Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
555 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 555 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Της το κανα ΚΡΙΣΤΙ μου και γελάει! Πολύ γέλιο! Θέλω να τη βαζω να γλύφει τα φρουτα να συνηθισει...

Μαρακι μου δεν ανησυχω για τη σιλουετα της αλλα πρεπει να ελαττωσουμε τις αντλήσεις, δε μου φτανει η χαρτουρα του γραφειου με το ενα χερι να πληκτρολογω και με το αλλο να βγαζω γάλα- κουράστηκα λέμεεε!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 7 911307

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου...
Χτες το βραδυ 2 η ωρα φυγαμε για Πατρα για ΜΕΘ. Ο αντρας μ στο ασθενοφορο, εμενα δν με αφησαν γθατι λιποθυμησα, κ εγω με τους γονεις μ με το αυτοκινητο. Οι γονεις μ με στηριζουν τοσο πολυ.. Ο μπαμπας μ ειναι γιατρος κ ειναι συνεχεια διπλα μας..
Δεν μπορω να σας περιγραψω τα συναισθηματα μου.. Εκατσε στη μοναδα μεχρι σημερα το μεσημερι κ μετα μας βαλανε στην παιδιατρικη.. ας ελπισουμε οτι δν θα ξαναχρειαστει μοναδα..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι λες βρε Λια;;;;;
ωχ κοριτσακι μου καλο...
περαστικα περαστικα περαστικα!!!!
στεναχωριεμαι πολυ... εμενα επεσε κ χτυπησε το κεφαλι αποψε αλλα επεσε στο χαλι ευτυχως κ εκλαψε οπως οταν κανει εμβολιο κ ανοιξε η καρδια μ στα δυο που πονεσε,τι λες τωρα...ακου ΜΕΘ..να περασουν αυτες οι δυσκολες στιγμες κ να μη γυρισουν ποτε ξανα. απο δω κ περα θα παννε ολα καλα! ευτυχως που εχεις κ τον μπαμπα σ που ξερει.μη φοβασαι!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia30 έγραψε:Κοριτσια μου...
Χτες το βραδυ 2 η ωρα φυγαμε για Πατρα για ΜΕΘ. Ο αντρας μ στο ασθενοφορο, εμενα δν με αφησαν γθατι λιποθυμησα, κ εγω με τους γονεις μ με το αυτοκινητο. Οι γονεις μ με στηριζουν τοσο πολυ.. Ο μπαμπας μ ειναι γιατρος κ ειναι συνεχεια διπλα μας..
Δεν μπορω να σας περιγραψω τα συναισθηματα μου.. Εκατσε στη μοναδα μεχρι σημερα το μεσημερι κ μετα μας βαλανε στην παιδιατρικη.. ας ελπισουμε οτι δν θα ξαναχρειαστει μοναδα..

αχχχχ το γιαβρακι μας,κανε υπομονη κοριτσακι θα περασει εμεις ειμαστε εδω κ σε σκεφτομαστε,ελπιζω να αναρρωσει συντομα η μικρουλα μας κ να μην χρειαστει μεθ.εχε πιστη κ ολα θα πανε καλα!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουτουνακι χαρα στο κουραγιο κ δουλεια κ παιδια κ αντλησεις!φτου φτου

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μ καλο βραδυ κ καλο ξημερωμα να εχουμε μα πανω απ ολα να εχει καλο ξημερωμα το κοριτσακι της Λιας μας κ να παει γρηγορα σπιτακι του!!!
καλη ξεκουραση κ σ εσας κοριτσακια μ που τρεχετε με τις δουλειες σας!!!
φιλακια!!

toutounaki

toutounaki
Λια μου περαστικά! Που θα είναι και θα στο έχει πει σιγουρα και ο μπαμπας σου! Ξερω ποσο πονας που το βλεπεις να ταλαιπωρειται ολα ομως θα ναι σε λιγο μια κακή αναμνηση και τίποτε παραπάνω. Περαστικά και πάλι θα σας βαλω στην προσευχη μου όχι μονο για να γινει γρήγορα καλά η μικρή που ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ αλλά για ΤΑΧΕΙΑ- ΤΑΧΥΤΑΤΗ ανάρρωση!!!
Ελένη μου αφού μπήκα στο χορό, χορεύω τι να κανω!
Καληνυχτα σε ΟΛΕΣ, φιλιά πολλά!

158Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 7 Empty . Σαβ Ιαν 05, 2013 2:17 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ λια μου προσπαθησε να εισαι δυνατη και θα γινει γρηγορα καλα το μωρακι σου!!μπεμπεκ να παρακολουθησεις το μωρακι σου αν ειναι υποτονικο μετα το χτυπημα,αν κανει εμετο,αν κοιμηθει παραπανω απο το κανονικο.βεβαια δεν ξερω αν ηταν δυνατουτσικο το χτυπημα.

markella01

markella01
Λία μου κουράγιο....πόσο θα πρέπει να υποφέρεις κι εσύ....εμένα ο μικρός δεν παίρνει ανάσα από τη μύτη λόγω μπουκώματος και σφάζεται η ψυχή μου,πόσο μάλλον εσύ κοπέλα μου.....

Ο άντρας μου δέχτηκε να πάμε σε ψυχολόγο και να σταματήσει σιγά σιγά τα χάπια....του είπα εγώ θα ρθω μόνο και μόνο για να μου πει ο ψυχολόγος πως να φέρομαι σε σένα για να το ξεπεράσεις ακόμα καλύτερα....θα σταθώ δίπλα σου όσο χρειαστεί, δε θα σε πιέσω σε τίποτα...μόνο σταμάτα τα χάπια...στην αρχή τσίνισε, με κατηγόρησε ότι φταίω εγώ για όλα...έπεσα κοιμήθηκα, και όταν ξύπνησα με αγκάλιασε με φίλησε σα να μην είχε συμβεί τίποτα, κυκλοθυμία? Θα δείξει. Τη Δευτέρα κλείνω ραντεβού, δεν αργώ λεπτό.

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!!!!Λια περαστικα κοριτσι μου!!!γρηγορα καλα η μικρη σου!!!!

εμενα κοριτσια δεν θελει να φαει ουτε φρουτα ουτε κρεμα την πηρα μπας και...αλλα δεν θελει...του εκανα κ πατατα καροτο τα ιδια κ εκει...χτυπιετε το φτυνει δεν ξερω τι να κανω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

eleni2526

σημερα θα μου φερουν κ την Αναστασια μου!!!!!!!!!!!!μιλησα με τη μαμα μου πριν κ μου ειπε οτι χθες πλανταξε στο κλαμα.....δεν θελει να ερθει.......... γιατι??????κανω κατι λαθος????

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια...

Λια μ περαστικα κ ταχεια αναρρωση..αχ το παιδακι μας τι ειχε να περασει..δεν θελω κανενα παιδακι να ταλαιπωρειται..ολα θα πανε καλα τωρα κ ευχομαι απο σημερα να ναι καλυτερα..κ παλι περαστικα

Βιβη πω πω μανικι!!!αν την αφησεις να πεινασει?της το εκανα εγω 1 φορα κ απο τοτε αρχισε κ τα τρωει ολα...χθες εφαγε μακαρονια με το μοσχαρακι!!!βαλε 1/4 μηλο κ μισο αχλαδι να ναι πιο νοστιμο κ ας ελπισουμε να το φαει...ή μιση μπανανα με 1/4 αχλαδι...

τα παιδια στο δωματιο μ κ βλεπουν παιδικα ο νικος παει για αμανιτους κ εγω μαζευω!ωραια μερα κ θα κατσουμε μεσα...

spyros3

spyros3
ελενη μ τιποτα δεν κανεις λαθος!!!εχει κ αλλα παιδακια εκει κ παιζει?αν ναι αυτη ειναι η απαντηση!θελουν μωρε παρεα το βλεπω κ απο τον σπυρο...κ εμενα οταν παει αλλου δεν θελει να ρθει πισω κ ας μην εχει αλλα παιδακια εκει..κ μονο π αλλαζει αερα κ περιβαλλον γεμιζουν τα ματακια τους!γιαυτο μην ξανακουσω να ρωτας αν κανεις καπου λαθος ναι?!

eleni2526

spyros3 έγραψε:ελενη μ τιποτα δεν κανεις λαθος!!!εχει κ αλλα παιδακια εκει κ παιζει?αν ναι αυτη ειναι η απαντηση!θελουν μωρε παρεα το βλεπω κ απο τον σπυρο...κ εμενα οταν παει αλλου δεν θελει να ρθει πισω κ ας μην εχει αλλα παιδακια εκει..κ μονο π αλλαζει αερα κ περιβαλλον γεμιζουν τα ματακια τους!γιαυτο μην ξανακουσω να ρωτας αν κανεις καπου λαθος ναι?!

εχει τρελη αδυναμια στη μαμα μου!!!λιγο παραπανω βολτες λιγο τα χατηρια...

spyros3

spyros3
αρα δεν θελει ουτε ρωτημα λοιπον!!!πες της οτι στις διακοπες του πασχα θα ξαναπαει ετσι ωστε να ηρεμησει οταν ερθει...

αχ!αυριο ανοιγει ο παιδικος!!!!

eleni2526

spyros3 έγραψε:αρα δεν θελει ουτε ρωτημα λοιπον!!!πες της οτι στις διακοπες του πασχα θα ξαναπαει ετσι ωστε να ηρεμησει οταν ερθει...

αχ!αυριο ανοιγει ο παιδικος!!!!

ειμαι περιεργη να δω τι θα κανει ο μπεμπης!!!προχθες ειδε μια φωτο κ τσιριζε να δω σημερα τι θα κανει!!!! εμενα μου ειπαν τριτη τα νηπια ανοιγουν!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Κρίστι μου δεν ειναι οτι τρωει λίγο δεν τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ το σκασμένο, ο,τι της δινω τα φτυνει και ξυνίζει κιολας!

το γαλα σου θα φταιει παλι μη το ψαχνεις!!!χοχοχοχοχο

πηρα τη λια τηλ δε το σηκωνει,λογικο ειναι,θα ξαναπαρω μετα να σας πω τα νεα του παιδιου...μετα αμα βρισει πεθερες κουνιαδες και λοιπα θα ειναι η κακια νυφη..........αντε ρε απο εκει ολες ιδιες ειναι,τα μωρα μας τα βλεπουν για παιχνιδακια....

τα δημοτικα κι εγω ξερω τριτη ανοιγουν,της μικρης ο σταθμος δεν εκλεισε σε ολες τις γιορτες αλλα δε την εστειλα,αφου ειναι ο μεγαλος σπιτι να μη την "διωχνουμε" την καημενουλα μου...

σας αφηνω,ειμαι λιγο καπως σημερα φευγει ο β...

spyros3

spyros3
αυτο σκεφτομουν κ εγω ευα...
κ εμενα ειναι αρρωστη αλλα εγω απογορευω στον καθενα να ερχεται γιατι 1ον ειναι ευαισθητο ταναπνευστικο τ σπυρου κ 2ον εγω θα τρεχω μετα κ οχι αυτοι!!!ειμαι καθετη κ σε οποιον αρεσει!!!!

να μπεις να μας πεις νεα κ στειλε τα περαστικα μας ξανα κ τα φιλια μας...

κ εγω στην θεση σ θα μουν ετσι κ ειναι φυσιολογικη αντιδραση..μακαρι να μην χρειαζοταν να φυγει..

ελενη σιγουρα χερακια ποδαρακια θα κανουν σαν τρλλα οταν την δει!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια!!!

ευακι καλο κουραγιο,θα περασει γρηγορα ο καιρος!εμεις εδω θα ειμαστε!4μηνες??καθολου δεν θ ρθει ενδαμεσα?
πες μας οταν εχεις νεα απο τη Λια!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια.
Χάθηκα τόσον καιρό γιατί αρρώστησε ο άντρας μου και δυστυχως κόλλησε και τα παιδιά και ετρεχα. Δουλεια πολύ εως τις 6 καθε μέρα και με το που εμπαινα αναλαμβανα. Υπολογιστη, τηλεφωνα ολα παρατημένα καθως τα παιδια πολύ γκρίνια και ο αντρας μου χαλια και αυτος. Τωρα τους εχει μεινει βηχας και ελαφρως μπουκωμα.
Λια μου περαστικά στο κοριτσάκι σου. Γρηγορη αναρρωση και γρήγορη επιστροφη στο σπιτάκι σας με την κουκλα σας. Πολυ θετικο που ο μπαμπας σου ειναι γιατρος και τον εχεις κοντα σου. Ολα θα πάνε καλα προσπαθησε να εισαι δυνατη και ψυχραιμη.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
konstantinasmg έγραψε:καλησπέρα κορίτσια.
Χάθηκα τόσον καιρό γιατί αρρώστησε ο άντρας μου και δυστυχως κόλλησε και τα παιδιά και ετρεχα. Δουλεια πολύ εως τις 6 καθε μέρα και με το που εμπαινα αναλαμβανα. Υπολογιστη, τηλεφωνα ολα παρατημένα καθως τα παιδια πολύ γκρίνια και ο αντρας μου χαλια και αυτος. Τωρα τους εχει μεινει βηχας και ελαφρως μπουκωμα.
Λια μου περαστικά στο κοριτσάκι σου. Γρηγορη αναρρωση και γρήγορη επιστροφη στο σπιτάκι σας με την κουκλα σας. Πολυ θετικο που ο μπαμπας σου ειναι γιατρος και τον εχεις κοντα σου. Ολα θα πάνε καλα προσπαθησε να εισαι δυνατη και ψυχραιμη.
περαστικα σας κωνντινα μου!!!καλη χρονια με υγεια!!!

eleni2526

ΚΑλησπερα!!!!!1τι κανετε?????? ο μπεμπης φωνουλες χαμος!!!του μιλουσε η αναστασια κ γελουσε.....
κ τωρα που εφυγε ημαμα μου κλαμαααααααααααααα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη μου καλως τη δεχτηκες τη μικρη σου!!!

πως ειναι η μικρουλα της Λιας;;

Ευακι μου μη μας στεναχωριεσαι,θα περασει ο καιρος!!! και στο ενδιαμεσο θα βρισκοσαστε.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευακι μην στεναχωριέσαι. Εσύ ασχολείσαι με τόσα πολλά σπίτι, παιδια, δημιουργίες όλων των ειδών θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις. φανταζομαι στο ενδιάμεσο θα συναντιέσται ετσι δεν είναι?
Ελμπόνο μου ευχαριστώ πολύ.
Ελένη μου τι τρέχει με την μικρή σου χιλια συγνωμη δεν διαβασα πολλά αν θες γραψε μου.
Η Λια κανενα νεο απο την μικρή της?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις