Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
518 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 518 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην στεναχωριέσαι στελλούλα μου!κοιτάμε μπροστά! Smile εμένα ούτε να ελπίζω δεν με αφήνει η άτιμη...μια βδομάδα πριν πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου... άντε να μου έρθει κι εμένα να τελειώνουμε!!αυτή τη φορά ούτε μετρήματα ούτε τεστ ωορρηξίας και ότι γίνει! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amazona έγραψε:Μην στεναχωριέσαι στελλούλα μου!κοιτάμε μπροστά! Smile εμένα ούτε να ελπίζω δεν με αφήνει η άτιμη...μια βδομάδα πριν πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου... άντε να μου έρθει κι εμένα να τελειώνουμε!!αυτή τη φορά ούτε μετρήματα ούτε τεστ ωορρηξίας και ότι γίνει! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994
κοπελα μου ειμαι στον 6 μηνα μην ανχονεσε εγω ειθελα τοσο πολυ παιδακι που απο τον ανχος μου δεν ερχοταν και επιδει ανχονομουν εβαλα τον εαυτο μου σε διαφορες διαδικασιες μεχρι ακιοτι δεν μπορω νακανω παιδια και πηγα σε ειδικο γιατρο και εκει μου μου εγραψε φαρμακα για την επομενη περιοδο και ειχα κληση ραντευου για αρμονολογικες και περιμενα την περιοδο δεν ηρθε ποτε ακομα περιμενω που λεει ο λογος το ειχα γβαλει απο το μυαλο μου γτ ηθελα να κανω τις εξετασεις και δεν το σκεφτο μουνα καν γιατι σεκφτομουνα να ερθει η περιοδος να κανω τις εξετασεις μου και τελικα οταν ξαναπηγα στο ραντευου μου ειδαμε κατι και χτυπαγε μεσα μου......μην ανχοναισε ασε τον οργανισμο σου να δουλεψει σκεψου οτι αλλο θες αλλα οχι την εγκυμοσηνη απολαυσε τον ελευθερο ερωτα και θα δεις ολα καλα θα πανε

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχεις δίκιο freskia mama!έχω μια κόρη 3,5 ετών και προσπαθούμε 1,5 χρόνο για 2ο με 2 αποβολές...η κόρη ήρθε με την 1η προσπάθεια και τα άλλα με την 4η.τώρα έχουν περάσει 6 μήνες και τίποτα...πρέπει να ηρεμήσουμε αλλά....με το καλό το μωράκι σου! Smile

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amazona έγραψε:έχεις δίκιο freskia mama!έχω μια κόρη 3,5 ετών και προσπαθούμε 1,5 χρόνο για 2ο με 2 αποβολές...η κόρη ήρθε με την 1η προσπάθεια και τα άλλα με την 4η.τώρα έχουν περάσει 6 μήνες και τίποτα...πρέπει να ηρεμήσουμε αλλά....με το καλό το μωράκι σου! Smile
η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο αν ηρεμεισεις το μυαλο ειναι ο χειροτερος εχθρος σου σε αυτη την περιπτωση........σου ευχομαι να ερθει και το δευτερο με το καλω παντα θετικη σκεψη.......σε ευχαριστω πολυ για την ευχη σου

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pale DEN PEIRAZEI PAME GIA THN EPOMENH.STELLOYLA MOY XALARA KAI OSO KALOKAIRIAZEI ME PERISSOTERH OREXH GIA Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 ...SYMASIA TERASTIA EXEI OLA AYTA POY SOY LENE OI MELLOYSES MANOYLES GT TA PERASAME KAI BLEPEIS OTI SOY EIPA STO EPIVAIVEONOYN KAI EKEINES ARA...EINAI TEXNIKH AYTH.... tongue ME TO KALO TA MWRAKIA SAS MELOYSES MANOYLES MAI TELEIOMHNH KAI HREMH EGKYMOSUNH KAI APO MENA!!!! EGW OTAN EMATHA GIA TYO THUROIDI MOY VRIKANE KAI POLYKISTHKES KAI MOY ERXOTANE H PERIODOS ANA 4 KAI 5 MHNES EKEI NA DEITE TEST POY PETAXA KAI AGWNIES POY PERASA GT KATHE FORA POY DEN ERXOTANE H ATIMH EGW HLPIZA....KAI TZIFOS..WSPOY MOY LEEI O GIATROS AN DEN FTIAXEIS THYROIDI KAI DENN XASEIS KANA KILO NA FYGOYN OI POLYKISTHKES..EINAI DYSKOLO GIA PAIDI SA NA MOY ELEGE STIS 32 TOY MHNA THA MEINEIS EGKYOS KAI ETSI LEW ARA MHN TO SKEFTESAI MH SE NOIAZEI OTAN THA DEIS KALES EXETASEIS TOTE NA ELPIZEIS KAI AKOMA O THYROIDHS HTANE STO 12,8 KALA KRASIA!KAI MOY EDWSE KATI XAPAKIA GIA NA ERXETAI H PERIODOS MH SKASW KIOLAS...KAI NA RYTHMISW TO KYKLO KAI MONO ENA XRHSIMOPOIHSA...DEN XRHASTIKE ALLO HMOUN TOSO SIGOYRH OTI DEN MPORW NA KANW PAIDI TWRA POY TO XEHASA! APLA KANAME ELEYTRHERA NA TO EYXARISTHTHOYME KIOLAS SYGNWMH! AYTO EINAI TO MEGALYTERO MYSTIKO GIA MKIA MELOYSA MANOYLA OTAN PROSPATHEI NA MHN TRELENETAI OTAN TO KANETE THA MAS THYMITHITE!!!!!!!!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 flower flower Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε: pale DEN PEIRAZEI PAME GIA THN EPOMENH.STELLOYLA MOY XALARA KAI OSO KALOKAIRIAZEI ME PERISSOTERH OREXH GIA Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 ...SYMASIA TERASTIA EXEI OLA AYTA POY SOY LENE OI MELLOYSES MANOYLES GT TA PERASAME KAI BLEPEIS OTI SOY EIPA STO EPIVAIVEONOYN KAI EKEINES ARA...EINAI TEXNIKH AYTH.... tongue ME TO KALO TA MWRAKIA SAS MELOYSES MANOYLES MAI TELEIOMHNH KAI HREMH EGKYMOSUNH KAI APO MENA!!!! EGW OTAN EMATHA GIA TYO THUROIDI MOY VRIKANE KAI POLYKISTHKES KAI MOY ERXOTANE H PERIODOS ANA 4 KAI 5 MHNES EKEI NA DEITE TEST POY PETAXA KAI AGWNIES POY PERASA GT KATHE FORA POY DEN ERXOTANE H ATIMH EGW HLPIZA....KAI TZIFOS..WSPOY MOY LEEI O GIATROS AN DEN FTIAXEIS THYROIDI KAI DENN XASEIS KANA KILO NA FYGOYN OI POLYKISTHKES..EINAI DYSKOLO GIA PAIDI SA NA MOY ELEGE STIS 32 TOY MHNA THA MEINEIS EGKYOS KAI ETSI LEW ARA MHN TO SKEFTESAI MH SE NOIAZEI OTAN THA DEIS KALES EXETASEIS TOTE NA ELPIZEIS KAI AKOMA O THYROIDHS HTANE STO 12,8 KALA KRASIA!KAI MOY EDWSE KATI XAPAKIA GIA NA ERXETAI H PERIODOS MH SKASW KIOLAS...KAI NA RYTHMISW TO KYKLO KAI MONO ENA XRHSIMOPOIHSA...DEN XRHASTIKE ALLO HMOUN TOSO SIGOYRH OTI DEN MPORW NA KANW PAIDI TWRA POY TO XEHASA! APLA KANAME ELEYTRHERA NA TO EYXARISTHTHOYME KIOLAS SYGNWMH! AYTO EINAI TO MEGALYTERO MYSTIKO GIA MKIA MELOYSA MANOYLA OTAN PROSPATHEI NA MHN TRELENETAI OTAN TO KANETE THA MAS THYMITHITE!!!!!!!!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 536304 flower flower Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 517142 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 604962 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472
ακριβος το ιδιο ειχα και εγω ειχα κανει το 2008 οταν ημουνα ακομα στην ελλαδα εξετασεις ειχα θυροιδη αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν ειχα τιποτα οταν ηρθα στην γερμανια πηγα σε εναν ενδοκρυνολογο ειδε τις εξετασεις μου και μου λεει εχεις θυροιδη αρα εαν δεν τον κοιταξουμε παιδι δεν θα μπορεσεις να κανεις γιατι δεν σε αφηνει ο θυροιδεις με την περιοδο μου δεν ειχα προβλημα καθολου καθε 30 μου ερχοταν και εκει που λεγαμε να κανουμε ξανα ορμονολογικεςγια να φτιαξουμε τον θυροιδη και περιμενα την περιοδο πως και πως για να κανω τις εξετασεις εχοντας το μυαλο μου να φτιαξω τον θυροιδη μου και μετα μωρακι μου ηρθε το μωρακι ειχα παει τον νοεμβρη και στο τελος του νοεμβρη περιμενα για την ακριβια στις 26 αλλα δεν μου ηρθε λεω μορε μπορει αν μου ερθει στις 28 οπως τον πρωιγουμενο περιμενα μεχρι τις 28πονους που ελεγα σηγουρα θα μου ερθει γτ οι πονοι μου δεν ειχαν διαφορα απο τους πρωιγουμενους μηνες και αφου δεν μου ηρθε στις 28 στις 29 εκανα το τεστ και βγηκε θετικο

eva evaki

eva evaki
KAPOS ETSI MONO POY EGW DEN EIXA KATHOLOY STATHERO KYKLO ERXOTAN PRAGMATIKA ANA 4 MHNES ..KAI KATHE FORA XEROMOYNA EGW EPERNA TEST ME SIGOYRIA OTI EINAI THETIKO KAI TZIFOS H PSYXOLOGIA MOY STA PATWMATA...ALLA....OTAN TO EIXA DEDOMENO PWS DEN KAI DEN ANXONOMOYN POIA..KAI EIXA TO MUALO MOY STIS EXETASEIS TSOYP..TO SPORAKI MOY...HRTHE....AKOMA DEN TO PISTEYW....!

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια, εσεις που γινατε μανουλες, λετε οτι δεν πρεπει να το σκεφτομαστε και συμφωνω. Αλλα γινεται να μην μας περναει καν απο το μυαλο;; Χθες ας πουμε καναμε αγαπουλες Embarassed και μετα εβαλα ενα μαξιλαρακι κατω απο τη λεκανη μου. Απο εκει και περα ομως, ανοιξα τπ λαπτοπ και ειδα ταινια χωρις καν να το σκεφτομαι. Παιζει ρολο εστω κι αυτο το λιγο που το σκεφτηκα;;

ευουι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 τελικα το αγχος παιζει μεγαλο ρολο...και σουτο λεω γιατι το περασα!προσπαθουσαμε με τον αντρα μου 2 χρονια και πανω που ειπαμε να παμε να κοιταχτουμε σε κανα γιατρο εμεινα εγκυος πριν 2 μηνες περιπου αλλα δυστυχως στην 5η βδομαδα απεβαλα στις 15 μαρτιου προσφατα.Δεν μπορεις να φανταστεις πωε ενιωσα!Το θετικο ειναι οτι μπορω να μεινω ασχετα με την καταληξη!Τωρα θα ξαναξεκινησουμε προσπαθειες δεν το βαζω κατω!!!!Γι αυτο μην το βαλεις ουτε και εσυ.......θα ερθει να σαι σιγουρη!Εγω αγχονομουν παρα πολυ εγραφα τα παντα...ημερομηνιες επαφης,περιοδου,κρατουσα θερμοκρασιες καθε μερα(και απο εκει καταλαβα οτι ειμαι εγκυος).Δεν θα σου πω να χαλαρωσεις γιατι μου το λεγανε συνεχεια και τρελαινομουν.....ασ μου ελεγαν και πως!!Απλα η αληθεια ειναι οτι εμεινα οταν δεν το περιμενα μονο με 2 επαφες μες στον μηνα!

eva evaki

eva evaki
TZENAKI MOY AKOMA KAI STATISTHKES TO OBRONTOFWNAZOYN AYTO GIA TO ANXOS PERA APO PATHOYSES OPWS EMEIS ...RE KORITSIA TI LEME TWRA TA LEW KAI TA XANALEW EILIKRINA SAN TH DIKH MOY PSYXOLOGIA DEN EXETE KAI DEN SAS TO EYXOMAI NA EXW TRELATHEI TOYLAXISTON ESAS ERXETE KAI H XAZH KAI STHN WRA THS SXEDON DEN SAS TYRANAEI..GIA SKEFTITE TO ANXOS POY EXETE TWRA XWRIS NA ERXETE KAI H PERIODOS PWS SAS FENETE????TRAGIC.........EMENA EKANE MHNES NA EMFANISTHEI ME TON ANTRA MOY TSAKWTHIKAME SE MIA DWSEI PARA POLY GIATI EIXA MIA PERIODO POY EPERNA MERA PARAMERA TEST KAI TA PETAGA GT DEN ERXOTAN H ATIMH KAI ELEGA MA DEN MPOREI....KAI NA KAI SKASANE KAI OI XWRIAKES!AFHSTE TI PERASA SAS LEW...!KAI OTAN TON IANOYARIO EIXAME KATI PROVLHMATA KAI XASAME KAI TON PATERA TOY ANTRA MOY KAI EIXA PAREI MONO ENA XAPEI GIA NA MOY ERTHEI H PERIODOS KAI FENETE MOY EKANE WORIXIA GT DEN EKANA WORIXIES KAI XEHASTIKA ME TA TREXIMATA KAI NA ORISTE ESIOS STHN 10 EVDOMADA!EINAI TOSO TRAGIKO LATHOS TO ANXOS!KAI TO PERASA ME TO PARAPANW ENA MISH XRONO KAI PARAPANW!SYNTAGEI DEN EYOUI KAI OYTE EINAI EYKOLO ALLA THELEI KATHE MERA KAI PROSPATHEIA ...APO THN ENATH MERA TOY KUKLOY THELEI MERA PARAMERA GIA NA MHN METRAS MERES KAI THERMOKRASIES KAI TRELENESAI..MERA PARAMERA KAI PIANETE H WORIXIA THELEI DEN THELEI..!KAI LYPAME POLY GIA THN KYHSH SOY KAI EGW XEKINHSA ME MIA APOBOLH POY KAI SAYTO EFTEGE O THYROIDHS!MH TO VAZEIS KAI ESY KATW ALLA MHN GRAFEIS KAI TIPOTA XALARA! NA XERETE MOY TO EIPE MIA KOPELA APO TO FORUM AYTO PRIN KATI MHNES KAI APO KEI PHTRA KAI LIGO MPROS.."OTAN KATI TO KYNIGAS TREXEI POIO GRHGORA MAKRYA SOY...STAMATA NA TO KYNHGAS KAI THA ERTHEI MONO TOY NA SE VREI" ME POLY AGAPH!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια...
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια...
Τζενάκι, μάλλον έχεις δίκιο ότι το σκέφτομαι λίγο παραπάνω, αλλά ειναι λίγο αντανακλαστικό, λόγω της ηλικίας μου και της προηγουμένης παλίνδρομης...
τελος πάντων...είναι έτσι όπως τα λέτε..το αγχος είναι ο χειρότερος εχθρός μας σε αυτή την προσπάθεια...αλλά...
Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα να είναι μπροστά μας...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακάρι στελλούλα μου να έχουμε σύντομα ευχάριστα όλες!η ηλικία είναι που με βασανίζει κι εμένα αλλά η hale berry έμεινε έγκυος στα 46! σήμερα πολύ down...σίγουρα ορμονικές μεταβολές από την περίοδο που έρχεται!έτοιμη να δείρω κάποιον σήμερα!λείπει και ο σύζυγος όλη μέρα...δεν το βάζουμε κάτω λέμε!!!έχει τόσο ωράια μέρα!εσείς που μπορείτε να πάτε πολλές βολτίτσες! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 417472

463Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 Empty ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κυρ Απρ 14, 2013 4:10 am

maria25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΕΧΟ ΡΟΖ ΥΓΡΑ Κ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ?

Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΟΗΘΕΙΑ

koketa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.
Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρία αν έχεις σταθερό κύκλο κάνε καλύτερα μια χοριακή! Smile

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koketa έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.
Ο τιτλος οπως εχω διευκρινησει ειναι λαθος. Συμπτωματα περιοδου ηθελα να γραψω και τωρα δεν ξερω πως μπορω να το διορθωσω. Cool

koketa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 έγραψε:
koketa έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.
Ο τιτλος οπως εχω διευκρινησει ειναι λαθος. Συμπτωματα περιοδου ηθελα να γραψω και τωρα δεν ξερω πως μπορω να το διορθωσω. Cool

Entaksi giati tor a mpika kai to eida den iksera an exe is kanei diefkrinisi .signomi kopela mou.apla xtipise kapws o titlos.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια εγκυμοσυνη εχει και συμπτωματα και σημεια. Και αιτιο και αποτελεσμα. Δεν ειναι λαθος ο τιτλος σου Τζενη μου, μια χαρα ειναι.. Απλα επαναλαμβανεται η ιδια λεξη.. Ολες καταλαβαμε τι εννοεις ομως........
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...

Νέα εβδομάδα σήμερα...ελπίζω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη..τουλάχιστον από απόψη δουλειάς...
Κατα τ'αλλα καλά...τελείωνω και με την περίοδο σήμερα, οπότε μια χαρά..
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι χάλασε ο καιρός..κάνει λίγο κρύο και είναι έτοιμος για βροχή...
Πως περασατε το ΣΚ?

Amazona, ανέβηκες λιγάκι? και εγώ στα ίδια ήμουνα γιατί και εμένα δούλευε και Σάββατο και Κυριακή απόγευμα..

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!στελλούλα μου η εβδομάδα μου άρχισε με ...περίοδο!....το ήξερα αλλά μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζω...τελοσπάντων....μακάρι να έχεις ήρεμη εβδομάδα στη δουλειά και να γυρίζεις στο σπίτι να περνάς καλά! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα!στελλούλα μου η εβδομάδα μου άρχισε με ...περίοδο!....το ήξερα αλλά μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζω...τελοσπάντων....μακάρι να έχεις ήρεμη εβδομάδα στη δουλειά και να γυρίζεις στο σπίτι να περνάς καλά! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994

Που θα πάει θα περάσουν οι μέρες...και μετά πάλι Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994

Μωρέ στο σπίτι μια χαρά περνάω...στο γραφείο γίνεται της κολάσεως Mad Mad Mad ...αλλά τι να κάνω..κάνω την ανάγκη φιλότιμο, γιατί αλλιώς θα μας χώριζαν 300 χλμ.

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να περνάει η ώρα στελλούλα μου και να γυρίζεις στον αντρούλη σου Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Μην αφήνεις να σε χαλάει τίποτα!για μένα πιστευω ότι δεν φταίει μόνο το άγχος αλλά και διαφορά οικογενειακά προβλήματα γιαυτό δεν μας θέλει το 2ο...φεύγει και ο αντρούλης μου 6/5... Sad τελευταίος μήνας να το πετύχουμε! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 19 215994

matinaki1990

matinaki1990
καλημερα κοριτσια μου..τι κανετε;;; εχω μια απορια..αν ξερει καποια ας μου πει...τι ειναι η προγεστερονη;;

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Ματινακι μου δεν ξερω απο αυτα για να σε βοηθησω. Εγω ξεραθηκα στον υπνο σημερα, πολυ ζωηροι οι μαθητες μου και κουρασαν τα ζουζουνακια μου!!!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η προγεστερόνη είναι ορμόνη που βοηθά στην εμφύτευση και στην αναπτυξη του εμβρύου.είναι τα λεγόμενα ultragestan χάπια που δίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης αν υπάρχει κάποιο θέμα με αιμορραγία ή και προληπτικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις