Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κριστι εγω τα ψηνω το πρωι μετα τα φρουτα βαζω να βρασει το κρεας για 30 λεοτα μετα προσθετω ολα τα λαχανικα σε κομματια κ ετοιμαζεται...εγω ψηνω κ για 3 μερες αν χρειαστει κ το βαζω στο ψυγειο...λιγο πριν φαει απλα το ζεσταινω...δεν ξερω αν σε καλυψα..

627Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 Empty . Τετ Ιαν 16, 2013 6:52 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μαλλον με καλυψες!εγω νομιζα οτι χανονται οι βιταμινες αν τα βρασω π.χ. πρωι και τα φαει απογευμα.ναι αλλα αν τα αλεσω απογευμα που θα ειναι κρυα δεν πειραζει?θα αλεστουν το ιδιο καλα?

spyros3

spyros3
γιατι να ναι κρυα?να τα ζεσταινεις λιγο μωρε πιο μπροστα..εσυ θα τα ετρωγες κρυα? Wink δεν παθαινουν κατι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι το σουρωνα το νερακι απο το κρεας,εβραζα στο ιδιο και τα λαχανικα,το αλεθα ολο μαζι και το παραπανω το εβαζα σε γυαλινο μπουκαλι στο ψυγειο,οποτε την επομενη μερα στο θερμαντηρα το ζεσταινα και μια χαρα!!!

spyros3

spyros3
Ευάκι έγραψε:εγω παλι το σουρωνα το νερακι απο το κρεας,εβραζα στο ιδιο και τα λαχανικα,το αλεθα ολο μαζι και το παραπανω το εβαζα σε γυαλινο μπουκαλι στο ψυγειο,οποτε την επομενη μερα στο θερμαντηρα το ζεσταινα και μια χαρα!!!

χιχιχι ακριβως το ιδιο εννοουμε κ οι δυο!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εγω παλι το σουρωνα το νερακι απο το κρεας,εβραζα στο ιδιο και τα λαχανικα,το αλεθα ολο μαζι και το παραπανω το εβαζα σε γυαλινο μπουκαλι στο ψυγειο,οποτε την επομενη μερα στο θερμαντηρα το ζεσταινα και μια χαρα!!!

χιχιχι ακριβως το ιδιο εννοουμε κ οι δυο!!!

μαλλον το γραφαμε την ιδια ωρα κι εγω αργησα να το υποβαλω!χαχαχαχα
τα μεγαλα πνευματα παιδι μου συναντιουνται! Wink

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε κορίτσια ;;; Με θυμάστε ;;; Από τις εγκύουλες έχω να γράψω με εψησε η ποπη να ξανά μπω Smile πως πανε τα μωρά και σας ;;

633Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 Empty . Τετ Ιαν 16, 2013 7:18 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε εγραψα απαντηση που πηγε?τεσπα,εγραψα οτι μαλλον επαθα κοκομπλοκο χαχαχαχαχαχα ενω ειναι απλη η απαντηση!να το ζεσταινω!χαχαα!παντως ευχαριστω.

634Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 Empty . Τετ Ιαν 16, 2013 7:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε θυμαμαι!!καλα εκανες κ ξαναμπηκες!εμεις ειμαστε μια χαρα!καλε τι γλυκο μωρακι?εσεις καλα?

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:σε θυμαμαι!!καλα εκανες κ ξαναμπηκες!εμεις ειμαστε μια χαρα!καλε τι γλυκο μωρακι?εσεις καλα?
Ευχαριστώ μια χαρά είμαστε και εμείς σε λίγο μπαίνουμε στον 7 τρώμε φρουτοκρεμες και λαχανικά με μοσχαρακι θυλαζουμε αποκλειστικά και είμαστε γύρω στα 8 κιλά

636Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 Empty . Τετ Ιαν 16, 2013 7:26 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα εμεις ειμαστε λιγο χοντρουλες!8800 κιλα τρωμε φρουτοκρεμα και αρχισαμε και πατατα καροτο ρυζι.ειμαστε εξιμισι μηνων.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Demimen έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια ;;; Με θυμάστε ;;; Από τις εγκύουλες έχω να γράψω με εψησε η ποπη να ξανά μπω Smile πως πανε τα μωρά και σας ;;
φυσικα κ σε θυμομαστε Ντεμι κ σε ειχαμε μελετησει πολλες φορες που χαθηκες εσυ κ αλλα κοριτσια που χαθηκαν. πως ειστε;

συγχωρηστε με π δε σχολιαζω αλλα εχω εδω τη μαμα κ η μικρη μ ξαναεκανε κακακια,κ πλαστελινη κ ρευστα αμεσως μετα το θηλασμο!!! της δινω κ χαμομηλι καργα μες στο γαλα.

το βραδυ παω για παπ κι εγω.

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαίρομαι που με θυμάστε αν και ντρεπομουνα να μπω μετά από τόσο καιρό αλλά νιώθω τόσο μοναξιά και είπα να μπω να α ξανά λέμε

Bebek τι έπαθε η μικρη σου με τα κακακια τις δεν κατάλαβα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω να πω την αληθεια δε σε ξερω!δεν εγραφα οταν ημασταν εγκυουλες,δεν ειχα καλη εγκυμοσυνη και δεν ηθελα να σας στεναχωρω!
ειμαι η ευα κι εχω 3 παιδακια!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Demimen έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια ;;; Με θυμάστε ;;; Από τις εγκύουλες έχω να γράψω με εψησε η ποπη να ξανά μπω Smile πως πανε τα μωρά και σας ;;

Demimen Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 654316 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 654316

που χαθηκες??? φυσικα κ σε θυμομαστε!!!
πες μας τα νεα σου!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Demi ειναι δυσκοιλια κ εχει σκληρα κ μεγαλα κακακια που δε μπορει να τα βγαλει. εσεις πως ειστε οικογενειακα?μπηκαν ολοι στη θεση τους;κατι θυμαμαι κι εγω!!εχω αλτσχαιμερ ειπαμε,ξεχναω τα προσφατα κ θυμαμαι τα παλια!
παω να ετοιμαστω κ τα λεμε μετα.
Ευακι οταν δεν ειμαστε καλα εδω ειμαστε οι υπολοιπες να τα λεμε κ τα ασχημα. το λεω για να μην απεχουμε στα ασχημα μας.η δικη σ περιπτωση τοτε ηταν πολυ ζορικη κ δεν αναφερομαι εκει.αναφερομαι γενικα γτ κ εγω οταν δεν ειμαι καλα δε γραφω,να τ ακουω κι εγω.

spyros3

spyros3
βρε καλως το το κοριτσι!!!τι κανετε?ολα καλα διαβαζω ε?μπραβο μπραβο!!!
χαθηκες οντως αλλα τωρα ελπιζω να μην ξαναχαθεις..

εδω ειμαστε βρε να καλυβει η μια την αλλη!!!

παπ τεστ μαρακι ε?εγω ακομα...ελεγα γιαυτον τον μηνα αλλα εχω αλλα εξοδα οποτε τον αλλον μηνα σιγουρα...
ταποτελεσματα της μαμας σ τι λενε?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα διαβασω αργοτερα νεα σας και θα σας πω και τα δικα μου καθως εχω πολλα να ρωτησω. Αργησα που ηρθα σπίτι και ξεκιναω δουλειες και μαγειρεμα για αυριο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
Ευακι οταν δεν ειμαστε καλα εδω ειμαστε οι υπολοιπες να τα λεμε κ τα ασχημα. το λεω για να μην απεχουμε στα ασχημα μας.η δικη σ περιπτωση τοτε ηταν πολυ ζορικη κ δεν αναφερομαι εκει.αναφερομαι γενικα γτ κ εγω οταν δεν ειμαι καλα δε γραφω,να τ ακουω κι εγω.

το ξερω αυτο που λες αλλα στην εγκυμοσυνη υπαρχει μια ταση να μη θες να πιστεψεις οτι ολα θα πανε καλα και να ταυτιζεσαι με τις χειροτερες περιπτωσεις που ακους οποτε θα ηταν ασχημο να ταυτιστει καποια και να μη χαρει την εγκυμοσυνη της! Very Happy
τωρα ειμαι εδω και σας ζαλιζω οσο θελω!!!χοχοχοχοχο
τωρα που ειπα ζαλιζω εχω μια ζαλουρα σημερα...αλλες 2 μερες μειναν ομως και θα κοιμηθω κι εγω ενα βραδακι...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωπω λια μου χαιρομαι που ολα πανε καλα.
demi κοριτσακι μου δεν θελω να ξανα χαθεις εδω ειμαστε μια τρελη παρεα ειμαστε λιγο πολυ ολες κοτσομπολιτσες ελπιζω ν μην παρεξηγηθιε καμια.περναμε τελεια κια στα καλα και στα κακα
καλος ηρθες

646Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 26 Empty . Τετ Ιαν 16, 2013 8:44 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δευτερη μερα πληρης αποτυχιας στο να φαει πατατα καροτο ρυζι..το παταει καμια σας με το πηρουνι απο τοσο νωρις?χωρις να το αλεσει εννοω..μπας και το φαει σκεφτηκα να το κανω ετσι..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κριστι μ εγω στον γιωργο ποτε δεν αλεψα τπτ ολα μ το πατημα στην κορη δεν ξερω πως θα παμε .μην απογοητευσαι ειναι καινουργια γευση γιαυτο.εμενα εκανε 5 μερες ν φαει φρουτοκρεμα την 6 εφαγε

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κριστι δοκιμασε το κι ετσι,αλεθε μονο το κρεας κ τα αλλα πατα τα
εγω πως την πατησα ετσι με αυτη την καμπια μου μου λετε?σαν πρωταρα?πως θα την κανω να φαει ολοκληρη κρεμα που δεν εχω και την υπομονη λογω κουρασης...πφφφφφφφφ μπορω να την θηλαζω αλλους 3 μηνες αποκλειστικα????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2013 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:δευτερη μερα πληρης αποτυχιας στο να φαει πατατα καροτο ρυζι..το παταει καμια σας με το πηρουνι απο τοσο νωρις?χωρις να το αλεσει εννοω..μπας και το φαει σκεφτηκα να το κανω ετσι..

εγω θα φοβομουν να μη πνιγει...εμεις αντι για ρυζι βαζουμε κολοκυθακι κ σε συνδυασμο με το μοσχαρακι γινετε πεντανοστιμο, επισης εχω προσεξει οτι οταν ειναι λιγο πηχτο μου βγαζει την παναγια για να το φαει αλλα οταν γινετε προς το νερουλο δεν προλαβαινω τις κουταλιες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις