476 Απ: Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; Δευ Απρ 15, 2013 6:27 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης, η προγεστερόνη βοηθάει να χαλαρώσει όλο το σύστημα και είναι η ορμόνη που ευθύνεται για τη δυσκοιλιότητα της εγκυμοσύνης.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
matinaki1990 έγραψε:εμενα κολπικη γελη μου εδωσε ο γιατρος...δεν θα ηταν καλυτερα να μου εδινε χαπια;; γτ οταν παω τουαλετα βλεπω λιγουλακι κρεμα στο εσωρουχο..τζενακι εχω χασει επεισοδια;; περιμενεις δυδυμα;;;;;;;;;;;;;;;;
matinaki1990 έγραψε:οχι.σπερματεγχυση την παρασκευη...τι βρηκες;;; δεν καταλαβα..ανυπομονω να περασουν οι μερες....να δω αποτελεσματα..
amazona έγραψε:καλημέρα κορίτσια!στελλούλα μου κι εγώ νυστάζω..... χθες το καμάρι μου με διέλυσε μέχρι να κοιμηθεί στις...12!και σήμερα αδύνατον να σηκωθεί!η διάθεση καλύτερη από χθες...κι εκεί που πάω να πάρω τα πάνω μου λίγο πριν κατέβουμε για το σχολικό μου δείχνει την κούκλα της και μου λέει "μαμά,δεν θέλω να είναι το παιδί μου αλλά η αδερφούλα μου γιατί δεν έχω..." σοκ!και μαχαιριά στην καρδιά!άντε να ξεχαστείς μετά...μόνο με μια ...αμνησία τη γλιτώνω!
amazona έγραψε:έχεις δίκιο!σεμινάρια θετικής σκέψης αλλιώς δεν την παλεύουμε!.... υπομονή.... γράψε την προισταμένη!μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση!να περνάει η ώρα να τελειώνεις και μετά σπίτι χαλαρά και
amazona έγραψε:καλημέρα στελλούλα μου!καλά...στον αγώνα! χθες έδερνα άνθρωπο,σήμερα ηρέμησα!άντε να μου τελειώσει η περίοδος γιατί έχω ξεφύγει! εσύ πως τα πας;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης