Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
613 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 613 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

301Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 13 Empty . Τετ Ιαν 09, 2013 12:30 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!και ναι λοιπον το μωρακι μου,η ψυχουλα μου ξυπνησε μια χαρα!!χρυσα μου εχεις απολυτο δικιο για τις ενοχες αλλα ολες μπορειτε να φανταστειτε τι εικονες περασαν απο μυαλο μου!!παει,περασε τωρα και ειμαστε καλα Very Happy

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι μαγειρευουμε σημερα??????

303Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 13 Empty . Τετ Ιαν 09, 2013 1:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρακα! Smile

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:αρακα! Smile

δεν ειναι κακο.....εχω κ καιρο να κανω.

markella01

markella01
Γαμώ τις μύξες μου, μας έχει γίνει ο ύπνος εφιάλτης από τα κλάμματα που δε μπορεί να πάρει ανάσα το παιδί...σήμερα που έχουμε παιδίατρο θα της πω αν γίνεται κάτι να μας δώσει...όσο ορο και να βάζω μπουκώνει, τι να κάνω.???

eua gk

eua gk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

καλημερα κριστι καλημερα ελενη καλημερα μαρκελα.....μου περυσεψε χθεσινο κοτοπουλο βραστο στηθος να κανω μια σαλτσα με ζυμαρικα/η΄κατι αλλο να μου προτινετε?>

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:τι μαγειρευουμε σημερα??????
μπακαλιαρο φουρνου.

η μικρη πολυ κλαμα παλι Sad

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες! Δεν ανήκω στην ομάδα αλλά σας παρακολουθώ για να βλέπω τα προσεχώς αλλά και γιατί η μικρή μου πάει λίγο πιο γρήγορα απο την ηλικία της!
Χρύσα για σένα αποφάσισα να γράψω, είχα πολύ πρόβλημα κι εγώ πριν λίγο καιρό με τη δικιά μου. Πολύ βουλωμένη μύτη, μύξα κι άγιος ο θεός! Ο ορός δεν έκανε τίποτα μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ fysiomer για μωρά και σώθηκα! 4 φορές τη μέρα και σε λίγο ήταν περδίκι.

eua gk

eua gk
καλημερα bebek τι εχει και κλαιει?δοντια?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Δεν ανήκω στην ομάδα αλλά σας παρακολουθώ για να βλέπω τα προσεχώς αλλά και γιατί η μικρή μου πάει λίγο πιο γρήγορα απο την ηλικία της!
Χρύσα για σένα αποφάσισα να γράψω, είχα πολύ πρόβλημα κι εγώ πριν λίγο καιρό με τη δικιά μου. Πολύ βουλωμένη μύτη, μύξα κι άγιος ο θεός! Ο ορός δεν έκανε τίποτα μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ fysiomer για μωρά και σώθηκα! 4 φορές τη μέρα και σε λίγο ήταν περδίκι.
ναι,υπαρχει κ για μωρα,αυτο χρησιμοποιουσα κι εγω στην εγκυμοσυνη ως πιο αθωο.

Ευα μου δεν ξερω... δε μπορω να καταλαβω..

spyros3

spyros3
χρυσα βρασε νερο κ βαλε το μωρο εκει κοντα στους υδρατμους..προσεξε οχι πανω απο την κατσαρολα ε?αν εχετε στην γειτονια ευκαλυπτο κοψε να τον βαλεις μεσα..αλλιως περε ελαιο ευκαλυπτου απο φαρμακειο βρασε νερο να χωχλασει κ μετα ριξε 4-5 σταγονες κ βαλτο στο δωματιο π θα ναι το μωρο...δοκιμασμενο μιας κ ξερεις την περιπτωση τ σπυρου κ κανει δουλεια...χθες το εκανα με την μικρη κ σημερα ειναι καλυτερα...

το αλλο...πλυσιμο μυτης το ξερεις?βαζεις σε μια συριγγα του ενος cc ορο κ με λιγη πιεση το βαζεις στο ενα ρουθουνι κ τρεχει απο το αλλο..το ιδιο κ απο ταλλο..κ το μωρο να ειναι ορθιο κ οχι ξαπλωμενο...

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσαααα εγω με το γαλατακι μου βλεπω μονο διαφορα βγαινουν κατι μυξες νααα με το συμπαθιο!!!με μια συριγγα της γεμιζω το ρουθουνι!

eua gk

eua gk
elbono έγραψε:χρυσαααα εγω με το γαλατακι μου βλεπω μονο διαφορα βγαινουν κατι μυξες νααα με το συμπαθιο!!!με μια συριγγα της γεμιζω το ρουθουνι!

δηλαδη?

markella01

markella01
ευχαριστώ όλες σας! ΓΙαυτό σας αγαπώ!οτι μπορεσω θα το κανω!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι κι εγω!περασε σχεδον κι αυτη η μερα!τα παιδια τωρα παιζουν με την μικρη,αλλο που δε θελει κι αυτη η χαχανω!
εφτιαξα τα αυτοκολλητα για τις σαπουνοφουσκες -τις παιδικες μπομπο δλδ- και ενω εβγαλα φωτο δε μπορω να σας βαλω γιατι το λαπιτοπι λειπει με τον μπαμπα μας...
πηρε και ο πεθερος σημερα το πρωι...οτι θελω να μη διστασω να τους τηλεφωνησω να ερθει η πεθερα 3-4-5 μερες να βοηθησει...δε μας χεζουν λεω εγω?τοσα χρονια,3 εγκυμοσυνες,ασκησεις και χωριστες μεταθεσεις ποτε δε προσφερθηκαν και οσες φορες τους ζητησαμε ειπαν οχι...επειδη ξεκιναν οι εκπτωσεις τωρα και δε ξερουν με τι δικαιολογια να μου φορτωθουν αφου θα λειπει ο γιος τους θυμηθηκαν?ασε μας μανδαμ να χαρεις δλδ...

toutounaki

toutounaki
Γεια σας κούκλες!
Ζετάκι χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα, αλλά με ειλικρινείς ευχές να πραγματοποιηθούν όλες σου οι επιθυμίες!
Κρίστι μου, σε νοιώθω απόλυτα! Κι εγω το έπαθα, ακριβώς όπως εσύ αλλά με το γιο μου! Τον είχα αφησει στη μέση του κρεβατιου και χωρίς να βάλω το ζώο εστω μια καρέκλα στο πλάι, ένα μαξιλάρι κάτι και πήγα να μαγειρεψω! Κι ήμουν ο μαλάκας στην κουζίνα 20 λεπτά και νόμιζα ότι κοιμάται και τότε άκουσα κι εγώ το γκντουπ!.. Εφιάλτης! Έκλαψε το καημένο, αλλά πιο πολύ από την τρομάρα του- τίποτα δεν έπαθε, αλλά εγώ ακόμα το θυμάμαι και με βρίζω! Ο παιδίατρος αρχικά με τρόμαξε κι εμένα αλλά μου είπε ότι τα μωράκια είναι πολύ ευπλαστα και δεν είναι ευκολο να πάθουν ζημιά. Στο λέω, για να μη φοβάσαι. Απλά,προσοχή από δω και πέρα!
Ρε παιδιά εσάς, είναι έτοιμα να περπατήσουν; Τί ακούω για στράτες κ.λ.π Γιατί η δικια μου μόνο το κεφαλάκι της κρατάει σηκωμενο και τεντώνεται, τίποτε άλλο!
Α επί τη ευκαιρία ρε κορίτσια, ακόμα τη φτύνει τη φρουτόκρεμα η μπέμπα, πολύ φτύσιμο λέμε! Και την έκανα νοστιμη, δοκίμασα κι εγώ (σκεφτείτε δεν την τρώει εκείνη και την τρώει ο μικρός που σημειωτέον είναι και πολύ κακόφαγο παιδάκι). Μόνο να θηλάζει θέλει ... Πάντως ευχαριστω Μαρία που επισημαίνεις τα καλά του θηλασμού, τουλάχιστον να μην έχω τύψεις, γιατί κατά τα λοιπά.... αναρωτιέμαι τι λαθος κάνω και δεν τρωει!
Ματινα να σου ζήσουν!
Μαρία δεν αποκλείεται οι δρωτσίλες που λες να ειναι ανεμοβλογιά. Στο λέω γιατί την πέρασε έτσι μωράκι η ανηψιά μου και απ' ό,τι λέει η μαμα της μόνο 5 σπυράκια έβγαλε. Από την εξέταση στ' αντισώματα κατάλαβαν ότι την πέρασε το μωρό (αυτό βέβαια ειναι καλο εννοειται).
Και Χρύσα, εγώ έβαλα και φυσιομέρ, έβγαλα και με το σύστημα οτρισαλίν, αλλά ειδα μικρη βελτίωση. Θα περάσει όμως μη σκας..
Καστοριά μου, θυμάσαι που στα 'λεγα που βγάζουν άρρωστα τα παιδάκια τους έξω και δεν τους νοιάζει; Πολύ ηλίθιος κόσμος, τί να πω...
Α, κι εγω θέλω κάθισμα αυτοκινήτου οικονομικό. Κάποιο σάιτ κορίτσια έχετε να μου προτείνετε;
Σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua gk έγραψε:
elbono έγραψε:χρυσαααα εγω με το γαλατακι μου βλεπω μονο διαφορα βγαινουν κατι μυξες νααα με το συμπαθιο!!!με μια συριγγα της γεμιζω το ρουθουνι!

δηλαδη?

Eua αν θηλαζεις,γεμιζεις με λιγο απο το γαλατακι σου μια συριγγα. εντομεταξυ εχουμε 2 Ευες, 2 Μαριες, 2 Ελενες,2-3 Κωνσταντινες..σορυ για τα ελληνικα μ,ε; χαχα!

Ευακι ειδες;παει κι αυτη η μερα,ελα να τις μετραμε μαζι!κριμα που δε μπορουμε να δουμε φωτος!!!τελικα πως το κανες το αυτοκολλητο; βρηκες σε φωτοτυπαδικο;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ο Βεροπουλος pampers simply dry οικονομικες συσκευασιες 1+1 δωρο!!! ελπιζω να προλαβουμε.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:

Ευακι ειδες;παει κι αυτη η μερα,ελα να τις μετραμε μαζι!κριμα που δε μπορουμε να δουμε φωτος!!!τελικα πως το κανες το αυτοκολλητο; βρηκες σε φωτοτυπαδικο;

το εφτιαξα μονη μου στον υπολογιστη κ εκτυπωσα σε αυτοκολλητο χαρτι σε φωτοτυπαδικο,τα εκοψα στις διακεκομενες κ κολλησα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
Η μπέμπα κοιμάται και του μικρου μου του επετρεψα να παιξει λιγο και παμε για νανακια.
Τουτουνακι γιατι δεν δοκιμάζεις αυτο το μπιμπερο με το κουταλι που λενε τα κοριτσια μπας και την φαει. Δες η Ευα μας εβαλε φωτο.
Οσο για το καθισμα τωρα που ξεκινανε οι εκπτωσεις κανε μια ερευνα αγορας. Εμεις εχουμε ενα της κικο απο τα λητω 140ευρω το πηραμε και ειναι για παιδακια μηνων εως 4 χρονων. Πολυ καλο μας βγηκε. Σπαει και η θεση απο ορθια σε ξαπλωτη και μας βολεψε πολυ.
Ευακι πολυ ωραιο το αυτοκολλητο. Ποτε βαπτιζεται την μικρη σου? Με το καλο!
Χρυσα περαστικα στον μικρο σου. Εγω περα απο οτρισαλιν και ορους γεμιζω το μπανιερο της με ζεστο νερο και την αφηνω μεσα για λιγο. Το τι τρεχει απο την μυτη της τι να σου πω.
Καληνυχτιζω. παω να βαλω τον νεαρο για υπνο.

markella01

markella01
Λοιπόν...ότι θυμηθώ θα γράψω ναι?

Πήγαμε παίδίατρο, όλα καλά μου είπε το μωρό δεν είναι άρρωστο και το έκανε κανονικά το εμβόλιο....¨Εβαλε μόνο 350 γρ βάρος άλλα έβαλε 3 ολόκληρους πόντους ύψος (τους τελευταίους μήνες έβαζε έναν έναν τους πόντους). Οπότε δε με χαλάει που έβαλε τόσο λίγο βάρος....Μου είπε να αρχίσω το ρυζάλευρο (αρχίζω από αύριο), έπειτα σούπα λαχανικών και σε καμιά 20αριά μέρες μοσχάρι...Ότι θέλει τουλάχιστο 5 γεύματα τη μέρα, μου λέει εσύ αν θες δίνε και 6 και 7 άλλα 5 σίγουρα...Πρωί γάλα, δεκατιανό φρούτο, μεσημέρι λαχανόσουπα ή κρετόσουπα αργότερα, απόγευμα ρυζάλευρο , αργότερα βρώμη και γενικώς δημητριακά και βράδυ πάλι γάλα....Θα αποθηλάσω ρε κορίτσια έτσι όπως παει...άλλα φαντάζομαι ότι δε θα τρώει ποσότητες από τώρα ο μικρός οπότε συμπληρωματικά για να χορταίνει θα πίνει γάλα...

Για το μπούκωμα μου είπε κάθε φορά πριν φάει να του καθαρίζω τη μύτη με ορό και το βράδυ πριν κοιμηθεί από μια σταγόνα οτριβίν παιδικό στο κάθε ρουθούνι εως 5 μέρες, όχι παραπάνω...όσο δεν είναι μπουκωμένος είναι πολύ καλός, αν μπουκώσει και θέλει να κοιμηθεί ή να φάει ο κακομοίρης αλίμονό μας, όποιος κοιμάται ξυπνάει και τον ακούει...

Με τον άντρα μου είμαστε πολύ καλύτερα κορίτσια, έκλεισα ραντεβού με ψυχολόγο στις 17 του μήνα, θα πάμε μαζί...και θα πάμε και στον πνευματικό μας για εξομολόγηση. Κι ο Θεός βοηθός.

Η Μαρκελλίτσα μου φαίνεται σα να ηρέμησε λιγάκι, ασχολούμαι βέβαια μαζί της περισσότερο και αποδίδει αυτό....μπροστά της δεν έχει πολλά πολλά με τον Νικόλα και πάντα τους βάζω και ασχολούνται ο ένας με τον άλλο, δλδ λέω το Νικόλα (εντωμεταξεί κάθε φορά που την κοιτάζει ξετρελαίνεται) που είναι η Μαρκέλλα σου? Και τον παίζει κι αυτή αντί να τον παίζω εγώ και να ζηλεύει...

Αυτά τα νέα μας, αντε να δούμε τι νύχτα θα μας βρεί κι απόψε....

eua gk

eua gk
ειναι καμια κοπελα εδω?κοιμηθηκατε ολες?

eleni2526

καλημερα!!!!!πρεπει να το παρω αποφαση οτι τα παιδια μου δεν γουσταρουν τον υπνο........κανα 2ωρο κοιμηθικα να μην εχω παραπονο......

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:καλημερα!!!!!πρεπει να το παρω αποφαση οτι τα παιδια μου δεν γουσταρουν τον υπνο........κανα 2ωρο κοιμηθικα να μην εχω παραπονο......
καλημερα!!!
εδω συμπασχουσα!!

eleni2526

bebek6 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:καλημερα!!!!!πρεπει να το παρω αποφαση οτι τα παιδια μου δεν γουσταρουν τον υπνο........κανα 2ωρο κοιμηθικα να μην εχω παραπονο......
καλημερα!!!
εδω συμπασχουσα!!

μαρακι εσενα γκρινιαζει για καποιο λογο η ετσι???χθες ημουν κ εγω χαλια το κεφαλι μου ηταν να σπασει...
εχω αρχισει να πιστευω οτι φταιει η υγρασια δεν ξερω τι να πω.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις