Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:δεν πινει ρε κοριτσια,επινε περιπου 80 με 100 μλ ξενο στα κεφια της κ τωρα ηπιε 20.. Sad
Βικη τη θηλαζω το πρωι που ξυπναει πριν το ξενο,το μεσημερι το ιδιο κ το βραδυ της δινω πρωτα ξενο αν ειμαι κουρασμενη κ στον υπνο της ξυπναει κ πινει απο μενα.

Αμάν ρε κοριτσάκι λαι τα δυό μαζί τόσους μήνες δεν χάρηκες ούτε τα καλά του ενός ούτε του άλλου. Μπορεί να χορταίνει ρε Μαράκι και να ξυπνάει για αγκαλίτσα το βράδυ.

Ευάκι έγραψε:βικακι θυμησε μου τι δουλεια εχει η μανα του σε παρακαλω?..
πως θελετε να την πειτε την μικρη και πως λενε την μανδαμ?

Η πεθερούλα είναι Γεωργία και Γιώργος ο πεθερός. Ο άντρας μου θέλει αν κάνουμε γιο να βγάλουμε τον μπαμπά του οπότε δεν γίνεται να πούμε την μικρή Γεωργία, εγώ δεν θέλω τη μάνα μου Βαρβάρα και αποφασίσαμε να την πούμε Ιλεάνα που λένε τη γιαγιά μου γιατί έτσι μας αρέσει. Η πεθερά έφριξε και ξεχέστηκε με τον σύζυγο, σε μένα τίποτα, πριν γεννήσω οπότε ενώ όλοι ξέρουν το όνομα επικρατεί μια παγωμάρα και κανείς δεν την φωνάζει με το όνομά της. Εμένα η πεθερά μου τα έχει λίγο μαζεμένα που δεν κάναμε θρησκευτικό, τα είχαμε κλεισμένα αλλά έμεινα έγκυος και κάναμε πίσω και τώρα δεν θα κάνουμε και λέω τον σύζυγο να την μιλήσει οτι δεν θα κάνουμε γαμοβάφτιση και πόσα άτομα θέλει και το όνομα κλπ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακι να σου πω την γνωμη μου (πες χεστηκα κι εχεις και δικιο)...απο τη στιγμη που δε θα κανεις γαμο αλλα μονο βαφτιση δεν υπαρχει λογος να της δωσεις αερα για καλεσμενους...γιατι θα σου καλεσει τα σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα...απο τη στιγμη που δε πληρωνει αυτη δεν εχει λογο ουτε καν στο χρωμα της κορδελας της μπομπο...και για να καταλαβω δλδ τι ακριβως ηθελε?να βαλετε γεωργια και το αγορι στα καπακια γιωργο???ελεος ρε παιδια ελεος πια...τα εχω μαζεψει και στη δικια μου απο χθες και φριτω με αυτα που διαβαζω...αντε που εκει που την ειχα στον παγο και ειχα βρει την ηρεμια μου επειδη πηγαμε στην επιστροφη απο πηλιο πηρε αερα ο κωλος της και αρχισε να μου κωλοτριβεται...αλλα αυτη τη φορα θα την παρει και θα την σηκωσει...
υγ οσο πιο πολυ της εξηγεις και την "βαζεις" στην κατασταση τοσο πιο πολυ θα θεωρει οτι εχει δικαιωμα γνωμης σε ολα να το θυμασαι αυτο... Twisted Evil

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχεις δίκιο Εύάκι αλλά δεν μπορώ να ξεκόψω και πολύ εγώ γιατί μένουμε στην πολυκατοικία τους σε σπίτι που μας παραχώρησαν. Η πεθερά μου δεν είναι κακός άνθρωπος, ήθελε να βγεί το όνομα της, το κακό είναι ότι το είχε δεδομένο λόγω ενθύμου κλπ, και στεναχωρέθηκε. Φώναξε στον γιό της και μάλωσε μαζί του και σε μένα δεν είπε λέξη. Το πρόβλημα μου είναι ο άντρας μου που ενώ δεν θέλει το όνομα της μάνας του είναι κότα στο να φωνάξει το μωρό με το όνομά του μπροστά της. Όσο για την βάφτιση πως να το χειριστώ, να καλέσω όποιον από το σοι θέλω εγώ; Μέχρι ποιά συγγένεια; Εσείς πως το κάνατε;

354Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 Empty . Πεμ Ιαν 10, 2013 9:33 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω με το ευακι!!και επιτελους αφου επικρατει παγωμαρα ας κανει την αρχη ο αντρας σου αφου συμφωνει με το ονομα και ας την φωναξει μπροστα σε ολους ιλεανα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικη μ αν κ ο αντρας σου συμφωνει για το ονομα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

κοριτσια μολις εφαγε 100 γρ κρεμα Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 ειμαι χαρουμενη επιτελους!!! κ εχω παρει αποφαση οτι δε θα φτιαξω ξενο για βραδυ.αστα Βικη μ κ τις αποστειρωσεις εφαγα στη μαπα κ δεν ηξερα ποσο τρεφεται απο μενα.εντομεταξυ με τη μεικτη διατροφη δεν εχει στανταρ ωραρια,πχ καθε 3 ή 4 ωρες. αντε να μαντεψω ποτε θα πεινασει κ συνηθως της δινω μανουλα μεχρι να φτιαξω συμπληρωμα.
σας επρηξα.

Ευακι κανα νεο απο τη Λια;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικη αναλογα το μπατζετ σας. εμεις θα καλεσουμε τα κοντινα σογια,μεχρι πρωτα ξαδερφια κ μερικους φιλους-συναδελφους.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι δε της μιλας τοτε να της τα πεις εσυ αυτα που ο γιος της δε μπορει μιας που υπαρχει συννενοηση?εχεις δικιο οτι σε αυτο φταιει ο αντρας σου!ξεκινα και φωναζε την εσυ πρωτη με το ονομα της και αν πει οτιδηποτε πες της αυτο συμφωνησαμε με τον αντρα μου και αστην να τον ρωτησει!
επισης αυτο το δεδομενο πολυ μου τη δινει...τι ειναι κυρα μου το παιδι και το θεωρεις δεδομενο?κτημα σου?ιδιοκτησια σου?
εγω στην πρωτη βαφτιση την πατησα και καλεσε μεχρι και τον μαναβη του διπλα χωριου που ψωνιζει μια φορα το χρονο ενω σε ξαδερφια του αντρα μου που δε τα γουσταρει αυτη δεν εδωσε καλεσμα...οποτε καταλαβαινεις οτι δημιουργηθηκε παρεξηγηση... στη δευτερη καλεσα μονο τους πολυ κοντινους,αυτους δλδ με τους οποιους ο αντρας μου εχει σχεσεις απο μονος του...τωρα στο 3ο θα παρει ενα καλεσμα με το ταχυδρομειο και πολυ της ειναι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η λια μολις γυρισαν γιαννενα!ειναι πολυ καλυτερα η μικρουλα αλλα εννοειται την προσεχουν παρα πολυ!

ξεχασα να πω οτι ο βαγγελης τωρα στο 3ο θελει να καλεσει μονο οσους ανταποκριθηκαν στο καλεσμα της βαφτισης στην 2η,δλδ οσους ηρθαν και οσους δε μπορεσαν να ερθουν αλλα μας πηραν τηλεφωνο να μας ευχηθουν...εγω παλι λεω οτι τον παππου και τις γιαγιαδες του ουτε θα επρεπε να τους καλεσουμε γιατι ουτε τοτε πηραν τηλεφωνο ουτε τωρα που γεννησα την τριτη...λεω εγω τωρα.... Twisted Evil

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamavi συμφωνω κι εγω με την Ευα!!!
Σε κανεναν δεν πεφτει λογος!!! Κανε οτι θελεις και αστους ολους να κουρευονται! Αυτοι ειχαν το δικαιωμα επιλογης στα δικα τους παιδια και οχι στα δικα σου...
Και οσο τους αφηνεις να ξερουν τοσο θα μπλεκονται! Κοιτα τι γινεται και με μενα! Οσο της ελεγα δεν θα κανουμε γαμο ημουν η κακια νυφη, αλλα οτι ελεγα ηταν καλο, τωρα που της ειπα οτι θα κανουμε, να χαρει θελει να κανουμε και γλεντι και να καλεσουμε και πολυ κοσμο... και δεν ρωταει αν μας φτανουν...
Εμεις παντωςκαναμε βαφτιση και δεν βαλαμε τον πεθερο μου και δεν ρωτησαμε κανεναν.... Βαλαμε τον μπαμπα μου που εχει πεθανει και το ειχα ταξει, αλλα και παλι μπορει να βαζαμε Αχιλλεα,γιατι μας αρεσει... Δεν τους ρωτησαμε για καλεσμενους, καλεσαμε οσους θελαμε εμεις και το χαρηκαμε. Αλλο που η πεθερα μου ελεγε στους θειους να πουν στα παιδια τουςνα ερθουν... Ε, τελικα πανω κατω οσοι υπολογιζαμε ημασταν...
Τα χρηματα για την βαφτιση τα εδωσε η μανα μου, γιατι ετσι εκανε και στο αλλο της εγγονι και δεν την αφησα να καλεσει κανενεν ασχετο.
Παντως το καλυτερο ειναι να κανεις οτι αρεσει σε σας και να μην σκεφτεις πως θα το δουν οι αλλοι, ειδικα οι συγγενεις...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αρε Ευακι πόσο μα πόσο σε παω....!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία τα νέα από την Λία μας!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marialat έγραψε:Αρε Ευακι πόσο μα πόσο σε παω....!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία τα νέα από την Λία μας!!!

μαρακι μου εγω ως παθουσα τα λεω την πατησα πολυ ασχημα με την πεθερα...
χθες την γλιτωσε βασικα επειδη μιλησα με τον πεθερο,που ταχαμου πηραν για να ερθει η μανδαμ να με βοηθησει,και το εθεσα ευγενικα το θεμα και του
ειπα οτι ακομη νωρις ειναι και τα παιδια εχουν συνηθισει καποιο διαστημα
αφου μισο οκτωβρη και μισο νοεμβρη που ηταν σε ασκηση παλι μονοι μας
ημασταν...(μπηχτη...) αλλα αμα παρει η πεθερα θα το ακουσει το μπινελικι
της...τι εννοει οτι θελει να ερθει να βοηθησει ο ποιητης,ας μου
εξηγησει και αν οντως εχει σκοπο να βοηθησει θα το σκεφτω...αν ειναι να
ερθει να κανει γουβα ο κωλος της στον καναπε,να μη μπορω να βαλω τα
παιδια για υπνο οποτε θελω γιατι θα τους χαιδευει,και να ξενυχταω για το
μωρο-το τζακι-τα αλλα 2 και το πρωι που θα μπορω να κοιμηθω οσο λειπουν
τα μεγαλα να μου θελει κουβεντα και φυσικα το μαγειρεμα δικο μου ε αστο
κυρα μου μια χαρα ειμαι μοναχια μου...μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις
πηδα που λενε...τοσα χρονια οταν ζητησα βοηθεια και μου το επαιζε μεταξας καλα ηταν?τωρα που σε απομακρυνα κανεις κωλοτουμπες?ε κανε τες αλλου...δε πιανουν εδω

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι ωραια συζητηση...κ να μην μπορω να σας γραψω τωρα...ευα μια χαρα τα λες αλλα κ τα κανεις κιολλας...αυριο κοριτσια μ θα σας διαβ καλυτερα γιατι ο ν φωναζει...
χαρηκα για την λια μας!!
καλο βραδυ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:τι ωραια συζητηση...κ να μην μπορω να σας γραψω τωρα...ευα μια χαρα τα λες αλλα κ τα κανεις κιολλας...αυριο κοριτσια μ θα σας διαβ καλυτερα γιατι ο ν φωναζει...
χαρηκα για την λια μας!!
καλο βραδυ..

ζετα μου μερες ολοκληρες να γραφω δε τελειωνουν τα κατορθωματα τους...ηταν να μη παρω αναποδες ομως...μεχρι τη στιγμη που μου ειπε "τι τωρα ειναι ευχαριστα αυτα τα νεα?" οταν της ειπε ο β οτι ειμαι εγκυος στο 3ο τα καταπινα ολα αμασητα...απο κει και περα πηρα αναποδες...αμα δε ξερουν να φερονται να καθησουν σε ενα μαντρι με μοσχαρια να μουγκανιζουν...να μη πληγωνουν αυθρωπους που σε τιποτα δε φταιν...

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι του χαρακτήρα μου να με τρώνε οι τύψεις για τα πάντα και να θέλω τους πάντες ευχαριστημένους γι'αυτό και τους δίνω λόγο αλλά έχετε δίκιο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε και να το ανακοινώσουμε, έτσι απλά.

Κορίτσια εσάς δεν σας φοβάμαι, ειδικά την Έυα που είναι και παλιά καραβάνα ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:Είναι του χαρακτήρα μου να με τρώνε οι τύψεις για τα πάντα και να θέλω τους πάντες ευχαριστημένους γι'αυτό και τους δίνω λόγο αλλά έχετε δίκιο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε και να το ανακοινώσουμε, έτσι απλά.

ετσι ακριβως ημουν κι εγω...αν μπορουσα να σου βρω μηνυματα μου τον πρωτο καιρο στο φορουμ...γνωρισα καποιες κοπελες,γιναμε φιλες,απο τις πρωτες που μπηκαμε στο φορουμ,ειμαστε ακομη φιλες μιλαμε στα τηλεφωνα,συζηταμε πολλα...και καταλαβα αυτο που ειπε η ελενη πιο πανω,οτι οσο δεν ζητας κανεις δε θα σου δωσει!και πλεον -μετα δλδ απο αυτο που μου ειπε η πεθερα για το μωρο μου-δε νομιζω οτι χρωσταω τιποτα ειδικα σε αυτην που ουτε το ιδιο της το παιδι δεν ηρθε να δει οταν ηταν χειρουργημενο,που ειχα αντρα στο νοσοκομειο και παιδι ενος χρονου και δεν ειπε να ερθει να κατσει καποιες ωρες με το παιδι της στο νοσοκομειο να μπορεσω να παω να πλυθω και να παω να δω το δικο μου το παιδι που μας ζητουσε κλαιγοντας...δε προκειται να καθισω να περιμενω να μου πει καλο λογο,ξερω πολυ καλα οτι δεν ειμαι τελεια αλλα αξιζω πολλα περισσοτερα απο αυτα που μου εχει δωσει-απο ψυχικης και συναισθηματικης πλευρας παντα...τα ονοματα τους τα εβγαλα,δεν εχουν να κατηγορησουν για τιποτα τη νυφη...δεν αφηνω ομως κανεναν πλεον να μου χαλαει τη διαθεση..εχω 3 παιδια και αυτα περιμενουν το δικο μου χαμογελο για να νιωσουν ασφαλεια και σιγουρια ειδικα στις μερες μας...δε καταλαβα γιατι δλδ μια -οποιαδηποτε- πεθερα που στα παιδια της εκανε τις επιλογες της κατα πως ηθελε ή δεν ηθελε αυτη να μου επιβαλει τα δικα της θελω?αμα ηθελε να επιβληθει να το εκανε οταν αφορουσε το δικο της το παιδι...τωρα αφορα στο δικο μου και θα κανω κουμαντο εγω.
επειδη η ζωη ειναι μικρη και αυτο που λεει ο αντρας μου ειναι οτι μια ζωη θυμαται τη μανα του κλαψιαρα γιατι της ειπε ο ενας ή της εκανε ο αλλος να σας πω οτι κανεις δε μπορει να μας χαλασει την διαθεση παρα μονο αν εμεις του το επιτρεψουμε!κι εγω πλεον δεν επιτρεπω...βικυ μου φροντισε να θυμασαι με αγαπη τη βαφτιση του παιδιου σου,ειναι μοναδικη και δε θα την ξαναζησεις!μετα απο 5-10-50 χρονια μη λες "ωχου μωρε αφησα τον καθενα να μου χαλασει με τις μ@λακιες του αυτη τη μοναδικη ημερα" και προπαντως να μην εχουν τα παιδια μας οταν μεγαλωσουν την εικονα μας ως μιας γκρινιαρας που ποτε δεν εβαλε την αξια που εχει το χαμογελο της για τα παιδια της πανω απο του καθενος ξενου τον χαβα... Wink
τελος η φιλοσοφιες...τελικα η απουσια του αντρα σε κανει σοφοτερη... Razz
καληνυχτες! I love you

markella01

markella01
Μπεμπεκάκι, δίκιο έχεις η ματίνα εστειλε την αλοιφή, τι ζώον που είμαι το αλτσχαίμερ βλέπεις....

Ζετάκι κι εμένα λέει...μπαμπαμπα, μαμαμά, πεπεπε το γνωστό Μπαμπάλισμα...μεγάλωσαν τα παιδάκια μας...

Του έδωσε σήμερα η πεθερά μου πρώτη φορά ρυζάλευρο της Holle (δεν έχω μύλο του καφέ για να φτιάξω μόνη μου και αναγκαστηκά πήρα έτοιμο) και το έκανε με γάλα δικό μου και το έφαγε πολύ ορεξάτα μου είπε...και φυσικά γαλατάκι από μένα...

Γέννησε η γυναίκα του ξαδέρφου του άντρα μου σήμερα ένα κοριτσάκι μούρλια....με καισαρική γιατί δεν έκανε καθόλου διαστολή και συσπάσεις η μήτρα της...ας είναι όμως είναι γερές και οι δύο...

Ένα κορίτσι ρώτησε ποιους καλέσαμε στα βαφτίσια...στην εκκλησία είχα όσο κόσμο ήθελα, είπα και στην πεθερά μου και στη μάνα μου καλέστε όσους θέλετε...στο τραπέζι όμως αποφάσισα εγώ ποιοι θα ρθούνε και κάποια άτομα που κάλεσε η μάνα μου πλήρωσε αυτή γιαυτούς.

Εύακι πολυ σωστά τα λες και μπράβο σου! Κι όχι μόνο τα λες άλλα τα κάνεις κιόλας....

Έβαλα όρό στη μύτη του μωρού, τον άλλαξα, τον τάισα, του έβαλα σταγόνες οτριβίν, τον έδωσα ντεπόν, και τώρα τον κοίμησε ο μπαμπάς μου ( ο τάσος ασχολείται όλη μέρα με το καινούριο του iphone, του λέω αν ασχολιόσουν τόσο με το μωρό θα ημουν ευτυχισμένη), ελπίζω να μη σηκωθεί πάνω στην ώρα με κλάμματα μπουκωμένος....

367Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 Empty . Πεμ Ιαν 10, 2013 12:49 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα υποκλινομαι για ολα αυτα που ειπες αλλα κυριως για αυτο το"μετα απο χρονια να εχω να θυμαμαι πραγματα που τα εκανα οπως ηθελα εγω" ειναι το μοτο μου...

toutounaki

toutounaki
mamavi έγραψε:Είναι του χαρακτήρα μου να με τρώνε οι τύψεις για τα πάντα και να θέλω τους πάντες ευχαριστημένους γι'αυτό και τους δίνω λόγο αλλά έχετε δίκιο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε και να το ανακοινώσουμε, έτσι απλά.

Ακριβώς αυτό. Το θέμα είναι ότι όταν ανακοινώσεις τι θέλεις αρχίζουν τα παράπονα που καταλήγουν στις τύψεις. Και χάνεις τη μπάλα....
Θα ήθελα να έχω τον τσαγανό της Εύας, αλλά θα μου αρχίσουν τις κλάψες και εγω σα γνήσια Καρκίνος θα αρχίσω να αισθανομαι ασχημα που τους στεναχωρεσα και ΧΜΠ (τα αρχικα του Χ*&* Μεσα Πολυχρόνη )

Κωνσταντίνα μου θα δοκιμάσω και το μπιμπερο με το κουταλάκι που μας έβαλε το Ευάκι, μήπως και την κάνω να φάει -πάντως σήμερα δεν ξύνισε τόσο πολύ λέτε να άρχισε να συνηθίζει?

Εμένα πάντως παιδιά ούτε μαμά ούτε μπαμπά ούτε γιαγιά ούτε παπού λέει μόνο 'αγκού' και τσιρίζει. Επισης θέλει να είναι καθιστή και αν δεν τη σηκώσω διαμαρτύρεται. Και κοιμάται σερί από τις 11 το βράδυ ως τις 8 το πρωί. Να θεωρήσω ότι είναι φυσιολογική; Rolling Eyes

Να πω ότι ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΑ!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 215994

eua gk

eua gk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΕ?ΣΑΣΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ...ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΤΕΣΠΑ ΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΜΕΝΑ Μ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΟ( ΠΡΩΙ 9-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-9....ΦΦΦΦΦΦΤΕΣΠΑ..ΕΥΑΚΙ ΚΡΙΣΤΙ ΜΠΕΜΠΕΚ ΜΑΜΑΒΙ ΜΑΡΚΕΛΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ

eua gk

eua gk
ΟΥΟΥΟΥΟΥΠΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΜΟΥ spyros 3

371Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 15 Empty . Πεμ Ιαν 10, 2013 2:17 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua gk δεν εχεις καποιον να σου κραταει το παιδι?μαμα η πεθερα?λουκι το σπαστο ρε γαμωτο..

markella01

markella01
Ευα, όχι για να το παινευτώ, άλλα αμα μας βάλεις στη ζωή σου, δε μας βγάζεις με τίποτα μετά...Είμαστε μαζί κανένα χρόνο (εννοώ όλες μαζί) και έχω να πω ότι αυτή η ομάδα είναι κάτι σαν εξομολογητήριο παύλα ψυχολόγος παύλα σύμβουλος γάμου παύλα χειροτεχνίες -κατασκευές παύλα πληροφορίες παντός τύπου και τα λοιπα και τα λοιπά....

Πρώτη φορά στα χρονικά κοιμούνται όλοι ( και ο τάσος με breath right κολλημένο στη μύτη χαχα) και εγώ βρυκολακιάζω γιατί πρώτον κοιμήθηκα μέχρι τις 11μιση το πρωί σήμερα και δεύτερον ήπια καφέ κατά τις πέντε το απόγευμα...σε κανα μισάωρο θα πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ...Ο νικόλας έπεσε από τις 11 άλλα ξύπνησε με κλάματα δύο φορές...όχι γιατί μπούκωσε ( το οτριβίν θαύματα έκανε κορίτσια) άλλα σα να πονούσε η κοιλίτσα του ( λόγω ρυζάλευρου ίσως?)δεν ξέρω....Με τη Μαρκέλλα πάλι αρπαχτήκαμε σήμερα (δλδ πιο πολύ μόνη της αρπάχτηκε,) και πάλι πήγα να της μιλήσω και τα βρήκαμε εννοείται...άλλα πολλές ορμόνες ρε κορίτσια...πολλές...θυμός...κλάμματα...αντίδραση...πωπωπω τι έχουμε να περάσουμε....

Καληνύχτα κοριτσούδια μου, ελπίζω αύριο να μας βρει το ξημέρωμα ξεκούραστες και τα παιδάκια μας γερά...

Α...ξέχασα να σας πω να γελάσετε....έχω την εντύπωση ότι ένας φίλος μου παντρεμένος κι αυτός με παιδάκια με γουστάρει......τώρα πώς την πήρα αυτή την εντύπωση....δε θα σας πω άλλα, μέχρι να σιγουρευτώ....εύχομαι να είναι απλά η εντύπωσή μου κι όχι αλήθεια...ειλικρινά το εύχομαι...

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavi έγραψε:
bebek6 έγραψε:Eλενη εμενα γκρινιαζει τελευταια καθε βραδυ. εχθες τις εδωσα 60μλ ξενο στις 6 το απογευμα κ μετα στις 9 κρεμα. στις 11 επιχειρησα να ξαναδωσω ξενο για να κοιμηθει κι εκεινη κι εγω γιατι ημουν πτωμα αλλα κλαμα γοερο κ μονο ζυζι. 1ξυπναει κ πειναει,φτιαχνω 60μλ ξενο,ξανα κλαμα μολις τις δινω μπιμπερο,να το σπρωχνει κ να ψαχνει ζυζι,εγω να νιωθω οτι το στηθος ειναι μαλακο κ δεν εχει γαλα κ να απογοητευομαι,να λεω δε θα χωρτασει να κοιμηθει ως το πρωι. στις 6 ξαναξυπναει,παλι τα ιδια.εχει να πιει συμπληρωμα απο χθες στις 6 το απογευμα κ τρεμω ποτε θα ξαναφαει κ τι θα γινει..

Μαράκι το στήθος δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο για να έχει γάλα και το μαλακό στήθος παράγει γάλα την στιγμή που θα ζητηθεί. Αφού της δίνεις και ξένο γιατί δίνεις μόνο 60μλ, δεν τρώει παραπάνω; Την θηλάζεις πρώτα; Το να κοιμηθεί 1-6 είναι πολύ καλό, είναι σχεδόν όλο το βράδυ, τα μωρά δεν κοιμούνται 8ωρο σαν τους ενήλικες.

elbono έγραψε:νεα απο την Λια εχουμε???κ εμενα αρχιζε να χουρχουριζει κ την πηγα στ παιδιατρο προχθες αλλα ευτυχως μονο φλεμματα ειναι απο το μπουκωμα!

Σου είπε τι κάνουμε για τα φλέμματα και εμείς έχουμε;;

για τα φλεμματακια τπτ μονα τους θα φυγουν,απλα αν δω οτι κλαιει πολυ ν την παει να δει τα αυτακια της!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω το λαθος που εκανα με τον αντρα μου 10χρονια τωρα ειανι οτι του εχω αποδειξει οτι μπορω ν τα κανω ολα μονη,οτι ειμαιπολυ ανεξαρτητη κτλ-ομως τωρα ζοριζομαι πολυ κ του εκανε μια περιποιημενη συζητηση-μονολογο την κυριακη κ οαλ ειναι καλυτερα!γι αυτο σας λεω αν δεν απαιτουμε τπτ δε θα εχουμε!

οσο για πεθερεςςς πραγματικα δεν μπορω να συμμετασχω κ να χω γνωμη,η δικια μου κ καλη ειναι κ δεν ανακατευεται κ οτι της λεω κανει κ το μωρο μ κραταει κ μ σιδερωνει κ φαγητα στελνει φτου φτου

ευακι κ οποια αλλη πεθεροπληκτη ειστε ηρωιδες-δυσκολο κομματι στ συμβιωση-!!

ρε κοριτσι ειναι φυσιολογικο να ποναω στ σεξ μετα απο 6 μηνες που γεννησα?

πηγα σημερα γ μπομπο των μεγαλων-ελεγα να βαλω κιτρινη κορδελα αλλα τελικα δεν μαρεσα θα βαλω μια μπεζ

θελω να μου δωσετε ιδεες τι μπορω να βαλω πανω απο το ξωπλατο νυφικο?μαρτης θα ειναι θ παγωσω!

εχω καλλλα να σας πω αλλα νυσταξα!!!

Λια μου ελπιζω να ειστε καλα κ οι 3!!!φιλακια!!!

βεβεκ μ το στηθος σου εχει γαλα οσο ζηταει το μωρο μην το σκεφτεσαι καν αυτο κ εσυ ζετα μου!απλα μαθαινουν στην ευκολια του μπιμπερο γι αυτο καταβροχθιζουν περισσοτρε μλ!

εμεις τρωμε μπαναν αχλαδι(μηλο με τπτ) κ ρυζαλευρο της holle

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορες!!!

λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπατε,ξεαγχωθηκα για το αν θα εχω γαλα ολο το βραδυ κ μετα την κρεμα αφου τη νανουρισα με ζυζι ολο το βραδυ τηςς εδινα κ ξυπνησε τωρα!!! φοβερο;!!πολυ το χαρηκα! σας ευχαριστω! Ελενη μου εμενα το αντιθετο,προτιμαει το ζυζι απο το μπιμπερο!αν την κραταω αγκαλιτσα δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει μπιμπερο,το αποφευγει κ ψαχνει μανουλα.μονο αν τη βαλω στο ριλαξ θα πιει απο μπιμπερο.

το αλλο τωρα που με προβληματιζει.. σχεδον καθε πρωι με ποναει πολυ το ματι που ειχα το θεμα..θα πω στον αντρα μου να παμε ξανα μια βολτα απο την οφθαλμιατρο γτ πολυ το εχω αφησει το θεμα..

Ελενη καλα εκανες,ωραιο το μπεζακι,εγω μπεζ,καφε ειχα στολισμο.ειμαι του γηινου ως Ταυρακι!!

Ευακι εχω ξεχασει να σου πω ενα μπραβο γτ μ εχουν καλυψει οι αλλες κοπελες!

Λια μου πολυ χαρηκα που βγηκατε!!!

οτι θυμαμαι χαιρομαι.. αργω αλλα τα γραφω!

Ευα κι εγω αυτο σκεφτομαι..τι θα γινει οταν γυρισω δουλεια..δεν εχω κανεναν να τη κραταει κ θα ειμαι τη μια βδομαδα 8μιση-2μιση κ την αλλη 2-8 ή 3-9 ή 1-7 αναλογα τη μερα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις