276 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 Τρι Ιαν 08, 2013 5:27 am
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Κριστη μου σε καταλαβαινω,μη στεναχωριεσαι ομως,ναι; εχε το νου σου στο νινι τωρα κ μην το σκεφτεσαι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spyros3 έγραψε:Βικη το δανειστηκα κ εγω αυτο οκ?
εσυ το εγραψες?
παντως κ εγω το ηθελα αυτο κ οχι να βλεπει ο καθενας τις φωτο π εχω βαλει!!
πηγες κ βολτουλα ε?ωραια ωραια!!!κ εγω θελω...με ή χωρις παιδια αρκει να βγω!!!
χριστινα ενταξει?ηρεμησες λιγο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 7:28 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την konstantinasmg στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:31 am, 1 φορά
αχχ ρε κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω ολες το ιδιο θα νιωθαμε!!!αυτα τα νινακια μας θα μας ξεκανουν!καλο κ ηρεμο βραδυ!KRISTI 1 έγραψε:σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα που ειπε ο γιατρος.βεβαια 24ωρο δεν περασε αλλα πιστευω οτι αν ηταν κατι θα ειχε φανει μεχρι τωρα!ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα,αλλα οχι εντελως.πιστευω αν κοιμηθω και ξεκουραστω αυριο θα ειμαι μια χαρα.αχ τρελη ανακουφιση που ολα ειναι καλα!ηρθε η καρδια μου κ το στομαχι μου στην θεση τους!καλο βραδυ να εχουμε!
αχ ποσο καλα τα λες Χρυσα μου!!!markella01 έγραψε:Κρίστι μου, ξέρεις ότι εμείς η γυναίκες περνάμε παραπάνω από τη μισή μας ζωή νιώθοντας ενοχές ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και απαλλάξου από το αυτομαστίγωμα...γιατί πολύ απλά το παιδί σου πρώτον δεν έπαθε τίποτα και δεύτερον δε θα το θυμάται καν...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης