Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Για τα φιλάκια εξαρτάται! Αν είναι light τύπος και τα εχει ψωμοτυρι ή μάγκας και βαρυς και σπάνια στέλνει..
Τα χαπια όμως είναι σοβαρο θέμα. Και κυριως ΓΙΑΤΙ θέλει να τα παίρνει. Αν του δημιουργησουν εξάρτηση το θέμα σοβαρευει. Κι εχω γνωστο μου προσωπο και εχω δει πολύ ασχημη εξέλιξη μετα από χρονια χρηση, γνωσεις ιδιαιτερες δεν εχω, το λέω...
Όσο για το Ευάκι, τέλος καλό όλα καλά... αν χρειαζεται απλώς λίγο τσίτωμα δεν αξιζει να τραβηξετε το σχοινι.

Παω τωρα να της αλεσω αχλαδακι, μηπως φαει, εχω βαρεθει να τα φτυνει όλα το παρτσακλο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Σαβ Ιαν 05, 2013 1:03 am, 1 φορά

markella01

markella01
Τουτουνάκι έχεις δίκιο..όλο λέω τέλος κι όλο δεν το αποφασίζω...προφανώς γιατί μέσα μου δεν έχει τελειώσει, τον αγαπώ, μου λείπει....απλά έχω φάει τόση απόρριψη όλους αυτούς τους μήνες που κάθε φορά τον εκδικούμαι, θέλω να του κάνω τη ζωή δύσκολη, απαιτώ περισσότερα από όσα μπορεί να μου δώσει, το ξέρω ότι είναι λίγος, απλά δεν θέλω να το πιστέψω.. ..

Ευάκι, είχε κρίσεις πανικού και αγοραφοβία...Πέρασα κι εγώ τέτοιο λούκι πριν 5 χρόνια και το ξεπέρασα μόνο με ψυχολόγο...Ήταν κάτι που όταν τα πρωτοφτιάξαμε μας έφερε κοντά...αυτή η κοινη εμπειρία...τον έπεισα κάποια στιγμή να δει γιατρό...δεν ήθελε όμως ψυχολόγο ...δεν το έχει με την έκφραση συναισθημάτων, είναι τραχύς, ψωροπερήφανος και εσωστρεφής σαν άνθρωπος...οπότε βρήκε την εύκολη λύση...ψυχίατρος και μαγικό χαπάκι που θα τον κάνει καλά....ναι άλλα 8 μήνες τώρα εγώ δε βλέπω φως....δεν ξέρω αν τον βοηθάει, δεν μιλάει παρά σπάνια για το αν φοβάται, αν κάτι τον προβληματίζει κλπ. Δε λέω, να βοηθηθεί. Εγώ το θέλω πρώτη από όλους....άλλα υπάρχει κι άλλος τρόπος....πρέπει δλδ να κοστίσει το γάμο μας αυτή η "θεραπεία"? Τη Δευτέρα θα μιλήσω με αυτόν τον απατεώνα το γιατρό του....Και λέω απατεώνα, γιατί κάθε φορά που πάει ο δικός μου να του γράψει τα χάπια, του μετράει την πίεση, του κάνει καρδιογράφημα και του λέει περδίκι είσαι και του γράφει το χαπάκι των 25 ευρώ το κουτί....δλδ φτάνει...στην αρχή όλα καλά, άλλα περνώντας ο καιρός δε βλέπω φως.....και βλέπω ότι ο άντρας μου ούτε συζήτηση να τα κόψει...

Ευάκι έτσι θέλουν ρε, κατά βάθος θέλουν μια μαμά-λοχία πάνω από το κεφάλι τους...γιατί τώρα πρέπει να παίζουμε εμείς αυτό το ρόλο, ποτέ δε θα καταλάβω....

toutounaki

toutounaki
Αχ κοπέλα μου, πρόσεξέ το αυτό με την εξάρτηση, δε στο λέω έτσι... Η Ευα ισως ξερει κατι περισσότερο, αλλα να ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ; Shocked

129Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 Empty . Σαβ Ιαν 05, 2013 1:17 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα χρυσα εδω θελει δραστικα μετρα!με αυτα τα χαπια του περασε η αγοραφοβια και οι κρισεις πανικου?αν οχι πες του οτι ξεκινησες τα χαπια γιαυτο τον σκοπο,να σου περασουν.αφου δεν βλεπεις διαφορα γιατι δεν θελεις να δοκιμασουμε κατι αλλο<ψυχολογο>?κ αν επιμενει να μην θελει να παει τοτε καλεσε εναν στο σπιτι σας.και ας γινει χαμος μετα.η μπορει να του ερθει πιο light αν του πεις να πατε μαζι σε συμβουλο γαμου.

markella01

markella01
Παρεπιπτόντως...μόλις είπα στη μανα μου το όνομα του γιατρού...σκιάχτηκε!Αλήθεια έκανε "ιιιιιι" όπως η Ζουμπουλία στο παρα πέντε! Ο λόγος? Ο συγκεκριμένος γιατρός ενώ είναι παθολόγος συνταγογραφεί άλλα ντ'αλλων, δλδ και φάρμακα για την καρδιά, και ακτινογραφίες , και όπως με τον δικό μου ψυχιατρικά χάπια....το θέμα ποιο είναι τώρα? Πώς να πείσω τον αντρα μου? Που νομίζει πως ότι του λέω το κάνω για να φανώ καλύτερή του? Πω τι έχουμε πάθει!

Η μάνα μου τον ξέρει καλά γιατί ήταν χρόνια νοσηλεύτρια και έκανε και προισταμένη σε διάφορα τμήματα εδώ του νοσοκομείου και μου είπε κάτι ιστορίες...και έφριξα.....

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια,τι κανετε?
παω να σας διαβασω κ τα λεμε σε λιγακι..

πολλη παγωνια τωρα π εβγαλα τα χαλια...θα ψαξω για οικολογικα αλλα ειναι πανακριβα...επανερχομαι..

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κούκλες μου!!!

Λια μου τι γίνεται με το κοριτσάκι μας; Και ο αδερφός μου το είχε περάσει.... Μην ανησυχείς! Θα γίνει γρήγορα καλα! Κάνε κουράγιο και να είσαι δυνατή δίπλα της!!!

Χρυσα μου, αυτό με το χάπι είναι όντως πολύ σοβαρο και δυστυχώς οι ψυχίατροι τα δίνουν πολύ πολύ εύκολα... Θα συμφωνήσω με την Κρίστυ, να πάτε σε συμβουλο γάμου, που θα είναι ψυχολόγος και θα ζητήσει να κανει συνεδρίες και με τον καθένα χωριστά, οπότε θα λύσετε και το πρόβλημα με την αγοραφοβία και τις κρίσεις πανικού και τα προβλήματα στη σχέση σας.

Ευάκι, όλοι τους πάνω κάτω ίδιοι είναι!!! Νομίζεις ότι εμένα τόσα χρόνια με έχει σκάσει στα δώρα; Στην αρχή κάτι εσώρουχα, ένα δαντυλίδι κτλ και μετά τιποτα... Αλλά κι εγω έχει χρόνια που του τα κοψα!!! Έδώ πρόταση γάμου μου έκανε με κάτι αγκάθια στην παραλία...
Αυτά είναι μικρά προβλήματα...

Τώρα μόλις ξύπνησαν τα δύο μου αγόρια και θα δώσω λίγη μπανανούλα στον μικρό και μετά επιτέλους δουλίτσες...

spyros3

spyros3
Λια μ περαστικα σ ευχομαι μεσα απο την καρδια μ κ γρηγορα σπιτακι σας..με το π διαβασα το μηνυμα σ ηρθαν κ τα δικα μας στο μυαλο μ...με την καταλληλη αγωγη θα περασει καλη μ κ ολα καλα θα ναι μετα..ξερω απο 1ο χερι πως αισθανεσαι κ νιωθεις..υπομονη κ θα περασει..

Χρυσα μ θυμαμαι οτι το χες ξαναπει αυτο με τα χαπια του τ αλλα μηπως ολο το προβλημα πηγαζουν απο αυτα τελικα κ δεν ειναι η καταλληλη θεραπεια για την περιπτωση τ?κ ο πεθερος της αδελφης μ εχει αλλο μεγαλο προβλημα κ η αγωγη π εκανε πριν δεν ηταν γιαυτον κ τωρα π αλλαξαν τα φαρμακα εχει στρωσει η δουλεια...θα ναι αρνητικος αν τ πεις να πατε κ αλλου αλλα πρεπει κ δωσε τ πολλα επιχειρηματα-ταρακουνηματα να πατε κ αλλου..

Ευα κοτσια!!!εχω δεν θα το εκανα...ωρες ωρες τα χρειαζονται αυτα κ οχι μονο απο λογια αλλα κ πραξεις!!

εμενα μ εφερε ενα μπουφαν δωρο η αδελφη μ για τα γεννεθλια μ π ερχονται κ εψαχνε τον λογο να δει γιατι μ το πηρε!!ε ενταξει δεν εγινε χαμος αλλα μολις τ το πα εμεινε!!εδω ουτε τα δικα τ θυμαται αλλα ουτε κ των παιδιων!!!

Βιβη μ!!!!!τι κανεις?τα παιδια?η δουλεια?

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου εμεις εξω απο το χορο τα λεμε καλα!το θεμα ειναι εσυ τι αντεχεις!!

το μονον βεβαιο ειναι οτι χρειαζεται βοηθεια ειδικου!

προτεινετε του να μην παρει γαι λιγες μερες το χαπι μηπως δει κ ο ιδιος του διαφορα!

spyros3

spyros3
ποιο κοριτσι ειναι εδω?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω!εγινε κατι?ειστε καλα?

spyros3

spyros3
οχι μωρε ολα καλα ησυχια ε?
η μικρη μ κοιμαται αλλα ο σπυρος δεν...εχει χαλασει αυτο το παιδι τα ωραρια τ τα παντα τ!!!

εσενα τι κανουν?

ερωτηση...ξερεις τι μπορω να βαλω αντι για χαλια κ να μην κανουν αλλεργια στο σπυρο?

eleni2526

καλησπερα κ απο μενα..........απο το πρωι προσπαθω να μπω...γραφω γραφω κοβετε το σημα! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 654655 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 654655

απο το κιν σας διαβαζω αλλα δεν μπορω να συνδεθω για να απαντησω.....

Λια περαστικα στο μωρακι σου!σου ευχομαι γρηγορα καλα!!!

χρυσα εσυ θα δεις τι πρεπει να κανεις κ μεχρι που αντεχεις.....

σε ολα τα χαλια ζετα?στις ψαθες?η τα καλοκαιρινα?στο δωματιο μπορεις να βαλεις κατι μεγαλα παζλ μαλακα που ειναι.

σε ολες φιλια!!!!δεν θυμαμαι τι αλλο..ελ[ιζω να το στειλει....

ααααα!!!!ευακι οσο για τα δωρα καλα εκανες!!!!κ εμενα δεν μου περνει...πανε παρε λεει...αν το παρω μονη ειναι δωρο???

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λια μου περαστικα γρηγορα κουραγιο ολα θα πανε καλα συντομα θα ξυπνησεις απο το ονειρο το μωρακι θα σου γελα μη φοβασαι.
ξεχασα τι να πω με αυτα που διαβαζα!!!!! Χρυσα συμφωνω ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕς! δεν λεω παρα πανω γιατι εγω θα το παρακανω ροζ.. τα χαπια παντως επηρεαζουν σοβαρα το θεμα μου το πε και ατομο που τα πινε και χωρισε για να μην ειναι του 10 λεπτου και μια στο τοσο. τα υπολοιπα ιατρικα ψαξτα ομως
α ρε τουτουνακι χιλιες αγκαλιες για σενα σωστα μιλας.
ευακι μου μακαρι να πιανα και εγω κατι τον 5 ευρω αλλα ξερω οτι δεν εχει οταν ειχε μου παιρνε καλα δωρα παντα τωρα εγω παρακαλω για τον 5 για να νιωσω την σκεψη δεν πειραζει
ο μπεμπος καθε κουταλια λεει ΑΜΜΜΜΟΥ και την καταπινει ηπιε γαλα εφαγε δυο αχλαδακια ενα μηλαρακι μια μπανανα εγω δεν τους βαζω νερο τα κανει τελεια παντως μετα κοιμηθηκε αρκετα εφαγε κοτοπουλο με μακαρονια παλι οοοοολη την κουπιτσα ειναι απιστευτος πως τρωει μετα μπισκοτοκρεμα 200 κακακια κανουμε πλεον σαν μεγαλα αγορια Very Happy νερο δεν πολυ γουσταρουμε πινουμε λιγο

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια τ κλαμα τ γκρινια δεν μπορων καταλαβω γιατι μονο μπουκωμενη ειναι .ολοτ μεσημερι η μικρη δεν κοιμηθηκε 2 η ωρα την εφτιαξα φρουτοκρεμα εφαγε λιγο αλλα ετσι πως ειναι που να φαει αυτη η ψυχη κοιμηθηκκε 16.40 κ ακομα κοιμαται η καημενη
αχ λια μου πως ειστε σημερα πως ειναι τ κοριτσακι μας?
χρυσα μ θα συμφωνησω μ τ κοριτσια ,
ευακι κ εγω μαζι σ
εχθες κ εμεις μαλωσαμε για τονλογο ακομα ν τον καταλαβω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυγολεμονακι μου δε με πειραξε το 5ευρω...με πειραξε το δωρο...ας επαιρνε μια χιονομπαλα ρε παιδι μου απο ενα vicko να το τυλιξουν να το περιποιηθουν,οχι ετσι ενα βρωμοτσεμπερι σε ενα βρωμοσακουλο λαικης.............τοσο αξιζω?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μου μπες να μας γραψεις,σε παρακαλω...εχω αγωνια κ προσευχομαι για το κοριτσακι μας!!

Χρυσα μου κι εμενα επαιρνε τετοια χαπια η κολλητη μ κ οντως προκαλει μη θεληση για Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 604962 τελικα τα εκοψε. μακαρι να τα κοψει κ ο δικος σου κ ισως τοτε λυθουν τα προβληματα σας ή να αλλαξει χαπι,δεν ξερω απ αυτα κ πολλα. ισως λοιπον κ να βρηκες την αιτια του κακου στη σχεση σας.ευχομαι ολα να λυθουν εγκαιρα!

Ζετακι μου αυτο που λεει η Ελενη θα σου ελεγα,για τα παζλ τα αφρωδη κ γενικα τα αφρωδη χαλια για το παιδικο δωματιο.

Μαρθαλενα τα τρωει ολα αυτα ο μικρος σου;;; πλακα κανεις!!! εγω δινω ρυζαλευρο κ δεν τρελενεται,με το ζορι αν θα φαει 30μλ!!! φτιαχνω 60μλ κ τρωει το μισο σχεδον.

Ευακι,Ποπακι,Ελενες!!Βικη,Βιβη,Κριστη Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως παει η ανεμοβλογια σας βρε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θεραπεια Ευακι μου,αντιβιωση,αλοιφες κ ξεκουραση!

toutounaki

toutounaki
Κοριτσάκια μου προσπάθησα τρεις φορες να γραψω αλλά δεν... Μετά βλέπω ότι το έπαθε και η Ελένη και κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνη- κάτι είναι κι αυτό.
Λοιπόν ξαναρχίζω:
Ζετάκι μου, μου έχει βγει η πίστη με τη δουλειά μη τα ρωτάς. Έχω να γράψω 5 απολογητικά υπομνήματα του ΔΣ σε μήνυση δικαστικού επιμελητή για ψευδή καταμήνυση επειδή είχαν προβάλει ένσταση πλαστότητας της εκθεσης αναγκαστικής εκτέλεσης και η δικογραφια πήγε στην Εισαγγελία για ψευδή βεβαίωση προκειμένου ν' ασκηθεί δίωξη κατά του Επιμελητή. Εν τω μεταξύ ο μικρος και η μικρή να τσιρίζουν εναλλάξ. Και η μικρή να μην τρωει φρουτόκρεμα, τί κάνω λάθος γμτ? Ο Σπυράκος τί κάνει; Η αλλεργία του; Μήπως είναι παροδικό;
Αυγολεμονάκι!!! Πες μου εσυ κούκλα μου που τον έκανες και τρωει ολα αυτα, τι να κάνω; Της δινω μήλο αλεσμένο, το φτύνει, το ίδιο με το αχλάδι το ίδιο με την μπανάνα,έχω φρικάρει καμια συνταγή έτσι νόστιμη να την κάνω να φάει στερεά τροφή; Πόσο πια να τη θηλάζω;
Πόπη μου περαστικά! Πόσο καιρό είναι έτσι η μικρούλα;
Μαράκι, πόσο θα κρατήσει η απομόνωση του συζύγου;
Και Χρύσα μου δε θα δει ότι το παίζεις καλύτερη. Στην τελική πες του να πάτε σε συμβουλο γάμου γιατί εσύ το έχεις ανάγκη νοιώθεις μπερδεμένη κ.λ.π και εκεί θα ειπωθούν όλα. Δείξε του ότι το κάνεις και για τους δυο σας μηπως και το δει λιγότερο εγωιστικά.
Και Ευάκι δεν είναι ότι αξίζεις τόσο, είναι που θεώρησε ότι το δωρο είναι μια βαρετη διαδικασία και ό,τι βρηκε μπροστά του πήρε. Αφού όμως ξερεις να τον 'εκπαιδεύεις' είναι κρίμα να χαλάς τη ζαχαρένια σου και να στεναχωριέσαι. Υποθέτω πολλοί ανδρες ειναι ετσι με τα δώρα, όχι μονο ο δικός σου (όχι ότι οποιαδήποτε στη θεση σου δε θα τα 'έπαιρνε' βέβαια)
Λία μου, σε καταλαβαίνω ότι άλλα έχεις στο κεφάλι σου, ενημέρωνέ μας όμως έτσι; Αν και όλα θα πάνε καλά, θέλουμε να μαθαίνουμε πως τα πάει η μικρούλα!

Σας φιλώ ΟΛΕΣ γλυκά

146Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 Empty . Σαβ Ιαν 05, 2013 1:12 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουτουνακι και μενα τρωει ολη την φρουτοκρεμα της.αλεθω κ τα 2 φρουτα μαζι,μηλο αχλαδι και μπανανα.οσο τρωει μην απελπιζεσαι.στην αρχη θα φαει 4 5 κουταλιες και μερα με την μερα θα τρωει παραπανω.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 911307 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 911307 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 911307 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 911307
κουραγιο Βιβη!!μονο που τα πες ζαλιστηκα!!!
για 10μερες περιπου θα ειναι σε καραντινα ο αντρας μου!ειδωμεν!!κι εμενα δυσκολη την κοβω στο φαγητο.
Ευακισυμφωνω, οι περισσοτεροι αντρες νομιζω σκεφτονται διαφορετικα απο εμας,ειναι λιγοτερο ρομαντικοι..

toutounaki

toutounaki
Κρίστι μου δεν ειναι οτι τρωει λίγο δεν τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ το σκασμένο, ο,τι της δινω τα φτυνει και ξυνίζει κιολας!
Μαρακι ευχαριστω για τη συμπαρασταση, τι να κανω ομως που πρεπει να τα γραψω... Shocked Mad Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 534787

ΥΓ Αχ αυτη η ανεμοβλογια τι μας κανει! Θυμαστε κι εμενα με το εμβολιο που μου χε πει ο παιδιατρος να κρατησω το μικρο σε απόσταση μεχρι να γεννησω?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Κρίστι μου δεν ειναι οτι τρωει λίγο δεν τρωει ΚΑΘΟΛΟΥ το σκασμένο, ο,τι της δινω τα φτυνει και ξυνίζει κιολας!
Μαρακι ευχαριστω για τη συμπαρασταση, τι να κανω ομως που πρεπει να τα γραψω... Shocked Mad Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 534787

ΥΓ Αχ αυτη η ανεμοβλογια τι μας κανει! Θυμαστε κι εμενα με το εμβολιο που μου χε πει ο παιδιατρος να κρατησω το μικρο σε απόσταση μεχρι να γεννησω?
αν το θυμομαστε λεει???
μολις μου ειπε η παιδιατρος να την παω σε καμια γιαγια για καμια βδομαδα εσυ μου ηρθες στο μυαλο!!!δεν παιζει ομως!!
μην αγχωνεσαι που δεν τρωει,θελει να εχει σιλουεττα η μικρη σου!κι εγω μικρη δεν ετρωγα κ επιβιωσα!!!χαχαχα!ρωτα κ παιδιατρο.κι εγω πανικοβαλλομαι παντως αν δε μου τρωει.

150Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 6 Empty . Σαβ Ιαν 05, 2013 1:26 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουτουνακι αμα κανεις πως τρως εσυ την κρεμα της?γενικα αν ζηλευει οταν τρως κατι μπορει να ζηλεψει που τρως και την κρεμα της.στασου διπλα της να σε βλεπει καλα και αρχισε να τρως την κρεμα της.και εκει που σε κοιταει κρατησε το κουταλι της μπροστα στο στομα της και αστην να το πιασει μονη της με το στομα της.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις