226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 Τετ Ιαν 02, 2013 3:32 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αφρουλα τη κανεις??? το νινικι σου καλα ειναι???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αφρουλιτάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
καλη χρονια να έχεις με υγεία με το καλό το μπεμπάκι σου!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ!!! ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ... ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ?
boubou έγραψε:ναι θα επανερθεις...σε 2-3 χρονια που θα μπει σε ενα προγραμμα το μωρο σου
αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΡΗ ΤΟΝΙΑ!!! ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ?
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ 2ο ΝΙΝΑΚΙ!!! ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ!
toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΡΗ ΤΟΝΙΑ!!! ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ?
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ 2ο ΝΙΝΑΚΙ!!! ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ ΠΑΙΔ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ??!!!!!ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ....
boubou έγραψε:αχαχαχα Αφρουλα μου δν λεω οτι δν θα θες να βγαινεις..αλλα μαλλον θα εισαι πολυ ψόφια για τα τρελα ξενυχτια! αυτο λεω!!
Πωπω Τονια μου τι λαχταρα κι αυτη!!!! καλα τους εκανες αν κι εγω σε κατι τετοια δν απαντω,γιατι πατημα ψαχνουν τα γυφτακια για να το ευχαριστηθουν και παραπανω αν καταλαβουν οτι σε πειραζει αυτο που κανουν!!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ! Η' Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η' ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης