Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 9:38 am, 2 φορές συνολικά

spyros3

spyros3
τι ξανθο αγγελακι ειναι αυτο!!!!πω!πω!πω!φτου τ βιβη μ!!!
μια χαρα εισαι κ εσυ καλη μ!!!

χρυσα μ!!!να διασκεδασεις κ για μενα ε?ευχομαι να περασεις οχι καλα αλλα τελεια!!!!
πιστευω οτι η καθε μαμα θα το ηθελε αυτο για το παιδι της...τωρα με πηρ τηλ..ειχε μιλησει με τον νικο πρωτα κ της τα πα ομορφα κ ωραια κ ολα οκ...αυριο ταπογευμμα θα ρθει..θυμηστε μ να στρωσω το κοκκινο χαλι!!!!

828Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 34 Empty . Παρ Ιαν 18, 2013 7:38 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεεεεεεεεε τι ομορφια ειναι αυτη παναγιτσα μουουουου!!!τι ματαρεεεες!!γιαβρακι μου!!θελω τις βλεφαριδες τουουουουου!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε σε παιδοτοπο θα παμε εννοητε μ τα μωρακια ετσι

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:ναι ας πουν μερος και ποτε οι κοπελες που δουλευουν!εγω παντως δεν θα φερω το μωρο.οπου και να παμε καπνα θα εχει.

αν πιασουμε ανοιξη ελατε μεσημβρια!!!! εγω παλι με τα παιδια γιατι δεν παιζει να τα αφησω σε κανεναν!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy
αμαν θα τον φαωωωωωωωω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Παρ Ιαν 25, 2013 8:40 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?εμεις τα ιδια!!δεν σχολιαζω πως κοιμηθικαμε... ευακι ειδες αν ειχε τπτ χαντρες με γραμματα?στειλε μου οδο οταν κατεβω θεσ/νικη να δω!

κουντουρα και παπαδοπουλου γωνια,παραλληλη της εγνατιας αναμεσα σε δραγουμη και βενιζελου!
κι εγω μεσα για τη συναντηση!
πρωινες ωρες κατα προτιμηση!

ειμαι η ευα και δεν ειμαι καλα!μου ηρθε κατι σαν περιοδος και σε συνδυασμο με την κουραση με εχει ταραξει!
το πρωι πηγα στη δουλεια για κατι χαρτια και μετα επιασα να συμμαζεψω το σπιτι λιγακι,σα βομβαρδισμενο το ειχα αυτες τις μερες που προσπαθουσα να κοιμαμαι οσο λειπαν τα παιδια.και παλι σημερα καλυτερα ειμαι,δε μπορω να πω...αλλα χρωσταω υπνο.........
ΕΛΜΠΟΝΑΚΙ θα σου πω κατι και το εννοω: αν τις μπομπο τις φτιαξεις μονη σου,ελα σπιτι να πιουμε καφε,φερε τα υλικα δειξε μου πως τις θες και θα στις φτιαξω εγω τσουκου τσουκου!για το χρωμα δε ξερω,σε τι εκτυπωσες τωρα?δε ταιριαζει με το φακελο οπως ειναι τωρα?
αντε σημερα θα ερθει ο β θα σας βαλω φωτο τις σαπουνοφουσκες μας! Very Happy
κι επισης μπορει να αργησα αλλα προλαβα την φωτο της γριας-εεεεεεεεε της βιβης ηθελα να πω Razz

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβη μ,Βιβη μου τι κουκλιτσα πανεμοργη η κορακλα σου αχ Θεε μου αχ!!!!! τι βλεφαριδα φοβερη κ τρομερη???φτου φτου!!!!!!καλα κ το μαλλι σου,ε?αποθεωση!!

Χρυσα μου,για το αν ειναι καλυτερη η σκονη απο το γαλα σε κουτακι ελεγα,οχι απο το ζιζι,εννοειται οτι δεν υπαρχει συγκριση σ αυτο!!!! καλα να περασετε!!!σε χαιρομαι! κ χαιρομαι που στο κραταει η πεθε το μικρο σου!!

Κωνσταντιν@ καλος μας ηρθες!!! αλλα δεν ειχες ξαναγραψει παλιοτερα εδω; σε θυμαμαι απο αλλο θεμα;

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:ναι ας πουν μερος και ποτε οι κοπελες που δουλευουν!εγω παντως δεν θα φερω το μωρο.οπου και να παμε καπνα θα εχει.

αν πιασουμε ανοιξη ελατε μεσημβρια!!!! εγω παλι με τα παιδια γιατι δεν παιζει να τα αφησω σε κανεναν!!!

μαρη τρελη εγω αμαξι δεν εχω και συγουρα μπορει ν μην εχουν κ οι αλλες κοπελες αμαξι .μεσηβρια λιγο μακρια δεν εφτει εχει αστικα συνεχεια η χωριο χωριο 3 φορες την ημερα?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβη μου τρελαινομαι για το μαλλι σου αχχχχχχχχχ
αν πρεπει ν αποφασισουμε ποτε γ βαφτηση κ πρεπει ν παμε στον νονο ουφ μ δω ποτε γρρρρρρρρρρρ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 34 272517 την εσβησα κι εγω!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:14 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Κοριτσια σορρυ για τη διακοπή ξανακολλησε το pc και μετα ηρθε και ο μικρος και εγινε της επι χρημασι εκδιδομενης το σιδηρουν κιγκλίδωμα...!

Η συνέχεια της φωτο...

Κι εμεις που δεν τρωμε τη φρουτοκρεμα, αρπαξαμε με ολη μας τη δυναμη το μαλλί της γριας και το τρωμε (ευακι δε θ' ανεβω στη Θεσσαλονικη θα σε ταισω και σενα μαλλί της γριας)

....Την έσβησα....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 9:31 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι θες λεγε!!!εμενα που το μαλι μου ειναι πρασο τρελαινομαι για σγουρα!!!τα ζηλευω!τα φθονω ρε παιδι μου!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Παρ Ιαν 25, 2013 8:18 am, 1 φορά

spyros3

spyros3
ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!

μαρακι!!!!φτου σκορδα κ σε εσας τις δυο!!!βρε,ξανθουλικο ειναι το μωρο σ?εχει παρει τα χρωματα τ στελιου?

ευα καλησπερα,σε σκεφτομουν ολη μερα...πιες κανενα ντεπον να στανιαρεις...με το καλο να τον δεχτεις τον βαγγο..αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!

μαρακι!!!!φτου σκορδα κ σε εσας τις δυο!!!βρε,ξανθουλικο ειναι το μωρο σ?εχει παρει τα χρωματα τ στελιου?

ευα καλησπερα,σε σκεφτομουν ολη μερα...πιες κανενα ντεπον να στανιαρεις...με το καλο να τον δεχτεις τον βαγγο..αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...

χαχα κι εγω σας σκεφτομουν αλλα ειπα αν ανοιξω πισι δε θα σταυρσω δουλεια!τωρα τελειωνουμε τα διαβασματα μας και κανω ενα κεικ και αντε να δουμε αν θα ξεκουραστουμε!

toutounaki

toutounaki
Κωνσταντίνα μου καλώς ήρθες! Μη μας παρεξηγεις, ειμαστε σοβαρά κοριτσια, αλλα περάσαμε πολλά μαζί στις δυσκολες μερες της εγκυμοσυνης και ειναι σα να γνωριζομαστε καιρό... Είμαι η Βιβή και έχω τον Παύλο και την Όλια (το μωρακι που τρωει μαλλί της γριας)

Μαράκι μου, τι ομορφιες είναι αυτές; (έστω και σαν μεσα σε συννεφο)

Τελικα βρηκα τη λυση, αμα με ρωτανε τι τρωει η μικρη θα τους λεω δεν τρωει φρουτα δε μιλάει δε μπουσουλάει αλλάααα... τρωει μαλλί της γριας, αμέ!

Όσες προλάβετε δειτε μας γιατι θα σβησω και τη γρια και το μαλλί της (αυτο θα πει bad hair day!!!)Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:13 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ξανθια!ξανθια! απο που εμοιασε αυτο το παιδι μου;αφου σκεφτομαι μη μ το αλλαξαν!δε θυμασαι που κ της Λιας ειναι ξανθουλα κ τη ραταγα αν η δικη της σκουρηνε; αφου ο αντρας μ ζηταει τεστ πατροτητας! ο πεθερος μ λεει ειχε γεννηθει με ασπρο μαλλι κ δυο ξαδερφια μ που μεχρι τα 5 τους ηταν ξανθα κ μετα εγιναν μελανουρια!! εχει παρει τα χαρακτηριστικα του αντρα μ παντως,σχημα φρυδιων,κουτελο..κ εκεινος καστανοξανθος ειναι.

spyros3

spyros3
Ευάκι έγραψε:

χαχα κι εγω σας σκεφτομουν αλλα ειπα αν ανοιξω πισι δε θα σταυρσω δουλεια!τωρα τελειωνουμε τα διαβασματα μας και κανω ενα κεικ και αντε να δουμε αν θα ξεκουραστουμε!

Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 34 438696 εγω εκανα καφε...φερε το κεικ κ στρωνω τραπεζι... Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 34 9664

ελπιζω να το ψησει ο φουρνος αυτη τη φορα...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μαρακι η δικια σου μοντελακι τι ξανθουλα που ειναι θεε μ την ειχα δει πριν τ χριστουγεννα στο σκυπε κ ηταν τοσο μικρουλα πωπωππωπω μεγαλωσε πολυ.

το μαλλι της γριας ειναι παντα νοστημο

εγω φωτο δεν θ ανεβασω ανεβασα σοτο φεισ τα εχετε δει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:52 am, 1 φορά

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι ομορφίες είναι αυτές ρε κορίτσια, ζήλεψα θα ανεβάσω και εγώ αλλά το βράδυ γιατί ο μπαμπάς μαλώνει.

Κωνσταντίνα και Ηρώ γειά σας εγώ είμαι η Βίκη (Ευριδίκη) μαμά της Ιλεάνας σχεδόν 6 μηνών.

Σήμερα πήγαμε cosmos και από την δουλειά μου για να τους πω ότι θα επιστρέψω νωρίτερα, ήταν καλή η συγκυρία γιατί κέρδισα το φλουρί της εταιρίας και πήρα και το κατιτίς μου και χάρηκαν τα αφεντικά που επιστρέφω διότι έμεινε έγκυος άλλη συνάδελφος. Πρέπει να τρέξω λίγο το θέμα βάφτιση τώρα.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι μου τι μικρουλα που εισαι!!!! I love you
σε μια ωρα θα ειμαστε ολοι μαζι!!!!!!!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κωνσταντινα κ Ηρω καλως ηρθατε!!!

Κωνσταντινα ειχαμε ιδια ΠΗΤ κι εγω γεννησα 24 Μαιου.

Βιβη εχω την εντυπωση οτι τα μωρα μας μοιαζουν πολυ!!

Διαβασα τοσα πολλα που δε θυμαμαι τπτ...

Μια απο αυτες τις μερες θα μας σκασει το δοντακι, ειναι πολυ πρησμενο κι εχουμε λιγη γκρινια!!

Κατα τ'αλλα ησυχα μεχρι αηδιας!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπακι μ σ ευχαριστω παρα πολυ... να τολμησω να ρωτησω αν με παρεξηγησες ή θα φαω κι εγω παντοφλα;;

Ευακι μου.. Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 34 379767
οταν μπορεσω θα σας βαλω κι αλλη κ θα την ξανασβησω. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ-ΜΠΑΜΠΑ!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki rota κοριτσακι μου γιατι ν μην ρωτησεις

toutounaki

toutounaki
bebek6 έγραψε:

ξανθια!ξανθια! απο που εμοιασε αυτο το παιδι μου;αφου σκεφτομαι μη μ το αλλαξαν!δε θυμασαι που κ της Λιας ειναι ξανθουλα κ τη ραταγα αν η δικη της σκουρηνε; αφου ο αντρας μ ζηταει τεστ πατροτητας! ο πεθερος μ λεει ειχε γεννηθει με ασπρο μαλλι κ δυο ξαδερφια μ που μεχρι τα 5 τους ηταν ξανθα κ μετα εγιναν μελανουρια!! εχει παρει τα χαρακτηριστικα του αντρα μ παντως,σχημα φρυδιων,κουτελο..κ εκεινος καστανοξανθος ειναι.

Κάτσε βρε Μαράκι μου που θέλει και τεστ πατρότητας;!Αφου ειναι καστανόξανθος και ο πεθερος σου (πατερας του) γεννηθηκε με ασπρο μαλλι κι εχει παρει και το σχημα φρυδιων του, το κούτελό του κ.λ.π τί τεστ και ...κουραφέξαλα;Laughing Άσε που και συ μπορει να εχεις σκουρα μαλλάκια αλλά δε σε κόβω για σκουρόχρωμη, μάλλον καστανή ανοιχτή είσαι! Μάλλον από το ...καμάρι του τα λέει!Twisted Evil

Καστοριά μου κι εγω βλέποντας το άβαταρ νομίζω οτι μοιάζουν τα μωρακια μας!

Ευάκι μου καλώς να τα δεχτείτε και καλά να περάσετε!

Όσο για τα κορίτσια στη Θεσ/κη μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγω!

Πόπη μου, Κρίστι μου, Βίκη, Ζετάκι[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις