Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

251Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 12:38 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ο κυκλος σας πως ειναι?εγω αδιαθετησα πρωτη φορα σεπτεμβριο ξεκινησα με κυκλο 30 μερες μετα 28 μερες μετα 32 μετα 28 μερες και τωρα 26 μερες!τι γινεται???

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbono έγραψε:κοριτσια ψαχνω καθισμα αυτοκινητου 9-36 κιλα,τι προτεινετε?

κι εμεις!!! αλλα μαλλον θα παραγγειλουμε απο ebay οπως πηραμε κ ολα τ'αλα γιατι πολυ υψηλες οι τιμες!!!

πως χωρεσε η πιπιλα στο στομα της?? Shocked

Ελενη αν τον αφησεις να πεινασει δε θα τα φαει???

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζετακι Χρονια πολλα με υγεια κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 875502 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 875502 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 875502

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kastoria έγραψε:
elbono έγραψε:κοριτσια ψαχνω καθισμα αυτοκινητου 9-36 κιλα,τι προτεινετε?

κι εμεις!!! αλλα μαλλον θα παραγγειλουμε απο ebay οπως πηραμε κ ολα τ'αλα γιατι πολυ υψηλες οι τιμες!!!

πως χωρεσε η πιπιλα στο στομα της?? Shocked

Ελενη αν τον αφησεις να πεινασει δε θα τα φαει???

το δοκιμασα κ αυτο μαχη!!!!δεν επιασε!!!δεν δοκιμαζει καθολου εκει τρελενομαι....η αναστασια δοκιμαζε....χθες ειχα γιουβερλακια με κιμα μοσχαρισιο κ λεω θα του δωσω ζουμακι με τιποτα ομως......

markella01

markella01
Καλημέρα! Καταρχας Ζέτα μου να σου ευχηθώ πολύχρονη κι όλα του κόσμου τα καλά στο σπίτι σου με πρώτο πρωτο την υγεία κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα!

Ο Νικόλας μας έχει ξετινάξει, όλη μέρα είναι αγγελούδι, σαν πιάσει το βραδάκι από γκρίνια, να θέλει να κοιμηθεί, να μην κοιμάται, να κοιμάται και στο δεκάλεπτο να κλαίει, πάει 5 για να κοιμηθούμε όλοι σωστά....Μπουκωμένος ακόμα, τον βάζω ορό μετά τον πιάνει ακόμα πιο πολύ κλάμα (τα πιάνει και το παράπονο τώρα , κατάλαβες?), είμαστε γενικώς ξενυχτισμένοι μέσα στο σπίτι...εξουθενωμένοι θα έλεγα..πότε θα σταματήσουν αυτά τα νυχτέρια πάνω κάτω με το μωρό αγκαλιά?

Φιλάκια κορίτσια και καλούς χιονοπόλεμους μπεμπεκάκι μου...Κι εγώ λαχανικά δεν του έχω δώσει ακόμα γιατί δεν του αρέσανε...μη σκας ελένη...όταν θέλει το μωρό θα φάει.

spyros3

spyros3
σας ευχαριστω κοριτσια μ κ στελνω ξεχωριστα στην καθεμια απο ενα φιλακι..σας ηρθε?

υγεια χρυσα μ πανω απολα αλλα με πιασε παλι κ σκεφτομαι ολα αυτα π περασε κ περναει ο σπυρος κ επεσα λιγακι...
κ η μικρη εχει καταροη στο φουλ κ το ενα ματακι της ειναι καπως,σαν πρησμενο να το πω?ο γιατρος ειπε κομπρεσσες με χαμομιλακι κ παρακολουθηση...ειναι ενα σημαδι κ αυτο τ κρυωλογηματος...

καρεκλακι αυτοκ εχω απο τον σπυρο το χα παρει απο τζαμπο 100€ αλλα πολυ με βολεψε!ανασηκωνεται κιολλας σε θεση π βολευει το μωρο οταν κοιμαται...

υπομονη χρυσα μ,αυριο πατε γιατρο ε?να δουμε τι θα σας πει...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια μου για ολα! Ελενη δε μας κοβει ονομαστικη αποδειξη,τεσπα.. τους εστειλα μεϊλ στο Ταξις.
ο αντρας μ συνεχιζει να μενει σπιτι με τη θεραπεια του κ ποναει ακομα.
η μικρη εχει βγαλει γυρω απο το στομα πολλα μικρα σπυρακια σαν αυτα που εβγαζε το καλοκαιρι,τις υδροτσιλες.μαλλον επειδη βαζει ο,τι βρισκει στο στομα. επισης εβγαλε τετοια κ στο σβερκακι, ισως απο τα ταμπελακια. εν ολιγης, ευχομαι να μην περναει ανεμοβλογια,εκει ηθελα να καταληξω.
αληθεια,η πιπιλα πως χωρεσε;;;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα καθησματακια αυτοκινητου εχουν ημ.ληξης κοριτσια!εδω το ειχαμε ξαναπει;δε θυμαμαι.νομιζω γυρω στα 7 χρονια ειναι η διαρκεια τους.

spyros3

spyros3
αληθεια μαρακι?γιατι ομως?!!
εχω 3 χρονια ακομα περιθωριο!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον ειναι σαν το κρανος Ζετακι μου, δεν ξερω ακριβως γιατι.
πολυ χιονι!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπακι ξεκινησες δουλεια;

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΟΜΩς ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗΡΗ!!!δεν ξερω τι βγαζει την κοιταει κ μετα την πιανει απο τον κρικο κ τη χωνει ολη μεσα γενικ χωνει οτι βρειιιιι!!!

εγω προσπαθω να την κοιμιζω πιο νωρις το βραδυ αλλα ματαια!παλι 2 πιασαμε

της μαζεψα κ τα ουρα για την μηνιαια καλλλιεργεια ευτυχως με την πρωτη

λια πως ειστε ελπιζω να βγειτε συντομα!!!

ευακιιιιι που εισαι βρε κουκλα???δεν θες παρεα εχεις τις μαυρες σου??

κ το ποπακι χαθηκε κ η ματινα???

οσο για το καρεκλακι κανω ερευνα αγορας κ απο τι διαβασα το πιο ασφαλες για τα μωρα ειναι ν κοιταει το καρεκλακι προς τα πισω μεχρι 4 ετων κ μαλλον θα παρω τετοιο ,βεβαια ειναι πιο ακριβα αλλα μπροστα στην ασφαλεια

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζετακι χρονιαααα πολλλααα κ καλααααα με υγεια πανω απολ!!!να σε χαιρονται ταζουζουνια σου!!

eleni2526

ευακι ερωτηση???εχεο ΟΡΛ το 424???την αναστασια μπορω να την παω?

spyros3

spyros3
σευχαριστω ελενακι!!!να σαι καλα!!!

την τελ φορα π ειχε μπει ν ποπη ηταν η μικρη της με καταρροη κ γκρινια..μακαρι να ναι στην δουλεια κ να μην ειναι κατι αλλο...

η ματινα μας μαλλον βαφτισε ε?δεν ειχε κ λαπτοπ...
αντε να μπουν κ οι 2 να σουμε τι κανουν..κ η βικη π ειναι?μ εστειλε ευχες στο φμ..

χωρεσε ελενακι ε?πω πω!!ευτυχως εμενα βαζει λιγα πραγματα στο στομα...

κρυο ρε κοριτσια κ αναβει απο το πρωι το τζακι...εχει ζεσταθει ο χωρος αλλα λειπουν κ τα χαλια κ καταλαβαινετε!ειδικα στο υπολοιπο σπιτι?!!μπρρρρρ!!!παναγια μ παγωνια...

spyros3

spyros3
ααααααααα!!!δεν σας ειπα βρε κοριτσια κ ενα ευχαριστο!!!χθες η μαμα μ την κρατουσε απο τα μασχαλακια της κ εκανε βηματακια!!!να ερθει προς την μαμα της εννοειται εννοειται!!!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ είμαι Ζετάκι μου χρόνια πολλά και απο εδώ.

Χθες κράτησε ο άντρας μου το μωρό και πήγα με την κουμπάρα μου για ψώνια και καφεδάκι, 5 ώρες έλειπα γύρισα άλλος άνθρωπος. Θέλω να γυρίσω στην δουλειά μου ...

Έκανα εξετάσεις αίματος, ασβεστίου και θυροειδή, όλα τέλεια ειδικά το ασβέστιο έχω τέλειες τιμές και έχω να φάω γαλακτοκομικά από τον Σεπτέμβριο. Η μικροβιολόγος μου είπε οτι ο θηλασμός είναι θαυματουργός και για την γυναίκα και να τον συνεχίσω όσο μπορώ. Κιλά δεν χάνω όμως με τίποτα, τι διατροφή, τι γυμναστήριο, ίσως όταν μου έρθει η περίοδος να γίνει κάτι.

Για τον ύπνο τι να πω ρε κορίτσια, κουράγιο. Εμένα το παιδί μου ήταν το πιο δύσκολο από όλα , τους πρώτους 4 μήνες τραβούσα μεγάλο κουπί αλλά έχει 1,5 μήνα που κοιμάται 11.00-11.00 με δυο ξυπνήματα των 10 λεπτών για μαμ. Φτου να μην την ματιάσω, κοιμάμαι και με το παραπάνω...

Μαρία θέλω και εγώ χιόνι, εδώ μόνο ψοφόκρυο..

Λία ελπίζω να είστε πολύ καλύτερα σήμερα.

Κορίτσια που τους δίνετε και από τα φαγητά σας τα έχετε ανάλατα και χωρίς καρυκεύματα;

268Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 4:00 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσα κιλα μαλακας μπορει να ειμαι μου λετε???αφησα το μωρο στην μεση του κρεβατιου μου να παω ενα λεπτο να ανακατεψω το γαμημενο φαγητο και ακουω ενα ΓΝΤΟΥΠ!!ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!επεσε το μωρο μου απο το κρεβατι...την βρηκα ανασκελα.εκλαψε λιγο.εγω να τρεμω και να ψαχνω το κορμι της κ το κεφαλι της.δεν βρηκα τιποτα.την ψηλαφησα παντου να δω αν ποναει καπου.τιποτα..επαιξε κανονικα και γελαστα.πηρα τηλ τον γιατρο εννοειται μου ειπε τι να προσεξω για ενα 24ωρο αλλα εγω νιωθω ΑΠΑΙΣΙΑ!!μαρεσει που λεω σε ολους,αντρα,μαμα πεθερα"μην την αφηνετε πουθενα μονη της γιατι μπορει να πεσει"!!σκατα στα μουτρα μου λοιπον αχρηστη μανα!!ηλιθια,ζωον!και να μην εχει καποια απο τα συμπτωματα που ειπε ο γιατρος θα το εχω στο μυαλο μου..γενικα φοβαμαι τα χτυπηματα στο κεφαλι γιατι μπορει να βγει κατι μετα απο καιρο..μα ποσο μαλακας ειμαι..

spyros3

spyros3
χριστινα μην τα λες αυτα!!κοιταξε να ναι ενταξει το παιδι π ειναι κ μην λες τετοιες κουβεντες...μπορει να συμβει στον καθενα,το ηθελες?κ βεβαια οχι...οσο κ να προσεχουμε αν θελει να γινει θα γινει κ εννοω η κακια η ωρα..

βικη μ σέυχαριστω!!!!
οταν ειναι ετοιμο το φαγητο βγαζω για την μικρη κ μετα αλατοπιπερωνω...
εγω 2 μηνες μετα π γεννησα μ ηρθε παρολο π οηλαζουμε μεχρι κ σημερα...απο κιλα ειμαι καλα ή κακα,δεν ξερω τι να πω...ξεκινησα 58 εφτασα 67 κ ειμαι τωρα 56...

270Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 4:23 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το κρεβατι μας ειναι ψηλο και δεν εχω στρωμενο χαλι.επεσε στα πλακακια.νομιζω οτι ο ηχος και η εικονα θα με στοιχειωνουν για παντα.

spyros3

spyros3
η καθε μαμα θα αισθανοταν ετσι...παρακολουθα την μιας κ ειναι ψηλα το κρεβατι σ κ ηρεμησε ναι?κ στο ξαναλεω οσο προσεχουμε αν θελει να γινει θα γινει...

Βικη...αυτο π εχεις βαλει στο fb την ανακοινωση αν κανω αυτο π λες θα βλεπω μετα το προφιλ σ ε?απλα οχι οι δικοι μ φιλοι ε?καταλαβα σωστα? scratch

272Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 4:37 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι..θα προσπαθησω να ηρεμησω..παρακαλαω να κυλησει σαν νερο αυτο το 24ωρο.πωπω την κοιταζω και λεω τι της εκανα..της λεω συνεχεια συγνωμη..

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:η καθε μαμα θα αισθανοταν ετσι...παρακολουθα την μιας κ ειναι ψηλα το κρεβατι σ κ ηρεμησε ναι?κ στο ξαναλεω οσο προσεχουμε αν θελει να γινει θα γινει...

Βικη...αυτο π εχεις βαλει στο fb την ανακοινωση αν κανω αυτο π λες θα βλεπω μετα το προφιλ σ ε?απλα οχι οι δικοι μ φιλοι ε?καταλαβα σωστα? scratch

Ναι Ζέτα εσύ θα με βλέπεις κανονικά απλά αν σχολιάσεις σε μια μου φωτό οι φίλοι σου δεν θα μπορούν να δουν όλες τις φωτογραφίες μου.

KRISTI κορίτσι μου μπορεί να συμβεί στον καθένα και τα μωράκια είναι πολύ πολύ ανθεκτικά, το ξέχασε κιόλας η μπουμπού σου.

spyros3

spyros3
Βικη το δανειστηκα κ εγω αυτο οκ?
εσυ το εγραψες?
παντως κ εγω το ηθελα αυτο κ οχι να βλεπει ο καθενας τις φωτο π εχω βαλει!! Very Happy
πηγες κ βολτουλα ε?ωραια ωραια!!!κ εγω θελω...με ή χωρις παιδια αρκει να βγω!!!

χριστινα ενταξει?ηρεμησες λιγο?

275Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 11 Empty . Τρι Ιαν 08, 2013 5:26 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειμαι καπως καλυτερα γιατι βλεπω ανταποκρινεται κανονικα σε ολα.οτι κανει καθε μερα.εφαγε και κοιμηθηκε τωρα,θα δω ποση ωρα θα κοιμηθει,αν ξεπερασει το κανονικο..ευχαριστω παντως.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις