Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης, η προγεστερόνη βοηθάει να χαλαρώσει όλο το σύστημα και είναι η ορμόνη που ευθύνεται για τη δυσκοιλιότητα της εγκυμοσύνης.

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα κολπικη γελη μου εδωσε ο γιατρος...δεν θα ηταν καλυτερα να μου εδινε χαπια;; γτ οταν παω τουαλετα βλεπω λιγουλακι κρεμα στο εσωρουχο..τζενακι εχω χασει επεισοδια;; περιμενεις δυδυμα;;;;;;;;;;;;;;;;

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki1990 έγραψε:εμενα κολπικη γελη μου εδωσε ο γιατρος...δεν θα ηταν καλυτερα να μου εδινε χαπια;; γτ οταν παω τουαλετα βλεπω λιγουλακι κρεμα στο εσωρουχο..τζενακι εχω χασει επεισοδια;; περιμενεις δυδυμα;;;;;;;;;;;;;;;;

Έχεις κάνει εξωσωματική;

Βρήκα αυτό

matinaki1990

matinaki1990
οχι.σπερματεγχυση την παρασκευη...τι βρηκες;;; δεν καταλαβα..ανυπομονω να περασουν οι μερες....να δω αποτελεσματα..

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki1990 έγραψε:οχι.σπερματεγχυση την παρασκευη...τι βρηκες;;; δεν καταλαβα..ανυπομονω να περασουν οι μερες....να δω αποτελεσματα..

Πάτησε εκεί που γράφω "αυτό" στο από πάνω post Smile

matinaki1990

matinaki1990
χμ....ναι ναι το διαβασα..ευχαριστώ!!!!

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχα!! Οχι κουκλιτσα μου, δεν περιμενω διδυμα... Μακαρι να περιμενα κι ας ηταν κι ενα Crying or Very sad Για τους μαθητες μου στο σχολειο λεω!!!

matinaki1990

matinaki1990
χεχε..ετσι οπως το εγραψες αυτο καταλαβα..συντομα κ οι 2 μας με ενα νινι στην κοιλιτσα..ας ειναι κ 2...πολυ μεγαλες βλεψεις εχω εγω μου φαινεται. Laughing ....εγω σε 12 μερουλες αναμενω τα αποτελεσματα

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κι εγω σε 12!! Αλλα ενω γενικα παντα ειμαι αισιοδοξη σημερα δεν ξερω... εχω αρχισει οχι να αγχωνομαι αλλα να απογοητευομαι... σχεδον εκλεισα χρονο... Crying or Very sad

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα, κορίτσια...
όλα καλά?
Εγώ μια χαρά, αν και νυστάζω τρομερά...είχε χθες τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (το τρίτο μέρος και το καλύτερο) και έκατσα και το είδα όοοοολοοοο μέχρι τη 1 τρομάρα μου και μετά άντε να σηκωθείς στις 6 παρά τέταρτο... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy αλλά τι να κάνω που είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες...
Τέλος πάντων...Ματινάκι σου έυχομαι να έχεις τα θετικότερα αποτελέσματα και φυσικά περιμένουμε να μας ενημερώσεις..
Τζενάκι μου γιατί σε πιάνει απογοήτευση?? τώρα βρε που ήρθε η άνοιξη, έφτιαξε ο καιρός (λέμε τωρα) και μεγάλωσε η μέρα... έεεελαααα, μην σε παίρνει από κάτω...ΟΛΑ θα γίνουν...μπορεί να μη γίνουν τη στιγμή που εμείς τα θέλουμε (δηλαδή τώρα αμέσως) αλλά σίγουρα θα μας συμβούν...

Amazona μου, πως είσαι σήμερα? έφτιαξε καθόλου η διάθεση σου? το μικρούλι πως είναι?

(πωωωω, αν και νυσταζω είχα οίστρο πρωί πρωί...τεράστιο το post Laughing Laughing Laughing )

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια!στελλούλα μου κι εγώ νυστάζω..... Sleep Sleep Sleep χθες το καμάρι μου με διέλυσε μέχρι να κοιμηθεί στις...12!και σήμερα αδύνατον να σηκωθεί!η διάθεση καλύτερη από χθες...κι εκεί που πάω να πάρω τα πάνω μου λίγο πριν κατέβουμε για το σχολικό μου δείχνει την κούκλα της και μου λέει "μαμά,δεν θέλω να είναι το παιδί μου αλλά η αδερφούλα μου γιατί δεν έχω..." Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 σοκ!και μαχαιριά στην καρδιά!άντε να ξεχαστείς μετά...μόνο με μια ...αμνησία τη γλιτώνω! Smile

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα κορίτσια!στελλούλα μου κι εγώ νυστάζω..... Sleep Sleep Sleep χθες το καμάρι μου με διέλυσε μέχρι να κοιμηθεί στις...12!και σήμερα αδύνατον να σηκωθεί!η διάθεση καλύτερη από χθες...κι εκεί που πάω να πάρω τα πάνω μου λίγο πριν κατέβουμε για το σχολικό μου δείχνει την κούκλα της και μου λέει "μαμά,δεν θέλω να είναι το παιδί μου αλλά η αδερφούλα μου γιατί δεν έχω..." Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 911307 σοκ!και μαχαιριά στην καρδιά!άντε να ξεχαστείς μετά...μόνο με μια ...αμνησία τη γλιτώνω! Smile

ουπς...πραγματική μαχαιριά...μην το σκέφτεσαι όμως, γιατί θα φορτωθείς ένα επιπλεόν άγχος...
Πρέπει να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αυθυποβολή θετικής σκέψης..αλλιώς τη βάψαμε Laughing Laughing Laughing

Εγώ έχω αρχίσει να φορτώνω με την προϊσταμενη Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 311356 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 311356 και η μέρα προβλέπεται μακριά..... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 679259 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 679259
και δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχεις δίκιο!σεμινάρια θετικής σκέψης αλλιώς δεν την παλεύουμε!.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 587529 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 875502υπομονή.... γράψε την προισταμένη!μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση!να περνάει η ώρα να τελειώνεις και μετά σπίτι χαλαρά και Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:έχεις δίκιο!σεμινάρια θετικής σκέψης αλλιώς δεν την παλεύουμε!.... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 587529 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 875502υπομονή.... γράψε την προισταμένη!μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση!να περνάει η ώρα να τελειώνεις και μετά σπίτι χαλαρά και Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994

Για να τη γράψω θα πρέπει να έχω κάνει 1.000.000.000 ώρες γιόγκα και διαλογισμό και δεν μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο... Laughing Laughing Laughing
πάντως αυτό κάνω περιμένω να τελειώσει το ωράριο και να γυρίσω σπιτάκι μου για Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994
Πάντως εδώ το forum λειτουργεί και λίγο ως group therapy...τουλάχιστον για μένα..πάντα νιώθω λίγο καλύτερα όταν ανταλασσουμε απόψεις... Very Happy Very Happy Very Happy

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγώ το ίδιο...μια καλή κουβέντα ή μια παρόμοια σκέψη που θα σου πει μια κοπέλα που δεν την έχεις γνωρίσει ποτέ μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα... Smile δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη και εκφράζουμε ελεύθερα τους φόβους και τις ανησυχίες μας...μακάρι και σύντομα τις χαρές μας! Wink

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί....
μακάρι σε λίγο να ανταλάσσουμε απόψεις, ανησυχίες και σκέψεις για τις κοιλιές μας που θα μεγαλώνουν... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654316 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654316

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...
Όλα καλά?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα στελλούλα μου!καλά...στον αγώνα! χθες έδερνα άνθρωπο,σήμερα ηρέμησα!άντε να μου τελειώσει η περίοδος γιατί έχω ξεφύγει! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 679259εσύ πως τα πας;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα στελλούλα μου!καλά...στον αγώνα! χθες έδερνα άνθρωπο,σήμερα ηρέμησα!άντε να μου τελειώσει η περίοδος γιατί έχω ξεφύγει! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 679259εσύ πως τα πας;

Λέω καλά...παραδόξως νιώθω μια ηρεμία που για τα δικά μου δεδομένα είναι πρωτοφανής...αλλά μ'αρέσει...
επειδή όμως με ξέρω...αυτό μπρεί ν'αλλάξει σε κλάσματα δευτερολέπτου και να γίνω τούρμπο Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 654655 ...ελπίζω όμως να μη μου συμβεί και να παραμείνω σε νιρβάνα...και λέω να εκμεταλλευτώ αυτή την καλή διάθεση για Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακάρι τίποτα να μην χαλάσει τη διάθεσή σου και ....να περάσεις πολύ όμορφα σπίτι Wink Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 20 215994

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟριτσαρες μου τι κανετε;; εγω ειμαι στην 19η μερα του κυκλου δηλαδη στο οριο των γονιμων. ο γιατρος ειχε πει οτι μπορει να κρατανε και μεχρι τη 19η. Δεν νιωθω κατι που να θυμιζει ουτε ωορηξια, ουτε εγκυμοσυνη αλλα ουτε και περιοδο. Φιλακια!!

matinaki1990

matinaki1990
γεια σας κοριτσιααα..τζενακι τι κανεις;;; εγω οπως μετρησα τωρα..την σπερματεγχυση την εκανα την 17η μερα του κυκλου..ειχαν σπασει 2 αυγουλακια απο τα 4 που ειχα..μου εκανε εντυπωση ομως γτ ο γιατρος μου ειπε να κανω pregnyl την κυριακη...αρα χθες το μεσημερι εσπασαν τα αλλα 2...αλλα δεν ειναι πολλες μερες απο την παρασκευη;;; γτ θυμαμαι στον τελευταιο υπερηχο πριν την σπερματεγχυση ηταν ολα με 1-2 χιλιοστα διαφορα....τι να πω...εγω σημερα ειμαι στην 21η μερα του κυκλου...σε 9 μερες θα μαθω τα νεα..που ελπιζω να ειναι αυτα που περιμενω.....να πεταξω πια τις βρωμο σερβιετες απο το ντουλαπι κ να τις δω του χρονου τωρα...ουφφφφφ

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου!!!!ειμαι 2 μηνων εγκυος και τα καταφεραμε μετα απο 8 μηνες προσπαθειων και τον μηνα που εκανα την σαλπιγγογραφια.ισως βοηθησε και αυτη η εξεταση.

θα σας πω τα συμπτωματα που ειχα εγω στην εγκυμοσυνη μου πριν την περιοδο μηπως και βοηθησω καποια κοπελα!
καθε μηνα ηλπιζα οτι ειμαι εγκυος και μου εμφανιζονταν τα κλασσικα πονακια πριν την περιοδο και στηθος πολυ πρησμενο!!!

το μηνα που εμεινα εγκυος λοιπον δεν με πονουσε η κοιλια μου!!!!μια βδομαδα μετα την επαφη μας ειχα ελαχιστο ροζ μαζι με υγρα στο σκουπισμα και την επομενη απο αυτο ειχα εντονους πονους στην κοιλια και στην μεση για μονο μια μερα!μετα τπτ!!!το στηθος μου ουτε πρηστικε,ουτε ποναγε,ουτε φλεβες εντονες ειχα!αρχισε να με ενοχλει καπως 2 μερες πριν την περιοδο αλλα οχι τπτ τραγικο.

μετα την καθυστερηση αρχισε η κουραση,η υπνηλια,η συχνοουρια και το υπερβολικα πρησμενο στηθος!!!

και εγω εψανχα παντα συμπτωματα πολυ πριν την καθυστερηση και παντα στεναχωριομουν μετα!το ροζακι που ειχα τον μηνα που εμεινα εγκυος μου εδωσε πολλες ελπιδες και εκανα αμεσως τεστ και χοριακη που βγηκαν θετικα 5 μερες πριν την περιοδο μου!

αυτα απο εμενα!ευχομαι σε ολα τα κοριτσια γρηγορα με ενα μπεμπακι!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όλγα με το καλό!ματινάκι εύχομαι μια μεγάλη χοριακή!τζένη μακάρι να σου κάνει έκπληξη το μωράκι!εγώ περιμένω να τελειώσει η περίοδος για να σταματήσω να τρώω σοκολάτες! Smile δεν περιμένω τίποτα...προσπαθώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου...εεε όσο έχει απομείνει Wink !

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια!στελλούλα τι κάνεις;σήμερα πήρα απόφαση να ανανεωθώ!να πάρω καμιά κρέμα κυτταριτιδας ,ενυδατική και τα γνωστα!εφόσον δεν με βλέπω να "φουσκώνω "το καλοκαίρι ας γίνω..."κορμί"! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις