Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τρι Μαρ 19, 2013 8:22 am, 1 φορά

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω

ωχ ρε Ελενη.. ταλαιπωρια το κοριτσακι σου.. πολλα παιδακια το κανουν ομως,μη φοβηθεις! ρωτα κ σε αλλο γιατρο,ναι;

379Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 16 Empty . Πεμ Ιαν 10, 2013 11:24 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!ελμπονο μπορεις να βαλεις ενα ωραιο κοντο γουνακι η ενα μπολερο.αν και λενε οτι οι νυφες δεν κρυωνουν απο την υπερενταση κ την χαρα τους Very Happy !μπεμπεκ τελεια η μπομπονιερα!

eleni2526

ολα μου πανε τελεια.....ειχαμε την πρωτη μας πτωση.....επεσε μπρουμητα..δεν προλαβα να τον πιασω ευτυχως κρατησε το κεφαλι κ δεν το χτυπησε.θα σπασει το κεφαλι μου

eleni2526

bebek6 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω απο χθες σκατα.πηγα την αναστασια σε ωρλ για το αυτι.κ το αυτι μια χαρα αλλα εχει κρεατακι κ πρεπει να βγουν.........αυτος που πηγαμε μονο κλινικη....ειπα να την παω κ αλλου.δεν ξερω θα σκασω

ωχ ρε Ελενη.. ταλαιπωρια το κοριτσακι σου.. πολλα παιδακια το κανουν ομως,μη φοβηθεις! ρωτα κ σε αλλο γιατρο,ναι;

μαρακι κ εγω εκανα μικρη...ενα τεταρτο υποθεση λεει ειναι...η κλινικη θελει λεφτα τα οποια δεν εχω σ'αυτη τη φαση...θα μου πεις τα λεφτα σκεφτεσε?

382Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 16 Empty . Πεμ Ιαν 10, 2013 11:57 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη ευτυχως σου επεσε μπρουμυτα και δεν χτυπησε κεφαλι.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα!ελμπονο μπορεις να βαλεις ενα ωραιο κοντο γουνακι η ενα μπολερο.αν και λενε οτι οι νυφες δεν κρυωνουν απο την υπερενταση κ την χαρα τους Very Happy !μπεμπεκ τελεια η μπομπονιερα!
ναι Ελενη συμφωνω,ενα μπολερο γουνακι,θα ειναι πολυ ωραιο!

markella01

markella01
Καλημέρα κορίτσια...ελένη μου να μη σκας...στο νοσοκομείο δε μπορεί να γίνει η επέμβαση? Όσο για το μικρό που έπεσε, είπαμε αυτό μπορεί να συμβεί στην κάθεμία μας...σε παρακαλώ μην έχεις τύψεις...

Μπεμπέκι μου καλημέρα!

Ελένη εσύ είσαι και ψηλή, αν ήσουν κοντή διάβασα ατάκα στο φεις "Θα μπορούσα να είμαι σούπεργούμαν άλλα είμαι κοντή και πατάω τη μπέρτα μου".

Το breathe right δε μας έκανε και πολλή δουλειά, 5 η ώρα κοιμήθηκα από το ροχαλητό...τον έδιωξα πάλι από το κρεββάτι..πού θα πάει το χάλι μας...

Πάω να του αλέσω φρούτα φιλάκια κορίτσια....

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα!στον παλαιοχωρινο πηγες?η κλινικη δεν θα χρεωσει τα εξοδα στο βιβλιαριο της μικρης?

μπολερο γουνακι συμφωνω κι εγω!αν τωρα σε παιρνει να το φορεσεις κ σε χρωματακι πχ ροζ θα μπορεσεις να το βαλεις και μετα πχ με ενα τζηνακι,γιατι το ασπρο λιγο πιο δυσκολο χρωματακι ειναι.δε ξερω αν βαφονται κιολας να το παρεις δλδ ασπρο και να το βαψεις μετα οτι θες!αυτο θα ειναι το καλυτερο!

σας καλημεριζω!ειμαι στη μανα μου προσεχω τη γιαγια μου!ευτυχως κοιμαται γιατι δε ξερω αν θα κρατιομουν και δε θα γελαγα ειδικα που την τελευταια φορα μου ελεγε (την ωρα που θηλαζα την μπεμπα) να παντρευτω κ να κανω παιδια!!!!χαχαχαχα κι αυτο που κρεμεται στο στηθος μου τι ειναι ρε γιαγια???????? Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 16 215994

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?τι να πρωτοσχολιασω?!!!!!

πηγα τον σπ παιδικο κ ηρθε η κουμπαρα μ για καφε...

ελενη(ψηλη) εγω εδω κ για τα κρεατακια!!!εχουμε κ εμεις,σιγα μην το γλυτωνε κ αυτο!εχει ηπια στενωση αλλα δεν χρηζει χειρουργιο παραπερα βλεπουμε...δεν ειναι τιποτα κ αν χρειαζεται να το κανεις..ομως παρε κ αλλη γνωμη ναι?εγω πηγα σε 2 κ μ ειπαν τα ιδια...πηγαινε κ σε νοσοκομειο να ρωτησεις κ να δεις τι γινεται...

αφου δεν χτυπησε ο μικρος σ ολα καλα..

μαρακι μ ποναει το ματι?να πας να το κοιταξεις...τι κανει η μπεμπα σ?

ελμπονακι μ κ εγω τα ιδια με τον δικο μ..ξερει οτι κανω τα παντα κ αν ζητησω βοηθεια απορρει αλλα εχω κ εγω καποιες αντοχες...ναι,ενα μπολερο θα ταν πολυ ομορφο κ ωραιο..

πως θα ξεχωριζουμε τις ευες μας τωρα?
το ευακι μας εγω θα την λεω ευαρα!!!κ την καινουργια κ συμπατριωτησσα ευα...

ευαρα υποκλινομαι κ το ξερεις!

χρυσα ολα καλα?κοιμαται ο νικολας κ εσυ ξυπνια?!

πεθεροπληκτικη κ εγω αλλα δεν χαλαω το σαλιο μ γιαυτην!οσο για τονομα ηθελε το δικο της,αλλα μην φας εχουμε γλαροσουπα!λες κ εγω δεν εχω γονεις για να τιμησω,φυτρωσα ετσι!!

εχω τοσα να γραψω αλλα συγα σιγα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ρε ζετα!!!γλαροσουπα λεει!!!ποσα χρονια ειχα να το ακουσω!!!χαχαχαχα
ρε μη με λες ευαρα!!!δεν ειμαι και 800 κιλα!!! Razz

toutounaki

toutounaki
Μια πολύ σύντομη και πρόχειρη καλημέρα γιατί έχει πέσει πολλή δουλειά και βρίσιμο γιατί δεν τελείωσα στην ώρα μου.
Ούτε εμένα ο άνδρας μου με βοήθησε κι ήταν ένας από τους λόγους που χωρίζω. Και μόνη όμως... μεγάλο μανίκι κορίτσια. Όμως μαθαίνω από τις δυνάμεις μου και τί μπορώ να κάνω. Κάποτε με βοηθάει η μαμά μου, αλλά επεμβαίνει παντού. Θέλω να της πω stop ως εδώ (βοηθάει ελάχιστα και παρουσιάζει παντου ότι όλα εκείνη τα προσφέρει κι εγώ είμαι κουκουρούκου) αλλά κι αυτό το λίγο στη φάση που είμαι το έχω ανάγκη. Αχ να έπιανα ένα λόττο... να μην ειχα κανέναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ανάγκη, αχ, αχ!
Όσο για τις πεθερές κι εγώ που δεν είχα... καζάντισα που λένε χιχι

Σας φιλώ!

spyros3

spyros3
ευαρα γιατι εισαι απιστευτη κ παντα γραφεις!!!!γιαυτο κ οχι για τα κιλα π νομιζεις εσυ!!!
δλδ το ευακι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα?δεν ειναι μικρουτσικο μωρε?

βιβη καλημερα κ καλη δουλεια!!υπομονη μανα μ κ θα περασει κ αυτο...σευχαριστω για τις ευχες σ!!

παιζεις λοττο?αν οχι πως θα το πιασεις?!!!χιχι!ετσι λεω κ εγω στον εαυτο μ...
σ στελνω ενεργεια για να παλεψεις την ημερα!!!

eleni2526

ευακι οχι πηγα στον κανιουρα εγνατια.αυτος που λες ειναι καλαμαρια κ δεν ηξερα πως να παω.μονη μου φυσικα με την αναστασια ο κωστας ουτε να ερθει θεσ/νικη.αυτος δεν ηταν συμβεβλυμενος αφου ουτε που ρωτησα σε ποια κλινικη... μου ηρθε καπως.θα παω κ αλλου να παρω κ αλλη γνωμη μου ειπαν για εναν μποζικης μποζηκας στο παπανικολαου. τα κρεατακια δεν δημιουργουν κ αλλα δλδ ηγμοριτιδα???(αν γραφετε ετσι!!!)

toutounaki

toutounaki
Και η μαμά μου μέσα σε όλα: Α αυτό το γκρινιάρικο (για τη μικρή) να μη το βγάλετε Όλγα, δε θέλω (όΛγα λένε τη μαμά μου). Εν τω μεταξυ η μικρή μόνο γκρινιάρα δεν είναι μέχρι κι ο γιατρος απόρησε με 2 εμβόλια που δεν έβγαλε κιχ! Μετά της λέει η τσαζλή (έτσι λέω τη μπέιμπι σίτερ διότι για όλα έχει άποψη και της λέω τί να κάνει και αυτή κάνει ό,τι λέει η μαμα μου ενώ ΕΓΩ πληρώνω) σας μοιάζει η μπουμπού κι η μαμα μου (μμμ σιγά! Εγώ ήμουν ωραίο μωρό)
Θα μου πείτε άλλη τσαζλή κι εγω ν' ασχολούμαι με κατινιές και παιδιακίσιες αντιράσεις, αλλά δουλειά έχω, ορμόνες έχω, νευριάζω!
Σόρρυ για το ΥΓ αλλά ήθελα να τα πω (όπως στο ψυχολόγο που λεει η Χρύσα μας)

toutounaki

toutounaki
Ελένη, ναι δημιουργούν αλλά είναι πολύ απλή επέμβαση...

Ζετάκι μιλ μερσί κούκλα μου όμορφη, έχω ανάγκη το κουράγιο!

Πάω να δουλέψωωωωω Rolling Eyes

spyros3

spyros3
να ξερετε ομως τα κρεατακια υπαρχει περιπτωση να ξαναγεννηθουν..δεν ξερω τι κ πως αλλα γινεται κ αυτο...με λειζερ ειναι η επεμβαση 5-10 λεπτων κ αναρρωνεις γρηγορα...

βιβη μ εδω ειμαστε να τα βγαζουμε ολα απο μεσα μας...κ εγω σε εσας τα λεω π εχω μονο εσας π με συμβουλευετε πραγματικα κ αληθινα κ με στηριζετε...

καλη δουλεια κ οσο για την μαμα σ ειναι ετσι τα μυαλα της π δεν γινεται ναλλαξει..αλλα οχι κ να συμβουλευει την σιτερ αλλιως αποτι λες εσυ...αλλα κ αυτη η σιτερ εχει βολευτει μ φαινεται με τις αποψεις της μαμας σ..

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Κούκλες!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 16 438696 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 16 438696

Ξενυχτήσαμε πάλι σήμερα, αλλά να ναι καλά ο άντρας μου που παρότι ξυπνάει πρωί τον είχε σχεδόν όλο το βράδυ, για να κοιμηθώ εγώ. Εκείνος κοιμήθηκε χθες τοαπόγευμα. Παράπονο δεν έχω, με βοηθάει πάρα πολύ και στις δουλειές του σπιτιού και με το μωρό, ενώ στην αρχή της συμβίωσης δεν έκανε τιποτα στο σπίτι, μόνο πετούσε τα ρούχα του απο δω κι απο κει... Με την εγκυμοσύνη όμως κάνει τα πάντα...
Και με την πεθερά μου δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, απλά βλέπουμε τα πράγματα απο άλλη οπτικη... Είναι πολύ καλή και βοηθάει, αλλα είναι μεγάλη και πολύ της εκκλησίας και κάποια πράγματα τα περιμένει αλλιώς, ενώ εγώ με τον άντρα μου τα θέλουμε αλλιώς... Ε δε σκοτωνόμαστε, απλά κάνουμε εμείς ότι θέλουμε και δεν την ακούμε...

Τουτουνάκι πεθαίνω........ Έχετε κι εσείς καλό χαβα που λένε και στα μέρη μου...

Χρύσα πολύ γέλασα με το σχολιό σου για το breathright... Αλλά κι αυτό να μην τον βοηθάει? Μήπως έχει κι
αυτός κρεατάκια???????

Ελμπονάκι μου κι εγώ θα σου λεγα να βάλεις ένα γουνάκι μπολερό...

eleni2526

moy φαινετε περιεργο τα κρεατακια στην αναστασια γιατι μυξες μια δυο φορες να ειχε κ ηγμοριτιδα ποτε........
πεθερες μανες θειες γιαγια δες ολες λενε....ολοι εξω απο τοχορο πολλα τραγουδια λενε.καθενας μονος του ξερει.... κανενα γιατροσοφη για το κεφαλι????

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όντως Βιβή, θα συμφωνήσω με τη Ζέτα. Αυτές οι δύο π΄ρεπει να τα χουν βρει μεταξύ τους... Αν πάντως σε ενοχλεί πές στην babysitter να κάνει τη δουλειά της όπως θέλεις εσυ, γιατί εσύ την πληρώνεις...

Κάτι άλλο... Λέμε μετά τον γάμο να κάνουμε μια μίνι δεξίωση, για την παρέα μας , την οικογένεια και πολύ πολύ κοντινούς συγγενείς-φίλους, το πολύ 100 άτομα και πολλα λεω. Αρχικά λέγαμε να το κάνουμε σε αίθουσα δεξιώσεων, αλλα μετα σκεφτηκαμε έναν ανοιχτό χώρο με πισίνα πχ, για ποτό και μπουφέ, αλλα να το ευχαριστηθούν και τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλοι σε ηλικια. Θα μου πεις αυτοι θα ευχαριστηθουν τραπεζι με ορχιστρα, αλλα εμεις δεν ειμαστε για τετοια και λογο οικονομικων και επειδη θελουμε κατι διαφορετικο.
Εσεις τι λετε?

eleni2526

marialat έγραψε:Όντως Βιβή, θα συμφωνήσω με τη Ζέτα. Αυτές οι δύο π΄ρεπει να τα χουν βρει μεταξύ τους... Αν πάντως σε ενοχλεί πές στην babysitter να κάνει τη δουλειά της όπως θέλεις εσυ, γιατί εσύ την πληρώνεις...

Κάτι άλλο... Λέμε μετά τον γάμο να κάνουμε μια μίνι δεξίωση, για την παρέα μας , την οικογένεια και πολύ πολύ κοντινούς συγγενείς-φίλους, το πολύ 100 άτομα και πολλα λεω. Αρχικά λέγαμε να το κάνουμε σε αίθουσα δεξιώσεων, αλλα μετα σκεφτηκαμε έναν ανοιχτό χώρο με πισίνα πχ, για ποτό και μπουφέ, αλλα να το ευχαριστηθούν και τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλοι σε ηλικια. Θα μου πεις αυτοι θα ευχαριστηθουν τραπεζι με ορχιστρα, αλλα εμεις δεν ειμαστε για τετοια και λογο οικονομικων και επειδη θελουμε κατι διαφορετικο.
Εσεις τι λετε?

δεν ειναι κακο!!!δες τι σε συμφερει κ απο τιμη!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελένη μου για τα κρεατάκι δεν ξέρω, αλλά η ιγμορίτιδα ειναι κάτι που με ταλαιπωρεί από μωρό... Περαστικά στην Αναστασία και ολα να πανε καλά!!!
Όσο για το κεφάλι, η μαμά μου παλιά έβαζε πατάτες! ΄΄Εκοβε σε φέτες μια πατάτα και την έβαζε σε ένα τσεμπέρι διπλωμένο να ακουμπάνε στο μέτωπό της. Δεν ξέρω αν κατάλαβες... Της έκανε δουλειά και η αλήθεια είναι ότι κι εμένα σε κάποιες κρίσεις ημικρανίας με βοηθησε...

Σήμερα έχω ραντεβού με την Διαβητολόγο μου, να ρυθμίσουμε τα χαζοζαχαρο, να χασουμε και κανενα κιλακι...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εκανε κάτι τέτοιο ο ανηψιός μου το καλοκαίρι, για 20 άτομα, την παρέα τους μόνο και οι γονείς του πήγαν σε ταβέρνα με τους υπόλοιπους συγγενείς. Μου είπε ότι είναι πολύ οικονομικό και το χάρηκαν, αλλά εμείς δεν θέλουμε να είμαστε χώρια από τους γονείς, γιατι θα έρθουν από το χωριό και γιατί δεν είναι και πολύ όμορφο... Πάντως σαν ιδέα μας αρέσει, αλλα δεν ξέρουμε αν θα κολλάνε οι μαγαλύτεροι σε ηλικία...

eleni2526

εμεις δεν θελαμε τραπεζια ειχαμε πει θα καναμε ενα τραπεζι σε μια ταβερνα εμεις κ εμειςκ πηγαν κ εκλεισαν μονοι τους.....κ οταν πηγα να τη δω με τον κωστα του λεω δεν παντρευομαι τελος...... η καλυβα του μπαρμπα θωμα ηταν καλυτερη.τελικα πηγα εκλεισα μια αιθουσα τραπεζι θελανε τραπεζι θα καλουμε ολοκληρομενο.ορχηστρα στραβωσαν κ τους ειπα αφου θελετε τραπεζι θα γινει ετσι.ειχε αποψη για ολα να βαλεις λουλουδια εδω εικει εξω απο την εκκλησια να βγουμε ωραιες φωτο.κ της λεω πληρωνε..... απο τοτε δεν ειπε τιποτα αλλο.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις