Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μαρια!
οποια κ αν ειναι η γνωμη της πεθερας αν το ζευγαρι συμφωνει ολα καλ..αρκει ομως,ο γιος να την βαλει στην θεση της κ να της ανακοινωσει τις οποιοδηποτε αποφασεις αυτος...αλλα εμενα ειναι τοσο πονηρη π τον ρειχνει τον γαφτα τον δικο μ καταλαβες?εμενα ειναι 46 κ καταλαβαινεις τι γινεται...ε βαλε κ την ζηλεια,γιατι ζηλευει σε σημειο αηδιας.δεν θελει κ πολυ...

μπραβο στον αντρασ που βλεπει τις αναγκες σ κ σε βοηθαει κ οχι να λεει'εγω δουλευω ειμαι κουρασμενος κ πρεπει να κοιμηθω' ή 'εισαι ολη μερα σπιτι τι εκανες κ κουραστηκες?'!!!!

402Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 17 Empty . Παρ Ιαν 11, 2013 1:56 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια η ιδεα σε χωρο με πισινα και μπουφε αλλα διευκρινισε μου κατι..που θα ειναι αυτος ο χωρος?σε μαγαζια που κανουν γαμους?αν ναι να ξερεις οτι δεν συμφερει με λιγα ατομα,οσο πιο πολλα ατομα εχεις τοσο πιο οικονομικα συο βγαινει γιατι σου λεει μου δεσμευεις μια αιθουσα μια 100 ατομα μονο.εκτος αν βρεις χωρο που εχει αιθουσα για τοσα ατομα.

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xronia polla koritsares mou kai morakia! kali xronia me ugeia kai ola meta einai sto xeri mas!
emeis gurisame apo to pilio xthes, perasame kala kai usixa. o ai-basilis pera apo ta dora, mas efere kai to proto donti mas! ksimeromata protoxronias eskage!
filia se oles sas!

eleni2526

καλη χρονια κ σε σενα φρανς με υγεια!!!να χαιρεσε τη ζουζουνα σου!!!!κ με αλλα γερα δοντια!!!!!

spyros3

spyros3
χρονια πολλα φρανσακι μ!!!τι κανετε?να χαιρεστε το δοντακι σας!!με το καλο κ τα υπολοιπα!!!!βρε θηριο στα χιονια πηγες το μωρο?!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fransy μ με το καλο κ τα υπολοιπα!!!!
Μαρια ωραιο μου ακουγεται!!! για τους μεγαλους μπορειτε να βαλατε μουσικη της εποχης τους για λιγο,οχι απαραιτητα κλαρινα αν δε θελετε,αλλα κατι αλλο της εποχης τους.

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φρανς μεγεια το δοντακιιιιι!!!!!!

Ελένη σε κάποιον πολυχώρο, όπως αυτούς που έχει στο Ωραιόκαστρο αν ξέρεις λέμε... Εκεί είχε πάει και ο ανηψιός μου και λεει του ηρθε πολυ οικονομικα. Όχι σε αίθουσα, γιατί θα πρέπει να πληρώσω όλο το μαγαζι...

spyros3

spyros3
οντως πολυ ωραια ιδεα μαρια...εμεις απο το σοι της μανας μ ειμαστε 100+ ατομα....8 αδελφια η μανα μ ε καταλαβαινετε...ακομα κ εκει ειχε προβλημα η πεθ....αλλα ο καθενας πληρωσε τα ατομα π ειχε καλεσει κ τελειωσε η υποθεση...τωρα στην βαφτιση δεν ξερω καθολου τι θα γινει...αλλα οποιος θελει ξετερους θα τους πληρωσει αυτος κ οχι εγω!

409Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 17 Empty . Παρ Ιαν 11, 2013 3:49 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως λεγεται ο χωρος στο ωραιοκαστρο που λετε?

spyros3

spyros3
τωρα π κοιμουνται τα παιδια κ μπορω να μαι μεσα λειπετε ολες?!

ετοιμαζω φακες κ θα της δωσω οταν ξυπνησει...για να δουμε τι θα κανει...
βρηκα ενα μαγαζι εδω τ'οποιο εχει λεει χαλια γι τις αλλεργιες κ μυκητοκτονα...ξερω οτι δεν υπαρχει λυση στο προβλημα μας αλλα θα παω μια βολτα να δω τι γινεται..οσο πιο λεπτο κ οχι μαλλινο τοσο το καλυτερο για τον σπ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Και η μαμά μου μέσα σε όλα: Α αυτό το γκρινιάρικο (για τη μικρή) να μη το βγάλετε Όλγα, δε θέλω (όΛγα λένε τη μαμά μου). Εν τω μεταξυ η μικρή μόνο γκρινιάρα δεν είναι μέχρι κι ο γιατρος απόρησε με 2 εμβόλια που δεν έβγαλε κιχ! Μετά της λέει η τσαζλή (έτσι λέω τη μπέιμπι σίτερ διότι για όλα έχει άποψη και της λέω τί να κάνει και αυτή κάνει ό,τι λέει η μαμα μου ενώ ΕΓΩ πληρώνω) σας μοιάζει η μπουμπού κι η μαμα μου (μμμ σιγά! Εγώ ήμουν ωραίο μωρό)
Θα μου πείτε άλλη τσαζλή κι εγω ν' ασχολούμαι με κατινιές και παιδιακίσιες αντιράσεις, αλλά δουλειά έχω, ορμόνες έχω, νευριάζω!
Σόρρυ για το ΥΓ αλλά ήθελα να τα πω (όπως στο ψυχολόγο που λεει η Χρύσα μας)

βιβη τι μου θυμησες τωρα ρε συ...μια κοπελα στη γειτονια ηταν εγκυος μαθαν ειναι αγορι αρχισαν το φωναζαν ολοι με του πεθερου το ονομα.καποια στιγμη γεννηθηκε προωρο-το πιο προωρο μωρακι που εχει ζησει στην ελλαδα-και εχει τα χιλια μυρια προβληματα κινητικα-εγκεφαλικα και τοτε ειπαν οτι δε θελουν να εχει αυτο το παιδι το ονομα του παππου................. affraidαν ειναι δυνατον...ντροπη...

eleni2526 έγραψε:moy φαινετε περιεργο τα κρεατακια στην αναστασια γιατι μυξες μια δυο φορες να ειχε κ ηγμοριτιδα ποτε........
πεθερες μανες θειες γιαγια δες ολες λενε....ολοι εξω απο τοχορο πολλα τραγουδια λενε.καθενας μονος του ξερει.... κανενα γιατροσοφη για το κεφαλι????

παρε μαλακο αυχενικο κολαρο ελενακι μου,εγω σωθηκα...

marialat έγραψε:
Κάτι άλλο... Λέμε μετά τον γάμο να κάνουμε μια μίνι δεξίωση, για την παρέα μας , την οικογένεια και πολύ πολύ κοντινούς συγγενείς-φίλους, το πολύ 100 άτομα και πολλα λεω. Αρχικά λέγαμε να το κάνουμε σε αίθουσα δεξιώσεων, αλλα μετα σκεφτηκαμε έναν ανοιχτό χώρο με πισίνα πχ, για ποτό και μπουφέ, αλλα να το ευχαριστηθούν και τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλοι σε ηλικια. Θα μου πεις αυτοι θα ευχαριστηθουν τραπεζι με ορχιστρα, αλλα εμεις δεν ειμαστε για τετοια και λογο οικονομικων και επειδη θελουμε κατι διαφορετικο.
Εσεις τι λετε?

μαρακι ανεβα στον ΣΤΑΥΡΟ και ρωτα.περιπου 11 ευρω το ατομο.πολυ πλουσιο μενου(7 επιλογες) σαλατες πολλες και ανα 2 ή 3 ατομα οχι ανα 4 οπως σε πολλα μαγαζια και αν δε θες την ορχηστρα του πηγαινε δικα σου cd ή πηγαινε ενα απογευμα και κανε επιλογη απο τα δικα του!πολυ συνεργασιμος και αξιοπιστος!εχει προσφατα ανακαινισει και την αιθουσα!αν θες μιλαμε και πριβε να μην ζαλιζουμε τα κοριτσια

frans έγραψε:xronia polla koritsares mou kai morakia! kali xronia me ugeia kai ola meta einai sto xeri mas!
emeis gurisame apo to pilio xthes, perasame kala kai usixa. o ai-basilis pera apo ta dora, mas efere kai to proto donti mas! ksimeromata protoxronias eskage!
filia se oles sas!

χρονια πολλα!!!καλη χρονια!που ησασταν πηλιο?κι εμεις πηγαμε!
με γεια και το δοντακι σας!!!

spyros3 έγραψε:χρονια πολλα φρανσακι μ!!!τι κανετε?να χαιρεστε το δοντακι σας!!με το καλο κ τα υπολοιπα!!!!βρε θηριο στα χιονια πηγες το μωρο?!!!

ζετα μου το κρυο στα βουνα ειναι πιο γλυκο γιατι δεν εχει υγρασια!αμα εχει 0 βαθμους το νιωθεις σα να εχει πχ 8 στη θεσσαλονικη που σου τρυπαει η υγρασια τα κοκκαλα!

marialat έγραψε:Ελένη σε κάποιον πολυχώρο, όπως αυτούς που έχει στο Ωραιόκαστρο αν ξέρεις λέμε... Εκεί είχε πάει και ο ανηψιός μου και λεει του ηρθε πολυ οικονομικα. Όχι σε αίθουσα, γιατί θα πρέπει να πληρώσω όλο το μαγαζι...

αν μιλας για το nouvelle εγω δε θα πηγαινα...ο παιδοτοπος τους ειναι ο χειροτερος εβερ...μια φορα πηγαμε και ειδαμε να σεργιαναν μεγαλες μαυρες κατσαριδες αναμεσα στα μπαλακια που παιζουν τα παιδια affraid affraid affraid affraid
αν κρινω δλδ απο εκει και αφου η διευθυνση ειναι η ιδια.......................... Rolling Eyes

KRISTI 1 έγραψε:πως λεγεται ο χωρος στο ωραιοκαστρο που λετε?

nouvelle????

να'μαι κι εγω!!!ο μπαμπας μας ειναι στο τρενο ερχεται!!!

spyros3

spyros3
με το καλο να τον δεχτητε ευα κι!!!ειδες περασε μια εβδομαδα!!!!

πως κανεις μαζικες επιλογες κ απαντας?!!! scratch εχω scratch προσπαθησει αλλα δεν...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πατας το citation multiple σε οσες απαντησεις θες να γραψεις,οταν τελειωσεις πατας απαντηση και μετα γραφεις εξω απο τις αγκυλες αυτο που θες δλδ [quote eva]"εγω εχω γραψει τα μπλα μπλα μπλα" [quote]κι εσυ μετα γραφεις τα δικα σου,το ιδιο και στην επομενη απαντηση και στην επομενη...

spyros3

spyros3
spyros3 έγραψε:με το καλο να τον δεχτητε ευα κι!!!ειδες περασε μια εβδομαδα!!!!

πως κανεις μαζικες επιλογες κ απαντας?!!! scratch εχω scratch προσπαθησει αλλα δεν...
κ καλα απανταω ε?

[quote="Ευάκι"]πατας το citation multiple σε οσες απαντησεις θες να γραψεις,οταν τελειωσεις πατας απαντηση και μετα γραφεις εξω απο τις αγκυλες αυτο που θες δλδ [quote eva]"εγω εχω γραψει τα μπλα μπλα μπλα"
κι εσυ μετα γραφεις τα δικα σου,το ιδιο και στην επομενη απαντηση και στην επομενη...

το βρηκα?
κ κατι αλλο..πως σε ενα κειμενο απομονωνεις αυτο το οποιο θες ναπαντησεις σαυτο εσυ?καταλαβες τι εννοω ε?ευχαριστω...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευακι στον Σταυρο ειχαμε ρωτησει για την βαφτιση και μας αρεσε, αλλα ειχαμε περιορισμο για την ωρα, γιατι η βαφτιση ηταν στις 2 και ο γαμος που ειχε μετα ηταν στις 6, οποτε το απορριψαμε. Εδω στην Ευκαρπια μας αρεσει και το Εναστρος (στη Σελευκεια καναμε την βαφτιση, το εχει ο ιδιος), αλλα δεν ξερω αν μας την παραχωρει για λιγα ατομα. Θα παμε να ρωτησουμε...
Στο Ωραιοκαστρο ελεγα για το glamour, αν και ειχα σκεφτει και το nouvelle. Αλλα αν ειναι τοσο χαλια...

Ζετα, οταν πηγα για χαλι στο δωματιο του Αγγελου μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχεουν απολυτα υποαλλεργικα...
Παρεπιμπτοντως, Το όνομά σου βγαίνει από το Ιωάννα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ρε συ Ζετακι κι εγω αυτη την απορια την ειχα καιρο κ ολο το ξεχνουσα!!!

[quote="Ευάκι"]πατας το citation multiple σε οσες απαντησεις θες να γραψεις,οταν τελειωσεις πατας απαντηση και μετα γραφεις εξω απο τις αγκυλες αυτο που θες δλδ [quote eva]"εγω εχω γραψει τα μπλα μπλα μπλα"
κι εσυ μετα γραφεις τα δικα σου,το ιδιο και στην επομενη απαντηση και στην επομενη...

εγω τα καταφερα;;;;

α ρε Ευαρα teacher!!!
καλως να τον δεχτειτε!!!!

spyros3

spyros3
[quote

Ζετα, οταν πηγα για χαλι στο δωματιο του Αγγελου μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχεουν απολυτα υποαλλεργικα...
Παρεπιμπτοντως, Το όνομά σου βγαίνει από το Ιωάννα?[/quote]

ναι μαρια μ το γνωριζω οτι δεν υπαρχουν,σευχαριστω.τουλαχιστον ειναι λιγο πιο ασφαλη να το πω?καπως ετσι..

bebek6 έγραψε:

ρε συ Ζετακι κι εγω αυτη την απορια την ειχα καιρο κ ολο το ξεχνουσα!!!

εγω τα καταφερα;;;;

α ρε Ευαρα teacher!!!
καλως να τον δεχτειτε!!!!

ναι βρε μαρακι μ τα καταφεραμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
μαρια,ζαμπία με χουν βαφτισει..
πολυ το λενε αυτο με την ιωαννα αλλα ειναι το γαλλικο μ αυτο...χιχιχχι!!!ε?ζαν δεν σημαινει γιαννης?!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μαρια,ζαμπία με χουν βαφτισει..
πολυ το λενε αυτο με την ιωαννα αλλα ειναι το γαλλικο μ αυτο...χιχιχχι!!!ε?ζαν δεν σημαινει γιαννης?!!!
χαχα!! ναι Ζετακι!το γαλλικο σου!το καλλιτεχνικο!!!χαχαχα!!!
ναι τα καταφεραμε!!!!!!!!! οι χαζομαμαδες!
ξεχασα να σας πω!
πγραμε παρκο κ στρατα!!!
πολυ πλακα!στη στρατα τρελενεται απο τη χαρα της!λες κ καβαλαει φερραρι!!! κανει 'χααααααααααα' κ το απολαμβανει!επισης, εκει τρωει την κρεμα.στο ριλαξ ολα τα καναμε χαλια,ενω η στρατα μας εξυπηρετει κ σαν καθισματακι μιας κ δεν εχουμε.
κ μες στο παρκο της εχω βαλει το γυμναστηριο που της πηρε η νονα της κ καθεται κ παιζει λιγο, αφηστε που κανα δυο φορες την πηρε κ ο υπνος1

spyros3

spyros3
μπραβο μαρακι στην νενη μας!!!μεγειες μεγειες!καλες βολτες με την στρατα κ καλο παιχνιδι-υπνο στο παρκο!!!
εμενα κανει κ βηματακια οταν την κραταμε απο τα μασχαλακια της...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:
κ κατι αλλο..πως σε ενα κειμενο απομονωνεις αυτο το οποιο θες ναπαντησεις σαυτο εσυ?καταλαβες τι εννοω ε?ευχαριστω...

αναμεσα στις αγκυλες με την απαντηση που σχολιαζεις ειτε μαρκαρεις αυτο που θες και του αλλαζεις χρωμα απο εκεινο το κουμπακι πανω απο το μνμ που εχει χρωματιστα κουτακια αναμεσα απο τα 2Α ειτε σβηνεις ολα τα υπολοιπα!

marialat έγραψε:Ευακι στον Σταυρο ειχαμε ρωτησει για την βαφτιση και μας αρεσε, αλλα ειχαμε περιορισμο για την ωρα, γιατι η βαφτιση ηταν στις 2 και ο γαμος που ειχε μετα ηταν στις 6, οποτε το απορριψαμε. Εδω στην Ευκαρπια μας αρεσει και το Εναστρος (στη Σελευκεια καναμε την βαφτιση, το εχει ο ιδιος), αλλα δεν ξερω αν μας την παραχωρει για λιγα ατομα. Θα παμε να ρωτησουμε...
Στο Ωραιοκαστρο ελεγα για το glamour, αν και ειχα σκεφτει και το nouvelle. Αλλα αν ειναι τοσο χαλια....

τα ξερω ολα τα μαγαζια,τα εχουν συγγενεις μου (λιγο μπερδεμενο αλλα ειναι συγγενεις του πατερα μου)...για τον εναστρο δε ξερω αν δινει σε λιγα ατομα...η σελευκεια δε σας χωραει!τι ωρα θα κανετε γαμο-βαφτιση?αν αλλαξε κατι μηπως ο σταυρος σε εξυπηρετει τωρα με τα νεα δεδομενα σου?οπως βγαινεις απο ευκαρπια,ευθεια απο το φαναρι του κωτσοβολου στο δεξι σου χερι πριν το λυκειο της πολιχνης (στα 200-300 μετρα απο τον περιφερειακο) ειναι ο μανθος,ρωτα κι εκει!υστερα ο πουλκας στο δερβενι εχει ριξει πολυ τις τιμες του ακουσα,δεν ειμαι και σιγουρη ομως...εγω τον σταυρο δε τον αλλαζω με τπτ παντως...εκει εκανα γαμο,2 βαφτισεις,εκει θα παω κ τωρα.ειναι και απεναντι απο το σπιτι μου!μακρυα βρε!χαχαχαχα

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια ο Σταυρος που είναι; Εγώ ψάχνω ανατολική Θεσσαλονίκη, μου είπαν να δώ στον ιππικό όμιλο και θα πάω και στο Θερμαις στην Θέρμη και στα πλατανάκια στο πανόραμα.

Μαρία και εγώ θα ήθελα πολύ να την βάλω σε στράτα αλλά δεν μας αφήνει ο παιδίατρος.

Όποια δίνει το ρυζάλευρο της holle μπορεί να μου πεί αν έχει γάλα; Χθες το πρωί έφαγα μια πίτα που είχε τυρί, χωρίς να το ξέρω, και περιμένω να δω αν θα έχουμε πάλι αίμα στην πάνα. Μέχρι τώρα τίποτα, λέτε να το ξεπεράσαμε;

Η κόρη μου κοιτάει τον Βρεττό που τραγουδάει στο star και βγάζει επιφωνήματα χαράς και αναστεναγμούς, πως να το πάρω η δόλια μάνα;;;; Shocked

spyros3

spyros3
ευακι σευχαριστω για αλλη μια φορα...

βικη γιατι οχι στραταρα?
η χρυσα μας εδωσε αυτη την κρεμα...εμενα μ χε πει ο γιατρος οτι αν της εδεινα του εμποριου κ ηταν η μικρη αλλεργικια θα εβγαζε γυρω απο το στομα της σπυρακια ή στο σβερκο..ευτυχως ολα καλα...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικη ευκαρπια ειναι.εσυ που μενεις?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικη κι η δικια μ τον κοιταει! τοση περαση εχει ο τυπος;χαχαχα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις