Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 8 ΚΑΙ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 5!!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???????ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!
ΑΧ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΑΡΚΕΛΕΝΙΑ!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316

ΕΣΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ? ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΑΡΕΣΕ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 328109 ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ? Wink ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994

ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟ ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΟ!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ!!!!!!
ΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ? ΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΒΑΛΑ ΣΚΟΠΟ ΠΑΛΙ, ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΚΕΜΟΝ? Η' ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ? Shocked

ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΓΕΡΑΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΚΕΜΟΝ? Η' ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ? Shocked

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχα

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Πήρα τηλέφωνο το γιατρό και μίλησα με τη γραμματέα του και μου είπε να πάω αύριο για να ακούσουμε καρδούλα... αλλά αύριο θα είμαι 5 εβδομάδες και 5 μέρες... δεν είναι νωρίς ρε κορίτσια? Σάκο είδαμε στις 28/12... Διαφορετικά το επόμενο ραντεβού είναι την άλλη πέμπτη 10 του μηνός και δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τότε!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ!!! ΜΝΗΜΗ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ... Wink Wink Wink ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΕΛΕΙΟ! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 604962

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:

ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙΤ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΓΕΡΑΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

οχι κοριτσι μου δεν γερασα εγω!!!αν και σας περναω ηλικιακα.
αυτο το ειχες απαντησει σε παλιοτερο ποστ και σου ειχα πει οτι και εγω ειμαι χομπιτ!!
τεσπα.
κραταω οτι δεν ειδες το μηνυμα μου.

FOTINI28

FOTINI28
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
Η ΜΟΝΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ?

katalena vl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia eimai 20 xronwn k edw kai 7 mines prospathoume me ton sizigo mou na kanoume mwraki..edw kai 2 me 3 vdomades niwthw pono xamila stin koilia kai exw suxnwouria..endometaksi to stithos mou exei pristi kai me ponaei..den skerw isws kai na eimai...etsi elpizw toulaxiston.(lete na einai sumtwmata egumosuneis)?den exw kathisterisei gt dn exei erthei akoma i mera p prepei na m erthoun... Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΝΙ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΒΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ... ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΗΔΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ?

ΚΑΛΕ ΓΙΑΝΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ? ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ? Shocked Shocked Shocked

FOTINI28

FOTINI28
ΑΦΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???? ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΛΕΒΕΣ???? ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ?

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
FOTINI28 έγραψε:

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ?

Αμ δεν το είπε ο γιατρός... η γραμματέας του το είπε!!

όσο για τις φλέβες κλπ.. δεν έχω παρατηρήσει τίποτα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΑ! Laughing Laughing Laughing ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΠΥΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!!! ΜΗΝ ΤΑ ΨΕΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΕΔΩ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 654316 ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 !!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι αφρουλα αυτη ηταν παλιοτερη συζητηση.
φωτεινη μη ζητας συγνωμη καλε!
φουρφουρακι θα πας θα το δεις και θα ξαναπασ μετα απο λιγες μερες ν ακουσεις καρδουλα.εχεισ αλλο καφε?τα χαπια τα συνεχιζεις?
φωτεινη εγω πονουσα απιστευτα στο στηθος και ειχα πονους περιοδου μεχρι και 10 μερες μετα την καθηστερηση.
κοριτσια σας αφηνω.καλο βραδυ και θα τα πουμε το πρωι.

υ.γ. η αγαπη μπαινει,μας κερναει καφε και εξαφανιζετε!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994

FOTINI28

FOTINI28
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε? ΔΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ Σ ΓΙΑΤΡΟ?

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!! ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !

FOTINI28

FOTINI28
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Α!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 215994

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 417472

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΗΣΗ ΣΟΥ Η' ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ?

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 - Σελίδα 20 35468

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
φουρφουρακι θα πας θα το δεις και θα ξαναπασ μετα απο λιγες μερες ν ακουσεις καρδουλα.εχεισ αλλο καφε?τα χαπια τα συνεχιζεις?

FOTINI28 έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε? ΔΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ Σ ΓΙΑΤΡΟ?

Δεν είχα ξανά καφέ.. αν και ήταν μια σταγόνα και πολύ ξεθωριασμένο.. και δεν είμαι και τόσο σίγουρη κι' όλας γιατί το εσώρουχο ήταν μπεζ.. Εεε ρε Γιάννα.. αυτή τη δουλειά θα κάνω? κάθε εβδομάδα υπέρηχο και να τα στάζω?? Razz Παίρνω μόνο το utrogestan κανονικά.. το salospir δεν το πήρα... θα ρωτήσω αύριο το γιατρό και βλέπουμε...

Φωτεινή της είπα ότι πήγα την παρασκευή και είδαμε σάκο. Και ο γιατρός τότε είχε πει, σε καμιά εβδομάδα θα ακούσεις και καρδούλα... αχ... και ο θεός βοηθός! Μαράρι να ακούσουμε γιατί ποιος ακούει τον άντρα μου μετά!!!! Μπορεί να μην μπορεσει να έρθει και να πάω μόνη μου.... Sad

και μου είπε μην πας, ας πάμε την άλλη πέμπτη μαζί, αλλά δεν μπορώ να περιμένω.. ανησυχώ..

Αφρούλα με ρώτησε πότε είχα τελευταία περίοδο, αλλά της είπα ότι έκανα αργότερα ωορρηξία και αυτή είπε μάλλον θα ακούσουμε...

FOTINI28

FOTINI28
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΔΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

υ.γ. η αγαπη μπαινει,μας κερναει καφε και εξαφανιζετε!!

ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Laughing Laughing Laughing Laughing ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΘΕΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥΤΣΟ???? Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!)! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 6Η ΕΩΣ ΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ!!! ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ 6W + 3D ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΤΗΝ 7Η ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε τότε ας μου το έκλεινε την επόμενη εβδομάδα! Εγώ δεν της είπα ότι βιάζομαι, ίσα ίσα, της είπα ότι έκανα και αργότερα ωορρηξία... και της είπα κι' όλας... "μήπως είναι λίγο νωρίς και δεν ακούσουμε?" και μου είπε όχι, μάλλον θα ακούσουμε! Αυτά...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΘΠΕΡΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙΘ???? Razz

katalena vl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
katalena vl έγραψε:geia sas koritsia eimai 20 xronwn k edw kai 7 mines prospathoume me ton sizigo mou na kanoume mwraki..edw kai 2 me 3 vdomades niwthw pono xamila stin koilia kai exw suxnwouria..endometaksi to stithos mou exei pristi kai me ponaei..den skerw isws kai na eimai...etsi elpizw toulaxiston.(lete na einai sumtwmata egumosuneis)?den exw kathisterisei gt dn exei erthei akoma i mera p prepei na m erthoun... Sad
koritsia please apandiste mou exw trelo anxos... Sad

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΘΠΕΡΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙΘ???? Razz

Τι να κάνω... προθπαθώ!!! Εν το μεταξύ σήμερα σουλατσάρισα λίγο και τώρα έχω κάτι πονάκια δεξιά...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις