Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να χαίρεστε, κορίτσια, που έχετε στον κύκλο σας κι άλλες μωρομαμάδες. Εγώ έχω όλη κι όλη μία φίλη που είναι έγκυος (για την ακρίβεια, γυναίκα καλού μου φίλου) (γεννάει 2 μήνες πριν από μένα) και αυτή η καημένη έχει επιπωματικό πλακούντα και δεν μπορώ να "πολυπαίτσω" μαζί της γιατί έχει τις σκοτούρες της.

Και να σας πω κάτι; Εγώ ξεκίνησα από τον Γενάρη να πηγαίνω σε κάτι σεμινάρια θηλασμού χωρίς να είμαι έγκυος και χωρίς καν να είμαι ακόμα στη φάση των προσπαθειών.
Μόλις έμεινα ξέρετε τι μου είπαν οι σύμβολοι θηλασμού που κάνουν το σεμινάριο; "Ε βέβαια, είχες προετοιμάσει το έδαφος και αμέσως σου 'ρθε το μωράκι!"
Πηγαίντε εκεί στις φίλες/ξαδέρφες/αδερφές κανακέψτε τα μωράκια, συζητήστε με τις εγκυούλες, μάθετε τι περνάνε και πως αισθάνονται και θα πάρετε καλή ενέργεια. I love you

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 334590 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 334590

Πώς είστε σήμερα?

Εγώ έχω ΠΑΡΑ πολύ κακή διάθεση και ΚΑΘΟΛΟΥ ενεργεια Sleep Sleep Sleep .... ειμαι στο "Χαμήλ Μπατάρ".... Δεν έχω όρεξη για τπτ....και όλο νυστάζω Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 850933 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 850933 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 850933

Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση από εμένα...και να μη σέρνετε το κορμί από τη δουλεία στο σπιτι και από το σπίτι στη δουλειά.... Laughing Laughing Laughing

403Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 Empty γεια σασ κοριτσια.. Τετ Απρ 03, 2013 2:58 am

margarita87

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια βοη8εια!!!μου ηρθανε 13 φεβρ.και τα περιμενω ξανα γυρω στις 11 απριλιου,εδω και 4,5 μερες περιπου εχω κατι πονους χαμηλα εχει πριστει το στηθος μου ποναει και εχουν μαυρισει θηλες μου!!!γινεται να εχω συμπτωματα ενω βρισκομαι στην 22 μερα του κυκλου μου???κι αν κανω τεστ θα δειξει ενω ειναι τοσο νωρις?ευχαριστω εκ των προταιρων.

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margarita87 έγραψε:κοριτσια βοη8εια!!!μου ηρθανε 13 φεβρ.και τα περιμενω ξανα γυρω στις 11 απριλιου,εδω και 4,5 μερες περιπου εχω κατι πονους χαμηλα εχει πριστει το στηθος μου ποναει και εχουν μαυρισει θηλες μου!!!γινεται να εχω συμπτωματα ενω βρισκομαι στην 22 μερα του κυκλου μου???κι αν κανω τεστ θα δειξει ενω ειναι τοσο νωρις?ευχαριστω εκ των προταιρων.

Μαργαρίτα, αυτά που περιγράφεις είναι συμπτώματα πιθανής εγκυμοσύνης, αλλά κατά την άποψη μου είναι λίγο νωρίς για να εμφανιστούν , αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
Τεστ νομίζω ότι είναι νωρίς για να δείξει...τα τεστ πρώιμης ανίχνευσης δείχνουν έως και 4 ημέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου...
Δεν ξέρω αν θες να είσαι ή όχι...Αν το θες στο εύχομαι ολόψυχα...
Πάντως περίμενε μέχρι την ημερομηνία που περιμένεις περίοδο, διαφορετικά ρώτα το γιατρό σου αν η εξέταση β-χοριακής θα δείξει από τόσο νωρίς...οποτε κάνε την εξέταση το γρηγορότερο (για να μην έχεις αγχος)

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Amazona, που χάθηκες???
΄Ολα καλά?

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι κανετε;; Σημερα τελειωσε η ακατανομαστη Very Happy Very Happy . Δεν λεω τιποτα στον αντρα μου, δεν το σκεφτομαι πλεον! Θα κανουμε αγαπουλες οταν θελουμε κι οταν μας βγει κι οχι με την ψυχη στο στομα για να πιασουμε παιδακι! Φιλακια!! Ευακι πως παει η εγκυμοσυνη;;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια τι κανετε;; Σημερα τελειωσε η ακατανομαστη Very Happy Very Happy . Δεν λεω τιποτα στον αντρα μου, δεν το σκεφτομαι πλεον! Θα κανουμε αγαπουλες οταν θελουμε κι οταν μας βγει κι οχι με την ψυχη στο στομα για να πιασουμε παιδακι! Φιλακια!! Ευακι πως παει η εγκυμοσυνη;;

Καλημέρα κορίτσια...όλα καλά?

Τζενάκι χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι όπως πρέπει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...Δεν πρέπει να μετατρέψουμε τις ιδιαίτερες στιγμές μας σε αγώνα δρόμου επιδιώκοντας και μόνο να πετύχουμε στόχο μας...

Εγώ εξακολουθώ να είμαι πάρα πολυ πεσμένη και σωματικά και ψυχολγικά, χωρίς να μου φταίει κάτι εμφανώς... Crying or Very sad και διαρκώς με εκνευρίζουν τα πάντα όλα...

Τέλος πάντων...Ας ελπίσουμε ότι θα ανεβούμε λίγο... Wink

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stelloula έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια τι κανετε;; Σημερα τελειωσε η ακατανομαστη Very Happy Very Happy . Δεν λεω τιποτα στον αντρα μου, δεν το σκεφτομαι πλεον! Θα κανουμε αγαπουλες οταν θελουμε κι οταν μας βγει κι οχι με την ψυχη στο στομα για να πιασουμε παιδακι! Φιλακια!! Ευακι πως παει η εγκυμοσυνη;;

Καλημέρα κορίτσια...όλα καλά?

Τζενάκι χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι όπως πρέπει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...Δεν πρέπει να μετατρέψουμε τις ιδιαίτερες στιγμές μας σε αγώνα δρόμου επιδιώκοντας και μόνο να πετύχουμε στόχο μας...

Εγώ εξακολουθώ να είμαι πάρα πολυ πεσμένη και σωματικά και ψυχολγικά, χωρίς να μου φταίει κάτι εμφανώς... Crying or Very sad και διαρκώς με εκνευρίζουν τα πάντα όλα...

Τέλος πάντων...Ας ελπίσουμε ότι θα ανεβούμε λίγο... Wink

Εννοειται οτι θα ανεβουμε!!! Επιτελους σταματησε και η βροχη σημερα και μας ανεβηκε η διαθεση!! Εγω παντως αντιμετωπιζω το θεμα ψυχραιμα, ο αντρας μου δεν ξερω τι κανει!!! καθεται και μετραει τις μερες περιμενωντας τις γονιμες!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια...
τί κάνετε?

Εγώ είμαι γραφείο και το καλό νέο της ημέρας είναι ότι θα είμαι μόνηηηηη... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 215994 ...θα λείπει η Προϊσταμένη...και ευτύχως γιατί αν ήταν εδώ μπορεί και να μας έγραφαν οι ειδήσεις με τα νεύρα που έχω...

Πλέον λειτουργώ σε safe mode...βέβαια δεν ξέρω πόσο safe ειναι αυτό για τους γύρω μου...σήμερα το πρωί την πλήρωσε ο άντρας μου γιατί τόλμησε να με ξυπνήσει για να μην αργήσω στη δουλεία...(ακούς εκεί θράσσος)

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ......

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια μου!τι κάνετε;στελλούλα λείπαμε με τον άντρα μου και την μικρή γιαυτό χάθηκα...γιατί τόσο πεσμένη;κι εγώ κουρασμένη και νευριασμένη με τον σύζυγο...γιατί εγώ πρέπει να τον κυνηγάω ανα 2 μέρες στις γόνιμες...πάει και αυτός ο μήνας... Sad πρέπει να ανέβουμε αλλά με αυτόν τον καιρό δύσκολο...

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μην πεφτετε! Η πεσμενη ψυχολογια δεν βοηθαει! Παλεψτε το!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το θέμα είναι πως να βγάλουμε το θέμα μωρό από το μυαλό....έχουμε όλες και τα υπόλοιπα προβλήματα μας...μερικές φορές νιώθω σαν χύτρα που πάει να σκάσει!πόσο ζηλευω όσους είναι "χύμα"...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Amαζονα welcome back...

έλπιζω να λείπατε για καλό και να περάσατε καλά...

Δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο πεσμένη...έμειναν 6 ημέρες μέχρι να αδιαθετήσω και ήδη έχω ψιλοπονάκια και έχει ψιλοπρηστεί το στήθος, αλλά χωρίς να με ενοχλεί...

και εγώ νιώθω ότι θα σκάσω...

Τζενάκι το παλέυουμε για να μην πέφτούμε...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ στελλούλα μου!είχε ο άντρας μου συνέδριο στη βιέννη και πήγαμε κι εμείς...καθώς δεν έχουμε κανέναν να μας την κρατήσει...αλλά έπεσε στις γόνιμες και ο σύζυγος δεν μπορεί Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 215994 με το παιδί στο ίδιο δωματιο...παει κι αυτός ο μήνας... Sad μακάρι να μην είναι πονάκια περιόδου!προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι γιατί θα σαλτάρουμε στο τέλος! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 875502 δεν μπορείτε να πάτε κανένα ταξιδάκι να ξεκουραστείτε;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυστυχώς δεν μπορούμε να φύγουμε αν και θα το ήθελα όσο τίποτα άλλο..έχω κουραστεί από διάφορα και΄από τη δουλειά και από διαφορα οικογενειακά...

μάλλον θα αδιαθετήσω..δεν νιώθω ότι καταφέραμε κάτι...

Τέλεια που πήγατε στη Βιέννη...κρίμα για το timing...μην το σκέφτεσαι έτσι όμως...σάς έμεινε μια ωραία οικογενειακή ανάμνηση...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααχ αυτά τα οικογενειακά θέματα!θέλω να τους"μουντζώσω "όλους και να φύγουμε μακριά! Mad η Βιέννη τέλεια αλλά με την μικρή γίναμε κομμάτια από την κούραση.κάτι όμως ήταν κι αυτό!όσο για τα συμπτώματα 3 φορές έμεινα έγκυος κάθε φορά διαφορετικά ήταν...οπότε μην το σκέφτεσαι! Wink

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια...

τι κάνετε?
εγώ είμαι ακόμα γραφείο...τώρα χαλάρωσα λίγο...πτωματοποιήθηκα σήμερα Laughing Laughing Laughing

Πώς είναι τα κέφια?

Εγώ νιώθω λίγο καλύτερα...δλδ μια έτσι και μια αλλιώς...εκεί που είμαι μια χαρά τσουπ να τα νεύρα, να η μελαγχολία...μετά τσουπ να η καλή διάθεση...
με βλέπω να με στέλνει ασυνόδευτο δέμα ο άντρας μου... Laughing Laughing Laughing

Να ρωτήσω και κάτι...το στήθος συνήθως πρήζεται αμέσως ή μετά την αναμενόμενη μέρα περιόδου...
ρωτώ γιατί, το δικό μου πρήζεται κάθε μέρα και από λίγο και η ευαισθησία του αυξάνεται κάθε μέρα και από λίγο...(είμαι στην 27η ημέρα του κύκλου από 31 μέρες)

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στελλουλα μου, τους 3 τελευταιους μηνες εχω τοσο διαφορετικα συμπτωματα που δεν μπορω να πω τιποτα πλεον. Στην τελευταια περιοδο το στηθος μου ηταν πρησμενο 1 μηνα!! Δεν ειχε ξεπρηστει απο την πιο προηγουμενη περιοδο!!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζενακι, πως εισαι;

το ξερω οτι ειναι οτι να'ναι τα συμπτωματα...απλα μου κανει εντυπωση το στηθος μου...και εχω διαρκως πονοκεφαλο...μαλλον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται Very Happy Very Happy Very Happy
δεν νομιζω οτι συμβαινει κατι θετικο...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ αυτό το άτιμο το μυαλό...πως να ξεφύγει...κι εγώ θέλω άλλες 9 μέρες και ψάχνομαι...εδώ πονάει ,εκεί τραβάει!κορίτσια υπομονή!στελλούλα ποτέ δεν ξέρεις... Smile

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου τι κανετε;;;;;;; χαθηκα λιγο..μπαινω σε αλλα forum.. εγω ξεκινησα ενεσεις και τεταρτη-πεμπτη μαλλον ειναι η μεγαλη μερα!!!!! μακαρι να πανε ολα καλαααααααααα Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 215994

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
matinaki1990 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε;;;;;;; χαθηκα λιγο..μπαινω σε αλλα forum.. εγω ξεκινησα ενεσεις και τεταρτη-πεμπτη μαλλον ειναι η μεγαλη μερα!!!!! μακαρι να πανε ολα καλαααααααααα Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 215994

makari matinaki m soy to eyxomai olopsyxa! Very Happy

http://nopixristos@hotmail.com

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:αχ αυτό το άτιμο το μυαλό...πως να ξεφύγει...κι εγώ θέλω άλλες 9 μέρες και ψάχνομαι...εδώ πονάει ,εκεί τραβάει!κορίτσια υπομονή!στελλούλα ποτέ δεν ξέρεις... Smile

Καλημέρα κορίτσια.... Very Happy Very Happy

Τι κάνετε? εγώ τα συνηθισμένα...στο γραφείο, καφεδάκι και περιμένω να ξεκινήσει ο κακός χαμός... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259

Amazona, ΠΟΣΟ δίκιο έχεις...όσο και να λεώ "άντε μωρέ δεν θα κάτσω να ψάχνομαι...και άμα έχω καθυστέρηση τότε θα ασχοληθώ" μόλις με πονέσει λίγο η κοιλιά, η με πιέσει το στήθος, αμέσως κάνω τια ανάλογες σκέψεις....

Πάντως Amazona αυτή τη φορά τσάμπα ψάχνομαι...

Να ρωτήσω και κάτι (σχετικό και άσχετο) αυτά τα τεστακια hometest (ωορρηξίας και εγκυμοσύνης) που τα παραγγέλνεις από το internet είναι καθόλου αξιόπιστα?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τώρα βρήκα ευκαιρία να μπω!στελλούλα μου 5 φορές τα έχω χρησιμοποιήσει και κάθε φορά μου έδειχναν την ωορρηξία...το θέμα είναι ότι σε αγχώνουν.πέρσι τα άρχισα μάιο-ιούνιο και ιούλιο που δεν έκανα έμεινα έγκυος!τώρα έχω κάνει 3 φορές από τον φλεβάρη αλλά τίποτα...λές να τα σταματήσω;;; Laughing Laughing Laughing στην κόρη μου είχαμε ρωτήσει τον γιατρό τον 1ο μήνα προσπαθειών ,μου είπε μέρα παρα μέρα από την 9η μέρα και πέτυχε!ο άντρας μου λέει μόνο αν το βγάλω από το μυαλό μου θα γίνει!... Smile πότε περιμένεις;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:τώρα βρήκα ευκαιρία να μπω!στελλούλα μου 5 φορές τα έχω χρησιμοποιήσει και κάθε φορά μου έδειχναν την ωορρηξία...το θέμα είναι ότι σε αγχώνουν.πέρσι τα άρχισα μάιο-ιούνιο και ιούλιο που δεν έκανα έμεινα έγκυος!τώρα έχω κάνει 3 φορές από τον φλεβάρη αλλά τίποτα...λές να τα σταματήσω;;; Laughing Laughing Laughing στην κόρη μου είχαμε ρωτήσει τον γιατρό τον 1ο μήνα προσπαθειών ,μου είπε μέρα παρα μέρα από την 9η μέρα και πέτυχε!ο άντρας μου λέει μόνο αν το βγάλω από το μυαλό μου θα γίνει!... Smile πότε περιμένεις;

Καλημέεερααα κορίτσιααα... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 417472
όλα καλά?
Εγώ τα ίδια και τα ίδια...
Amazona, νομίζω ότι ο άντρας σου έχει δίκιο... το σκεφτόμαστε πάααααααραααααα πολύ (κοιτά ποια μιλάει τώρα)...τα ίδια λέει και ο δικός μου...αλλά έχω την άισθηση ότι ούτε με εγχείριση δεν μπορεί κάποιος να μας το βγάλει από το μυαλό... Laughing Laughing Laughing ....
Περίοδο περιμένω το Σάββατο...σκεφτόμουνα να κάνω ένα τεστ (πρώιμης ανίχνευσης) αλλά είπα να κρατηθώ...αν δεν έρθουν το Σάββατο θα κάνω Κυριακή πρωί...αλλά μάλλον θα έρθουν... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 17 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις