Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
spyros3 έγραψε:χρυσα μ αν εχεις καταλαβειτα παιδια μας λες κ συννενοουνται κ λεει το ενα ας φτιαξω εγω κ χαλα εσυ το προγραμμα για να παρηγορει η μια την αλλη!!!

περα απο την πλακα το θυμασαι?

σε λιγο θα ρθει ο νικος να ετοιμαστει κ να φυγουμε..η μαμα μ θα ρθει με την μικρη..ενταξει δεν το γλυτωνει το φαρμακο απο το στομα αλλα μεχρι εκει,μην μ βγαλει κατι αλλο στην πορεια.

πως παει το μπουκωμμα τ?εσυ πως εισαι?
To

Χτες κοιμήθηκε χωρίς σταγόνες...σήμερα τον έβγαλα έξω και πάλι ψιλομπούκωσε...τώρα κοιμάται χωρίς πιπίλα γιατί από τις μύξες δε μπορεί να "κουμπώσει" στο στόμα του. Εγω πονάω, όταν πίω λίγο νεράκι παραπάνω σιγά σιγά σταματάει...θα αρχίσω την αντιβίωση αύριο και θα δούμε...

eleni2526 έγραψε:κ εγω θελω να κοιμηθω.....οχι πολυ εστω 5-6ωρες συνεχομενα ομως............ η αναστασια ηταν αλλο μωρο κοιμοταν 9 με 7 το πρωι.....ο μικρος οτι να ναι.... κ τωρα που κοιμαται η αναστασια θελει ν παιξουμε......

Εγώ κράτησα το μωρό να κοιμηθούν όλοι, παππους γιαγιά και τάσος....κατά τις δέκα το βράδυ με βλέπω να προσκυνάω κι ο τάσος να μου λέει, δεν πάμε καμιά βόλτα από την κουμπάρα σου? Και θα του φέρω τίποτα στο κεφάλι...
bebek6 έγραψε:κοριτσια μου τα ειδα ολα κ ακομα τρεμω!
οπως κραταγα τη μικρη στα χερια κανει κ κοκιννιζει κ βαζει ενα κλαμα μονο εκπνοη,εισπνοη καθολου για δευτερολεπτα κ εχασα τον κοσμο!μουδιασε το κορμι της,ετρεχαν δακρυα πυκνα κ υγρες μυξες απο το κλαμα. την εβγαλα στο μπαλκονι στο κρυο κ σταματησε για λιγο.μολις την ξαναεβαλα παλι κλαμα,παλι εξω. τη μυρισα κ ειχε κανει κακα.το ψιλιαστηκα,δε μπορουσε να ενεργηθει κ ποναγε.
αφου την ξαπλωσα ειδα ενα κακακι σαν πλαστελινη οπως πριν σαραντησει που το χε ξαναπαθει. δεν προλαβαινω να τραβηξω το παμπερακι κ ξανα αυτο το κλαμα,το χειροτερο του εμβολιου,ξαναμουδιασε το κορμι της,παγωσε ολοκληρη,παλι σκληρα κακακια που με το ζορι εκανε.. ουφ.. τι πονο τραβηξε το καημενουλι...
τωρα κοιμηθηκε απο το κλαμα..παω να πιω χαμομηλι μπασ κ τη βοηθησω. τι φρουτο βοηθαει αν φαω;πορτοκαλι, μπανανα ή μηλο;

Μπεμπέκι μου καλό είναι να μη φας οτιδήποτε όξινο...εγώ θα σου συνιστούσα να πιεις αρκετό χαμομήλι για να τη βοηθήσεις μέσω του γάλακτος για να μαλακώσουν τα κακά της...Τω΄ρα με τις στερεές έτσι είναι κι ο δικός μου, σφίγγεται σα μεγάλος άνθρωπος όταν τα κάνει...και συνήθως είναι αρκετά σφιχτά....
mamamatina έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρε Ματίνα εσύ ήσανε σα σταρ του σινεμά! Μαλλί υπερπαραγωγή! Θέλουμε κι άλλες φωτό! Να σας ζήσει!

Κωνσταντίνα μου φιλιά!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ματινακι να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!

Ελενη μου χουν μεινει αρκετα πουγκακια απο τα βαφτισια να στα δωσω να χεις κι αλλες επιλογες??
Δε ξερω τι να τα κανω κ λυπαμαι να τα πεταξω!!

bebakaki μηπως να επαιρνες ενα τηλ τον παιδιατρο??? κι εγω θα τα ειχα κωλοπαιξει!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινα εισαι κουκλα και λιγα λεω!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαχη μ πηρα παιδ, μ ειπε σταματαω ρυζαλευρο κ αρχιζω φρουτα.

Ματινακι τι μαλλι ειναι αυτο;;;;; φτου φτου φτου!!! κ πλουσιο κ μακρυ κ σουπερ χτενισμενο!!!
κ οι μπομπο μικρα εργα τεχνης!!!φυλαξε μ ενα αν ποτε βρεθουμε κ αν σ περισεψανε! στο βελονακι,ε;

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματινάκι έπαθα πλάκα!!!Είσαι μια κούκλα!!!Φανταστικό χτενισμα μου αρεσει πάρα πολύ. Και οι μπομπονιέρες σου πολύ ωραίες. Μπράβο σου!!!
Θέλω και απο εσένα μια Smile Smile Smile

toutounaki

toutounaki
Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ για τη συμπαράσταση!
Ματίνα είσαι κούκλα! Μπορεί να έχει μια κοπελα τέτοια μαλλιά; Μονο σε περιοδικο κομμωτηριου! Μπραβο στην κομμωτριά σου (ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ για την ποιοτητα των μαλλιών βεβαια)!
Να σας ζήσει!
Μαρακι, να πιεις πολύ χαμομηλι να την θηλάσεις και να την πλυνεις με χλιαρο χαμομηλι! Και φαε πολλα φρουτα... Και δωσε και σε κεινη. Βοηθανε και τα υποθετα γλυκερινης αλλα σε πολυ δυσκολες περιπτωσεις. ΑΝ πίνει κιντερτε δώσε της! (εμπειρια απ το γιο μου)
Ζετα μου, μη λες τετοια, μια αλλεργια ειναι θα περασει. Μια χαρα θα ειναι ο Σπυρακος, ακου επιληψία! Ούτε να το σκέφτεσαι, όμορφη! Και πολυ θα ηθελα να εχω κι εγω τζακι να πινω την σοκολατα μου!

Φιλακια

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!
τι κάνετε;; εμείς είμαστε καλά. Την Τετάρτη θα έρθει πάλι η παιδίατρος να την ακούσει και να μειώσουμε κι άλλο τις εισπνοές που κάνει άμα φυσικά είναι ολα οκ.
Σήμερα το πρωί πήγα για καφεδάκι με την κολλητή μου που είναι εγκυος και άφησα τη μικρή στη μαμά μου. Πόσο καιρό είχα να βγω... Περασα όμορφα αν και το σκεφτόμουν συνεχεια το κοριτσάκι μου..
Ματινάκι να σου ζήσει η νεοφώτιστη, να είναι πάντα γερό το κοριτσάκι σου. Πώς τη βγάλατε αλήθεια;; Οι μπομπονιέρες τέλειες, το μαλλί καταπληκτικό. Ζωγράφισε η κομμώτρια. !! Ολο αυτο το μαλλί δικό σου είναι;; Τέλειο!!
Ευάκι πώς τα πας μόνη σου;; Σε σκέφτομαι και σενα, είμαστε ομοιοπαθείς, εσύ βέβαια έχεις 3 παιδιά, εγώ ένα και τη μαμά μου!
Εγώ βρε κορίτσια, ενώ λέγαμε για τη βάφτιση το Μαίο, με όλα αυτά που περάσαμε, το πιστεύετε ότι φοβάμαι;; Μη μου κρυώσει που θα ειναι γυμνούλι, γιατί στα Γιαννενα μπορεί το Μάιο να μην είναι καλός ο καιρός. Ισως το αφήσουμε για το καλοκαίρι. Θα είναι πολύ αργά άμα έχει χρονίσει το παιδί όταν βαφτιστεί;;
Ελενάκι τελειο δώρο θα σας παρουν οι φίλοι του άντρα σου. Θα βολευτείτε πολύ! Και η αδερφή μου που πηρε έει σωθεί. Αν δεν είχε και στεγνωτήριο, τόσο ζόρικο που είναι το μικρό της δεν θα την πάλευε με το σιδέρωμα.
Βιβη ελπίζω το αγοράκι σου να είναι καλύτερα και να μην πονάει.
Μαράκι όλα οκ με το κοριτσάκι σου;;
Σας καληνυχτώ κορίτσια μου, καλό ξημέρωμα να έχουμε

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Μαρακι μου δεν θα ναι τιποτα αυτο, απο το ζορι της θα ναι... Κι εμενα μου κανει κατι τετοια...

Ματινακι να σας ζησει η νεοφωτιστη!!! Γερη και καλοτυχη να ναι!!! Κουκλα ησουν και η μπομπονιερες τελειες!!!

Χρυσα μου, να μην πινεις πολυ νερο οταν πονας, γιατι γινεσαι χειροτερα. Ετσι μου ειχαν πει κι εμενα...

Ελενη τελεια η ιδεα σου και πολυ οικονομικη! Εχει πολλα χαντρομαγαζα στο κεντρο και στο στοα Μοδιανο μπορεις να βρεις.

Ζετα μου, δινε κουραγιο στον Σπυρο σου, γιατι ταλαιοωρειται κι αυτος πολυ μωρε! Και να σκεφτεσαι θετικα!!!

Λια μου, ολα θα πανε καλα με την μικρουλα σου!!! Σου κανε καλο που βγηκες βολτουλα!

Εγω κοριτσια μου ειμαι πολυ καλυτερα! Βεβαια ολο το βραδυ ημουν χαλια, ζαλιζομουν και ειχα ριγος. Ευτυχως ανελαβε τον Αγγελο ο αντρας μου και κοιμηθηκα και το πρωι ημουν σαφως καλυτερα. Εκανα και μια κοτοσουπα και τσαγακι και τωρα ειμαι power!

Σας φιλω γλυκα!
Καλο και ηρεμο βραδυ!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηθελα να ευχηθω στη Ματινα μας!να σας ζησει η γλυκια να την χαιρεστε παντα υγιης!

Λια μου περαστικα παλι ωρα να εκμεταλλευτεις λιγο τη μαμα σου κ να χαλαρωσεις!

Ζετακι βεβεκ τουτουνκι υπομονη με τα παιδακια σας κ το ζορι!!

ευακι δεν σε φοβαμαι ηρωας!

ελενακι πολυ ωραια ιδεα οι μπομπο!

Χρυσα γιατι αντιβιωση?

Μαρακι κ ο μαραθος βοηθαει απο φρουτα οχι μπανανα οχι μηλο

κωνντινα μου κτ υπολοιπα κοριτσια σας φιλω!

εγω εκλεισα μπομπονιερς για τους μεγαλους πηρα κ φορεμα για την παραμονη!
αυριο λεω να κανω δουλειες!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μ!!!!!
περιμενω τη μανουλα μ σημερα!ο αντρας μ ξαναγυρισε στη δουλεια απο χθες.

Λια μην αγχω με τη βαφτιση! κι η κουνιαδα μ που βαφτισε τη μικρη της τωρα ηταν 2χρονων κ 8μηνων! κ η μικρη στηνοταν κι ολας στον φωτογρ!!ειχε πολυ πλακα!!!ασε που ειχε κ ενα μαλλι μακρυ..αποθεωση η μικρη!

Ελενη η παιδ μ ειπε να αρχισω με 1/4 μηλο κ να αποφυγω μπανανα,αργοτερα θα βαλω μπανανα αλλα ελαχιστη κ απο βδομαδα θα μ πει για κρεατοχορτοσουπες κ τελος φαριν λακτε.

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??? ματινα πολυ ωραιο το μαλλι κ προτοτυπη μπομπο!

ZETA τι εγινε με το Σπυρο????

markella01

markella01
Καλημέρα από τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου κορίτσια....αυτή η νύχτα ίσως ήταν η χειρότερη σε όλους τους 6 μηνες από θέμα ύπνου...Ξεκινάω. Ήμουν όλη μέρα με 4και κάτι ώρες ύπνο από ότι σας είχα πει. Λέω τον άντρα μου (που κοιμήθηκε καλά το μεσημέρι) θα κρατήσεις το μωρό να κοιμηθώ...χρειάστηκε να πάμε κάπου και γυρίσαμε σπίτι 12 η ώρα...άντε να βγάλω λίγο γάλα 12μιση (γιατί είχαμε αφήσει το μικρό πεθερά και δε θήλασα). Πέφτω 1 η ώρα για ύπνο και το μυαλό στον τάσο. Φυσικά ύπνος δε με έπιανε (υπερένταση). Κατά τις 2μιση ο Νικόλας κλάμα γοερο. Σηκώνομαι και βρίσκω τον Τάσο πέρα δώθε. Του λέω φέρτον να τον θηλάσω...θηλάζω τον βάζω στο κρεβάτι, τίποτα, χαμός...κλάμα...μόνο αγκαλιά ηρεμούσε...εγώ πτώμα....πέρα δώθε αγκαλιά, κοιμήθηκε, ξανά στο κρεβάτι, ξανά κλάμα, ξανά αγκαλιά...αυτό όλο συνεχίστηκε ανα δεκάλεπτο μέχρι τις 3μιση που λέω "λες?" και τον άνοιξα κι ήταν φουλ χεσμένος που έχει να χεστεί νύχτα από πριν σαραντίσει.

Τον αλλάζω και λέω τον τάσο μην τον πειράζεις, ο τάσος το χαβά του, του μιλούσε, τον φιλούσε, ξύπνησε εντελώς το μικρό. Έφαγε κλασσικα το σιχτίρισμά του (όχι πως ίδρωσε το αυτί του) και προσπάθησα ξανά να τον κοιμήσω και να τον βάλω στο κρεββάτι. Μάταιο. Τον έδωσα στον τάσο. Το ίδιο...Ε, κατά τις 5 με αυτό το βιολί, εγώ από την υπερένταση ήμουν κουρέλι, το μωρό κοιμόταν αγκαλιά μου, ο τάσος έτοιμος κι αυτός να κοιμηθεί, πήρα τον νικόλα και πήγα στο σαλόνι περιμένοντας να ξυπνήσει η μάνα μου να της τον αφήσω. Ξυπνάει η καημένη κατά τις 6 (τι ξύπνημα, μαύρο ύπνο είχε κάνει αφού ο νικόλας κάθε λίγο ακουγόταν), ο μπαμπάς μου είχε πάρει λεξοτανίλ για να κοιμηθεί, δεν ξυπνούσε....Είπαμε να περιμένω μέχρι τις 7μιση να πάω ή στης Μαρκέλλας ή στων γονιών μου να κοιμηθώ λιγάκι και να τον αναλάβει η μαμά γιατί ο τάσος σίγουρα θα ροχάλιζε και δε θα με άφηνε να κοιμηθώ...Έχοντας τον μικρό αγκαλιά πάνω μου μισοξάπλωσα στα μαξιλάρια και κάποια στιγμή με πηρε ο ύπνος εξαντλημένη, με φως, χωρίς ωτοασπίδες και 8μιση κιλά να υπάρχουν πάνω στο στήθος και την κοιλιά μου (for the record κοιμάμαι με ωτοασπίδες και μάσκα ύπνου γιατί είμαι στριμάδι στον ύπνο και δε θέλω ίχνος φωτός ή θορύβου).

Κάποια στιγμή ελαφραίνει η αγκαλιά μου η μάνα μου είχε έρθει απο πάνω και μου άρπαξε το μωρό γιατί θα μου έπεφτε από την αγκαλιά, ε εκείνη την ώρα (γύρω στις 7) έκανα τουμπεκί κι έφυγα για το κρεββάτι μου όπου όλως παραδόξως ο τάσος δεν ροχάλιζε (προφανώς γιατί βρίσκόταν σε βαθυυυυυυ υπνο). Κοιμήθηκα ένα δίωρο και ξύπνησα από έντονο τσούξιμο στην ουρήθρα γιατί μάλλον τώρα θυμήθηκε η άμμος που έχω στα νεφρά να κατέβει...Τι άλλο θα τραβήξω ρε κορίτσια...?

eleni2526

θελω να φυγω απο εδω........δεν αντεχω αλλο

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!
τι κανετε;
χρυσα ομοιοπαθουσα εδω!δε κοιμηθηκα ολη νυχτα...κατα τις 6 πρεπει να κοιμηθηκα και 7και 5 ξυπνησαν τα μεγαλα.μετα πηγα στη δουλεια,στην τραπεζα,τις δουλειες μου δε τις τελειωσα και θα πρεπει να ξαναβγω,και πανω που κοιμηθηκα με την μικρη στο στηθος πηρε τηλ ο β για καλημερα..........πως ξεχασα να το κλεισω το τηλεφωνο μου λετε?τεσπα...
ελενακι εκανες δοκιμαστικη εκτυπωση σε 11Χ17 τελικα?
λια μου δε πειραζει να χρονισει βρε!να κανεις οτι νομιζεις καλυτερο εσυ!δικο σου ειναι το παιδι κι εσυ υπεφερες και κουραστηκες...οποιος εχει γνωμη να την κρατησει για τον εαυτο του πες!αφου δε κραταν τις ιωσεις για τον εαυτο τους να κραταν τις γνωμες τους τωρα πια...
ελενη2526 απο που θες να φυγεις;

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια μ..
πηγαμε χθες στον γιατρο τ εβαζε καθε 10 λεπτα κολιριο για να νοιξουν οι κορες τ ματιου τ για να μετρησει να δουμε τι βαθμο θα θελει στα γυαλια.
ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα οπ'οτι περιμενε ο γιατρος...την πεμπτη θα ξαναπαμε για να τον βαλει να δει τα σχηματα χωρις γυαλια κ μετα με την μετρηση π εκανε χθες κ θα χουμε το τελικο αποτελεσμα...

οσο αφορα την αλλεργια εχει ακομα αλλα καμια σχεση με την 1η μερα π τον ειχα παει...συνεχιζουμε την θεραπεια για 5 μερες ακομα..
ο γιατρος εμεινε μανοιχτο το στομα με το πως καθησε ο σπυρος κ τον εξετασε γιατι κοριτσια με εξετασε κ εμενα κ πραγματικα ηταν λιγο ενοχλητικο αλλα ο σπ ηταν τελειος!
εχω κ εγω μισο βαθμο μυωπιας κ στα 2 ματια αλλα ταφηνουμε ετσι για τωρα.
με το θεμα επιληψιας ο γιατρος τρελαθηκε!καμια σχεση μ λεει..κ αυτος π στο πε ειναι τρελος!ακους εκει επιληψια!!!κ αυτο π κανει με τα ματια τ να τον αφησω να μην τ λεω τιποτα γιαυτο κ θα περασει μονο τ..ειναι ενα σημαδι ζηλιας κ αυτο τωρα με το μωρο...ποσο με καθησυχασε σε ολα τα θεματα δεν λεγεται..κ πολυ αναλυτικος σε ολα κ προσεξε τον σπ παρα πολυ...

ματινακι πολυ ομορφες οι μπομπο κ το μαλλι θεικο!!!κ παλι να σας ζησει!!

χρυσα μ τι μανικι ειναι αυτο ρε γαμωτο?αχ να μην ημασταν κοντα?νασε βοηθουσα λιγο να παρεις κ εσυ τα πανω σ!!περαστικα καλη μ κ κανε οτι σ πει ο γιατρος..

μαρακι ολα καλα τωρα?νερο καλη μ..βρες τροπο να πινει εστω κ λιγο νερο κ θα δεις διαφορα...εστω κ 2 κουταλακι να πιει ειναι καλο...κ οσο περνανε οι μερες θα το ζηταει κ απο μονη της...κ φυσικα το καλυτερο ειναι το ωμο ελαιολαδο οταν αεχισουν τις τροφες!εσυ μπορεις να πιεις χαμομηλι κ να φας 1 ακτινιδιο..1 ομως ε?κ θα δεις θαυματα!

λια μ καλα εκανες κ βγηκες λιγο!οσο για την φαβτιση κανετην καλοκαιρι..εμενα ο σπ ηταν 18 μηνων κ τωρα για την μικρη αποκλειεται φετος αρα θα ναι κ αυτη 2 χρ αλλα τι να κανω?εμας βεβαια ειναι θεμα νονου..

πω πω πολλα εγραψα αλλα εχω κ αλλα!πιο μετα...

eleni2526

αντε ωραια ζετα!!!μπραβο στον σπυρακο!!!!
χρυσα αν πας στην πεθερα σου υπαρχει περιπτωση να κοιμηθεις?
ευα εδω στην μεσημβρια βαρεθηκα.....

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:αντε ωραια ζετα!!!μπραβο στον σπυρακο!!!!

λενακι γιατι μενετε εκει?η δουλεια τ αντρα σ ειναι εκει?η θεσνκ ειναι μακρυα?

eleni2526

elbono έγραψε:
eleni2526 έγραψε:αντε ωραια ζετα!!!μπραβο στον σπυρακο!!!!

λενακι γιατι μενετε εκει?η δουλεια τ αντρα σ ειναι εκει?η θεσνκ ειναι μακρυα?

ναι εδω ειναι το στρατοπεδο....17χιλιομετρα ειμαστε απο θεσ/νικη

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσια!!!

Κάναμε την πρωινή βόλτα μας ολη η οικογένεια και η Σαντυ μας μαζί, πήγαμε για ψωμί και τώρα που τον κοίμησα ξεκιναω δουλίτσες, μιας και είμαι μόνη μου.

Χρύσα κοίτα να ξεκουρστείς την ημέρα γιατί τα βράδια είναι πολύ δύσκολα απότι βλέπω!

Ελένη τελειώνουν σιγα σιγα τα του γαμου... Ωραίο το φόρεμα?

Ζετακι μην ακούς κανεναν!!! Ακου εκει επιληψία???????? Έτσι είναι βρε η επιληψία?????/

Ευάκι καλή δύναμη!

Ελένη δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον εκει? Κάποιους γνωστούς να πηγαίνεις καμία βολτα;

Αντε πολύ κάθισα! Τα λέμε μετα! Πάω να προλάβω να κάνω καμια δουλεια πριν ξυπνησει...

571Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 23 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 2:20 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις γυρισαμε απο παιδιατρο!ειμαστε 8800 κιλα και 70 ποντους.χοντρουλα λιγο αλλα τι να κανω που πειναει!ξεκιναμε και χορτοσουπα και μετα απο λιγες μερες και μοσχαρι.στην αρχη μονο πατατα ρυζι και καροτο και ανα 2 μερες προσθετω και απο κατι.

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:μολις γυρισαμε απο παιδιατρο!ειμαστε 8800 κιλα και 70 ποντους.χοντρουλα λιγο αλλα τι να κανω που πειναει!ξεκιναμε και χορτοσουπα και μετα απο λιγες μερες και μοσχαρι.στην αρχη μονο πατατα ρυζι και καροτο και ανα 2 μερες προσθετω και απο κατι.

μπραβο το ζουζουνι σου!!!!μια χαρα!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κορίτσια μου

Ζετάκι εύχομαι να είναι καλά ο Σπυράκος και μην ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανά.
Χρύσα μου, εύχομαι να στρώσει ο ύπνος και ο δικός σου και του Νικόλα να ξεκουραστείς λίγο βρε κορίτσι.. Τα δοντάκια τον κάνουν τόσο ανησυχο;;
Μαράκι με το καλό να δεχτείς τη μαμά σου. Θα καθησει καιρό; Αντε να σε ξεκουράσει και λίγο.
Εμείς σήμερα εχουμε γκρινια και μου κακοφαίνεται!! Από ότν αρρώστησε το αγγελουδακι μου μόνο χαμόγελα και γελάκια έκανε. Τη γκρίνια της την είχα ξεχάσει! Αφού σήμερα που ξύπνησε με γκρίνια ανησύχησα! Αλλά λέω να ναι καλά η κούκλα μου και ας γκρινιάζει όοοοοσο θέλει!!
Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας. Σας είχα πει ότι νονά θα γίνοταν η κολλητή μου, αλλά επειδή το Μάιο που θα κάναμε τη βάφτιση μόλις θα είχε γεννήσει οπότε δεν θα μπορούσε. Οταν ήμουν έγκυος μου είχε πει να μου τη βαφτίσει μια άλλη παιδική μου φίλη και της είχα πει ότι θα μου τη βαφτίση η κολλητή μου. Τώρα λοιπόν που είχε έρθει να μας δει η παιδική μου φίλη, μου ξαναείπε για να γίνει νονά και της είπα οκ. Ομως αφού δεν θα γίνει η βάφτιση Μάιο, το καλοκαίρι η κολλητή μου μπορεί να τη βαφτίσει. και να σας πω την αλήθεια προτιμώ την κολλητή μου, γιατί το λέμε από μικρές, από το σχολείο.. και χτες που βρεθήκαμε και της είπα ότι δεν θα γίνει Μάιο η βάφτιση χάρηκε πολύ και μου είπε ότι δεν το συζητώ, εγώ θα το βαφτίσω. Τι να κάνω βρε κορίτσια;;; Ο άντρας μου λέει ότι είναι λίγο κάπως να πω στη άλλη φίλη μου ότι δεν θα είναι τελικά αυτή η νονά. Τι να κάνω;;
Σας φιλώ, έχουμε γκρινια και θέλουμε ολο αγκαλίτσες, τις αξίζει, πάω να της τις δώσω!!!

574Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 23 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 2:53 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λεω να αρχισω σημερα με πατατα καροτο και λιγο ρυζι ασπρο.του ανκλ μπενς ειναι ασπρο ετσι?βασικα θα τα κοψω για να βρασουν πιο γρηγορα και θα τα αλεσω μετα.η μηπως να τα πατησω με πηρουνι?εσεις πως αρχισατε?

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:λεω να αρχισω σημερα με πατατα καροτο και λιγο ρυζι ασπρο.του ανκλ μπενς ειναι ασπρο ετσι?βασικα θα τα κοψω για να βρασουν πιο γρηγορα και θα τα αλεσω μετα.η μηπως να τα πατησω με πηρουνι?εσεις πως αρχισατε?

εγω κριστι τα βραζω κοματακια κ μουλτι μετα.....
εμενα δεν μου ειπε για ρυζι.λες να αρχισω να βαζω κ εγω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις