoula έγραψε:evaki ειδα τα βινεο που εχεις ανεβασει απο το Youtube και συγκινηθηκα..ειναι τοσο περιεργο πως εξελίσσεται σε εμβρυο!!θελω τοσο πολύ να το ζησω σύντομα!!
tzenaki κι εγω καπως ετσι ειμαι το πρωι ειχα 36.9-37 ενω κανονικα εχω 36.5 και μετα παλι τοσο και το αντιστροφο.
μαλλον αυτα ειναι φυσιολογικα γιατι εγω δεν νομιζω οτι ειμαι μιας και εχουμε ελευθερες επαφες αλλα φυλαγεται Crying or Very sad
αμην και ποτε παρακαλω να το παρει αποφαση!! παντως κανε ενα τεστακι αν δεις και εχεις καθυστερηση και μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

evaki να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι!! Very Happy
Θα το παρει κουκλα μου, μην στενοχωριεσαι. αλλα να κανω τωρα τεστακι ειναι νωρις νομιζω. Τωρα εχω 37,3 αλλα τα μεσημερια ετσι ειναι παντα οποτε δεν δινω σημασια

eva evaki

eva evaki
elfoyla moy se eyxaristw poly kopela moy kai sta dika sas..."oi leyteres"!!!!!nai ontos h exelixh enos kytaroy se emvryo einai syglonisthkh! loipon koritsia xalaroste kai afiste ta thermometra katw einai vlakeies...xerete poso kairo prospathoysa gia sporaki???para poly kai me polla provlimata to exw pei 10000000000 fores...kai na ta thermometra kai na ta katakorifa..kai ti den ekana...kai kathe mhna tipota kai logo thyroidi na mhn exw kai pewriodo kai na xeromai tsampa...!kai otan telika ta parathsa....oyte poy pisteya... Θετικό!! Θετικό!! 2 thetika test kai dyo xwriakes...den ta pisteya koritsia sas lew...nomiza oti moy kanoyn plaka kai akoma to nomizw den to exw syniditopoihsei meta apo osa perasaafoy exthes akoysa kardoyla..kai den evgaine to dakry to rimadi kai fonazw h giatros moy gt den mporoysa na synidoitopoihsw ti einai olo ayto! kai kati teleytaio...panta eixa 36,5 h 5 h 4 h akoma kai 36,1 giayto xalarostew den einai panta ta idia...eimai sthn 7 evdomada..kai apo symprwmata sxedon tipota pera apo sththos liges ahdies se kafe tsigaro kai merika fagita kai poly ypno tipota allo....MH TO SKEFTESTE KAI OLA THA GINOYNE NA PART KAI LIGO EGYOSKONH..KATHISTE APO KATW... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 377361 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 920316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 669659 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 10 669659

eva evaki

eva evaki
TZENAKI MOY AN THES NA METRAS THERMOKRASIA PANTA TO PROI PRIN SHKWTHEIS APO TO KREVATI THA METRAS MONO TOTE

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις