Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβη μ αυτο λεω κι εγω... ασε που μου λεει,ελα μωρα,αλλαζουν τα μωρα,κατι θα σου΄χει παρει!! ναι,ειμαι ανοιχτοχρωμη κ καστανη απλα τα βαφω μαυρα.

οκ,Ποπακι,ρωταω: με παρεξηγησες γι αυτο που σου ζητησα;;;;;;;;;;;;

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:Βιβη μ αυτο λεω κι εγω... ασε που μου λεει,ελα μωρα,αλλαζουν τα μωρα,κατι θα σου΄χει παρει!! ναι,ειμαι ανοιχτοχρωμη κ καστανη απλα τα βαφω μαυρα.

αντε γαργαλησουυυυυυυυυυ ε πια σημερα ολες ειστε για παντοφλα μονοοταν ειναιμεσα η ευα καθεστε φρονημες ντροπηντροπη

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ηρθα παλι..........ειχα τη γειτων.για καφε..............
μαρακι δεν προμαβα τη φωτο σου.......
βιβη ματαρες η ζουζουνα σου!!!!!!!!
ευακι σέυχαριστω.....ειδες αν ειχε χαντρες με μονογραμμα?πολλα ζηταω!!!καλως να δεχτειτε το μπαμπα σας!!!!
ζετα να πλυνεις κ το κοικκινο χαλι μη το στρωσεις ετσι...........
αυτα!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εξυπναδα ειπε παλι η γειτοννισα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:
αντε γαργαλησουυυυυυυυυυ ε πια σημερα ολες ειστε για παντοφλα μονοοταν ειναιμεσα η ευα καθεστε φρονημες ντροπηντροπη

Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 315810 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 40746 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 40746 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 40746 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 40746 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 40746

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:
bebek6 έγραψε:Βιβη μ αυτο λεω κι εγω... ασε που μου λεει,ελα μωρα,αλλαζουν τα μωρα,κατι θα σου΄χει παρει!! ναι,ειμαι ανοιχτοχρωμη κ καστανη απλα τα βαφω μαυρα.

χαχαχαχαχα εχω πεσει απο τον καναπε!!!

eleni2526 έγραψε:ηρθα παλι..........ειχα τη γειτων.για καφε..............
μαρακι δεν προμαβα τη φωτο σου.......
βιβη ματαρες η ζουζουνα σου!!!!!!!!
ευακι σέυχαριστω.....ειδες αν ειχε χαντρες με μονογραμμα?πολλα ζηταω!!!καλως να δεχτειτε το μπαμπα σας!!!!
ζετα να πλυνεις κ το κοικκινο χαλι μη το στρωσεις ετσι...........
αυτα!!!!

εχει απ'ολα!!!οτι θες!!!αλλα ακριβως οπως το θες παρε τους ενα τηλεφωνο και ρωτα τους!!ειδες και το σαιτ τους?

eleni2526

ααα ναι θα κατσω να ψαξω μολις κοιμηθουν αν εχω κουραγιο!!!αλλιως αυριο!!!
δεν σας ειπα μιλησα κ με εκει που βρικα τα μπερλοκ 90 λεπτα με κουφετο.συμφερει η να τα κανω μονη?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη τι ακριβως θελεις εξηγησε μου θα ρωτησω μιαφιλη μ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 35 417472

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!!
Κωνσταντίνα και Ηρώ καλως μας ήρθατε!!!!
Εγώ είμαι η Μαρία και έχω ένα παιδάκι, τον Αγγελο 6,5 μηνών.

Βρε Δήμητρα, 100 euro?????? Καλά που θα πάτε;;;; Εδώ το KIWI είναι το πιο ακριβο, στα 70 και το θεωρώ πολύ πολύ υπερβολικο!!! Αλλά αφού πληρώνει η πεθερα....... Δωστα κούκλα μου!!!

Για τη συνάντηση μέσα κι εγω!!!! Πότε λέτε; Θα έχουμε και τα μωρα μαζί;

Σημερα ο Αγγελος ήταν πολυ καλος! Κοιμήθηκε 2 φορές, μετά από πολλές μέρες και έφαγε ολη την κρεμούλα του!!! Μπανάνα-αχλάδι-μηλο και μάλιστα άνοιγε μονος του το στόμα!

Αχ, Ποπακι μπουσουλάτε!!!!! Τι ωραία!!! Άντε να δουμε εμεις πότε, που θέλει να είναι όρθιος και όταν είναι μπρούμητα γκρινιάζει... Αλλα ο παιδίατρος είπε οτι πολλά παιδακια δεν μπουσουλανε...

Χρύσα μου να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ αποψε!!!!

Δήμητρα σαν την ευκολία του θηλασμού δεν έχει!!! Για λίγο καιρό στην αρχή έδινα και ξένο και όταν το κόψαμε ηρεμήσαμε!!! Κι εγω όλη μέρα με τα βυζια απεξω είμαι... Αλλά και τι να κάνω!!! Αυτό θεωρώ καλύτερο για το παιδί μου!!! Και ούτε σκόνες δίνω... Μέσα στα φρούτα και τα λαχανικά είναι ο άντρας μου και θα δώσω σκόνες... Για αυτό μη σταματάς τον θηλασμό!

Αχ Λία μου, πώς είναι το μικράκι σου; Πρέπει να έχουμε το ιδιο μουλτι. Κι εμενα μένουν κομματακια και το κουναω λίγο και ξαναχτυπαω, τωρα με το μηλο. Πριν δεν με επιραζε πολύ, αλλα το μηλο το φοβαμαι!

Ευακι τώρα πρέπει να χαλαρώνεις με τον άντρα σου!!! Κοίτα να χαρεις όσο μπορείς το ΣΚ σου και να περασετε όμορφες οικογενειακές στιγμες!!!

Βιβή μου είσαι κούκλα και η μικρουλα σου είναι ένα αγγελούδι!!! Και ο Άγγελος μοιάζει πολύ με της Μάχης, αφού καμια φορά βλεπω την φωτο και μπερδευομαι!!!

Ζετα τίναξε και πλύνε το κόκκινο χαλί και ετοιμάζου για την μεγάλη άφιξη!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Αυτά κοριτσια μου!!! Δεν θυμάμαι τι άλλο γράψατε και να σκεφτείτε ότι αφησα το σίδερο να σας προλάβω online και να τα πούμε...
Τωρα τα λέμε αυριο!!!

Καλό και ήρεμο βράδυ!!!

toutounaki

toutounaki
Αλήθεια Μαρία μου, λες να έχουμε συγγένεια οι τρεις μας (εγω, εσυ και η Μάχη) και μοιάζουν τα μικράκια μας; Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λόγια με κανεις και κοκκινιζω Embarassed (ετσι ειναι τα μωρακια της ομαδας μας- αστερακια απο κουνια Very Happy )

Από ό,τι λέει η μαμά μου ουτε εγω μπουσούλησα, κατευθείαν περπάτησα... (τι να σας πω, τωρα αλήθεια, ψεμματα, εγω πάντως δε θυμάμαι τπτ)

Κι εγω συμφωνω οτι ο θηλασμος ειναι αναντικαταστατος. Επειδη δε εχω γυρισει στη δουλειά εκανα τραπεζα γαλακτος και ... συνεχιζουμε!

Ξέχασα να ευχηθω στη Χρυσα να περάσει καλάα!
Και μπεμπεκακι ευχαριστουμε για το νανουρισμα!

Constantin@

Constantin@
bebek6 έγραψε:

Κωνσταντιν@ καλος μας ηρθες!!! αλλα δεν ειχες ξαναγραψει παλιοτερα εδω; σε θυμαμαι απο αλλο θεμα;

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Στο θέμα σας όχι δεν έχω γράψει ποτέ. Είσαστε ωραία παρέα πάντως.

mamavi έγραψε:

Κωνσταντίνα και Ηρώ γειά σας εγώ είμαι η Βίκη (Ευριδίκη) μαμά της Ιλεάνας σχεδόν 6 μηνών.

Γειά σου Βίκη, να σου ζήσει η Ιλεάνα. Πολύ ωραίο όνομα έχει η μικρή σου.

kastoria έγραψε:Κωνσταντινα κ Ηρω καλως ηρθατε!!!

Κωνσταντινα ειχαμε ιδια ΠΗΤ κι εγω γεννησα 24 Μαιου.

Εγώ γέννησα 27/5. Σχεδόν συνομήλικα τα μπεμπάκια μας.

marialat έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!!!
Κωνσταντίνα και Ηρώ καλως μας ήρθατε!!!!
Εγώ είμαι η Μαρία και έχω ένα παιδάκι, τον Αγγελο 6,5 μηνών.

Να σου ζήσει Μαρία μου ο Άγγελος! Είσαστε όλες πολύ ευγενικές!

Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να μπω σε μια παρέα με μαμάδες που έχουν μπεμπάκια ίδιας ηλικίας με την δική μου μπέμπα. Καταλαβαίνω ότι θα γνωρίζεστε από την περίοδο της εγκυμοσύνης και σίγουρα έχετε δεθεί πολύ, αλλά ελπίζω να σας γνωρίσω όλες. Έχω χαθεί πάντως, είσαστε πολλές!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τουτουνακι εχω παθει σοκ με το παιδακι 1 μηνα που ειναι ταεχω παιξει..

Constantin@

Constantin@
Ρε κορίτσια διάβασα για το μωράκι στο νησί και αγχώθηκα πολύ. Μακάρι να είναι καλά το μωράκι!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Ρε κορίτσια διάβασα για το μωράκι στο νησί και αγχώθηκα πολύ. Μακάρι να είναι καλά το μωράκι!

μακαρι αλλα απτην αλλη δεν απαντα και φοβαμαι μην ειναι τρολ δηλαδη φαρσα

Constantin@

Constantin@
Τι να πω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι χοντρό αστείο, έχει σφιχτεί η καρδιά μου από την ώρα που το είδα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Κυρ Ιαν 20, 2013 7:31 am, 2 φορές συνολικά

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Τι να πω, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι χοντρό αστείο, έχει σφιχτεί η καρδιά μου από την ώρα που το είδα.

εμενα να δεις καθομαι κ περιμενω μ αγωνια ψαχνω γιατρο στην λερο κ δεν μπορω ν βρω τπτ αν ειναι δυνατον

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ facebook exeis?

toutounaki

toutounaki
μπεμπα2012 έγραψε:
Constantin@ έγραψε:Τι να πω, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι χοντρό αστείο, έχει σφιχτεί η καρδιά μου από την ώρα που το είδα.

εμενα να δεις καθομαι κ περιμενω μ αγωνια ψαχνω γιατρο στην λερο κ δεν μπορω ν βρω τπτ αν ειναι δυνατον

Α ρε Ποπάκι, τί παθαμε νυχτιατικα! Και μενα εχει σφιχτει η καρδια μου, εχω παθει... και δεν απανταει να πει θα παω στο νοσοκομειο, της βαζω κινητο γιατρου στην Λερο, δεν παιρνει, λες οκ, αν ειναι τρολ, αλλά αν λεει αληθεια και εχει πανικοβληθει και τα εχασε ; Τι να κανουμε εμεις απο δω;

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toutounaki"]
μπεμπα2012 έγραψε:

Α ρε Ποπάκι, τί παθαμε νυχτιατικα! Και μενα εχει σφιχτει η καρδια μου, εχω παθει... και δεν απανταει να πει θα παω στο νοσοκομειο, της βαζω κινητο γιατρου στην Λερο, δεν παιρνει, λες οκ, αν ειναι τρολ, αλλά αν λεει αληθεια και εχει πανικοβληθει και τα εχασε ; Τι να κανουμε εμεις απο δω;[/quot

βιβη υπαρχει περιπτωση ν εφυγε κ ν αφησε pc ανοιχτο κ ν φαινεται ονλινε παιζει ?
πραγματικα δεν ξερω τ ν σκεφτωτ εχω παιξει τρεμω ολοκληρη

Constantin@

Constantin@
Απάντησε, ακόμα δεν το έχει παει νοσοκομείο, δεν εχει παρει κανεναν τηλ, δεν την καταλαβαίνω. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Fb δεν έχω κορίτσια.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Απάντησε, ακόμα δεν το έχει παει νοσοκομείο, δεν εχει παρει κανεναν τηλ, δεν την καταλαβαίνω. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Fb δεν έχω κορίτσια.

περιμενειαμαξι ν ερθειν την παει στο νοσοκομειο κατι ειναι και αυτο

toutounaki

toutounaki
μπεμπα2012 έγραψε:
Constantin@ έγραψε:Απάντησε, ακόμα δεν το έχει παει νοσοκομείο, δεν εχει παρει κανεναν τηλ, δεν την καταλαβαίνω. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Fb δεν έχω κορίτσια.

περιμενειαμαξι ν ερθειν την παει στο νοσοκομειο κατι ειναι και αυτο

Παλι καλά,τρεμουν τα χερια μου κοριτσια, ενω νυσταζα τωρα ειμαι σε υπερενταση! Μου ρχεται να παω στη Λερο, ν αναλαβω εγω να το παω για εξετασεις!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Constantin@ έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες. Διαβάζω καμιά φορά τι γράφετε στην ομαδούλα σας μιας και έχω κι εγώ μια μπεμπούλα 7 μηνών και 3 εβδομάδων, αλλά δεν είχα ποτέ το θάρρος να γράψω κάτι. Είχα ΠΗΤ 7 Ιουνίου, αλλά γέννησα τέλος Μαΐου τελικά. Δεν ήξερα το φόρουμ στην εγκυμοσύνη μου, το ανακάλυψα αφού έγινα μαμά και με έχει βοηθήσει πολύ μιας και εγώ τώρα τα μαθαίνω όλα για πρώτη φορά.
Ελπίζω να τα λέμε....

καλωςηρθες κωνσταντινα!!!!

και εσυ Ηρω!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:
eleni2526 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?εμεις τα ιδια!!δεν σχολιαζω πως κοιμηθικαμε... ευακι ειδες αν ειχε τπτ χαντρες με γραμματα?στειλε μου οδο οταν κατεβω θεσ/νικη να δω!

κουντουρα και παπαδοπουλου γωνια,παραλληλη της εγνατιας αναμεσα σε δραγουμη και βενιζελου!
κι εγω μεσα για τη συναντηση!
πρωινες ωρες κατα προτιμηση!

ειμαι η ευα και δεν ειμαι καλα!μου ηρθε κατι σαν περιοδος και σε συνδυασμο με την κουραση με εχει ταραξει!
το πρωι πηγα στη δουλεια για κατι χαρτια και μετα επιασα να συμμαζεψω το σπιτι λιγακι,σα βομβαρδισμενο το ειχα αυτες τις μερες που προσπαθουσα να κοιμαμαι οσο λειπαν τα παιδια.και παλι σημερα καλυτερα ειμαι,δε μπορω να πω...αλλα χρωσταω υπνο.........
ΕΛΜΠΟΝΑΚΙ θα σου πω κατι και το εννοω: αν τις μπομπο τις φτιαξεις μονη σου,ελα σπιτι να πιουμε καφε,φερε τα υλικα δειξε μου πως τις θες και θα στις φτιαξω εγω τσουκου τσουκου!για το χρωμα δε ξερω,σε τι εκτυπωσες τωρα?δε ταιριαζει με το φακελο οπως ειναι τωρα?
αντε σημερα θα ερθει ο β θα σας βαλω φωτο τις σαπουνοφουσκες μας! Very Happy
κι επισης μπορει να αργησα αλλα προλαβα την φωτο της γριας-εεεεεεεεε της βιβης ηθελα να πω Razz

ευακι σε ευχαριστωωωωωωω αλλα θα τις παρω ετοιμες!!με συγκινειτε ολες ωρες ωρες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις