Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κριστη μου σε καταλαβαινω,μη στεναχωριεσαι ομως,ναι; εχε το νου σου στο νινι τωρα κ μην το σκεφτεσαι.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ωραια λοιπον!αστην να κοιμηθει κ στο μισαωρο με 45 λεπτα ζουζουνεψε την να ξυπνησει μην την αφησεις παραπανω...κ τι ευχαριστεις καλε?ολα καλα!

μαρακι ποια η εξελιξη απο τα σπυρακια της νενης?μηπως εβαλε κατι στο στομα της κ της εκανε αλλεργια?γιατι συνηθως γυρω απο τα χειλακια κ στο σβερκο ειναι σημαδια αλλεργιας..

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:Βικη το δανειστηκα κ εγω αυτο οκ?
εσυ το εγραψες?
παντως κ εγω το ηθελα αυτο κ οχι να βλεπει ο καθενας τις φωτο π εχω βαλει!! Very Happy
πηγες κ βολτουλα ε?ωραια ωραια!!!κ εγω θελω...με ή χωρις παιδια αρκει να βγω!!!

χριστινα ενταξει?ηρεμησες λιγο?

Καλά έκανες Ζέτα και εγώ αντιγραφή το έκανα, το λέει άλλωστε και το κείμενο.

spyros3

spyros3
ααα!δεν το προσεξα...το εκανα σε ολα τα κοριτσια π ειμαστε κ στο φεις το εστειλα κ στον τοιχο μ κ ελπιζω να το κανουν...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα ελα κι απο δω να με παρεις να παμε μαζι βολτα!! ρε Ζετακι,τη στρατα απο ποσο μηνων τη χρησιμοποιουμε; αν της παρω τωρα θα φτανουν τα ποδαρακια της λες ή να περιμενω κανα μηνα; τα σπυρακια τα εχει απο προχθες.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

spyros3

spyros3
τι λες,θα το στρωσει?!!

οσο για την στρατα 4,5 μηνων την εβαλα εγω..εμενα εφτανε κ στην αρχη δεν κανουν μωρε ισα ισα μισω ωριτσα κ μετα κουραζονται!θα φτανει λεω εγω..εμεις απο την 1η θεση την εχω ανεβασει αλλες 3 ή 4 δεν θυμαμαι τωρα ν σ πω...μεγαλο σωτηριο παντως!κ τωρα π εφυγαν κ τα χαλια?δεν σ λεω τιποτα!!!

283Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 7:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα την ξυπνησω σε κανα 10λεπτο να ξεκουραστει λιγο παραπανω αλλα και για να τρεναρω τον πονο που μου προκαλει οταν κοιταζω τα ματακια της και σκεφτομαι τι εκανα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα Ζετα..δεν το εστρωσε..θα πω του αντρα μ για την στρατα,εκεινος ψηνεται περισσοτερο να την παρουμε!

Κριστη μου ξερω οτι νιωθεις τρομερες τυψεις αλλα πιστευω συμβαινει στο μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων αυτο που επαθες,σιγουρα καποια αλλη μανουλα απο εδω μεσα το εχει παθει,αφου ειναι καλα το μωρακι σου σβησε τις τυψεις σου με πολλες αγκαλιες!! καπου το διαβασα οτι συμβαινει πολυ συχνα σε μωρακια πανω απο 6 μηνων να πεφτουν απο το κρεβατι. και μια φιλη μου το ειχε παθει περσυ. να μας ενημερωνεις.

eua gk

eua gk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κριστι μη στεναχωριεσαι....μη σε νιωθω ετσι..της προαλλες το επαθε η κουμπαρα μου με την κορη της επισης ψηλο κρεββατι...φοβαμαι και γω μη μου συμβει καποια στιγμη ...το παιδακι μου μωρε , πιστευω οτι δεν εχει τιποτα η κορουλα σου ....

eua gk

eua gk
συγνωμη δεν σασ χαιρετησα...μια πολυ ζεστη καλησπερα απο ηρακλειο σε ολες τις κοπελες

eua gk

eua gk
κοριτσια για την στρατα..εγω δεν πηρα απο την αρχη γιατι αναλογα τον παιδιατρο..οι μισοι λενε ναι στη χρηση της οι αλλοι μισοι οχι...δεν μου εχει πει κατι ακομα η γιατρος μας...τον κραταω στα χερια μου τον μπεμπη αλλα στεκεται πολυ λιγα δευτερολεπτα.δεν νομιζω οτι ειναι για στρατα,εσας?

spyros3

spyros3
καλησπερα ευα απο την ιεραπετρα!!!οσο για την στρατα το βλεπεις κ στο παιδι..εμενα πριν κλεισει τους 5 μηνες στεκοταν αρκετη ωρα στα ποδαρακια της κ δεν ηθελε πουθενα αλλου κ ετσι την εβαλα!τωρα αλλονιζει το σπιτι ολο!!!

κοριτσια μ παω εγω...να ετοιμασω το φαγητο μας κ να κοψουμε μετα την τουρτα π εφερε ο νικος μ!!!

καλο βραδυ κ μια ζεστη αγκαλια σε ολες σας!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι κι εγω!δεν εχω τις μαυρες μου ελενη μου!με ξενυχτησε η μικρη χθες οοοοοολη νυχτα και το πρωι αφου πηγα τα μεγαλα σχολειο την πηρα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκαμε.μετα να παω να τα παρω,να μαγειρεψω,να φαμε,να διαβασουμε και να παιξουμε!τωρα βλεπουν λιγο κινουμενα και εκατσα λιγακι!
ζετα χρονια σου πολλα και απο εδω!να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!
τι ωραια ιδεα αυτη με τα γυαλακια!μπραβο!θα το παρει κι ο σπυρος πιο καλα!ειδες βρε ο νικος που το θυμηθηκε?
εγω εκανα μια χοντραδα και δε το μετανιωνω...μακαρι να την ειχα κανει νωριτερα...αφου κοιμησα την μικρη το μεσημερι και τακτοποιησα την κουζινα μου λεω ας βγαλω τα σκουπιδια,λεει και η ελενη ερχομαι μαζι σου.παιρνω το παιδι παμε τα σκουπιδια και γυρνωντας ειχε ερθει καποιος στην διπλανη μου(αυτοι κι εμεις μενουμε στο κτιριο,οι πορτες μας φατσα καρτα...) και εχει αφησει τις παπουτσαρες του φαρδιες πλατιες μπροστα στα σκαλοπατια μου...εν τω μεταξυ για να βγαλω ενα κωλοδιαφημιστικο απο το γραμματοκιβωτιο καθυστερησα,το λενακι ηταν 3 σκαλοπατια πιο μπροστα απο μενα.φτανει το παιδι στα βρωμοπαπουτσα και προσπαθωντας να μη τα πατησει μπουρδουκλωνεται και πεφτει,χτυπησε το γονατο της και αμα δε την επιανα απο την κουκουλα θα χτυπαγε και τα μουτρακια της.ε τα πηρα τα παπουτσια και τα πεταξα 15 σκαλια πιο κατω...αει σηχτιρ δλδ...καθε μερα ρε πουστη μου το ιδιο,βγαινω να τα μαζεψω να μη σκονταψουν τα παιδια μου,ηθελα να ηξερα δε νιωθουν,δε καταλαβαινουν οτι ενοχλουν μπροστα στο ξενο σπιτι?κι εν πασει περιπτωσει δε το καταλαβες,ανθρωπος εισαι,βγαινεις απο την επισκεψη σου και τα βρισκεις σε αλλη θεση συμμαζεμενα...λες μονα τους να μετακινηθηκαν?
ελενακι για το 424 εχει ωρλ αλλα δε δεχονται παιδια.παρε το βιβλιαριο του παιδιου και πηγαινε στον παλαιοχωρινο,ειναι αποστρατος συμβεβλημενος και φοβερος!!!

spyros3

spyros3
Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 7:28 am, 1 φορά

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες
Η γκρίνια εχει ελλατωθεί και ειμαστε πολυ καλύτερα σημερα. Τελικα ο γιος μου γκρίνιαζε γιατι ειχε σκουληκάκια στον κ@@ο του (δωρακι απο τον σταθμο). Του εδωσα ενα σιροπακι, θα παρουμε και εμεις το αντιστοιχο σε χαπακι και ολα οκ. Μας ενημερωσαν οτι ειχε ενα παιδακι στο τμημα του και ειναι κολλητικο. Το παθανε πολλα παιδακια δεν ειναι κατι ανησυχητικό. Η μπεμπα σήμερα αν εξαιρεσουμε οτι δεν γκρινιαζει πολυ δεν εφαγε καλα. Φρουτοκρεμα και κρεμα μια που φτιαχτηκε και μια που πεταχθηκε στα σκουπιδακια. θα μου πειτε γιατι δεν την εφαγα αλλα με καφε που επινα εκεινη την ωρα δεν μπορω τι να πω ψεματα?
Κριστι μου μην νιωθεις ετσι εφοσον ολα ειναι καλα με το μωρακι σου. Τρομαξες πολυ το καταλαβαινω αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις γιατι τα μωρακια μας τα νιωθουν ολα το ξερεις.
Ευακι μου δικαιολογημενα αντεδρασες αλλα τι να πεις με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν τα στοιχειώδη. Αφου ειναι καλα η μικρη σου ξεχασε το αν και δεν θα ηταν κακο να τους κανεις μια παρατηρηση. Αλλιως τι θα ελεγες για μια ταμπελιτσα "Παρακαλω αφηνετε τα υποδηματα σας ΕΔΩ " βελακι εεεεεεεεε???
Ζετα Χρόνια σου πολλά γεματα υγεια και αγαπη να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.
Η Λια με την μικρη της ολα καλά?
Οσο για την στρατα εμας η παιδιατρος ειναι αρνητική στην χρηση της και ετσι ουτε στον Σταθη πηραμε ουτε στην μπεμπα θα παρουμε. Αλλοι λενε ναι αλλοι οχι. Εγω δεν ξερω δεν μου πολυαρεσει να σας πω την αλήθεια και δεν την θέλω αν και οσες φιλες μου την εχουν λενε μονο θετικα. Δεν την εχω δοκιμασει δεν μπορω να πω γνωμη.
Εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ το καθισμα φαγητου. Η θεση ανεβοκατεβαινει και την εχω σε λιγο ξαπλωτη θεση και το ευχαριστιεται πολυ. Παιζει και με τα παιχνιδακια της (τα χωνει ολα στο στομα δηλαδη), βλεπει τα παντα απο ψηλα (καθοτι κουτσομπολα) τι κινειται και τι χτυπαει και καθεται μια χαρα.
Παω να βαλω το φαγητο για αυριο (γιγαντες θα φτιαξω) και να απλωσω ενα πληντυριο που μολις τελειωσε.
Φιλάκια σε ολες σας!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a

Έχει επεξεργασθεί από τον/την konstantinasmg στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:31 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zετακι ευχαριστω που με σκεφτεσαι κ βαζεις φωτος!!! και παλι πολυχρονη!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 379767 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 379767 ειστε κουκλια ολα σας!!!!

μιλησα με Ματινα,δεν εχει ιντερνετ,εχετε χαιρετισμους!αν μπορεσει θα μπει το πρωι κ η βαφτηση ειναι την ερχομενη Κυριακη!!

κοριτσια επειδη νυσταζει βγαινω κι εγω κ τα λεμε το πρωι. καλο μας ξημερωμα με ησυχο βραδυ!

294Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 2:29 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα που ειπε ο γιατρος.βεβαια 24ωρο δεν περασε αλλα πιστευω οτι αν ηταν κατι θα ειχε φανει μεχρι τωρα!ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα,αλλα οχι εντελως.πιστευω αν κοιμηθω και ξεκουραστω αυριο θα ειμαι μια χαρα.αχ τρελη ανακουφιση που ολα ειναι καλα!ηρθε η καρδια μου κ το στομαχι μου στην θεση τους!καλο βραδυ να εχουμε! Smile

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα που ειπε ο γιατρος.βεβαια 24ωρο δεν περασε αλλα πιστευω οτι αν ηταν κατι θα ειχε φανει μεχρι τωρα!ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα,αλλα οχι εντελως.πιστευω αν κοιμηθω και ξεκουραστω αυριο θα ειμαι μια χαρα.αχ τρελη ανακουφιση που ολα ειναι καλα!ηρθε η καρδια μου κ το στομαχι μου στην θεση τους!καλο βραδυ να εχουμε! Smile
αχχ ρε κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω ολες το ιδιο θα νιωθαμε!!!αυτα τα νινακια μας θα μας ξεκανουν!καλο κ ηρεμο βραδυ!

eua gk

eua gk
[καληνυχτα kristi...ευθυνη τελικα να εισαι μαμα

markella01

markella01
Κρίστι μου, ξέρεις ότι εμείς η γυναίκες περνάμε παραπάνω από τη μισή μας ζωή νιώθοντας ενοχές ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απαλλάξου από το αυτομαστίγωμα...γιατί πολύ απλά το παιδί σου πρώτον δεν έπαθε τίποτα και δεύτερον δε θα το θυμάται καν...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Κρίστι μου, ξέρεις ότι εμείς η γυναίκες περνάμε παραπάνω από τη μισή μας ζωή νιώθοντας ενοχές ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απαλλάξου από το αυτομαστίγωμα...γιατί πολύ απλά το παιδί σου πρώτον δεν έπαθε τίποτα και δεύτερον δε θα το θυμάται καν...
αχ ποσο καλα τα λες Χρυσα μου!!!

ρε κοριτσια τελικα οσες λετε οτι ουτε νεογεννητο ετσι,το παθα κι εγω! κλαμα η μικρη απαρηγορητο μεχρι 1και κλαμα κι εγω που νυσταζα κ θα μου επεφτε απο τα χερια κ κυριως που δεν ηξερα τι εχει.. πολυ φωνη,νευρο,να τιναζεται,να μην καθεται να κοιμηθουμε,μονο στην τηλεοραση κααααπως ηρεμουσε προσορινα. τωρα παλι πεταγεται.ευχομαι να ηταν παροδικο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

eleni2526

kαλημερα κοριτσια!!!!κριστι κ εμενα μου ειχε πεσει η αναστασια......ολα οσα ειπες τα ενιωθα κ εγω.......
ευακι σέυχαριστω θα ψαξω να τον βρω!!!
ζετα κουκλια κ οι 3......
μαρακι ας ελπιζουμε οτι περνανε φαση....
δεν θυμαμαι τι αλλα.....φιλια σε ολες!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 438696 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 438696 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 438696 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 12 438696

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια ...πως κοιμηθηκατε?

εμεις καλα ειμαστε,κρατησσα τον σπ εδω αλλα μ φαινεται πιο ζεστα ειναι στον παιδικο...κρυυυυυυυυυυυυυυυοοοοοο!εχω αναψει τζακι κ το αιρκοντισιον να ζεσταθει ο τοπος!απαπαπαπα!!

η μικρη περα απο μυξουλες ειναι καλα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις