Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο μικρος κοιμηθικε 8-9 απορω πως αντεχει....κανα κολπο να περναει ο πονοκεφαλος???αν κ μαλλον ειναι απο τον αυχενα....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενη εμενα γκρινιαζει τελευταια καθε βραδυ. εχθες τις εδωσα 60μλ ξενο στις 6 το απογευμα κ μετα στις 9 κρεμα. στις 11 επιχειρησα να ξαναδωσω ξενο για να κοιμηθει κι εκεινη κι εγω γιατι ημουν πτωμα αλλα κλαμα γοερο κ μονο ζυζι. 1ξυπναει κ πειναει,φτιαχνω 60μλ ξενο,ξανα κλαμα μολις τις δινω μπιμπερο,να το σπρωχνει κ να ψαχνει ζυζι,εγω να νιωθω οτι το στηθος ειναι μαλακο κ δεν εχει γαλα κ να απογοητευομαι,να λεω δε θα χωρτασει να κοιμηθει ως το πρωι. στις 6 ξαναξυπναει,παλι τα ιδια.εχει να πιει συμπληρωμα απο χθες στις 6 το απογευμα κ τρεμω ποτε θα ξαναφαει κ τι θα γινει..

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια..
η ψυχολογια μ φτανει τα πατωματα...
τα παιδια καλα ειναι οπως κ ο νικος...
χθες ολη μερα μονη να παλευω τα παιδια,σπιτι,σιδερο ,φαγητο..υετε ενας ανθρωπος για να μιλησω να πω οτι ανοιξα το στομα μ κ ακουσα την φωνη μ περα απο το να μιλαω στα παιδια..ολη μερα κ καθε μερα στον νεροχυτη για τα συμπρακαλα φρουτοκρεμας φαγητου,καθε λιγο κ λιγακι τα φαρμακα τ σπ,αλλαγες σε πανες κ μαζεμμα παιχνιδιων απο περα δωθε..ξερω οτι δεν ειμαι η μονη μαμα π τα κανει ολα αυτα αλλα ελεος!ωρες ωρες δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω...νευρα,πολλα νευρα κ δυστιχως την πληρωνουν τα παιδια..οχι οτι τους φωναζω προς θεου απλα πιανω τον εαυτο μ ωρες ωρες κ ενω μ μιλανε δεν δινω σημασια ή κανω οτι μ πει ο σπ ισα ισα να το κανω γρηγορα κ να ξεμπερδευω..μια δουλεια θελω,να βγω να ξεσκασω..κ ετσι ξερω οτι κ ο ν θα με βοηθαει μετα πολυ περισσοτερο..χθες 8,30 τα πηρα κ ξαπλωσαμε..ο ν ηρθε 9,30 εκανε μπανιο εφαγε κ ηρθε μεσα..ουτε καν ειπαμε κατι το ουσιωδες απλα ενα τι κανεις?ειχε δουλεια ε?καληνυχτα...
καταλαβαινω οτι χρειαζομαι βοηθεια αλλα δεν τολμαω να το πω σε κανεναν..
τεσπα μην σας μαυριζω πρωι πρωι.εχετε κ τα δικα σας..μακαρι βρε κοριτσια μ να στρωσουν τα πραγματα με θεματα υπνου,δοντιων κ οτι αλλο ταπασχολει...

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια!!!μια απο τα ιδια ο υπνος ξεκιναμε τον υπνο στις 12 στη 1 ξανα φαι στις 2 ξανα 3παρα κλαμα κ ολο το βραδυ ξαφνικα να κλαιει να σηκωνομαι να την χαιδευω να κομαται στις 8 κλαμα την παιρνω στ κρεβατι για φαι κ λιγο ηρεμησε αλλα ετσι δεν ειναι υπνος βασανο ειναι!!!

ζετακι κουκλα μου γιατι δεν ζητας βοηθεια???νομιζεις οτι εγω που δουλευω αν δεν ανοιξω το στομα με βοηθαει κανεις??

προχθες του τ εψαλα μια χαρα αλλα δεν προλαβα να σας τ γραψω-ολα μονη μου οταν λεω ολα εννοω τα παντα,αυτος παει μονο στη δουλεια -ε κατσε κυριε!!!!κ εκανα ενα ξεκαθαρισμα κ μοιρασαμε αρμοδιοτητες

ενα εχω καταλαβει αν δεν απαιτησεις δεν παιρνεις τπτ

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νεα απο την Λια εχουμε???κ εμενα αρχιζε να χουρχουριζει κ την πηγα στ παιδιατρο προχθες αλλα ευτυχως μονο φλεμματα ειναι απο το μπουκωμα!

spyros3

spyros3
μα γιατι καποιοι αντρες χωρις καν να μιλησουν οι γυναικες τους τις βοηθανε?εγω δεν ζηταω τρελλα πραγματα..κ μονο να κρατησει τα παιδια για λιγο κ ας ειμαι εδψ μ φτανει..ειναι ολη μερα στα ποδια τ κ αυτος κ με μηχανες να βουιζουν στο κεφαλι τ αλλα κ εγω θελω εστω μιση ωρα δικια μ!!

εχει μερες να μπει κ εγω την σκεφτομουν..μακαρι να ναι ολα καλα κ ας μπει οποτε γυρισουν σπιτακι τους κ τακτοποιηθουν..

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζετα μου αγαπη μου νιωθω οπως νιωθεις οπως και πολλες αλλες ουτε εγω εχω κανενα μιλησω διαβαζω εσας και βλεπω καμια σειρα και ΟΟΟΟΛΑ τα αλλα που πες ολη μερα χαιρομε αμα ερχεται ο αντρας μου σπιτι αλλα αμα τσακωθουμε για μικροπραγματα γιατι και εγω εχω νευρα που τρεχω με ολα αυτα λεω καλυτερα να μαι μονη μου.
αμα σκεφτομαι ετσι ητε ειμαι πανω στο νεροχυτη η τες πανες σκεφτομαι ΕΣΑς αληθεια λεω και ζετα τωρα θα φτιαχνει φαει και η Μαρια κραταει το μωρο της που κλαει και η Χρυσα νυσταζει και ξερω οτι εν ειμαι μονη μου θα περασει θα αλλαξει δεν ξερω τπτ δεν μπορω να σου πω αλλα νιωθω σε
Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 14 35468

eleni2526

Κ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!!ζετα μαρθαλενα!!

κ τρελενομαι γιατι δεν εχω κανενα εδω να πω μια κουβεντα εγω ο κωστας κ τα παιδια.....

markella01

markella01
Αγάπες μου καλήμέρα, αχ πόσο σας νιώθω...ήταν μια καλή νύχτα για μας, άλλα μόνο επειδή έστειλα τον άντρα μου να κοιμηθεί στον καναπέ και καταφέραμε με το νικόλα να σηκωθούμε 11μιση το πρωί...υπνος, ξύπνημα μόνο για τάισμα, και μετά πάλι ύπνος....ούτε στριφογύρισμα από το ροχαλητό, ούτε τίποτα...

Ζετάκι καμιά φιλενάδα να τα πείτε στο τηλέφωνο ή να ρθει για κανένα γρήγορο καφεδάκι δεν υπάρχει? Κι εγώ μη φανταστείτε, αν δεν είχα τους γονείς μου που είναι συνταξιούχοι να λέμε καμιά κουβέντα και να με βοηθήσουν σε κάτι, έστω να κρατήσουν το παιδί για να μπω μισή ώρα στον υπολογιστή να διαβάσω, θα είχα λαλήσει....

Ο μικρός συγκάηκε μπροστά στο πουλάκι του, επειδή πάθαμε νίλα τότε που είχε συγκαεί στον πωπό παραμέλησα την υπόλοιπη περιοχή και τώρα μου έκανε μπροστά ένα συγκαματάκι, όχι μεγάλο ευτυχώς, μου είπε η γιατρός να βάλω βάμμα ιωδίου. Και κεραλοιφή φυσικά θα βάλω...έχουμε σωθεί οικογενειακώς με αυτήν. Εγώ βάζω στα χείλια μου όταν σκάνε, ο μπαμπάς στις γάμπες του που έχει ένα εκζεμα και η αδερφή μου στα χέρια της που σκάνε από το κρύο τόσο που ματώνουν.Ας είναι καλά το Βικάκι που μας έστειλε δώρο απο το πουθενά...

Το μπούκωμά μας καλά κρατεί, είχαμε και χτες το βράδυ επεισόδια, απλά επεσε στις 2 και μετά ηρέμησε...Έβαλα πάνω στα καλοριφέρ φλυτζάνια με νερό και σε λίγο θα βγω να πάω φαρμακείο να πάρω τα απαραίτητα.

Έχετε τα φιλιά μου και τη συμπαράστασή μου κουρασμένες και άυπνες μανούλες...Οντως αν δεν είχαμε η μία την άλλη ποιος ξέρει ποιος θα την πρωτοπλήρωνε....Ελένη μου καλά έκανες...και όχι δεν βοηθάνε από μόνοι τους. Πρέπει να τους το πεις. Είναι πιο βολικό γιαυτούς να πιστεύουν πως εφόσον δε ζητάς βοήθεια , δεν τη χρειάζεσαι. Εκτός από τον άντρα της Λίας (χαχα) Λία μουυυυυ!!!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
spyros3 έγραψε:μα γιατι καποιοι αντρες χωρις καν να μιλησουν οι γυναικες τους τις βοηθανε?εγω δεν ζηταω τρελλα πραγματα..κ μονο να κρατησει τα παιδια για λιγο κ ας ειμαι εδψ μ φτανει..ειναι ολη μερα στα ποδια τ κ αυτος κ με μηχανες να βουιζουν στο κεφαλι τ αλλα κ εγω θελω εστω μιση ωρα δικια μ!!

αυτο αναρωτιεμαι κι εγω!!!
ο δικος μου δε δουλευε αυτες τις μερες λογω παγετου ε πως δεν με ρωτησε θες να σε βοηθησω με το μωρο? να το ταισω μηπως? να κατσεις να πιεις εναν καφε??800 καφεδες πινει ε πως δεν ειπε θα κατσω με το μωρο κανε εναν να πιεις κι εσυ. και οταν φυσικα εκανα παραπονα μου λεει θελεις να σας βγαλω για καφε??? ρε κυριος με δουλευεις?? που να παω με το μωρο??? σε καφετερια???
Πρεπει να το παρω αποφαση οτι εχουν αλλο τροπο σκεψης τελικα κ να σταματησω να νευριαζω γιατι μονο εγω χαλιεμαι!!!

spyros3

spyros3
κ εμενα μαχη μ αυτο λεει..ετοιμαστειτε να σας παω βολτα..οχι εγω δεν θελω..δεν ειμαι κ στα καλα μ αλλα π να τρεχω..ας κατσουμε εδω αλλα να μιλησουμε λιγακι..τεσπα δεν μπορω να χαλιεμαι κ γιαυτο!!

ετσι τα σκεφτομαι κ εγω μερικες φορες μαρθαλενα μ κ παιρνω κουραγιο..

χρυσα ας περασει το μπουκωμα τ μικρου κ θα δεις καλυτερες νυχτες!!ωραιο πραγμα να χεις βοηθεια οποτε την χρειαστεις!!εγω καμια φορα ζηταω τρωω πορτα κ μετα δεν ξαναζηταω μην εχω κ υποχρεωση..

οσο για φιλες οχι δεν εχω κ αυτο απο νεανικη μαλακια μ τοτε!!ο πρωην με απομακρυνε κ φατα τωρα ζανετα!!εχω τις κουμπαρες μ αλλα κ αυτες παιδια σχολεια μονο απο το τηλ αλλα κ αυτο ετσι οπως ειμαι καλο μ κανει...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρθαλενα κι εγω πανω απ το νεροχυτη εσας σκεφτομαι!!
Ζετακι κι εγω εχω λαλησει κ δεν εχω κοντα ουτε μανουλα,ουτε πεθερα εστω να την κρατησει λιγο.
Χρυσα μ την κεραλοιφη το Ματινακι την εστειλε.καιρο θελω να σας το πω κ το ξεχναω,ειδα στην τηλ οτι η κεραλοιφη ειναι κ για το προσωπο-ρυτιδες,εγω τη βαζω κ γυρω απο τα ματια,στο προσωπο,στη σκασμενη μυτη μ κ στα σκασμενα χερια οπως η αδερφη σου.οντως θαυματουργη!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια μου συμπασχουσες!!!

Χάθηκα... Όλη την εβδομάδα δουλειές στο σπίτι, μετά το μάζεμα του δέντρου... Έχει μυξούλες και ο μικρός, όχι να τρέχουν, αλλά τον ενοχλούν. Είναι και πολύ πρησμένα τα ούλα του... Δεν κοιμόμαστε πια τα βράδια!!!!! Χθες και προχθες του δωσα ντεπον, αλλα παλι ηρεμει για λιγο. και κάνουμε 5 πλύσεις τη μέρα στη μυτούλα. Τι να σας λέω... Ευτυχώς δεν έιχε πολύ δουλειά ο άντρας μου και με βοήθησε πάρα πολυ...
Αλλά είμαι κομμάτια!!!! Νυστάζω και πονάνε τα κόκκαλά μου από την κούραση...
Ήρθε και ενα ζευγάρι φίλων μας που από οταν εμεινα εγκυος χαθηκαν ξαφνικα και μπήκαν μέσα με τα παπούτσια, το ίδιο και ο μηχανικός που ήρθε να δει το σπίτι για μία υπόθεση και μου καναν χάλια τα χαλια... κι εγω κάθομαι κάτω με το μωρο. Ε, τι ναπω... Σκυλί έχουμε και του πλένουμε τα πόδια για να μπει μεσα και το σπίτι είναι πεντακαθαρο και ηρθαν 3 άτομα και μου το καναν κ@λο!! χΘΕς όλη μέρα με αυτά ασχολιόμουν και επιτέλους τα καθάρισα...Ήμουν και μόνη με το μωρο...
Γκρινιάζω, αλλά κι εγώ μόνο εσας εχω να τα πω...
Συγγνώμη!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζετάκι μου κι έγω έτσι έχασα τις παιδικέσ μου φίλες και πολύ το μετανιώνω... Για έναν παλιοξεφτίλα που είχε και χαλια συμπεριφορά πάνω μου...
Τώρα αρχίσαμε να έχουμε κάποιες επαφές με την παιδική μου κολλητή και πολύ χαίρομαι, αλλά το γυαλι δύσκολα κολλάει και το καταλαβαίνω... Ευτυχώς μετά στη σχολή έκανα ένα σουπερ παρεακι και τώρα κουμπαριάζουμε κιόλας!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ένα ενα τα θυμάμαι!!!! Αχ αυτήν η αυπνία!!!
Η Λία τι κάνει? Κανένα νέο?

Με τις κρέμες τι κάνετε? Εμένα δεν τις θέλει καθόλου... Έδωσα μια βδομάδα μπανάνα, χθες έβαλα και αχλάδι, ε κάπως καλύτερα... Σημερα του έβαλα και λίγο απο το γάλα μου, μπας και... κάτι κάναμε περισσότερο, αλλά όχι πολλα πράματα... Λες και δεν ξέρει να τρώει... Και το νερό του δεν το πίνει, αλλά παίζει και μασαει το μπιμπερο και θέλει να το πιάνει μόνος του... Αχ αυτό το παιδί σε όλα μου μοιάζει, μέχρι και στο νερό και στο νατα κανει ολα μονος. Στο φαι χαθηκε να μου μοιάσει? Λιγοφαγος και παράξενος σαν τον πατερα του... Μονο γάλα θέλει και σε αυτό μοιαζει και στους 2 που το πινουμε με ταλιτρα... Ευτυχώς κοιτάει τη Σαντυ και της γελαει και λίγο τρωει καμια κουταλιτσα...

Α, και κατι αλλο...
Κλείσαμε εκκλησια για γαμο στις 18 Αυγούστου. Το είπα στην πεθερά ου να χαρει που μασ εχει πρήξει τόσον καιρό και τι μου ειπε? Τωρα θα κανετε γαμο? ε, τι λεμε, της λεω? Τι γαμο, μου λεει. Κανονικο γαμο, της απανταω. Α, γαμο ή στέψεις? Ε, θα με σκάσει!!! Χρυσή μου γυαίκα, τόσον καιρο μας ελεγες να κανουμε γάμο όπως να ναι και οπως μας αρεσει και τώρα έχεις και θέμα, αν θα είναι γαμος η στέψεις????? Της εξήγησα πάλι ότι για μας γάμος είναι η τελετη και οχι το παηγυρι...
Αντε να δουμε τι θα γινει...

spyros3

spyros3
εδω κ εγω απο το κινητο..απιστευτη γκρινια..δεν ηθελε πουθενα παρα μονο αγκαλια..κ οειναει τοσο π το στηθος δεν την καλυβει μιας κ ηπιε 180 ξενο..αλλα δεν με νοιαζει..καλα ηταν κ μεχρι εδω κ πως να μην μειωθει το γαλα μ αφου δεν τρωω κ η ψυχολογια ειναι χαλια?ολα καλα.

την κρατησα απο τα χερια κ περπατησαμε λιγακι!!ειπαμε κ μπαμπα!κ τωρα βαζει το χερι της μπροστα στο στομα της το κουναει κ λεει ααααα!!ξερω οτι η γξρινια της οφειλεται απο τα δοντια της μιας κ η πανα μας εχει αλλο περιεχομενο δυο μερρς τωρα...
τωρα βλεπει δεστε τους κ γελαει!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι κι εγω...πηγαμε παιδιατρο σημερα!καναμε 2 εμβολια,πηρε 450 γραμμαρια αυτο το μηνα,εβαλε και 3 ποντους!ξεκιναμε κρεμες!!!2 φορες της εδωσα αχλαδακι και ξυνιστηκε,τωρα το πηρα αποφαση ξεκιναμε και μαλιστα εντατικα!με δαγκωνει και με ποναει ρε κοριτσια...αντε να βαλουμε κ κρεμες να μη με δαγκωνει...δε το κανει επιτηδες το καημενο,την ωρα που την παιρνει ο υπνος και τριβει τα ουλα της λογω πονου με πεθαινει...
ευτυχως με πηγαν η κουμπαρα μου και μετα πηρα το λεωφορειο και γυρισαμε!τι γελιο εκανε στο λεωφορειο δε λεγεται...ανεβηκε και μια κοπελα εγκυος και καθισαμε διπλα διπλα!τι χαρουλες της εκανε!λες και καταλαβαινε το μωρο μου οτι η κοπελα το λαχταρουσε!τι πλακα ειχε!την επαιρνε ο υπνος και ξανα νοιγε τα ματακια της για να κανει χαρουλες!χαχαχαχα
χρυσα μου χαιρομαι που ειστε καλυτερα!
ζετα μια απο τα ιδια...κι εγω δεν εχω φιλες,με τη μονη διαφορα οτι τις εκανα εγω περα γιατι καταλαβα το ζωον οτι με εκμεταλλευονταν παρα πολυ χοντρα...δυστυχως ομως η εμπιστοσυνη μου κλονιστηκε και δυσκολευομαι παρα πολυ να ανοιξω το σπιτι μου σε αγνωστους...
εχω μια νυστα...αλλο πραμα...ειναι και 3!απο μια φορα να σηκωθουν το καθενα παει η νυχτα κομματιαστηκε!θα την παρω παλι τη λια το απογευμα να δουμε τι κανει η μπουμπου!

spyros3

spyros3
ναι ευα μ να την παρεις να δουμε τι γινεται..

ποσο ομορφα τα σχεδια για την μπομπο!απο τζαμπο θα παρεις τις σαπουνοφουσκες?
ειναι γεματη κ εσενα η μερα σ!3 παιδια...υγεια να χουμε κ ολα ταλλα ερχονται..
κ ρμενα κανει χαρουλες σολους εκτως απο την γιαγια τ ν π μολις της μιλησει κλαιει!ας το ρκανε αυτο στην πεθ οχι στην γιαγια..
τι αλλα?πως εισαι?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα εχω παρει ηδη ζετα απο τζαμπο.ειπαμε αφου ειχαμε αποφασισει τι να κανουμε ειπαμε να μοιρασουμε λιγο λιγο τα εξοδα.
ασε ανασα δε προφταινω να παρω...λιγο μετα τις 8μιση χαλαρωνω που τα βαζω για υπνο αλλα ξαπλωνω κι εγω γιατι εχω κατι κομαρες...πρεπει κ να παω να κανω εξεταση για αιματοκριτη γιαι η αιμορροιδα μου ολο χειροτερευει(συγγνωμη κ για τη συζητηση...) Crying or Very sad

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:Eλενη εμενα γκρινιαζει τελευταια καθε βραδυ. εχθες τις εδωσα 60μλ ξενο στις 6 το απογευμα κ μετα στις 9 κρεμα. στις 11 επιχειρησα να ξαναδωσω ξενο για να κοιμηθει κι εκεινη κι εγω γιατι ημουν πτωμα αλλα κλαμα γοερο κ μονο ζυζι. 1ξυπναει κ πειναει,φτιαχνω 60μλ ξενο,ξανα κλαμα μολις τις δινω μπιμπερο,να το σπρωχνει κ να ψαχνει ζυζι,εγω να νιωθω οτι το στηθος ειναι μαλακο κ δεν εχει γαλα κ να απογοητευομαι,να λεω δε θα χωρτασει να κοιμηθει ως το πρωι. στις 6 ξαναξυπναει,παλι τα ιδια.εχει να πιει συμπληρωμα απο χθες στις 6 το απογευμα κ τρεμω ποτε θα ξαναφαει κ τι θα γινει..

Μαράκι το στήθος δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο για να έχει γάλα και το μαλακό στήθος παράγει γάλα την στιγμή που θα ζητηθεί. Αφού της δίνεις και ξένο γιατί δίνεις μόνο 60μλ, δεν τρώει παραπάνω; Την θηλάζεις πρώτα; Το να κοιμηθεί 1-6 είναι πολύ καλό, είναι σχεδόν όλο το βράδυ, τα μωρά δεν κοιμούνται 8ωρο σαν τους ενήλικες.

elbono έγραψε:νεα απο την Λια εχουμε???κ εμενα αρχιζε να χουρχουριζει κ την πηγα στ παιδιατρο προχθες αλλα ευτυχως μονο φλεμματα ειναι απο το μπουκωμα!

Σου είπε τι κάνουμε για τα φλέμματα και εμείς έχουμε;;

spyros3

spyros3
απο την στιγμη π ολα ταχετε κλεισει κ φυσικα αυτο π κσνεις ειναι το καλυτερο..τι συγνωμες ζητας μωρε?να κανεις τις εξετασεις π χρριαζεται..εμενα μ χε φτιαξει ο φαρμ τοτε π γεννησα λογω θηλασμου κ εκανε δουλεια..

καλησπερα βικη!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κόρες κ γω πτώμα!! Φίλες εχω χρόνο δν εχω ν τις δω!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα Ζέτα. Όλες λίγο πολύ την έχετε δρομολογίσει την βάφτιση, ο άνδρας μου ακόμη να μιλήσει με τη μάνα του αβάπτιστο θα μείνει στο τέλος, δεν την φωνάζουμε και με το όνομά της όλο μπέμπα και μπέμπα.

Και εγώ τα έχω με τον άνδρα μου κορίτσια όλο ψάχνει δουλειές να μην είναι στο σπίτι, αλλά το μωρό πολύ το φροντίζει, εμείς όμως τίποτα όλο νεύρα. Φίλες έχω αδερφικές, από το δημοτικό, κουμπαριάζουμε η μια με την άλλη, τις βόλτες μου τις κάνω, γυμναστήριο πάω, βοήθεια έχω, τον τρόπο να τα ξαναβρώ με τον άντρα μου δεν έχω.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν πινει ρε κοριτσια,επινε περιπου 80 με 100 μλ ξενο στα κεφια της κ τωρα ηπιε 20.. Sad
Βικη τη θηλαζω το πρωι που ξυπναει πριν το ξενο,το μεσημερι το ιδιο κ το βραδυ της δινω πρωτα ξενο αν ειμαι κουρασμενη κ στον υπνο της ξυπναει κ πινει απο μενα.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακι θυμησε μου τι δουλεια εχει η μανα του σε παρακαλω?..
πως θελετε να την πειτε την μικρη και πως λενε την μανδαμ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις