Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

101Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 Empty . Παρ Ιαν 04, 2013 7:31 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αλεθω τα φρουτα με λιιιιγο νερακι για να γινει πιο ομοιομορφο κ να αλεσθει πιο καλα.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στα φρουτα βαζουμε τον χυμο πορτοκαλιου,ετσι δεν χρειαζεται καποιο αλλο υγρο στοιοχειο

ολα θα τα φανε κοριτσια μ,σιγα σιγα κ μετα θα σας αφησουν αφωνες!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις ξαναμπήκα. Όχι Ζετάκι. Δεν έχει γίνει κάτι. Αλλά δεν είναι 'ολα μέλι γάλα. Τώρα όμως κοιτάω τις ιώσεις τους και την βάφτιση και μετά όλα τα άλλα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι Ματινακι μου,τωρα να κοιτας αυτα.
ναι Κριστη μου κι εμεις στη δουλεια τον αναμεικτο χυμο με χυμο πορτοκαλι τον χτυπαγαμε στο μπλεντερ κ οσο περισσοτερη μπανανα βαζαμε ή λιγοτερο χυμο πορτ τοσο πιο κρεμωδης γινοταν.

Ζετακι μου καλα εκανες!κ καθε μερα να αεριζεις το σπιτι.κ οσο για το δεντρο σε 2 μερες θα το ξεστολιζες ουτοσιαλλως.

παω να ταϊσω κρεμουλα.
δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα...

toutounaki

toutounaki
Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μπήκα στα γρήγορα να σας διαβάσω και να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας. Καστορια μου, Αυγολεμονάκι μου I love you

Χρυσα μου, κι εγω σας εχω πει τα οικογενειακα μου, να νοιωσω τύψεις; Εδω δεν τα λεμε όλα;
Μαρακι μου περαστικά! Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην κολλησει κανεις!
Ζετακι μου! Τι γκαντεμια κι αυτή! Σκεψου όμως ότι ουδεν κακον αμιγες καλού! Βρηκατε το θεματακι με το τεμπλελικο ματακι και θα λυθει εγκαιρως! Ολα καλα θα πανε ματια μου θα δεις!
Ευακι, εμένα που της δινω μηλο και το φτυνει; Τι να κάνω οεο;

Σας φιλω γλυκα ΟΛΕΣ

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλες μου τι κανετε???
τρεχω ως συνηθως!!!
αλλααααα σημερα θ αφησω τ μωρο στον αντρα κ θα παω για ποτο με φιλες!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 328109

ευακι που παει ο ανδρα σου 4 μηνες καθολου δεν θα τον δεις?????

εμεις φαγαμε μπανανα αχλαδι κ ρυζαλευρο βιολογικο της holle αλλα το γαλα γαλα καμια μειωση!!!!!!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου ειμαστε απο χτες στο νοσοκομείο. Οξεια βρονχεολιτιδα. Ειναι δυσκολα τα πραγματα.. Εχω χασει τη μιση μου ζωη..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μου η Παναγια μαζι σας και ολες μας οι ευχες σ εσας για γρηγορη αναρρωση κ ολα να πανε καλα!!! μη φοβασαι,μονο εχε πιστη,ναι;;
αυτο το ειχε παθει Φεβρουαριο ασαραντιστο το μωρο της κουνιαδας μου κ νοσηλευτηκε στο παιδων με μασκες κλπκλπ και ολα καλα τελικα.πολλα μωρακια το παθαινουν.υπομονη θελει κ αγαπη στη μικρη σου. μη μου φοβασαι.σε καταλαβαινω.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχχχχχχχχχχ βρε Λιακι μου περαστικα σας ευχομαι γρηγορα σπιτακι σας!!!σε σκεφτομαστε!υπομονη κ δυναμη,σε καταλαβαινω τοσο καιρο με γιατρους νοσοκομεια κ εξετασεις!

110Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 5 Empty . Παρ Ιαν 04, 2013 12:44 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λια μου περαστικα σας!δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο αλλα αφου λενε τα κοριτσια οτι ειναι περαστικο αυτο να σκεφτεσαι!θα τραβηξει λιγο ταλαιπωρια το μωρακι σου αλλα θα περασει κ θα επιστρεψει στην αγκαλιτσα σου!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία περαστικά σας εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, θα πάνε όλα καλά θα δεις..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λια μου περαστικα σας!υπομονη μανουλα!να μας φιλησεις πατουσακια! I love you

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα γλυκιες μανουλες!!!

Λια μου περαστικα στην μικρουλα σου!!! Θα περασει γρηγορα και θα γινει καλα η μπουμπου σου! Υπομονη!!!

Ζετα περαστικα στον Σπυρακο σου! Δεν κανει να αφησεις τιποτα στο σπιτι,ε; Μανικι ειναι οι αλλεργειες ρε γαμωτο!

Ευακι θα περασει ο καιρος γρηγορα!!

Σημερα ο Κωστης δεν πηγε στη δουλεια, λογω γιορτων και καναμε εξωτερικες δουλειες. Το απογευμα με πηρε η συνυφαδα μου να ρθουν, τοσον καιρο τους περιμεναμε... Ειχα να παω στον παιδιατρο για μια συνταγη και τους περιμενα και αργισαν και εχασα και τον παιδιατρο. Τωρα απο βδομαδα... Ειναι εγκυος στον 4 και φουσκωσε παρα πολυ... Τους ειπαμε και για τον γαμο. Θα γινει μολις σαραντισει. Τωρα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ερθει, αλλα κι εμεις τοσα χρονια λεμε και τιποτα δεν κανουμε... Τωρα που το ειπαμε ας το κανουμε, γιατι μετα τον Αυγουστο παλι φουριες θα εχουν στη δουλεια...

Αυτα...
Αυριο λεμε να παμε στο χωριο, οποτε παλι δεν θα μπω....

Σας φιλω γλυκα και σας σκεφτομαι!!!

Καληνυχτα και περαστικα στα παιδακια σας που τυρανιουνται!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση. Ειναι στο οξυγονο το κοριτσακι μου κ εχει κ ορο. Το αυριανο 24 ωρο ειναι πολυ κρισιμο. Εχω να κοιμηθω παρα πολλες ωρες, ειμαι συνεχεια διπλα της.. Ευχομαι να μη χρειαστει ΜΕΘ. Θελω να ξυπνησω απο το κακο ονειρο. .

markella01

markella01
Πωωω ρε πουλάκι μου περαστικά σας! Που θα είναι δηλαδή άλλα μέχρι τότε θα ταλαιπωρηθείτε κι εσύ και η μικρή! Κουράγιο κορίτσι μου! Οι αρρώστιες είναι δύσκολες, ειδικα σε μικρά μωρά! Να τα βλέπω εγώ που είμαι όλη μέρα με τη μίρλα στο στόμα!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λια μου τι σας ειπαν οι γιατροι γιατι κρισιμο?αποτι ξερω ειναι συνηθισμενο στ βρεφακια!!!μπορεις να την παιρνεις αγκαλιτσα κ να την θηλαζεις??αν σε νιωθει ολα θ πανε καλα κ θ υποφερει λιγοτερο!πολλη συμπαρασταση σου στελνουμε!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ειστε στ γιαννενα κ οχι στ νησι

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!

νιωθω οτι αρρωστησα,πονοκεφαλος,λαιμος,διαθεση,υπνος,χαλια..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:Λια μου τι σας ειπαν οι γιατροι γιατι κρισιμο?αποτι ξερω ειναι συνηθισμενο στ βρεφακια!!!μπορεις να την παιρνεις αγκαλιτσα κ να την θηλαζεις??αν σε νιωθει ολα θ πανε καλα κ θ υποφερει λιγοτερο!πολλη συμπαρασταση σου στελνουμε!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ειστε στ γιαννενα κ οχι στ νησι

συμφωνω,αγκαλιτσες κ μη σε νιωθει θλιμμενη.αγκαλιτσες κ χαδακια κ μην απογοητευεσαι,οντως ειναι πολυ συνηθισμενο στα βρεφακια. να μας ενημερωνεις γτ στεναχωριομαστε κι εμεις!ειναι κ δικο μας νινι η μπουμπου σου!

markella01

markella01
Μπέμπεκάκι μου περαστικά και σε σένα...

Ακόμα ένα βράδυ ξάγρυπνη. Το μωρό δίπλα κοιμάται κι εγώ ούτε με λεξοτανίλ.

Σωστά μαντέψατε. Άλλο ένα βράδυ σκοτωμένη με το σύζυγο. Περαστικά μας.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια
Λια μου περαστικα στην μικρουλα σου!!! Θα περασει γρηγορα θα τ δεις κρατα γερα κοριτσακι μ

πρωτη φορα στους 6 μηνες που ξενυχτησα κοριτσια η μικρη εχθες γκρινια κ κακο εχει κ την μυτη της το βραδυ δεν κοιμηθηκε ανα μια ωρα η μιση ξυπννουσε με κλαμα κ δεν ξερω γιατι συνεχεια κοιτουσα μηπως ανεβασε πυρετο αλλα μπαστις 6 εδωσα ντεπον.τ ματια τησ τσιπλες κοριτσια τ παιξα.καθαρισα κ τν μυτη. αυτα τ νεα μ παω ν κανω δουλειες φιλια

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
λια μου κουραγιο κουκλα μου!βαλτην μπρουμυτη στο στηθος σου αν μπορεις γυμνουλα και σκεπασε την με κουβερτουλα,skin to skin,θα της δωσεις πολυ κουραγιο που θα νιωθει τη μανουλα εκει...
χρυσα μου τι εγινε?
εμεις να δειτε καυγα χθες...
ποτε δε μου πηρε δωρο για πρωτοχρονια,οχι κατι σπουδαιο,να παει σε ενα μαγαζακι να παρει κατι ρε παιδια...προπερσι ειχα παρει γι'αυτον ενα πλεχτο 40 ευρω και μου εκοψε και πηρα και για μενα 10 ευρω ενα ψευτορολογακι.περσι τιποτα δε του εκοψε να μου παρει εγω ομως και παλι του ειχα παρει...ε φετος λεω ας παρω αλλα δε του το βαζω κατω απο το δεντρο,του πηρα μια καμερα για τον υπολογιστη για να βαλουμε σκαιπ να βλεπει τα παιδια.περναν οι μερες δε βλεπω κινηση.τον ρωταω ευθεως αν μου πηρε κατι και λεει οχι.και χθες πηγε το αμαξι συνεργειο και απ'εξω ειχε λαικη και πηγε και μου πηρε 5 ευρω ενα καρο ασπρο-γκρι κασκολοειδες,κατι αναμεσα σε παλαιστινιακο μαντηλι και παραδοσιακο ρωσικο τσεμπερι...ε τον πηρε και τον σηκωσε...ρε αντε απο κει περα που ασχοληθηκα και μαζι σου,γεννησα 3 παιδια και δωρο δε μου πηρε ποτε,ειμαι 6 μηνες ξενυχτισμενη να κανω το καλυτερο,το οικονομικοτερο αν θελετε θηλαζοντας το μωρο και για ολη τη χρονια αξιζω ενα 5ευρω??????????το πηρα το εριξα στο τζακι μαζι και με την καμερα που του πηρα...ου να μου χαθει ο βλακας...εν οψει και της απουσιας του αντι να παει σε ενα μαγαζι να παρει κατι καλυτερο να με γλυκανει λιγο μου πηρε αυτο το βρωμοπραμα...ας τολμησει να μου πει για το οικονομικο του θεματος να δει τι θα τον κανω...του αλατιου...που θα παει εκει που θα παει και θα ξεκωλωθουν στο εξω και θα παρει εμενα για οικονομια αυτο?να μη παει για καφεδες για οικονομια θα του πω...
πως με συγχιζει ρε πο@#στη μου που καθε χρονο τα ιδια λεω και καθε χρονο με καλοπιανει με τα εχεις δικιο εχεις δικιο και μετα τα ιδια σκατα κανει............το 2013 τελος,ο μαλακ@ς πεθανε..........
Twisted Evil

toutounaki

toutounaki
Μια σύντομη καλημέρα!
Λία μου, η βρογχιολίτιδα ειναι συνηθισμενη στα μωρακια το εχω παθει η ίδια αρκετες φορες (ημουν πολυ-πολυ μικρουλα και εννοειται πως δε θυμαμαι) και μου αφησε ευαισθησια στους πνευμονες και ακομα και τωρα οταν κρυωσω μου γυριζει βρογχιτιδα. Εγω βεβαια δεν ειμαι συνηθισμενη περιπτωση, όμως αν εγω που ειμαι απο τις χειροτερες περιπτωσεις σου λεω μην ανησυχεις, πίστεψέ με! Θα της περασει θα δεις! Βεβαια ταλαιπωρειται τωρα, αλλα θα ειναι μια χαρά! Καλό είναι όταν μεγαλώσει λιγακι να της μαθεις να βγαζει τις μυξουλες και τα φλεμματακια και όλα καλά θα πάνε!
Ευα, σε καταλαβαινω, κι εγω ετσι θα ενοιωθα, αλλα προς Θεου μη φτασεις στα ακρα. Οσο για την καμερα γιατι βρε κουκλα δεν είχες ενα μπαμπα εναν αδελφο, έναν ξάδελφο; Και πες του στα ισα τι σε ενοχλει, μη τα κρατας...
Χρυσα μου τί να πω... Αν δεν βγαινει άκρη, μήπως να του κανεις μια συζητηση για συναινετικο διαζυγιο να πειστει ότι το εννοείς (εγω ετσι εκανα); Μηπως το εχει παρει λιγο αψηφιστα; Ό,τι να ναι ας ειναι για καλό. Εμεις παντως εξαντλησαμε τα περιθωρια πριν την τελικη απόφαση...

markella01

markella01
Ποπάκι μία από τα ίδια...σα να είναι ζεστούλης και από μύξα και μπουκωμα άλλο τίποτα....όλη νύχτα ξύπνημα και κλάμα που δεν μπορούσε να ανασάνει. Αφού να φανταστείς κοιμάται χωρίς πιπίλα, δεν τη θέλει, γιατί δεν μπορεί να ανασάνει.

Ευάκι....είναι αυτά τα μικροπράγματα (για τους τρίτους) που καμιά φορά βάζουν την τελευταία σταγόνα στο ποτήρι....Απο μια χαζομάρα μαλώσαμε κι εμείς χτες....την πρώτη φορά, γιατί τη δεύτερη μαλώσαμε για σοβαρό λόγο....Μιλάει με μια τραγουδίστρια που δουλεύουν πολύ συχνά τελευταία μαζί στο τηλέφωνο και κλείνοντας της λέει φιλάκιααααα και εγώ κοιτιέμαι με τις φιλενάδες μου(ήμασταν σε κάτι φίλες)...ποιος ο τάσος ο πολλά βαρύς ο μάγκας που για να πει μια κουβέντα καλή πρέπει να τον κάνεις θεό...του λέω τάσο σε ποια έστειλες φιλάκια? στην αφροδίτη μου λέει γιατί υπάρχει πρόβλημα? του λέω τάσο μου την αφροδίτη πριν 2 μήνες δεν την ήξερες καν και τώρα τη στέλνεις και φιλάκια? Αααα μου λέει εσύ είσαι πολύ ζηλιάρα...με πήρε ένα παράπονο, σηκώθηκα έφυγα του λέω πάρε το μωρό πάω μια βόλτα να ηρεμήσω , κι έκλαιγα σαν τη χαζή μες τους δρόμους....τον πήρα τηλέφωνο και φώναζα....εμένα 2 χρόνια τώρα ρε μπαγλαμά μου έχεις στείλει καμιά φορά φιλάκια? Πότε μου είπες τελευταία μια καλή κουβέντα? Πότε με αγκάλιασες, πότε με φίλησες, πότε μου είπες σαγαπω? Μου λέει έχεις συνέχεια μούτρα, πώς να μην έχω? Εγώ ματώνω κάθε μέρα κι εσύ ο μήνας έχει εννιά. Του λέω τέλος ξέγραψέ με, δεν υπάρχω για σένα. Περνάει το μεσημέρι, κοιμάμαι λίγο (καθότι πάλι άυπνη χτες) και τον βλέπω είναι μες τη γλύκα. Έρχεται με αγκαλιάζει, με φιλάει ,μου λέει σαγαπώ. Μαλάκωσα. Το βράδυ αποφασίζει να μου δώσει και μπουναμά. (καταλάβατε φαντάζομαι). Ε , τι το θελα....το γνωστό ούτε δεκάλεπτο, ούτε προκαταρκτικά, ούτε να ασχοληθεί μαζί μου καθόλου...γενικώς το τοπίο που βλέπω από τότε που έμεινα έγκυος....Και του λέω έχεις συνειδητοποιήσει πως όλα τα προβλήματά μας μας έχουν πνίξει σα ζευγάρι γιατί δεν κάνουμε έρωτα? Εϊπαμε πολλά, εγώ πάλι κλάμματα, πάλι κόμπος στο λαιμό, πάλι παράπονο. Θα σας πω λοιπον ότι ο άντρας μου εδώ και 8 μήνες παίρνει αντικαταθλιπτικά, ένα κολοχάπι που μας έχει γαμήσει τη ζωή. Κοιμάται όλη μέρα προφανώς και λόγω χαπιού κι απο λίμπιντο τίποτα. Του λέω πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου και πες του έχω πρόβλημα στο γάμο μου, δώσμου κάτι άλλο. Να πάμε σε άλλο γιατρο, ίσως μπορούμε χωρίς χάπια, κάτι. Κάνε κάτι ρε γαμώτο. Αν εγώ σε είχα στη στέρηση 15 ολόκληρους μήνες (από την εγκυμοσύνη) και πήγαινες με άλλη θα βρισκόταν κανένας να σου δώσει άδικο? Εμένα έχουν σπάσει τα νεύρα μου....Και στην τελική άντε, εσύ δεν έχεις όρεξη κάθε μέρα που θέλω εγώ που είμαι αχόρταγη και σεξομανής. Περιποιήσου τη γυναίκα σου και πέσε κοιμήσου, μην κάνεις τίποτα αφού δε θες. Τόση αδιαφορία πια? Τόση εξάρτηση από τα κολοχάπια? Τον έδιωξα από το κρεββάτι και τον έστειλα για άλλη μια φορά στο παιδικό. Τα ζευγάρια που δεν κάνουν έρωτα δε χρειάζεται να κοιμούνται μαζί, γιατί το διπλό κρεββάτι παραπέμπει στη συντροφικότητα. Αφού δεν κάνουμε σεξ κάλλιστα ο καθένας μόνος του.

Τουτουνάκι μου...την Πρωτοχρονιά την περάσαμε όχι ανταλλάσσοντας ευχές άλλα με μηνύματα που λέγαν για δικαστήρια, συναινετικά διαζύγια, διατροφές και τα λοιπά. Εκεί θορυβήθηκε λίγο άλλα τι τα θες? Έχω τόσους μήνες σκασμένη που δεν μπορεί μια μεμονομένη κίνηση ή μια καλή ημέρα να με κάνουν καλά.....

Τι θα κάνατε στη θέση μου ρε κορίτσια? Και συγγνώμη που το θέμα το έκανα τόσο ροζ, την ώρα που τα μικρά μας είναι άρρωστα....

toutounaki

toutounaki
Χρυσα μου θα σου μιλησω ειλικρινα! Εγώ είδες τί έκανα (κάποια περιστατικα τα εγραψα κι εδω, εγιναν κι αλλα πολλά, έκανα και συζητησεις παααρα πολλες) τελικά πήρα την απόφαση: Καλύτερα μακρια και αγαπημενοι παρα μαζι και σκοτωμενοι. Ηξερα όμως ότι εξάντλησα όλα τα περιθωρια.. Και αυτο μονο εγω μπορουσα να το ξέρω. Αυτό μάτια μου ισχύει και για σενα. Ό,τι και αν θα σου πουμε εμεις, εσυ ξερεις καλυτερα αν εχεις περάσει τα εσκαμμενα που λενε ή αν υπάρχει ακόμα μια αχτιδα φωτός που μπαίνει από τοκλειστο παράθυρο. Αν θεωρεις ότι υπάρχει μια ελπιδα, εξάντλήσέ την. Αν όχι, την άποψη μου την ξέρεις. Ναι, δεν είναι ευκολη απόφαση, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όμως είναι μια λύση, καλύτερη σαφώς από το χάος που προκαλούν οι συνεχεις τριβες και οι καυγάδες (μετα μπαινεις στο διαγωνισμό ποιος θα πληγωσει πιο πολύ τον άλλο και χ&** μέσα Πολυχρόνη που λένε). Μονο εσυ ομως ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, τί περιθώρια έχεις και ποιά είναι τα όριά σου. Οι ευχές μου μαζί σου!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαζομαρα το οτι εστειλε φιλακια στην αλλη?μην τρελαθουμε τωρα οτι ειναι χαζομαρα αυτο?
αντικαταθλιπτικα γιατι παιρνει χρυσα μου?μηπως ειναι λαθος του γιατρου και εν τελει το χαπι τον χαλαει τοσο?γιατι δε μπορει κατι θα ειδες σε αυτο το ν ανθρωπο πριν τον βαλεις διπλα σου,ειδικα εσυ που ειχες περασει καποιες καταστασεις σιγουρα ησουν πιο προσεκτικη και οχι τοσο ξεμυαλισμενη απο ερωτα...αυτο το κατι υπαρχει?το χαπι βελτιωσε τη ζωη σας η την χειροτερεψε?
εγω τον δικο μου θα τον χορεψω στο ταψι,πηγε το αμαξι συνεργειο και πηρε τηλεφωνο-τι κανετε?ξυπνησατε?...ετσι θες για να εισαι τυπος και υπογραμμος?ετσι θα σε εχω.........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις