576 . Τρι Ιαν 15, 2013 3:04 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ελενη μου ειπε να βαζω λιγο δλ οσο πιανουν τα 3 δαχτυλα 2 φορες.και στο αλεσμα λιγο λαδι και λεμονι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:εμενα ελενη μου ειπε να βαζω λιγο δλ οσο πιανουν τα 3 δαχτυλα 2 φορες.και στο αλεσμα λιγο λαδι και λεμονι.
KRISTI 1 έγραψε:πληρης αποτυχια η προσπαθεια να φαει πατατα καροτο ρυζι!!εδω που τα λεμε ειναι μια αηδια εγω που δοκιμασα!τεσπα..αυριο παλι δοκιμη αλλα και τι θα αλλαξει?
elbono έγραψε:Λία μ ν κανείς κουμπάρα σου μ οποία νιώθεις πιο καλά,τ αλλά λύνονται!!
Ευακι σήμερα θ τ δω εκτυπωμενο θ σου πω!
Ευάκι έγραψε:
μαχη το σπανακορυζο δεν ειναι βαρυ?επειδη εχει κρεμμυδι μεσα δλδ...
εχω μια βαρεμαααααααααααααραααααααα!!!
χμ ναι το εκανα σαν στοκο η αληθεια ειναι γιατι δεν εβαλα το νερο απο το βρασιμο,λεω μαλακα ειναι θα αλεσθουν. .εσυ ποσο νερο βαζεις?ισα να σκεπαστουν τα υλικα?και μετα αυτο που περισσευει το βαζεις στο μουλτι?και λαδι λεμονι ποτε βαζεις?Ευάκι έγραψε:ναι αυτο,εχει κ ολες τις βιταμινες απο τα λαχανικα που βρασαν!μηπως το αλεσες πολυ ζεστο και εγινε σα στοκος?και δε το ηθελε το μωρο?εμενα τοτε δε το ηθελε η ελενη μου!αμα ηταν σα στοκος!
kastoria έγραψε:Ευάκι έγραψε:
μαχη το σπανακορυζο δεν ειναι βαρυ?επειδη εχει κρεμμυδι μεσα δλδ...
εχω μια βαρεμαααααααααααααραααααααα!!!
δεν εβαλα κρεμμυδι...εβρασα το σπανακι και μετα εβαλα κ το ρυζι, ειχα ετοιμο μοσχαρακι βρασμενο το ριξα κι αυτο μεσα...οταν το δοκιμασα μου αρεσε!!
KRISTI 1 έγραψε:χμ ναι το εκανα σαν στοκο η αληθεια ειναι γιατι δεν εβαλα το νερο απο το βρασιμο,λεω μαλακα ειναι θα αλεσθουν. .εσυ ποσο νερο βαζεις?ισα να σκεπαστουν τα υλικα?και μετα αυτο που περισσευει το βαζεις στο μουλτι?και λαδι λεμονι ποτε βαζεις?Ευάκι έγραψε:ναι αυτο,εχει κ ολες τις βιταμινες απο τα λαχανικα που βρασαν!μηπως το αλεσες πολυ ζεστο και εγινε σα στοκος?και δε το ηθελε το μωρο?εμενα τοτε δε το ηθελε η ελενη μου!αμα ηταν σα στοκος!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης