826 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 Παρ Ιαν 18, 2013 7:26 am
toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 9:38 am, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 9:38 am, 2 φορές συνολικά
KRISTI 1 έγραψε:ναι ας πουν μερος και ποτε οι κοπελες που δουλευουν!εγω παντως δεν θα φερω το μωρο.οπου και να παμε καπνα θα εχει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Παρ Ιαν 25, 2013 8:40 am, 1 φορά
eleni2526 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?εμεις τα ιδια!!δεν σχολιαζω πως κοιμηθικαμε... ευακι ειδες αν ειχε τπτ χαντρες με γραμματα?στειλε μου οδο οταν κατεβω θεσ/νικη να δω!
eleni2526 έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:ναι ας πουν μερος και ποτε οι κοπελες που δουλευουν!εγω παντως δεν θα φερω το μωρο.οπου και να παμε καπνα θα εχει.
αν πιασουμε ανοιξη ελατε μεσημβρια!!!! εγω παλι με τα παιδια γιατι δεν παιζει να τα αφησω σε κανεναν!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:14 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 9:31 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Παρ Ιαν 25, 2013 8:18 am, 1 φορά
spyros3 έγραψε:ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!
μαρακι!!!!φτου σκορδα κ σε εσας τις δυο!!!βρε,ξανθουλικο ειναι το μωρο σ?εχει παρει τα χρωματα τ στελιου?
ευα καλησπερα,σε σκεφτομουν ολη μερα...πιες κανενα ντεπον να στανιαρεις...με το καλο να τον δεχτεις τον βαγγο..αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:13 am, 1 φορά
ξανθια!ξανθια! απο που εμοιασε αυτο το παιδι μου;αφου σκεφτομαι μη μ το αλλαξαν!δε θυμασαι που κ της Λιας ειναι ξανθουλα κ τη ραταγα αν η δικη της σκουρηνε; αφου ο αντρας μ ζηταει τεστ πατροτητας! ο πεθερος μ λεει ειχε γεννηθει με ασπρο μαλλι κ δυο ξαδερφια μ που μεχρι τα 5 τους ηταν ξανθα κ μετα εγιναν μελανουρια!! εχει παρει τα χαρακτηριστικα του αντρα μ παντως,σχημα φρυδιων,κουτελο..κ εκεινος καστανοξανθος ειναι.spyros3 έγραψε:ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!
μαρακι!!!!φτου σκορδα κ σε εσας τις δυο!!!βρε,ξανθουλικο ειναι το μωρο σ?εχει παρει τα χρωματα τ στελιου?
ευα καλησπερα,σε σκεφτομουν ολη μερα...πιες κανενα ντεπον να στανιαρεις...με το καλο να τον δεχτεις τον βαγγο..αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...
Ευάκι έγραψε:spyros3 έγραψε:ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!
χαχα κι εγω σας σκεφτομουν αλλα ειπα αν ανοιξω πισι δε θα σταυρσω δουλεια!τωρα τελειωνουμε τα διαβασματα μας και κανω ενα κεικ και αντε να δουμε αν θα ξεκουραστουμε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Παρ Ιαν 18, 2013 8:52 am, 1 φορά
bebek6 έγραψε:ξανθια!ξανθια! απο που εμοιασε αυτο το παιδι μου;αφου σκεφτομαι μη μ το αλλαξαν!δε θυμασαι που κ της Λιας ειναι ξανθουλα κ τη ραταγα αν η δικη της σκουρηνε; αφου ο αντρας μ ζηταει τεστ πατροτητας! ο πεθερος μ λεει ειχε γεννηθει με ασπρο μαλλι κ δυο ξαδερφια μ που μεχρι τα 5 τους ηταν ξανθα κ μετα εγιναν μελανουρια!! εχει παρει τα χαρακτηριστικα του αντρα μ παντως,σχημα φρυδιων,κουτελο..κ εκεινος καστανοξανθος ειναι.spyros3 έγραψε:ελα βρε βιβη!!!πεθαινω!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης