Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!Κ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΕΣΤ,ΤΟ CLEAR BLUE ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟ 2ΠΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ Κ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ !!!! Smile Smile ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ!!!!

kwstantina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
amazona έγραψε:καλημέρα κορίτσια!κωνσταντίνα μακάρι να μας πείς τα ευχάριστα.τζένη μέρα παρα μέρα και χαλαρά! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 στελλούλα μου πολύ δύσκολα αλλά δεν το βάζω κάτω!θα έρθει και η δική μας η σειρά...κι εμένα όλες οι γνωστές,κουμπαρες και ξαδέρφες περιμένουν ή γέννησαν...το χειρότερο μου το κάνει το κορίτσι μου...χωρίς να ακούσει κουβέντα από κανέναν πάει κάθε μέρα και φιλάει μια εικονίτσα της Παναγίας και λέει"σε παλακαλώ φέρε μας ένα μωράκι,κοριτσάκι να το αγαπάμε..."λιώμα εγώ...πως της ήρθε τώρα αυτό;;;; Shocked Shocked Shocked άντε να ξεχαστείς μετά...
se eyxaristw poly!!!!makari!!!!perimenw pws kai pws na paw na kanw xoriaki...

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kwstantina έγραψε:kalispera sas k apo mena..na sas rwtisw re koritsia,eperna antisiliptika xapia arketa xronia kai twra ligo prin teleiwsw to paketo mou ta stamatisa...moy irthe periodos stis 19/4 kai apo tote kanw eleuthera...einai arketes meres twra pou niwthw kati periergous ponous xamila stin koilia mou kati san ponous periodou kai kapoies souvlies ana diastimata stin aristeri meria...logika i epomeni periodos mou einai konta stis 20 me 23 yparxei periptwsi na eimai eggyos na einai endikseis aytoi oi ponoi;;gia2,3 meres me ponagan kai oi thiles mou alla twra mou exei perasei ayto...ti lete eseis;;;;;;;;
Κοριτσι μακαρι να σου πανε ολα καλα!!! Εγω απο εχθες μεχρι αυριο ειμαι στις γονιμες. Και οπως καταλαβαινεις του δωσαμε και καταλαβε Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Και απο χθες νιωθω εντονο τσιμπημα στα δεξια. Τωρα ειναι απο την ωορηξια, ειναι επειδη πετυχαμε το στοχο... Θα φανει...

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσακια!!!!
Λοιπόν εγω μολις χτες παρειγγειλα απο τα hometests ενα πακέτα κι με 20 τεστ ωορρηξιας κ 5 εγκυμοσυνης σε ΠΟΛΥ καλη τιμή!!!!
Δεν έχω ξανά κάνει τεστ ωορρηξιας αλλα λένε οτι βοηθάει!!θα δείξει!!λογικα οι γόνιμες μου ξεκινάνε 17 ....καλη επιτυχία να εχουμε...
Ωστόσο δεν σας κρύβω οτι σημερα μολις τα παραλάβω θα κάνω ενα τεστ εγκυμοσυνης διότι παρόλο που λογικα αδιαθετησα νιώθω ακομα πρησμενο στήθος συχνοουρία και υπνηλια....
Ακουσα για πολλες περιπτώσεις εγκυμοσυνης με περίοδο και λέω να το τσεκαρω αν κ δεν νομίζω.....

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...
Σήμερα κάνει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ νύστα..... Sleep Sleep Sleep Sleep
Και εμείς αναγκαστικά στο γραφείο...Πίνω καφεδάκι μπας και ξυπνήσω, αλλά τι να κάνει ένα καφεδάκι..βυτιοφόρο χρειάζομαι... Laughing Laughing :lol

Μαρίνα και Κωνσταντίνα, κάνατε κανένα τεστ?

Τζενάκι, λές αυτή τη φορά να πετύχατε διάνα?? Μακάρι βρε κοριτσάκι...

BOBO, μακάρι να σε βοηθήσουν τα τεστάκια που πήρες και να έχεις γρήγορα αποτέλεσμα... Very Happy Very Happy

Amazona, τι κάνεις?Πώς είσαι από ψυχολογία?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια!bobo καλή τύχη με τα τεστ!μόνο μην σε αγχώσουν!χαλαρά!στελλούλα μου κι εγώ νυστάζω....τελευταία δεν κοιμάμαι καθόλου καλά το βράδυ....μάλλον επειδή λείπει ο καλός μου!θα έρθει την παρασκευή μόνο για 2 μέρες αλλά κάτι είναι και αυτό!η μικρή ξυπνάει κάθε μέρα και λέει"σήμερα είναι παρασκευή,έρχεται ο μπαμπάκας!' Laughing Laughing Laughing άντε δυναμικά να αλλάξει η διάθεση μας γιατί έχει γίνει σαν τον καιρό! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 35 215994

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό να τον δεχτείς και να περάσετε τέλεια...θα χαρεί το μικρό Very Happy Very Happy Very Happy
τι πράγμα ειναι αυτό βρε παιδί μου...μόλις μπούμε σε διαδικασία λίγης ανανέωσης κάτι γίνεται και μας πιάνει νύσταααααα...βαρεμαααααραααα ...και γενικά μια μουργελα... Laughing Laughing Laughing
Από σήμερα φτιάχνει ο καιρός...άντε να δούμε...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε ευχαριστώ πολύ!σίγουρα θα τρελαθεί η μικρή!άσε με την βαρεμάρα!δεν θέλω να κάνω τίποτα!το σπίτι είναι χάλια,έχω να ετοιμάσω διαγωνίσματα,ασκήσεις και Sleep Sleep Sleep Sleepθέλω βόλτα,ποτάκι,αγκαλίτσες!......

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια από τα ίδια και εγώ...δεν έχω όρεξη να κάνω απολύτως τίποτα...και έχω και περίοδο...άει στο καλό..θέλω να πάω ένα ταξίδι...αλλά που να μπορέσω ..τώρα με την επιστράτευση ούτε για τσίσα δεν θα μπορούμε να πάμε... Laughing Laughing Laughing Laughing
Amazona ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!! (και φαντασου οτι στη δουλεια πήζω...)

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στελλούλα...παρουσιάσου!επ' ώμου!ένα δύο,ένα δύο.... Laughing Laughing Laughing πέραν της πλάκας,όποτε μπορέσετε να πάτε κάπου να ξεφύγετε με τον άντρα σου!δουλέυετε και μετά τον ιούνιο ή όπως τα σχολεία;

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="amazona"]στελλούλα...παρουσιάσου!επ' ώμου!ένα δύο,ένα δύο.... Laughing Laughing Laughing πέραν της πλάκας,όποτε μπορέσετε να πάτε κάπου να ξεφύγετε με τον άντρα σου!δουλέυετε και μετά τον ιούνιο ή όπως τα σχολεία;[/quot

Laughing Laughing Laughing Laughing
Επειδή είμαι σε γραφείο με απόσπαση δουλέυω ως υπάλληλος γραφείου όποτε δεν εχω καλοκαιρια , χριστούγεννα και Πάσχα...
και μέχρι τη λήξη της επιστράτευσης δεν μπορω να πάρω άδεια...
οπότε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

nana90

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
BOBO έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!!!!
Λοιπόν εγω μολις χτες παρειγγειλα απο τα hometests ενα πακέτα κι με 20 τεστ ωορρηξιας κ 5 εγκυμοσυνης σε ΠΟΛΥ καλη τιμή!!!!
Δεν έχω ξανά κάνει τεστ ωορρηξιας αλλα λένε οτι βοηθάει!!θα δείξει!!λογικα οι γόνιμες μου ξεκινάνε 17 ....καλη επιτυχία να εχουμε...
Ωστόσο δεν σας κρύβω οτι σημερα μολις τα παραλάβω θα κάνω ενα τεστ εγκυμοσυνης διότι παρόλο που λογικα αδιαθετησα νιώθω ακομα πρησμενο στήθος συχνοουρία και υπνηλια....
Ακουσα για πολλες περιπτώσεις εγκυμοσυνης με περίοδο και λέω να το τσεκαρω αν κ δεν νομίζω.....

BOBO eixes kanonikh roh sthn teleutaia sou periodo?? giati an oxi mporei ontws na uparxei elpida!! Very Happy

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nana νομίζω οτι ηταν κανονική χωρίς να ειμαι σίγουρη δεν έδωσα ΠΟΛΥ βάση....έχεις ακούσει τίοτα;;;οταν ηρθε ή περίοδος είχα χοριακη 10

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν την επανελαβα διότι πίστευα οτι δεν εχει νόημα...αλλα νιώθω περίεργα συμπτωματα

kwstantina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι δεν εχω κανει ακομα περιμενω περιοδο σε δυο τρεις μερες....και μαλιστα τωρα σκεφτομαι να παω να κανω μια β χοριακη θα μου δειξει σωστο αποτελεσμα η να περιμενω λιγο ακομα....δεν ξερω και αυτη η αναμονη ειναι θανατος....

kwstantina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 έγραψε:
kwstantina έγραψε:kalispera sas k apo mena..na sas rwtisw re koritsia,eperna antisiliptika xapia arketa xronia kai twra ligo prin teleiwsw to paketo mou ta stamatisa...moy irthe periodos stis 19/4 kai apo tote kanw eleuthera...einai arketes meres twra pou niwthw kati periergous ponous xamila stin koilia mou kati san ponous periodou kai kapoies souvlies ana diastimata stin aristeri meria...logika i epomeni periodos mou einai konta stis 20 me 23 yparxei periptwsi na eimai eggyos na einai endikseis aytoi oi ponoi;;gia2,3 meres me ponagan kai oi thiles mou alla twra mou exei perasei ayto...ti lete eseis;;;;;;;;
Κοριτσι μακαρι να σου πανε ολα καλα!!! Εγω απο εχθες μεχρι αυριο ειμαι στις γονιμες. Και οπως καταλαβαινεις του δωσαμε και καταλαβε Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Και απο χθες νιωθω εντονο τσιμπημα στα δεξια. Τωρα ειναι απο την ωορηξια, ειναι επειδη πετυχαμε το στοχο... Θα φανει...
σε ευχαριστω πολυ...ευχομαι κ εσυ να εχεις το αποτελεσμα που θες!!!!

kwstantina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stelloula έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...
Σήμερα κάνει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ νύστα..... Sleep Sleep Sleep Sleep
Και εμείς αναγκαστικά στο γραφείο...Πίνω καφεδάκι μπας και ξυπνήσω, αλλά τι να κάνει ένα καφεδάκι..βυτιοφόρο χρειάζομαι... Laughing Laughing :lol

Μαρίνα και Κωνσταντίνα, κάνατε κανένα τεστ?

Τζενάκι, λές αυτή τη φορά να πετύχατε διάνα?? Μακάρι βρε κοριτσάκι...

BOBO, μακάρι να σε βοηθήσουν τα τεστάκια που πήρες και να έχεις γρήγορα αποτέλεσμα... Very Happy Very Happy

Amazona, τι κάνεις?Πώς είσαι από ψυχολογία?
οχι δεν εχω κανει ακομα περιμενω περιοδο σε δυο τρεις μερες....και μαλιστα τωρα σκεφτομαι να παω να κανω μια β χοριακη θα μου δειξει σωστο αποτελεσμα η να περιμενω λιγο ακομα....δεν ξερω και αυτη η αναμονη ειναι θανατος....

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντίνα σε καταλαβαίνω!στην κόρη μου 4 μέρες πριν την περίοδο έκανα χοριακή για να πάρω αντιβίωση και ήταν 285!και αύριο να κάνεις μπορεί να δείξει! Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amazona έγραψε:κωνσταντίνα σε καταλαβαίνω!στην κόρη μου 4 μέρες πριν την περίοδο έκανα χοριακή για να πάρω αντιβίωση και ήταν 285!και αύριο να κάνεις μπορεί να δείξει! Smile

Καλησπέρα είμαι η βάσω!Έχω μια απορία.Πόσες μέρες πιο νωρίς από την αναμενόμενη περίοδο μπορούμε να κάνουμε τεστ?

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου βάσω!υπάρχουν μερικά τεστ που λένε ότι ανιχνέυουν την χοριακή 4-5 μέρες πριν αλλά καλύτερα περίμενε 1-2 μέρες πριν την καθυστέρηση.είχα κάνει τεστ μια μέρα πρίν την χοριακή και βγήκε αρνητικό...μην αγχώνεσαι!με το καλό τα ευχάριστα! Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amazona έγραψε:γεια σου βάσω!υπάρχουν μερικά τεστ που λένε ότι ανιχνέυουν την χοριακή 4-5 μέρες πριν αλλά καλύτερα περίμενε 1-2 μέρες πριν την καθυστέρηση.είχα κάνει τεστ μια μέρα πρίν την χοριακή και βγήκε αρνητικό...μην αγχώνεσαι!με το καλό τα ευχάριστα! Smile

Σε ευχαριστώ πολύ από το στόμα σου στου θεού το αυτί!Περιμένω στις 22 με 27 μέρες κύκλο..καθυστέρηση πότε θεωρείται?ευχαριστώ πολύ!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
amazona έγραψε:κωνσταντίνα σε καταλαβαίνω!στην κόρη μου 4 μέρες πριν την περίοδο έκανα χοριακή για να πάρω αντιβίωση και ήταν 285!και αύριο να κάνεις μπορεί να δείξει! Smile

Καλησπέρα είμαι η βάσω!Έχω μια απορία.Πόσες μέρες πιο νωρίς από την αναμενόμενη περίοδο μπορούμε να κάνουμε τεστ?

Βάσω καλημέρα...αν έχεις υπόνοια εγκυμοσύνης, μην μπεις στη διαδικασία των τεστ...1-2 μέρες πριν την περίοδο κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη...
Μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμεις...

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stelloula έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Βάσω καλημέρα...αν έχεις υπόνοια εγκυμοσύνης, μην μπεις στη διαδικασία των τεστ...1-2 μέρες πριν την περίοδο κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη...

Λες ε?Σε ευχαριστώ πολύ!καθυστέρηση πόσες μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο θεωρείται?

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
stelloula έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Λες ε?Σε ευχαριστώ πολύ!καθυστέρηση πόσες μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο θεωρείται?

Αν έχεις σταθερό κύκλο (πχ 30 ημέρες) τότε η επόμενη μέρα από την ημερα αναμενόμενης περιόδου θεωρείται πρώτη μέρα καθυστέρησης...
αν εχεις κύκλος που κυμαίνεται πχ από 29 μέχρι 32 μέρες τότε περίμενε μέχρι το μεγαλύτερο περιθώριο και θα υπολογίσεις καθυστέρηση από την επόμενη ημέρα...
σε κατατόπισα καθόλου ή σε μπέρδεψα??
Έχεις καθυστέρηση?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stelloula έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
stelloula έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Αν έχεις σταθερό κύκλο (πχ 30 ημέρες) τότε η επόμενη μέρα από την ημερα αναμενόμενης περιόδου θεωρείται πρώτη μέρα καθυστέρησης...
αν εχεις κύκλος που κυμαίνεται πχ από 29 μέχρι 32 μέρες τότε περίμενε μέχρι το μεγαλύτερο περιθώριο και θα υπολογίσεις καθυστέρηση από την επόμενη ημέρα...
σε κατατόπισα καθόλου ή σε μπέρδεψα??
Έχεις καθυστέρηση?

Όχι ακόμη σε περιμένω στις 22.Μέχρι πριν ένα 2μηνο είχα κύκλο 27 ημερών.2 μήνες τώρα στις 25 με 26 μέρες μου έρχεται,από το άγχος μίκρυνε ο κύκλος μου..Ας πούμε 27 μέρες μετά από πόσες μέρες θα έχω καθυστέρηση?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις