376 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 Πεμ Ιαν 10, 2013 10:01 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τρι Μαρ 19, 2013 8:22 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τρι Μαρ 19, 2013 8:22 am, 1 φορά
eleni2526 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω
bebek6 έγραψε:eleni2526 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω
ωχ ρε Ελενη.. ταλαιπωρια το κοριτσακι σου.. πολλα παιδακια το κανουν ομως,μη φοβηθεις! ρωτα κ σε αλλο γιατρο,ναι;
ναι Ελενη συμφωνω,ενα μπολερο γουνακι,θα ειναι πολυ ωραιο!KRISTI 1 έγραψε:καλημερα!ελμπονο μπορεις να βαλεις ενα ωραιο κοντο γουνακι η ενα μπολερο.αν και λενε οτι οι νυφες δεν κρυωνουν απο την υπερενταση κ την χαρα τους !μπεμπεκ τελεια η μπομπονιερα!
eleni2526 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω
marialat έγραψε:Όντως Βιβή, θα συμφωνήσω με τη Ζέτα. Αυτές οι δύο π΄ρεπει να τα χουν βρει μεταξύ τους... Αν πάντως σε ενοχλεί πές στην babysitter να κάνει τη δουλειά της όπως θέλεις εσυ, γιατί εσύ την πληρώνεις...
Κάτι άλλο... Λέμε μετά τον γάμο να κάνουμε μια μίνι δεξίωση, για την παρέα μας , την οικογένεια και πολύ πολύ κοντινούς συγγενείς-φίλους, το πολύ 100 άτομα και πολλα λεω. Αρχικά λέγαμε να το κάνουμε σε αίθουσα δεξιώσεων, αλλα μετα σκεφτηκαμε έναν ανοιχτό χώρο με πισίνα πχ, για ποτό και μπουφέ, αλλα να το ευχαριστηθούν και τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλοι σε ηλικια. Θα μου πεις αυτοι θα ευχαριστηθουν τραπεζι με ορχιστρα, αλλα εμεις δεν ειμαστε για τετοια και λογο οικονομικων και επειδη θελουμε κατι διαφορετικο.
Εσεις τι λετε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης