Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

576Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 24 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 3:04 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ελενη μου ειπε να βαζω λιγο δλ οσο πιανουν τα 3 δαχτυλα 2 φορες.και στο αλεσμα λιγο λαδι και λεμονι.

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
λια μου γνωμη μου να κανεις νονα οποια κοπελα εχεις καλυτερες σχεσεις!!!!κ οποια ειναι πραγματικα διπλα στο παιδι....

μαρακι δεν εχω κανεναν εδω για παρεα....δεν εχει να παω καπου βολτα με το καροτσι...βασικα μονο εγω βγαινω με καροτσι...εδω ολοι αμαξατοι κυκλοφορουν!!!!

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:εμενα ελενη μου ειπε να βαζω λιγο δλ οσο πιανουν τα 3 δαχτυλα 2 φορες.και στο αλεσμα λιγο λαδι και λεμονι.

θα το δοκιμασω κριστι γιατι εμενα δεν τα τρωει...μηπως αλλαξει λιγο η γευση με το ρυζακι!!!αυριο θα του ριξω κ κολοκυθακι κ σπανακι να δουμε!!

spyros3

spyros3
ελενη μηπως να μην βαλεις σπανακι τωρα?μην τυχον κ τον πιασει η κοιλιτσα τ μετα κ ποναει..
βαλε πατατα κατοτο κολοκυθι κ οτι κρεατικο προτιμας εσυ...κ εγω δεν εχω δωσει ρυζι ακομα κ ουτε το χα ξανακουσει για πρωτη φορα ρυζι..τελικα οι γνωμες των παιδ διαφερουν..

τελειωσα τις δουλειες κ τα φαγητα..η μικρη κοιμαται,δεν ξερω για ποσο,κ ο σπ στο κρεβατι τ..κ εκει π σφουγγαριζα μετρησα τις μερες κ πλησιαζουν τα γεννεθλια τ!!τα χει στις 29 αλλα πεφτει καθημερινη κ ετσι θα τα κανουμε ταλλο σαββατο..τελικα την ξυπνησε!!

eleni2526

ζετα λες?για το σπανακι?

spyros3

spyros3
δεν ξερω σιγουρα αλλα εγω δεν θα της δωσω ακομα...εδω μια φορα εφαγα εγω κ την ταραξε..εχει χρονια μπροστα της για να φαει σπανακι!!ουουου!!

582Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 24 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 5:55 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πληρης αποτυχια η προσπαθεια να φαει πατατα καροτο ρυζι!!εδω που τα λεμε ειναι μια αηδια εγω που δοκιμασα!τεσπα..αυριο παλι δοκιμη αλλα και τι θα αλλαξει? Rolling Eyes

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία μ ν κανείς κουμπάρα σου μ οποία νιώθεις πιο καλά,τ αλλά λύνονται!!
Ευακι σήμερα θ τ δω εκτυπωμενο θ σου πω!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις φαγαμε σπανακορυζο κ του αρεσε....απο τον 7ο κ μετα μας το επετρεψε!!!
Στην αρχη τρωγαμε πατατα,κολοκυθι κ καροτο.
Το μονο που δεν του αρεσε ειναι τα αστρακια, για να πω την αληθεια ουτε εμενα που το δοκιμασα, ενω τα αλλα ειναι γευστικα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:πληρης αποτυχια η προσπαθεια να φαει πατατα καροτο ρυζι!!εδω που τα λεμε ειναι μια αηδια εγω που δοκιμασα!τεσπα..αυριο παλι δοκιμη αλλα και τι θα αλλαξει? Rolling Eyes

μανταρινι του δινεις στα φρουτα?
αν ναι βαλε λιγο λεμονακι!θα του αλλαξει τελειως τη γευση!

elbono έγραψε:Λία μ ν κανείς κουμπάρα σου μ οποία νιώθεις πιο καλά,τ αλλά λύνονται!!
Ευακι σήμερα θ τ δω εκτυπωμενο θ σου πω!

να μας πεις ε?!

μαχη το σπανακορυζο δεν ειναι βαρυ?επειδη εχει κρεμμυδι μεσα δλδ...

εχω μια βαρεμαααααααααααααραααααααα!!!

markella01

markella01
Είμαι τόσο γκολ που μπαίνω σας διαβάζω, βάζω να γράψω και ξεχνάω τί ήθελα να πω....αιντε άιντεεεεεεε το χάσαμε....καλησπέρα ενιγουέη....σήμερα το νικόλα δε θα τον κοιμήσουμε καθόλου αγκαλιά....αν κοιμηθεί επάνω μου θα τον πηγαίνω στο κρεββατάκι...όσες φορές ξυπνήσει μέχρι να γίνει πτώμα από τη νύστα να κοιμηθεί καλά....άντε γιατί δεν μπορώ άλλο....ακόμα κι ο μπαμπάς μου πιάστηκε στην μέση, είναι με έμπλαστρο, από το πολύ το πέρα δώθε αγκαλιά. Βέβαια καλά να πάθει, γιατί αυτός τον έμαθε έτσι, και τον βγήκε ξυνο...

eleni2526

καλησπερα κ απο εμενα!!ο κωστας πηγε στη συγκεντρωση στο σχολειο!!!χαμος θα γινει....εχουν να συζητησουν για το λεβητα κ αλλα που δεν βοηθαει ο δημος!!!

588Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 24 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 8:14 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι κ λεμονι εβαλα και ελαιολαδο εβαλα.εσεις τα αλεθετε με νερακι απο αυτο που εβραζαν?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αυτο,εχει κ ολες τις βιταμινες απο τα λαχανικα που βρασαν!μηπως το αλεσες πολυ ζεστο και εγινε σα στοκος?και δε το ηθελε το μωρο?εμενα τοτε δε το ηθελε η ελενη μου!αμα ηταν σα στοκος!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:

δεν εβαλα κρεμμυδι...εβρασα το σπανακι και μετα εβαλα κ το ρυζι, ειχα ετοιμο μοσχαρακι βρασμενο το ριξα κι αυτο μεσα...οταν το δοκιμασα μου αρεσε!!

toutounaki

toutounaki
Λία μου, κάνε ό,τι θέλεις εσύ- όχι ότι θέλουν οι άλλοι. Αν όμως στεναχωριέσαι τόσο βάλε 2 νονές. Κι εμενα το γιο μου θα τον βαφτισουν 2 φιλες μου. Η βάφτιση δε και για τα 2 παιδια μου θα γινει τον Μάιο και ο γιος μου θα ειναι 3 χρονών (ηταν να βαφτιστει περισυ αλλα χασαμε τον πατερα μου).
Χρυσα μου σε νοιώθω... Εμενα ευτυχώς κοιμάται σερι από 11 το βραδυ ως 7 το πρωι και δεν κλαίει αν ξυπνησει νωριτερα. Υπομονή ομως, αφού ηταν λερωμενο το παιδάκι τι να κάνει...
Εμεις φαγαμε σημερα 1/2 μηλο. Μεγάλη πρόοδος! Αλήθεια εσεις τη χορτοσουπα ποτε την αρχισατε; Μηπως ρε κοριτσια ο γιατρος μου το παει λιγο αργά;

592Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 24 Empty . Τρι Ιαν 15, 2013 8:50 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ναι αυτο,εχει κ ολες τις βιταμινες απο τα λαχανικα που βρασαν!μηπως το αλεσες πολυ ζεστο και εγινε σα στοκος?και δε το ηθελε το μωρο?εμενα τοτε δε το ηθελε η ελενη μου!αμα ηταν σα στοκος!
χμ ναι το εκανα σαν στοκο η αληθεια ειναι γιατι δεν εβαλα το νερο απο το βρασιμο,λεω μαλακα ειναι θα αλεσθουν. Embarassed .εσυ ποσο νερο βαζεις?ισα να σκεπαστουν τα υλικα?και μετα αυτο που περισσευει το βαζεις στο μουλτι?και λαδι λεμονι ποτε βαζεις?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kastoria έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

δεν εβαλα κρεμμυδι...εβρασα το σπανακι και μετα εβαλα κ το ρυζι, ειχα ετοιμο μοσχαρακι βρασμενο το ριξα κι αυτο μεσα...οταν το δοκιμασα μου αρεσε!!

ωραιο ακουγεται!ναι!τι χαζη που ειμαι ρε συ καταλαβα οτι εδωσες απο αυτο που τρωγατε εσεις στο παιδι!

KRISTI 1 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ναι αυτο,εχει κ ολες τις βιταμινες απο τα λαχανικα που βρασαν!μηπως το αλεσες πολυ ζεστο και εγινε σα στοκος?και δε το ηθελε το μωρο?εμενα τοτε δε το ηθελε η ελενη μου!αμα ηταν σα στοκος!
χμ ναι το εκανα σαν στοκο η αληθεια ειναι γιατι δεν εβαλα το νερο απο το βρασιμο,λεω μαλακα ειναι θα αλεσθουν. Embarassed .εσυ ποσο νερο βαζεις?ισα να σκεπαστουν τα υλικα?και μετα αυτο που περισσευει το βαζεις στο μουλτι?και λαδι λεμονι ποτε βαζεις?

τωρα δεν εκανα ακομη χοερτοσουπα αλλα στα αλλα παιδια μεχρι να σκεπαστουν,εξατμιζοταν κιολας και δε το εριχνα ολο το ζουμι στο μουλτι εριχνα λιγο αλεθα κ αν ηθελε εριχνα λιγο ακομη.λαδι εριχνα στο τελος,δλδ στο μουλτι μεσα.στοκος γινεται οταν αλεθεις την πατατα καυτη,ειναι το αμυλο που την κανει ετσι...αστο να κρυωσει λιγο κ μετα αλεσε το,οχι να κρυωσει τελειως να ειναι ζεστο ετοιμα για φαγωμα ομως οχι καυτο Wink
λεμονι δε ξερω,δεν ειμαι φαν Very Happy

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhspera se olous ti kanete koukles kai ta omorfa mpempakia sas?
lia m euthxos pou bghkate koritsaki m kalh anarosh fila thn sta patousakia ths.
kristi m popopopo kardiako tha epathes euthxos pou den epathe tpt ftou ftou
zaneta mou xronia sou polla na ta ekatotshseis sugnomh gia thn kathisterhsh.
xrusa mou euxomai suga suga na ta breis me ton taso ..oso gia ton nikola dokimase allh kremoula h spitiki mpas k t fai emena oute ruzaleuro oute m banilia thn efthne
emeis ta trome ola apo faei protes ..mia ebdomada den m etroge froyta thn ekth mera apofasise n t faei.
eimaste kala mposoulame prospathei n gurhsei m t kolo n katsei mpousoulaei apo do apo kei paizoun m ton giorrgo ths kanei pitsi pistsi k auth ksekardizete sta gelia
eida ena oraio nufiko bikh m teleio einai.
oso gia ta petherika poso se katalabaino kai emena giorgos giorgia kai o megalos einai giorgos kai theloun t koritsi giorgia na to bgaaloume.

den ksekinhsa douleia perimeno.exo ton giorgo pou arxhse n zhleuei polu kai den ksero t n kano ta exo paiksei olo klaiei gkriniazei thelei agkalia

sugnomh gia tous latinikous xarakthres ekana formata kai den balame ellhnika gmt hthela n grapso k alla ksexasa

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?εμεις παλι μαυρο βραδυ.τη μια ο μικρος την αλλη η αναστασια με ενα κακο ονειρο την αλλη η βροχη 5.30 ξυπνησε παλι ο μικρος εκανε κακα κ δεν ξανακοιμηθικε!!!τωρα την αναστασια σχολειο φουρνο κ παλι σπιτι.....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααα
εμεις κοιμηθηκαμε τωρα μπουσουλαει η κυρια κ οπου ναναι θαπιει το γαλατακι της .τα υπολοιπα κοριτσια τ κανετε?

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια!
ποπη π χαθηκες τοσες μερες?
σευχαριστω καλη μ,να σαι καλα!!

εμεις καλα ειμαστε πηγα τον σπ παιδικο κ γυρισα κ ειχε ξυπνησει η μικρη κ ελεγε τα δικα της!τωρα ειναι στην στρατα εμενα κ παει περα δωθε..

ελενη να δω βρε ποτε θα στρωσουν κ σε σενα τα πραγματα να κοιμαστε εστω την νυχτα..κ εμενα τυχαινει κ κανει κακα της την νυχτα αλλα ξανακοιμαται...μηπως αν τον επερνες μαζι σ?εγω ετσι κανω θηλαζω κιολλας κ μολις τελειωσει κ χει κοιμηθει την ξαναβαζω στην κουνια της.

αχ αχ αχ!με κοιταει κ λεει 'μαμα' 'μαμα΄!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!
εμεις κι αν ειχαμε μαυρο βραδυ..
κατα τις 12 την πιανει στον υπνο της μια τσιριδα που δυναμωνε σταδιακα κ ξανα το ιδιο κλαμα..ανοιξα το παμπερακι κ δεν ειχε κανει κακα.πηγε να το βγαλει κ το ξανατραβηξε. μετα τις πιεσα τα ποδαρακια κ με λαδακι κ απιστευτο πονο το μικρακι μου εκανε λιγο-πλαστελινη κ μετα το εκοψε..δε μπορεσε να βγαλει κ το υπολοιπο..τρεμω τωρα που θα ξυπνησει........
συγνωμη ρε κοριτσια για την περιγραφη αλλα ποναω..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζανετα μου εκανα φορματ τον υπολογηστη ειχχε τερματισει δεν ανοιγεασε. εμεις σημερα παιδικο δεν πηγαμε εχουν απεργια τ αστικα .

eleni2526

μαρια μηπως να τις εκανες ενα κλισματακι να ξελαφρωνε?ρωτα κ το γιατρο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις